banada biri yumurta nin sarisini surdum demişti pisik icin ne olur bilmem amaSagolun kizkar hepiniz tavsiyede bulunmussunuz hangi kremi kullanacagimi şaşırdım :) hametan var elimde once onu deneyeyim bir, olmadı desitin ve Bepanthol alip denerim birde, birde nette bişey gördüm alerji yaparda daha mı kotu olur diye korktum annemde biri demiş zeytinyağı ile misir ununu macun gibi yapip sürüyormussun geçiriyormus hemen
Ben ilkinde 2 saatte bir kalkip emziriyorum diyenlere bile uzayli gozuyle bakiyordum.2 saatte bir uyanip emzirsem bile ilac olurdu.Bide uyanir uyumazdi hic.Hala sevmez uykuyu balım :)
O yuzden simdi hic mudahale etmedim.Doktorda sut kadar saglikli uyumakta buyumede etkili dedi.Eger kendi duzenlediyse hic dokunmayin dedi.
Bizi de ne kortizonlu ilaçlar kullandık geçirmedi ama mustela geçirdi sağolsun. Kim yaptıysa bu kremi eline sağlık :)mustela iyi geldi bize, gecen hafta netten sipariş etmiştim..
Cimri ya da akakçe siteleri fiyat karşılaştırması yapıyor bilgin olsun oradan da bakabilirsinNetten bakınca bilmediğim iki site çıkmıştı oraya bakayım sağolasın
Uyandırmadan emmiyor mu? Kızımda dün akşam dokuz buçuk gibi uyudu. Uyandırmadan 4 gibi kalkıp emzirdim hiç uykusu bölünmeden 8e kadar uyumuş oldu neredeyse.Kontrolden geldik. Genel durumu çok şükür iyi. Ancak gece o kadar saat uyumasına izin verme dedi. Gece beslemesi yapmadığım için günlük 23 gr almış. En fazla 6 saat dedi. Çocuk mis gibi akşam 10 sabah 8 uyuyordu. Düzenini bozacağız şimdi
Çok mantıklı, ne kremmişTopuklara da bire bir.
Tabi dr daha iyi bilir ama ben olsam yinede uyandırmazdım ya da uykuluyken alıp emzirip yerine yatırırdım yine almazsa zorlamamKontrolden geldik. Genel durumu çok şükür iyi. Ancak gece o kadar saat uyumasına izin verme dedi. Gece beslemesi yapmadığım için günlük 23 gr almış. En fazla 6 saat dedi. Çocuk mis gibi akşam 10 sabah 8 uyuyordu. Düzenini bozacağız şimdi
Hiç denemedim bu gece deneyeyim. Hadi uykusunun arasında emzirdim diyelim, peki gazını nasıl çıkaracağız. Gazını dik tutup sırtına pıt pıt vurunca uyanır gibime geliyor. Bir deneyeyim bu gece. Altını değiştirmeyeceğim dimi?Cimri ya da akakçe siteleri fiyat karşılaştırması yapıyor bilgin olsun oradan da bakabilirsin
Uyandırmadan emmiyor mu? Kızımda dün akşam dokuz buçuk gibi uyudu. Uyandırmadan 4 gibi kalkıp emzirdim hiç uykusu bölünmeden 8e kadar uyumuş oldu neredeyse.
Bu gece bir deneyeceğim emzirmeyi. Düzeni bozulacak çocuğunTabi dr daha iyi bilir ama ben olsam yinede uyandırmazdım ya da uykuluyken alıp emzirip yerine yatırırdım yine almazsa zorlamam
Çok kımıldamıyorsa çıkartmıyorum gazını ben. Ama gazı var rahat uyuyamıyor hareket ediyorsa sürekli omzuma alıp çıkartıyorum gazını şşşş yapıyorum bi yandan uyanmıyor benimki. Ben gece altını hiç açmıyorum canım uzun zamandır kızım uykudayken yapmıyor sağolsun :) Ama dolduysa bezi çabuk çabuk uykusunu dağıtmadan açabilirsin sanırım.Hiç denemedim bu gece deneyeyim. Hadi uykusunun arasında emzirdim diyelim, peki gazını nasıl çıkaracağız. Gazını dik tutup sırtına pıt pıt vurunca uyanır gibime geliyor. Bir deneyeyim bu gece. Altını değiştirmeyeceğim dimi?
Sağol canim vardı hemen denedim surdum gunde iki kez mi sureyim?Meme ucu kreminin bir kullanım alanını daha buldum.
Kızımın poposu kızarmaya başladığında sürüyordum pişik önleyici krem ile birlikte daha pişik olmadan geçiyordu. Bu sene ellerim sudan çıkmadı iyice kurudu çatlayıp kanamaya yara olmaya başladı iyice. Bebe yağı nemlendirici falan o anlık yumuşatıyordu lansinohtan sürdüm bugün suya gitmesine rağmen hala yumuşacık. Elleri çatlayan annelere tavsiye ederim :)
Çok teşekkür ederim bu gece deneyip yarın yazarım nasıl olduğunu, bakalım becerebilecek miyim :)Çok kımıldamıyorsa çıkartmıyorum gazını ben. Ama gazı var rahat uyuyamıyor hareket ediyorsa sürekli omzuma alıp çıkartıyorum gazını şşşş yapıyorum bi yandan uyanmıyor benimki. Ben gece altını hiç açmıyorum canım uzun zamandır kızım uykudayken yapmıyor sağolsun :) Ama dolduysa bezi çabuk çabuk uykusunu dağıtmadan açabilirsin sanırım.
Ben kızarmaya başlayınca günde 1 ya da 2 kez sürüyorum dene canım bi sür iki sürme hava alsın azıcık ne kadar gerekiyorsa ona göre hareket edersin.Sağol canim vardı hemen denedim surdum gunde iki kez mi sureyim?
Minik uyanmazsa neden olmasın, uyansa bile uyku sersemi emerken uyur :)Çok teşekkür ederim bu gece deneyip yarın yazarım nasıl olduğunu, bakalım becerebilecek miyim :)
Mustela pişik önleyici krem pişik oluşumunu önlüyor ama iyileştirici ilaç özelliği yok diye biliyorum. Doktorun verdiği nemlendirici mi ? İlacın ne işr yaradığına göre al bence ihtiyacını hangisi daha iyi karşılayacaksa.Kızlar birde bebegimin cildi kuru yuzude Dr Bioderma atopik krem dedi mustela mi alsam onu mu karar veremedim sizce hangisi iyidir?
ben gece 5 saat sonra uyandirmadan alip emzirip geri yatiriyorum gece gaz çıkarma ve bez degistirme yok gozu kapalı emip geri uyuyorKontrolden geldik. Genel durumu çok şükür iyi. Ancak gece o kadar saat uyumasına izin verme dedi. Gece beslemesi yapmadığım için günlük 23 gr almış. En fazla 6 saat dedi. Çocuk mis gibi akşam 10 sabah 8 uyuyordu. Düzenini bozacağız şimdi
canim biraz gec kalmisin sanki düşünmek için normal sartlarda benim de iznim bitti ama ayı bitirip oyle donucem bende kv olmadigi için annem bakicak benimKizlar merhaba nasılsınız bebisller nasil
Biz iyiyiz cok şükür Pazartesi işbaşı yapıyorum
Biraz mutsuzum,oglumu kime bırakıcma bilmiyorum.
Annem babaanneme bakiyor altindan aliyor ogluma da bakmak istiyor ama ben kiyamiyorum anneme vermek istemiyorum o yüzden
Kaynanamada birakmak istemiyorum evde sigara içiliyor birde fazla özenli degil
Bide esim diyor çocuğun konuşması bozulur anneme birakma taraftari değilim bende
Sizce ne yapayım;(
ben bire bir kullanmıştım hemen iyilesmisti yüzüDr banada onu yazdı ama kortizonlu bir krem ve kortizonlu krem geçirip yeniden daha kötüsüyle başlatıryormuş netten biraz baktım bu yönde şikayet çok fazlaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?