2018 Ekim Anneleri

Kizlar ben kakali seyleri once elimde akitip normal sabunla yikiyorum. Sonra amwayin leke cikarici biseyini almistim. Onunla kaynar suda bekletiyorum. Tekrar durulayip petegin ustunde kurutup bebegin kirli sepetine atiyorum. Haftada bir birikenleri 30 derecede yikayip utuluyorum. Onceden 60 90 derecelerde yikiyordum ama simdi kiyafetleri cabuk eskimesin diye boyle yapiyorum. Deterjan olarak baby&me sivi deterjan veya hacisakir granul sabun kullaniyorum. Kendi carsaflarimiz ve ust giysilerimizi de bunlarla yikiyorum cunku bebek bazen yatagimizda yatiyor, kiyafetlerimize de degiyor. Hatta evdeki deterjan bitince belki hic almam. Normalde de deterjani bir kasik iki kasik kullanan biriyim zaten.

Oyle dusunme. Benim doktorum diyor ki en iyi annelik 37 yasindan sonra oluyormus. Neye dayanarak dedi bilmiyorum ama benim de isime geldi.
Oğlum 36, kızım 40'ta doğdu :) ikincide daha tecrübeli oluyor insan zaten ama çok daha keyifli oluyor bu yaşta bebek büyütmek :) tek sıkıntı eskisi kadar sağlıklı değilim. Onun dışında bebek normal seyrinde devam ettikçe ben de tadını çıkarıyorum ❤

Ne guzel canim. Imkanin varmis. Benim annemin evi kucuk bi de anneannem var yatalak. Tek basima cok zorlandim. Esim haric yardim eden olmadi. Iyi ki bir hafta sonra ise basliyorum. Bana iyi gelecek.
Sanırım yanında kimseyi istemeyen bir ben varım çünkü annem ve ablam yanımda kalınca ev işlerimi yapıyodu sen çocuğuna doy sev diye kaynana görümce gelip çocuğumu alıyorlardı hemen emerken tepemde dikiliyorlardı uyurken uyadırıyorlardı çok kötü geçti lohusalığım sürekli ağladım hep anacıma bağırdım onların yüzünden üzdüm ama anladı beni yinede sen ağlama kızım ben üzülmedim ben seni anlıyorum dedi anne gidin en iyisi bunlarıda kimseyi istemiyorum diye almayacağım dedim öyle dediğim halde hergün günde 50 kere geldiler uyuyodur dinlensin demediler gelip bi işimi gören yoktu ki bi de balkona sigara içip içip küllüğü doldurup gitmiş ay aklıma gelmesin o günler darlanıyorum

Destek degil kostek olmaya gelmisler desen e.
Ben birilerinin olmasini istiyordum cunku sabah 6dan aksam 6ya kadar kucakta geziyordu kizim. Aciksa da otursak emzirsem diye bakiyordum. Belki biri olsa azicik kucagimdan alirdi. Bel fitigi oldu

Destek degil kostek olmaya gelmisler desen e.
Ben birilerinin olmasini istiyordum cunku sabah 6dan aksam 6ya kadar kucakta geziyordu kizim. Aciksa da otursak emzirsem diye bakiyordum. Belki biri olsa azicik kucagimdan alirdi. Bel fitigi oldu
Beniö belimdede fıtık var akşama kadar su içemediğimde oldu ama onlar hepten sinirimi bozduğu için gelmemeleri daha iyiydi .. En son kendim dedim eşimle yanlız kalmak istiyorum sabahtan akşama kadar geliyosun eşimin geldiği zamanda gelmeyiverin dedim yine anlamadılar tabi bendr kapıyı açmamaya başladım :))) yani yüzsüz mü diyim arsız mı

Bende simdi 36 yim.. ikinci nasipse 40 a kadar olursa iyi ama eşimle aramizda 8 yaş var.. adam 50 olucak bu gidişle :)

Çok geçmiş olsun. Umarım çabucak iyileşirsin. Altını değiştir emzir derken yine bir saat geçti. Çok uzun emiyor keyifli keyifli. 3.30da kalktı 4.30da yattı. Yine gece 9 saat uyudu, bu sefer bir saat eksik oldu. Ben istediğim planı yapayım sanırım bebek karar verecek. O isterse uyanıp emmek istiyor zaten. Uyurken kaldırmayacağım. Maşallah kızınıza güzel uyumuş

Kizlar rota asisi oldunuz mu asidan sonra sikinti oldu mu
Bizde bir sıkıntı yaşamadık
Bu arada sen ve S sinkar ne güzel sizleri bekleyen embriyolarınız var rabbim hayırlısıyla onları size evlat nasip etsin bizim zaten bir embriyomuz vardı oda şu anda kucağımda:) yaşım 40 büyük konuşmayayım ama bir daha tedaviye girermiyim sanmıyorum rabbim hayırlısını versin oğlumun bir kardeşi olsun çok isterdim

Canım bak kendin söyledin birtane embriyo sana evlat oldu aynı mucize yine olur... içinde kalmasın en kısa zamanda en azından bir kez daha tedavi dene... İnş Rabbim oğluna birde kardeş nasip eder

bir tup bebek arkasindan hamile kalan cok gordum. Hayirlisini versin Rabbim.

Ay canım benim Allah şifa versin çabucak toparla inşallah bende aynı senin gibi bekledim çok iyi anlıyorum .. Bizi yavrularımıza yavrularımızıda bize bağışlasın
Amin cnm inşallah tedavisi vardır ve kolaydır. Bugün eşim sana bişey olursa ben bakarım gözün arkada kalmasın dedi çok kötü oldum. Hiç kimse benim gibi bakamaz yavruma imkansız dedim ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…