Akşam bir doktorun görüşünü daha aldık, dolaylı yoldan oldu ama. Prof kendisi, ikinci aydan sonra çocuk eğer kendisi uyanmıyorsa bırakın uyusun diyor. Düzenini bozmayın diyor. Ama 8 saati geçirmeyin diyor o da.Canim tek doktorun dedigine bakma.
Bence uyandirma.gece al emzir koy geri yerine.
Gazini cikarmana da gerek yok.
Ben artik gündüz de gaz cikarmiyorum.
Kendisi cikarirsa o.
Kilo durumu iyi.icin rahat etmiyorsa da gündüz iyi emdiginden emin ol yeter.
Ben altini degistirmiyorum eger kaka yapmadiysa.çünkü uykusu bölünüyor.uyumuyorlar geri.
Az degil canim.kafana takma.
Zehirli guatr tedavi edilmeden hamileliğe müsade etmez zaten doktorunuz. Çok geçmiş olsunRegli başlayan var mı? Ben de henüz olmadım. ortalama kaçıncı ayda olunur acaba? Eşim hemen ikinciyi istiyo ama ben oglum büyüsün, ben toparlanayim, alerjik durumu bir atlatalim diyorum
Şahsi fikrim, ikinci bebek için en azından bebeğine tuvalet eğitimi vermeyi bekle bence. İkisine birden bez bağlamak, biri gaz sancısı çekerken öbürüne çiş öğretmek çok yorucu olacaktır. Ve tabii hamilelik döneminde sen bulantı ve baş dönmesi çekerken bebeğin azı dişlerini çıkaracak, ateşlenecek v.s..Ben varım canım hemem oldum 3 kere oldum ve düzenli 10 undan 10 una oluyorum ikinci çocuğu bizde düşünüyoruz bu arada merkezde 2 tane daha embriyom var ama ben 1 yaşına gelince düşünüyorum inşallah nasip olursa :)
Allah korusun nasıl sözler onlar? Yavrun sana sen yavruna muhtaçsın. Önünüzde upuzun yıllar var geçireceğiniz lütfen moralini bozma geçecek bu günlerBenim de öyle dökülüyor. Sinirlerim de çok bozuk, çok susuyorum, ağzımın içi hep yara. 20kilo zayifladim. tahlil yaptırdım dahiliyeye gittim zehirli guatr varmış bende endokrin bölümüne sevk etti. Tüm metabolizmani cokertmis senin dedi Dr. Çok moralim bozuldu. Oğlum için cnm sıkılıyo. Bana bişey olursa kimselere muhtaç olmasın. Annesiz kalmasın yavrum çok bekledim ben onu çok.
Ben sadece 2-3 gün süren bi kanama geçirdim daha da yok. Bence eşin beklesin çocuk büyüsün sen dinlen kendine gel önce çocuk kaçmıyor yaRegli başlayan var mı? Ben de henüz olmadım. ortalama kaçıncı ayda olunur acaba? Eşim hemen ikinciyi istiyo ama ben oglum büyüsün, ben toparlanayim, alerjik durumu bir atlatalim diyorum
Tüm bakım ürünleri mustela çok memnunum.Bebek şampuanı ve deterjani ne kullanıyorsunuz? Hepsinde katkı varmış malesef..
Topuklara da iyi geliyormuş sürdüm çok iyi gerçekten buradan bi arkadaş söylemişti onu da. Çok iyiymiş bu kremler bitince alıcam mutlaka yine.Ben de evomere almıştım hastanedeki ebenin tavsiyesi üzerine. Az kullandım duruyordu. Pişik kremi olarak işe yarar diye biliyordum. Başka bir şey daha denedim. Karnım çok çatlamıştı, zayıflayınca çok kötü görünüyor. Sürdüm, tek seferde bile fark etti. Devam edicem bakalım ne kadar düzelecek :)
Iyi o zaman canim.bak digeri 8 saat demis.zaten bebekler maksimum 8 saat deliksiz yatar.sonra illaki uyanir.ya gazi olur ya kakasi.kilo alimi da düzelirse çok iyi olur senin icin.Akşam bir doktorun görüşünü daha aldık, dolaylı yoldan oldu ama. Prof kendisi, ikinci aydan sonra çocuk eğer kendisi uyanmıyorsa bırakın uyusun diyor. Düzenini bozmayın diyor. Ama 8 saati geçirmeyin diyor o da.
Sana katiliyorum....Şahsi fikrim, ikinci bebek için en azından bebeğine tuvalet eğitimi vermeyi bekle bence. İkisine birden bez bağlamak, biri gaz sancısı çekerken öbürüne çiş öğretmek çok yorucu olacaktır. Ve tabii hamilelik döneminde sen bulantı ve baş dönmesi çekerken bebeğin azı dişlerini çıkaracak, ateşlenecek v.s..
Benim de öyle dökülüyor. Sinirlerim de çok bozuk, çok susuyorum, ağzımın içi hep yara. 20kilo zayifladim. tahlil yaptırdım dahiliyeye gittim zehirli guatr varmış bende endokrin bölümüne sevk etti. Tüm metabolizmani cokertmis senin dedi Dr. Çok moralim bozuldu. Oğlum için cnm sıkılıyo. Bana bişey olursa kimselere muhtaç olmasın. Annesiz kalmasın yavrum çok bekledim ben onu çok.
Bende adet oldum bu ay, sık sık emzirmeme rağmen süt beni 3 ay korudu sen cesaretlisin canım iyi ki kızım oldu ama ben çok zorlandım en az 3 sene 2. Bebek düşünmüyorum. Benimde merkezde 9 tane embriyom var sebebsiz infertilite olduğu için her ihtimale karsı 1 sene korunacağımBen varım canım hemem oldum 3 kere oldum ve düzenli 10 undan 10 una oluyorum ikinci çocuğu bizde düşünüyoruz bu arada merkezde 2 tane daha embriyom var ama ben 1 yaşına gelince düşünüyorum inşallah nasip olursa :)
Evet haklısın bunu düşünebilirim ikisi beraber büyüsün istiyorum nasip olursa tabiiŞahsi fikrim, ikinci bebek için en azından bebeğine tuvalet eğitimi vermeyi bekle bence. İkisine birden bez bağlamak, biri gaz sancısı çekerken öbürüne çiş öğretmek çok yorucu olacaktır. Ve tabii hamilelik döneminde sen bulantı ve baş dönmesi çekerken bebeğin azı dişlerini çıkaracak, ateşlenecek v.s..
Eşim 39 yaşında canım onuda düşünüyorum e bende 31 im zaten kızıma tek bakıyorum kimseyi istemiyorum yanımda 40 ımda bile yolladım herkesi tek daha iyi Allah yardımcımız olsun hamileliktede mide bulantım oldu baya ama olsun o zaman da her işimi her şeyimi yaptım çok şükür kimseyedr muhtaç etmesin Rabbim anacım sağolsun ilk transferden sonra onda kaldım sonra evime döndüm işimi de yaptım yemeğimide gezmedende geri kalmadım :)Bende adet oldum bu ay, sık sık emzirmeme rağmen süt beni 3 ay korudu sen cesaretlisin canım iyi ki kızım oldu ama ben çok zorlandım en az 3 sene 2. Bebek düşünmüyorum. Benimde merkezde 9 tane embriyom var sebebsiz infertilite olduğu için her ihtimale karsı 1 sene korunacağım
Allah korusun canim.Benim de öyle dökülüyor. Sinirlerim de çok bozuk, çok susuyorum, ağzımın içi hep yara. 20kilo zayifladim. tahlil yaptırdım dahiliyeye gittim zehirli guatr varmış bende endokrin bölümüne sevk etti. Tüm metabolizmani cokertmis senin dedi Dr. Çok moralim bozuldu. Oğlum için cnm sıkılıyo. Bana bişey olursa kimselere muhtaç olmasın. Annesiz kalmasın yavrum çok bekledim ben onu çok.
Valla butun gun bebek uyutmaya ugrastim. Belim koptu. 25 dk ugrastim 5 dk uyudu. 15 dk daha ugrastim 45 dk uyudu. Butun gun bu kadar uyuyan cocugu gece kaldirmam. En son 17.30da emdi. 18.30da uyudu. 00.30a kadar ellemedim. Kendi kalkti.En fazla 5 saat dedi. Ama benim yüzümdeki ifadeden sanırım bir uyuma planı çıkardı hadi 6 saat olsun bari der gibi :)
Oyyy ne tatlı minik misafir de seviyor :)Valla butun gun bebek uyutmaya ugrastim. Belim koptu. 25 dk ugrastim 5 dk uyudu. 15 dk daha ugrastim 45 dk uyudu. Butun gun bu kadar uyuyan cocugu gece kaldirmam. En son 17.30da emdi. 18.30da uyudu. 00.30a kadar ellemedim. Kendi kalkti.
Ben onceden bebekler uyur sanirdim ya. Bi misafirlikte gorsem ya da bize gelseler uyutur odaya koyardi anneler. Bizim kiz misafirlikte kucak geziyo. Bizden cok muhabbet ediyor.
Maşallah cnm ben 2 ay annemde kaldım eşim çok yoğun çalışıyordu ve geç geliyordu depresyona giriyordum bende ev üstüme üstüme geliyordu şimdi atlattım ama annemin sayesinde yine ara ara annemlerde kalıyorum eşimin geliş saati daha düzenli olsa annemin yanında kalmama gerek kalmayacak belki de... neyse sağlık olsun tek derdim bu olsun Rabbim evlatlarımızı korusunEşim 39 yaşında canım onuda düşünüyorum e bende 31 im zaten kızıma tek bakıyorum kimseyi istemiyorum yanımda 40 ımda bile yolladım herkesi tek daha iyi Allah yardımcımız olsun hamileliktede mide bulantım oldu baya ama olsun o zaman da her işimi her şeyimi yaptım çok şükür kimseyedr muhtaç etmesin Rabbim anacım sağolsun ilk transferden sonra onda kaldım sonra evime döndüm işimi de yaptım yemeğimide gezmedende geri kalmadım :)
Insallah kolayca geri uyumustur.Sanki sen istediğin kadar plan yap der gibi, benim bebiş gece 22.00da yattı 3.30da kalktı. Kendi uyandığına göre altı kirlenmiştir dedim, öyle olmuş. Bezini değiştirdim. Şu anda da karnını doyuruyor
Ne guzel canim. Imkanin varmis. Benim annemin evi kucuk bi de anneannem var yatalak. Tek basima cok zorlandim. Esim haric yardim eden olmadi. Iyi ki bir hafta sonra ise basliyorum. Bana iyi gelecek.Maşallah cnm ben 2 ay annemde kaldım eşim çok yoğun çalışıyordu ve geç geliyordu depresyona giriyordum bende ev üstüme üstüme geliyordu şimdi atlattım ama annemin sayesinde yine ara ara annemlerde kalıyorum eşimin geliş saati daha düzenli olsa annemin yanında kalmama gerek kalmayacak belki de... neyse sağlık olsun tek derdim bu olsun Rabbim evlatlarımızı korusun
Yumurta, inek sütü, çilek, bal, kereviz, kılçıksız buğday, bezelye, arpa, bunlar değeri 10 un üzerinde çikanlar yani bebeğe geçebilenler diye yorumlandı.. ilaveten 10 ile 7.5 arasında cikanlar fındık, gluten, çavdar, enginar, göbek salata, yulaf, turp,sarı erik, ricotta peyniri.. bunlarda beni etkiliyomuş..Canım hangi gıdalarda çıktı yazabilir misin
Benim de öyle dökülüyor. Sinirlerim de çok bozuk, çok susuyorum, ağzımın içi hep yara. 20kilo zayifladim. tahlil yaptırdım dahiliyeye gittim zehirli guatr varmış bende endokrin bölümüne sevk etti. Tüm metabolizmani cokertmis senin dedi Dr. Çok moralim bozuldu. Oğlum için cnm sıkılıyo. Bana bişey olursa kimselere muhtaç olmasın. Annesiz kalmasın yavrum çok bekledim ben onu çok.
Bebek şampuanı ve deterjani ne kullanıyorsunuz? Hepsinde katkı varmış malesef..
Arkadaşlar bebeğinizin netten persentil durumunu takip ediyormusunuz?
Benimki %3ün altında çıkıyo ve doktorunuzla görüşün diyo
Gerçi zaten küçük doğmuştu 2700kg-47cm boy
Aylık kilo alımı ve boyuda normal büyüyor düşük değil
Demekki anası gibi tinimini olucak
Doktorla bunun neyini görüşücem ki
Aynı bizdeki durum. 4aydir iki kez arkadaşlara gittik hiç durmadı, ağladı uyumadı, iki kez ablama gittik bir türlu avutamadik, geçen parka götürdük yolda ve kendi arabasında ve kucakta ağladı hiç susmadan. Ama hastaneye her gittiğimizde Dr lara gülücükler saçıyor. Kimse inanmiyo
Canım senin yorgunluktan psikolojin bozuldu aklına getirme öyle şeyler Allah tedavisiz dert vermesin.. bende haşimato troidiyim.. geç ve zor bulunca insan kaybedicem diye korkuyor ama daha ikincileri yapicaz :) benimde merkezde 3 embiryo var ama 2020 yi bekleriz heralde.. yani kocam 50 olmadan hemen önce :) çok yaşlayiz biz )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?