2018 Ekim Anneleri

hematen ve bepantol bizde ise yaramadı poposunu kurutup pudra serp poposu kuru tutuyor pudra cabuk iyilesiyor

Canim pişik kremi degil yüz ve vücut nemlendiricisi

700 gr mi almis ayda?

Ben de evomere almıştım hastanedeki ebenin tavsiyesi üzerine. Az kullandım duruyordu. Pişik kremi olarak işe yarar diye biliyordum. Başka bir şey daha denedim. Karnım çok çatlamıştı, zayıflayınca çok kötü görünüyor. Sürdüm, tek seferde bile fark etti. Devam edicem bakalım ne kadar düzelecek :)

Ben de öyle yapayım bakalım nasıl olacak

Bu gece bir deneyeceğim emzirmeyi. Düzeni bozulacak çocuğun
Ben emzirip yatırıyorum uyuyorsa gazı için bez için ellemiyorum bir sıkıntı olmuyor bazen gaz bağırsaklara indiği için fazla uğraştrıyor sabah kalkınca onuda ayaklarını karnına doğru kaldır indir yapıyorum haloluyor inşallah düzeni bozulmadan halledersiniz bu şekilde

Çok teşekkür ederim. İnşallah. Dediklerinizi uygulayacağım

Canım aslinda aylardır aklımda ama buraya yazamadım konuyu

Çok tşk ederim cnm sipariş verdim inş memmun kalırım

Ebebek bostancı şubesine özel %50 indirime ek %30 indirim ayın 28 ine kadar devam hberiniz olsun geçen hafta gittim çalışanlar yok dedi bu hafta yine gideyim bari yazlıkları alıp çıktım onların yüzünden :)

Rapor veya izin alma şansınız var mı sizin annenizin bakması doğru bi şekilde ilgilenmesi çok zor hem hasta hem bebek bakmak annenizi de yıpratır babaannenin bakmasını eşiniz bile istemiyorsa bence de baktırmayın son çare bakıcı duruyor bakıcı bulana kadar babaanne işe idare etmeniz daha mantıklı günü şu an ama Allah yardımcın olsun canım zor bi durumdasın

Canim tek doktorun dedigine bakma.
Bence uyandirma.gece al emzir koy geri yerine.
Gazini cikarmana da gerek yok.
Ben artik gündüz de gaz cikarmiyorum.
Kendisi cikarirsa o.
Kilo durumu iyi.icin rahat etmiyorsa da gündüz iyi emdiginden emin ol yeter.
Ben altini degistirmiyorum eger kaka yapmadiysa.çünkü uykusu bölünüyor.uyumuyorlar geri.
650 gr almış şimdi tam hesapladım. Çok mu az?
Az degil canim.kafana takma.

En fazla 6 mi olması gerekiyormuş beslenme arası gece sütünüzü sağıp sonrA içirseniz olurmu acaba gece sütü diye bişey varmış onu alamadığı için mi kilo alımı sıkıntılı olmuş ne bilim hazır çocuk uyuyorken uyusa düzeni bozulduğu zaman Yeni düzen oluşturmak çok zor olacak size

Maddi imkanınız yetiyorsa ucretsiz izin, ise baslamak zorundaysanız annenizin evine bakici tutabilirsiniz..

Bana da mesaj gelmiş aynı şekilde metrocity avm ye özel diye kime neresi yakınsa oranın bilgisi geliyor sanırım :)

Canım hangi gıdalarda çıktı yazabilir misin

Bana da mesaj gelmiş aynı şekilde metrocity avm ye özel diye kime neresi yakınsa oranın bilgisi geliyor sanırım :)
Başka nerelerde var acaba belki bana daha yakın yerler vardır :))) orası büyük diye genelde oraya gidiyorumda onun için gelmiş olabilir bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…