2018 Ekim Anneleri

banada biri yumurta nin sarisini surdum demişti pisik icin ne olur bilmem ama

Kontrolden geldik. Genel durumu çok şükür iyi. Ancak gece o kadar saat uyumasına izin verme dedi. Gece beslemesi yapmadığım için günlük 23 gr almış. En fazla 6 saat dedi. Çocuk mis gibi akşam 10 sabah 8 uyuyordu. Düzenini bozacağız şimdi

Netten bakınca bilmediğim iki site çıkmıştı oraya bakayım sağolasın
Cimri ya da akakçe siteleri fiyat karşılaştırması yapıyor bilgin olsun oradan da bakabilirsin
Uyandırmadan emmiyor mu? Kızımda dün akşam dokuz buçuk gibi uyudu. Uyandırmadan 4 gibi kalkıp emzirdim hiç uykusu bölünmeden 8e kadar uyumuş oldu neredeyse.

Tabi dr daha iyi bilir ama ben olsam yinede uyandırmazdım ya da uykuluyken alıp emzirip yerine yatırırdım yine almazsa zorlamam

Kizlar merhaba nasılsınız bebisller nasil
Biz iyiyiz cok şükür Pazartesi işbaşı yapıyorum
Biraz mutsuzum,oglumu kime bırakıcma bilmiyorum.
Annem babaanneme bakiyor altindan aliyor ogluma da bakmak istiyor ama ben kiyamiyorum anneme vermek istemiyorum o yüzden
Kaynanamada birakmak istemiyorum evde sigara içiliyor birde fazla özenli degil
Bide esim diyor çocuğun konuşması bozulur anneme birakma taraftari değilim bende
Sizce ne yapayım;(

Hiç denemedim bu gece deneyeyim. Hadi uykusunun arasında emzirdim diyelim, peki gazını nasıl çıkaracağız. Gazını dik tutup sırtına pıt pıt vurunca uyanır gibime geliyor. Bir deneyeyim bu gece. Altını değiştirmeyeceğim dimi?

Kızlar oto koltuğunda uyuyakaldı bizimki hastanede. İki saat oluyor. En fazla kaç saat uyutulur bu oto koltuğunda?

Çok kımıldamıyorsa çıkartmıyorum gazını ben. Ama gazı var rahat uyuyamıyor hareket ediyorsa sürekli omzuma alıp çıkartıyorum gazını şşşş yapıyorum bi yandan uyanmıyor benimki. Ben gece altını hiç açmıyorum canım uzun zamandır kızım uykudayken yapmıyor sağolsun :) Ama dolduysa bezi çabuk çabuk uykusunu dağıtmadan açabilirsin sanırım.

Sağol canim vardı hemen denedim surdum gunde iki kez mi sureyim?

Kızlar birde bebegimin cildi kuru yuzude Dr Bioderma atopik krem dedi mustela mi alsam onu mu karar veremedim sizce hangisi iyidir?

Çok teşekkür ederim bu gece deneyip yarın yazarım nasıl olduğunu, bakalım becerebilecek miyim :)

Kızlar birde bebegimin cildi kuru yuzude Dr Bioderma atopik krem dedi mustela mi alsam onu mu karar veremedim sizce hangisi iyidir?
Mustela pişik önleyici krem pişik oluşumunu önlüyor ama iyileştirici ilaç özelliği yok diye biliyorum. Doktorun verdiği nemlendirici mi ? İlacın ne işr yaradığına göre al bence ihtiyacını hangisi daha iyi karşılayacaksa.

ben gece 5 saat sonra uyandirmadan alip emzirip geri yatiriyorum gece gaz çıkarma ve bez degistirme yok gozu kapalı emip geri uyuyor

canim biraz gec kalmisin sanki düşünmek için normal sartlarda benim de iznim bitti ama ayı bitirip oyle donucem bende kv olmadigi için annem bakicak benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…