- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
hematen ve bepantol bizde ise yaramadı poposunu kurutup pudra serp poposu kuru tutuyor pudra cabuk iyilesiyorSagolun kizkar hepiniz tavsiyede bulunmussunuz hangi kremi kullanacagimi şaşırdım :) hametan var elimde once onu deneyeyim bir, olmadı desitin ve Bepanthol alip denerim birde, birde nette bişey gördüm alerji yaparda daha mı kotu olur diye korktum annemde biri demiş zeytinyağı ile misir ununu macun gibi yapip sürüyormussun geçiriyormus hemen
Canim pişik kremi degil yüz ve vücut nemlendiricisiMustela pişik önleyici krem pişik oluşumunu önlüyor ama iyileştirici ilaç özelliği yok diye biliyorum. Doktorun verdiği nemlendirici mi ? İlacın ne işr yaradığına göre al bence ihtiyacını hangisi daha iyi karşılayacaksa.
700 gr mi almis ayda?Kontrolden geldik. Genel durumu çok şükür iyi. Ancak gece o kadar saat uyumasına izin verme dedi. Gece beslemesi yapmadığım için günlük 23 gr almış. En fazla 6 saat dedi. Çocuk mis gibi akşam 10 sabah 8 uyuyordu. Düzenini bozacağız şimdi
Ben de evomere almıştım hastanedeki ebenin tavsiyesi üzerine. Az kullandım duruyordu. Pişik kremi olarak işe yarar diye biliyordum. Başka bir şey daha denedim. Karnım çok çatlamıştı, zayıflayınca çok kötü görünüyor. Sürdüm, tek seferde bile fark etti. Devam edicem bakalım ne kadar düzelecek :)Meme ucu kreminin bir kullanım alanını daha buldum.
Kızımın poposu kızarmaya başladığında sürüyordum pişik önleyici krem ile birlikte daha pişik olmadan geçiyordu. Bu sene ellerim sudan çıkmadı iyice kurudu çatlayıp kanamaya yara olmaya başladı iyice. Bebe yağı nemlendirici falan o anlık yumuşatıyordu lansinohtan sürdüm bugün suya gitmesine rağmen hala yumuşacık. Elleri çatlayan annelere tavsiye ederim :)
Ben de öyle yapayım bakalım nasıl olacakben gece 5 saat sonra uyandirmadan alip emzirip geri yatiriyorum gece gaz çıkarma ve bez degistirme yok gozu kapalı emip geri uyuyor
canim biraz gec kalmisin sanki düşünmek için normal sartlarda benim de iznim bitti ama ayı bitirip oyle donucem bende kv olmadigi için annem bakicak benim
Ben emzirip yatırıyorum uyuyorsa gazı için bez için ellemiyorum bir sıkıntı olmuyor bazen gaz bağırsaklara indiği için fazla uğraştrıyor sabah kalkınca onuda ayaklarını karnına doğru kaldır indir yapıyorum haloluyor inşallah düzeni bozulmadan halledersiniz bu şekildeBu gece bir deneyeceğim emzirmeyi. Düzeni bozulacak çocuğun
650 gr almış şimdi tam hesapladım. Çok mu az?700 gr mi almis ayda?
Çok teşekkür ederim. İnşallah. Dediklerinizi uygulayacağımBen emzirip yatırıyorum uyuyorsa gazı için bez için ellemiyorum bir sıkıntı olmuyor bazen gaz bağırsaklara indiği için fazla uğraştrıyor sabah kalkınca onuda ayaklarını karnına doğru kaldır indir yapıyorum haloluyor inşallah düzeni bozulmadan halledersiniz bu şekilde
600 gr ile 1200 gr arasi normal.650 gr almış şimdi tam hesapladım. Çok mu az?
ben gece 5 saat sonra uyandirmadan alip emzirip geri yatiriyorum gece gaz çıkarma ve bez degistirme yok gozu kapalı emip geri uyuyor
canim biraz gec kalmisin sanki düşünmek için normal sartlarda benim de iznim bitti ama ayı bitirip oyle donucem bende kv olmadigi için annem bakicak benim
Çok tşk ederim cnm sipariş verdim inş memmun kalırımBen ilkinde cok ugrasmistim.Bi anda kendiliginden gecti.Bakim yapilabilir ya da istedigini deneyebilirsin bence.
Degerlerinede bakildi eksik vs yoksa.
İlkinde de boyle oldugu icin gitmedim.
O zamanda bi anda bitmisti.
Hatta o zaman kansizlik vardi simdi o da yok.
@svqi galiba? Yoktur diye dusunuyordu ama.
Nacizane fikrim dusunmuyorsaniz ciddi anlamda korunun.
Ahh kuzum,Allah sifa versin insallah❤
Ama hep daha keyifli oluyorlar yaa :)))
Peltek konusmalar,minik haller,paytak yurumeler,saskin hareketler :)))
hele 3tenn sonra tadindan yenmez :) 4ten sonra iyice arkadas :)
Evin duzeni tamamen senin kararin.
O zaman kendinize mi yatak alacaksiniz sonra yatagida benimserse? :))))
Benlik bi durum degil yapmazdim sanirim :)
Mamadus kullaniyorum 1 ayliktan beri.
Bende cok cikiyorum ve buyuk kizim var,toplu tasimada kullaniyorum sıkca.Cok buyuk kolaylik bnm icin.
Deneme suresi var bol bol denersiniz memnun kalmazsaniz iade edersiniz:)
Badilerin çıtçıtli kısmı kapatiyor bezi.
Nasil bez gorunmus elbiseden ilginc.Belide acilmaz mi cocugun ki??
Minik renkli külot tarzi elbiselerin parcalarida oluyor.
Nedense senin oglan diside erken cikarir gb dusundum bakinca :) Dis zamanlarida boyle olabiliyor yanaklar tukuruk degistiginden.
Gecicidir insallah.
Ben ilkinde 2 saatte bir kalkip emziriyorum diyenlere bile uzayli gozuyle bakiyordum.2 saatte bir uyanip emzirsem bile ilac olurdu.Bide uyanir uyumazdi hic.Hala sevmez uykuyu balım :)
O yuzden simdi hic mudahale etmedim.Doktorda sut kadar saglikli uyumakta buyumede etkili dedi.Eger kendi duzenlediyse hic dokunmayin dedi.
Bazen buyukler korkuyor ama biberonu agiza tam oturtmakta gerekiyor onu mutlaka bi bakip gosterin :)
Insallah alir seninde icin rahat eder
Memede uyumamasi aslinda ikiniz icinde iyi.
Cunku bunu aliskanlik yapip buyudukce zorlandiginiz bi durumada gelebilir.
Illa uyumasi gerekmiyor hic oyle dusunme canim.
Benimkide memede uyumaz.
Uyku konusunda yardimci ol yeter ona :)
Rapor veya izin alma şansınız var mı sizin annenizin bakması doğru bi şekilde ilgilenmesi çok zor hem hasta hem bebek bakmak annenizi de yıpratır babaannenin bakmasını eşiniz bile istemiyorsa bence de baktırmayın son çare bakıcı duruyor bakıcı bulana kadar babaanne işe idare etmeniz daha mantıklı günü şu an ama Allah yardımcın olsun canım zor bi durumdasınKizlar merhaba nasılsınız bebisller nasil
Biz iyiyiz cok şükür Pazartesi işbaşı yapıyorum
Biraz mutsuzum,oglumu kime bırakıcma bilmiyorum.
Annem babaanneme bakiyor altindan aliyor ogluma da bakmak istiyor ama ben kiyamiyorum anneme vermek istemiyorum o yüzden
Kaynanamada birakmak istemiyorum evde sigara içiliyor birde fazla özenli degil
Bide esim diyor çocuğun konuşması bozulur anneme birakma taraftari değilim bende
Sizce ne yapayım;(
Canim tek doktorun dedigine bakma.Kontrolden geldik. Genel durumu çok şükür iyi. Ancak gece o kadar saat uyumasına izin verme dedi. Gece beslemesi yapmadığım için günlük 23 gr almış. En fazla 6 saat dedi. Çocuk mis gibi akşam 10 sabah 8 uyuyordu. Düzenini bozacağız şimdi
Ben altini degistirmiyorum eger kaka yapmadiysa.çünkü uykusu bölünüyor.uyumuyorlar geri.Hiç denemedim bu gece deneyeyim. Hadi uykusunun arasında emzirdim diyelim, peki gazını nasıl çıkaracağız. Gazını dik tutup sırtına pıt pıt vurunca uyanır gibime geliyor. Bir deneyeyim bu gece. Altını değiştirmeyeceğim dimi?
Az degil canim.kafana takma.650 gr almış şimdi tam hesapladım. Çok mu az?
En fazla 6 mi olması gerekiyormuş beslenme arası gece sütünüzü sağıp sonrA içirseniz olurmu acaba gece sütü diye bişey varmış onu alamadığı için mi kilo alımı sıkıntılı olmuş ne bilim hazır çocuk uyuyorken uyusa düzeni bozulduğu zaman Yeni düzen oluşturmak çok zor olacak sizeKontrolden geldik. Genel durumu çok şükür iyi. Ancak gece o kadar saat uyumasına izin verme dedi. Gece beslemesi yapmadığım için günlük 23 gr almış. En fazla 6 saat dedi. Çocuk mis gibi akşam 10 sabah 8 uyuyordu. Düzenini bozacağız şimdi
Maddi imkanınız yetiyorsa ucretsiz izin, ise baslamak zorundaysanız annenizin evine bakici tutabilirsiniz..Kizlar merhaba nasılsınız bebisller nasil
Biz iyiyiz cok şükür Pazartesi işbaşı yapıyorum
Biraz mutsuzum,oglumu kime bırakıcma bilmiyorum.
Annem babaanneme bakiyor altindan aliyor ogluma da bakmak istiyor ama ben kiyamiyorum anneme vermek istemiyorum o yüzden
Kaynanamada birakmak istemiyorum evde sigara içiliyor birde fazla özenli degil
Bide esim diyor çocuğun konuşması bozulur anneme birakma taraftari değilim bende
Sizce ne yapayım;(
yoo az degil 600 sinir zaten..650 gr almış şimdi tam hesapladım. Çok mu az?
Ebebek bostancı şubesine özel %50 indirime ek %30 indirim ayın 28 ine kadar devam hberiniz olsun geçen hafta gittim çalışanlar yok dedi bu hafta yine gideyim bari yazlıkları alıp çıktım onların yüzünden :)
Canım hangi gıdalarda çıktı yazabilir misinSize test yapildimi alerji için.. yani kendinize.. bizim doktor bana yaptirdi.. 23 tane gida cikti.. bunlarin değeri yüksek olanlar cocugu etkiler dedi ve kesti o gidalari.. ama test cok pahali tuttu 2300 tl ödedik maalesef.. inşallah işe yarar.. kızim 10 günde 50 gram almışçocuk resmen kilo almiyor çok üzülüyorum bende..
Başka nerelerde var acaba belki bana daha yakın yerler vardır :))) orası büyük diye genelde oraya gidiyorumda onun için gelmiş olabilir bana :)Bana da mesaj gelmiş aynı şekilde metrocity avm ye özel diye kime neresi yakınsa oranın bilgisi geliyor sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?