Sağol canım iki gün devam etti ateşi.4.ay aşısı oldu kızım bugün çok huysuzdu ve baya ağladı ateşi çok olmasa da çıktı.. Nasıl düştü mü şuan bebeğinizin aşısı doktor 38e çıkarsa ılık duş yaptırın ve calpol verin demişti..
Ben de huzursuzm uyudu ama bakıyırum sürekli ateşine
Rapor veya izin alma şansınız var mı sizin annenizin bakması doğru bi şekilde ilgilenmesi çok zor hem hasta hem bebek bakmak annenizi de yıpratır babaannenin bakmasını eşiniz bile istemiyorsa bence de baktırmayın son çare bakıcı duruyor bakıcı bulana kadar babaanne işe idare etmeniz daha mantıklı günü şu an ama Allah yardımcın olsun canım zor bi durumdasın
Hamileyken cnmm hicbisey istemiyordu ki. Aşırı tukettigim bir şey hatırlamıyorumBenim en cok alerjim yumurtaya çıktı ve ben haturladimki hamileliğimde çok tüketmiştim. Sizin varmi hamileliginizde cok tükettiginiz birsey
Sizin bebeginiz baya erken uyuyormuş.. ben gece 12 gibi emziriyorum oyle uyuyor. Gece de uyandirmiyorum. Doktorum da oyle soyledi. Eger kendiliğinden uyanirsa emzir dedi. Uyuyan hicbir cocuk emzirmek icin uyandirilmaz dedi farkli bir durum yoksa. Ben artik ne emzirmek ne de alt degisimi icin uyandirmiyorum. Ama dedigim gibi sizin bebiş fazla uyuyormus gerçekten.. doktor hakli olabilir. Bence 12 gibi uyandirip emzirin geri uyutum tekrar.Kontrolden geldik. Genel durumu çok şükür iyi. Ancak gece o kadar saat uyumasına izin verme dedi. Gece beslemesi yapmadığım için günlük 23 gr almış. En fazla 6 saat dedi. Çocuk mis gibi akşam 10 sabah 8 uyuyordu. Düzenini bozacağız şimdi
Benim de öyle dökülüyor. Sinirlerim de çok bozuk, çok susuyorum, ağzımın içi hep yara. 20kilo zayifladim. tahlil yaptırdım dahiliyeye gittim zehirli guatr varmış bende endokrin bölümüne sevk etti. Tüm metabolizmani cokertmis senin dedi Dr. Çok moralim bozuldu. Oğlum için cnm sıkılıyo. Bana bişey olursa kimselere muhtaç olmasın. Annesiz kalmasın yavrum çok bekledim ben onu çok.Canbebe denemedim miniesten memnun kalmazsam onu alacağım .. Birde saç demişken benim yerlere saçtan basılmıyor hem topluyorum ucunu örüyorum yinede acayip dökülüyor dün akşam en son darlandım belimin altındaki canım saçlarımı kısacık kestim ve şuan daha mutsuz oldum hala daha da dökülmeye drvam ediyor böyle bir dökülme görmedim ben kel kalacam :)
Ay canım benim Allah şifa versin çabucak toparla inşallah bende aynı senin gibi bekledim çok iyi anlıyorum .. Bizi yavrularımıza yavrularımızıda bize bağışlasınBenim de öyle dökülüyor. Sinirlerim de çok bozuk, çok susuyorum, ağzımın içi hep yara. 20kilo zayifladim. tahlil yaptırdım dahiliyeye gittim zehirli guatr varmış bende endokrin bölümüne sevk etti. Tüm metabolizmani cokertmis senin dedi Dr. Çok moralim bozuldu. Oğlum için cnm sıkılıyo. Bana bişey olursa kimselere muhtaç olmasın. Annesiz kalmasın yavrum çok bekledim ben onu çok.
Regli başlayan var mı? Ben de henüz olmadım. ortalama kaçıncı ayda olunur acaba? Eşim hemen ikinciyi istiyo ama ben oglum büyüsün, ben toparlanayim, alerjik durumu bir atlatalim diyorumBurda bi arkadaş vardı hamilelikten şüpheleniyordu dr gitcekti acaba gitti mi buraya yazdı mı belki ben kaçırmışımdır sonuç ne çıktı ben hala adet olmadım insan ister istemez şüpheye düşüyor bir iki gündür kasıklarımda ağrı var üşütme ağrısı da olabilir gerçi ayaklarım çorapsız gezmiştim bide ince giyinmiştim o ara umarım öyle bi durum yoktur ikinci sezeryanı bünyem kaldırmaz
Bebek şampuanı ve deterjani ne kullanıyorsunuz? Hepsinde katkı varmış malesef..
bende regl olmadımRegli başlayan var mı? Ben de henüz olmadım. ortalama kaçıncı ayda olunur acaba? Eşim hemen ikinciyi istiyo ama ben oglum büyüsün, ben toparlanayim, alerjik durumu bir atlatalim diyorum
Bana doktorum becutan diye bi marka söyledi ki hiç duymamıştımBebek şampuanı ve deterjani ne kullanıyorsunuz? Hepsinde katkı varmış malesef..
5 ekim'de dogum yaptim.40 ciktiktan sonra 2 gun suren kanma oldu. Ama asil adeti 5 gun once oldum. Hala devam ediyor.Regli başlayan var mı? Ben de henüz olmadım. ortalama kaçıncı ayda olunur acaba? Eşim hemen ikinciyi istiyo ama ben oglum büyüsün, ben toparlanayim, alerjik durumu bir atlatalim diyorum
Şampuan, Mustela.Bebek şampuanı ve deterjani ne kullanıyorsunuz? Hepsinde katkı varmış malesef..
Ben varım canım hemem oldum 3 kere oldum ve düzenli 10 undan 10 una oluyorum ikinci çocuğu bizde düşünüyoruz bu arada merkezde 2 tane daha embriyom var ama ben 1 yaşına gelince düşünüyorum inşallah nasip olursa :)Regli başlayan var mı? Ben de henüz olmadım. ortalama kaçıncı ayda olunur acaba? Eşim hemen ikinciyi istiyo ama ben oglum büyüsün, ben toparlanayim, alerjik durumu bir atlatalim diyorum
Çok sevindim cnm senin adinaMerhaba kızlar daha önce birçok kez sıkıntılarımı burada dile getirmiştim yardımcı olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Koliğimiz ve gazımız çok şükür azaldı alerjimiz vardı 2 aydır katı bir diyet yapıyordum ama fayda görmemiştim 2 haftadır diyeti açtık şikayetlerimiz azaldı kilo alımımız düşüktü şimdi sanki biraz toparladı gibi kızım 3 ay 16 günlük ilk bir aynıdan beri meme reddi yaşıyorduk sütümü sağarak veriyordum alerjiden dolayı özel manalar denedik hiç birini almadı kustu iki haftadır hoplaya zıplaya emzirmeye başladım emzik ve biberonu hayatımızdan çıkardık. Bir arkadaş yazmıştı yüzündeki alerji için benim bebeğimde çok hassas açık renk teni yüzünde alerjisi var doktorumuz ilaç yanlısı değil katı ve sıvı vazelini karıştırıp krem haline getirin sürün dedi ilk denemenizde cildi yumuşacık oldu ve pütür pütür görünüm azaldı doktorunuza sorarak deneyebilirsiniz
Aynı bizdeki durum. 4aydir iki kez arkadaşlara gittik hiç durmadı, ağladı uyumadı, iki kez ablama gittik bir türlu avutamadik, geçen parka götürdük yolda ve kendi arabasında ve kucakta ağladı hiç susmadan. Ama hastaneye her gittiğimizde Dr lara gülücükler saçıyor. Kimse inanmiyoHahahah bi kere anneme gittik yılbaşı tatilydi orda kalırız gezeriz diye planlar yaptık o gün ağla ağla hem kendi perişan oldu hem bizi perişan etti susturamadk ne yaptıysak dr a gittik hemen dr da güldü evini istiyor başka ortamda huzursuz olabilirler değişik gelir kalabalık olmuştur falan dedi .. Sabah valizlerle eve nasıl döndüğümüzü bilemedik :))) evede görümcem kaynanam geliyor ağlıyor hemen ..
Alt sınırda yani. Yine de normal değerlerde kalmış ya buna da şükür. İlk ay 400 gr almıştı. İnşallah.600 gr ile 1200 gr arasi normal.
Belki gece uyanirsa bi saat takilip sabah daha gec saate kadar uyur.
Insallah yani.
Çok şükür. Aman bebişlerimiz sağlıklı huzurlu olsunlar. Kilo alımı normal olmasına sevindim, az da olsa olsun :)yoo az degil 600 sinir zaten..
En fazla 5 saat dedi. Ama benim yüzümdeki ifadeden sanırım bir uyuma planı çıkardı hadi 6 saat olsun bari der gibi :)En fazla 6 mi olması gerekiyormuş beslenme arası gece sütünüzü sağıp sonrA içirseniz olurmu acaba gece sütü diye bişey varmış onu alamadığı için mi kilo alımı sıkıntılı olmuş ne bilim hazır çocuk uyuyorken uyusa düzeni bozulduğu zaman Yeni düzen oluşturmak çok zor olacak size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?