2018 Ekim Anneleri

Sağol canım iki gün devam etti ateşi.

Sağolasın canım amin

Sizin bebeginiz baya erken uyuyormuş.. ben gece 12 gibi emziriyorum oyle uyuyor. Gece de uyandirmiyorum. Doktorum da oyle soyledi. Eger kendiliğinden uyanirsa emzir dedi. Uyuyan hicbir cocuk emzirmek icin uyandirilmaz dedi farkli bir durum yoksa. Ben artik ne emzirmek ne de alt degisimi icin uyandirmiyorum. Ama dedigim gibi sizin bebiş fazla uyuyormus gerçekten.. doktor hakli olabilir. Bence 12 gibi uyandirip emzirin geri uyutum tekrar.

Benim de öyle dökülüyor. Sinirlerim de çok bozuk, çok susuyorum, ağzımın içi hep yara. 20kilo zayifladim. tahlil yaptırdım dahiliyeye gittim zehirli guatr varmış bende endokrin bölümüne sevk etti. Tüm metabolizmani cokertmis senin dedi Dr. Çok moralim bozuldu. Oğlum için cnm sıkılıyo. Bana bişey olursa kimselere muhtaç olmasın. Annesiz kalmasın yavrum çok bekledim ben onu çok.

Ay canım benim Allah şifa versin çabucak toparla inşallah bende aynı senin gibi bekledim çok iyi anlıyorum .. Bizi yavrularımıza yavrularımızıda bize bağışlasın

Regli başlayan var mı? Ben de henüz olmadım. ortalama kaçıncı ayda olunur acaba? Eşim hemen ikinciyi istiyo ama ben oglum büyüsün, ben toparlanayim, alerjik durumu bir atlatalim diyorum

Bebek şampuanı ve deterjani ne kullanıyorsunuz? Hepsinde katkı varmış malesef..
muhendisinoglu instagramda bunlari incelemis ve iceriklerinin iyi oldugunu soylemis. 14 liradan 150 liraya kadar her butceye uygunu varmis

Eklentiler

• Screenshot_20190125-211625.webp
    60,5 KB · Görüntüleme: 36
Y
Regli başlayan var mı? Ben de henüz olmadım. ortalama kaçıncı ayda olunur acaba? Eşim hemen ikinciyi istiyo ama ben oglum büyüsün, ben toparlanayim, alerjik durumu bir atlatalim diyorum
bende regl olmadım
Ahh şu erkekler
Sabah işe gidiyorlar, akşam gelip seviyorlar
Hiç bilmiyorlar çocuk büyütmenin zorluğunu
Ben erkek olsam bende isterim 4-5 tanede
İşte yani...

Arkadaşlar bebeğinizin netten persentil durumunu takip ediyormusunuz?
Benimki %3ün altında çıkıyo ve doktorunuzla görüşün diyo
Gerçi zaten küçük doğmuştu 2700kg-47cm boy
Aylık kilo alımı ve boyuda normal büyüyor düşük değil
Demekki anası gibi tinimini olucak
Doktorla bunun neyini görüşücem ki

5 ekim'de dogum yaptim.40 ciktiktan sonra 2 gun suren kanma oldu. Ama asil adeti 5 gun once oldum. Hala devam ediyor.

Ben varım canım hemem oldum 3 kere oldum ve düzenli 10 undan 10 una oluyorum ikinci çocuğu bizde düşünüyoruz bu arada merkezde 2 tane daha embriyom var ama ben 1 yaşına gelince düşünüyorum inşallah nasip olursa :)

Çok sevindim cnm senin adina

Aynı bizdeki durum. 4aydir iki kez arkadaşlara gittik hiç durmadı, ağladı uyumadı, iki kez ablama gittik bir türlu avutamadik, geçen parka götürdük yolda ve kendi arabasında ve kucakta ağladı hiç susmadan. Ama hastaneye her gittiğimizde Dr lara gülücükler saçıyor. Kimse inanmiyo

600 gr ile 1200 gr arasi normal.
Belki gece uyanirsa bi saat takilip sabah daha gec saate kadar uyur.
Insallah yani.
Alt sınırda yani. Yine de normal değerlerde kalmış ya buna da şükür. İlk ay 400 gr almıştı. İnşallah.

En fazla 5 saat dedi. Ama benim yüzümdeki ifadeden sanırım bir uyuma planı çıkardı hadi 6 saat olsun bari der gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…