İnşallah canım bunlar da geçer gider. Rabbim çaresiz vermesinAllah korusun nasıl sözler onlar? Yavrun sana sen yavruna muhtaçsın. Önünüzde upuzun yıllar var geçireceğiniz lütfen moralini bozma geçecek bu günler
Ben sadece 2-3 gün süren bi kanama geçirdim daha da yok. Bence eşin beklesin çocuk büyüsün sen dinlen kendine gel önce çocuk kaçmıyor ya
Tüm bakım ürünleri mustela çok memnunum.
Deterjanı dalan roxy çift durulama ile kullanıyorum ama lekeleri çok çıkarttığını söyleyemem leke çıkartıcı sürüyorum illa çıkartmam gerekiyorsa.
Topuklara da iyi geliyormuş sürdüm çok iyi gerçekten buradan bi arkadaş söylemişti onu da. Çok iyiymiş bu kremler bitince alıcam mutlaka yine.
Dikiş izini de hafifletir mi acaba. Denemek lazım :)
Ayy canım sağolasin ne kadar duygulandım dualara çok önem veririm. Oğlum için o kadar dua almıştım ki yıllardır. Mucize oldu çünkü dualarla. Allah razı olsun cnm ne muradın varsa versin RabbimCanım bu günler geçecek inşallah çok güzel sağlıklı günler göreceksiniz Allah’ın izniyle o kadar üzülüyorum ki aklıma geldikçe dua ediyorum sana
İnşallah canım çok sağolasın. İnşallah herşey herkes için çok iyi olurAllah korusun canim.
Ismine bakip endiselenme. Ilacini kullandiginda duzene girecek. Metabolizman cok hizli calisiyor demek bu.
Bende de yavas calisiyor. Tersi var. Ilacini kullaniyorum bir kac senedir. Sikintim yok cok sukur.
Ama kontrollerini aksatma. Insallah bebecik buyuyup daha iyi oldugunda sen de rahatlayacaksin. Sakin kendini ihmal etme.
Ne kadar da doğru söyledin ben de görmedim duymadım bu kadar uyutmaya uğraşan. Çok zormuş uyutmasi. Gündüz ve akşam 3-4saat uyutmaya uğraşıyoruz. Agliyo, ememiyo, sancı, hickirik, gaz ,uyku kısır döngü içinde devam ediyoruz. Artık harap oluyo öyle uyuyo biz de bitiyoruz tabi. Tam uyutuyoruz odadan çıkmadan tekrar uyanıyor. Saatlerce uğraşıp tekrar uyutuyoruz iki dk sonra yine uyanıyor. 4-5kez böyle devam ediyor. Sonunda uuyuyo yarım saat bir buçuk saat arasiValla butun gun bebek uyutmaya ugrastim. Belim koptu. 25 dk ugrastim 5 dk uyudu. 15 dk daha ugrastim 45 dk uyudu. Butun gun bu kadar uyuyan cocugu gece kaldirmam. En son 17.30da emdi. 18.30da uyudu. 00.30a kadar ellemedim. Kendi kalkti.
Ben onceden bebekler uyur sanirdim ya. Bi misafirlikte gorsem ya da bize gelseler uyutur odaya koyardi anneler. Bizim kiz misafirlikte kucak geziyo. Bizden cok muhabbet ediyor.
Geçmiş olsun Sizin bebiş kaç aylık ki ek gıda ya başlıyorsunuz 6 aydan sonrA ek gıda deniyor yaMerhabalar kızlar son günlerde oğlumun sut alerjisi olduğunu öğrendik. Şimdilik tüm sut ürünleri ve dana etini yemiyorum. sutum den geçebilecek alerjenleri yemeyecekmisim. ek gidaya geçiyoruz. Yoğurt yerine özel mama aldık onu ekleyerek yapacağım tarifler verdi doktorum haftaya başlıyorum umarım başka bir alerjisi çıkmaz. Aranızda bunu yaşayan var mi
Biz konusmusmuyduk evet rabbim nasip ederse bu evladimi buyutiyim donmuslari kullanirim sizede rabbim nasip eder insallah bu evladiniza da rabbjm saglik versinBizde bir sıkıntı yaşamadık
Bu arada sen ve @sinkar ne güzel sizleri bekleyen embriyolarınız var rabbim hayırlısıyla onları size evlat nasip etsin bizim zaten bir embriyomuz vardı oda şu anda kucağımda:) yaşım 40 büyük konuşmayayım ama bir daha tedaviye girermiyim sanmıyorum rabbim hayırlısını versin oğlumun bir kardeşi olsun çok isterdim
Yokmuymus cnm alerji sizde. Nasıl negatif çıktı ve duzelme yasadiniz. Gözün aydın. Mamaya baslamismiydiniz? Benim saç diplerim çok açıldı, çok sıktı saçlarım şimdi çok seyreldi. Bu zehirli guatr yuzundenmisS Semabuse sizi merak ediyordum bebegin düzeldi mi birazda olsa diye üzülme canım
Biz bu hafta tüm alerji testlerini yaptırdık negatif çıktı
Sikayetlerimizde baya baya azaldı
Pisik bitti
Eskisi kadar huzursuz değil
Gece uykumuz iyiydi zaten
Gündüz uykumuzda biraz düzeldi
Kilo alimi bir tik arttı ama zayıf görünüyor kızım birazda kilo alırsa çok iyi olacak
2 gündür az az süt ürünü tüketmeye başladım yoğurt koyduğum poğaça yedim dün
Önceki gün 2 dilim pasta yedim 1 dilim peynir su ana kadar bi huzursuzlugumuz olmadı umarım geçmiştir artik
Sac dökülmesi bendede aşırı ama bu aylarda hep olur kadınlık hormonu düştüğü için
Teşekkürler canım yazdığın için çok sagolYumurta, inek sütü, çilek, bal, kereviz, kılçıksız buğday, bezelye, arpa, bunlar değeri 10 un üzerinde çikanlar yani bebeğe geçebilenler diye yorumlandı.. ilaveten 10 ile 7.5 arasında cikanlar fındık, gluten, çavdar, enginar, göbek salata, yulaf, turp,sarı erik, ricotta peyniri.. bunlarda beni etkiliyomuş..
Sen Montessori yatağa bakacatin ne yaptınYumurta, inek sütü, çilek, bal, kereviz, kılçıksız buğday, bezelye, arpa, bunlar değeri 10 un üzerinde çikanlar yani bebeğe geçebilenler diye yorumlandı.. ilaveten 10 ile 7.5 arasında cikanlar fındık, gluten, çavdar, enginar, göbek salata, yulaf, turp,sarı erik, ricotta peyniri.. bunlarda beni etkiliyomuş..
Malesef terazi değiliz teyzesi. Başak son gününde. Terazi olsun çok istiyordum ben de teraziyim. Bugün babamız evde girebildim buraya çok şükür.Canım senin yorgunluktan psikolojin bozuldu aklına getirme öyle şeyler Allah tedavisiz dert vermesin.. bende haşimato troidiyim.. geç ve zor bulunca insan kaybedicem diye korkuyor ama daha ikincileri yapicaz :) benimde merkezde 3 embiryo var ama 2020 yi bekleriz heralde.. yani kocam 50 olmadan hemen önce :) çok yaşlayiz biz yaa öfff...
Mustela ve unibaby deterjan
O nedemek ben bilmiyorum.. ama benimki zaten almiyo sürekli takipte..
Terazi bebek bunlar numaracı :) doktor ilk gördüğünde dedi numaradan ağlıyosun seni güzel sanatlara verelim diye :) gerçektende var numaradan ağlaması istediği o saniye olsun istiyor 3 aylık kuzu yaa :))
Ayy ayy benim de öyle cok cok kötü geçti. Simdimize bin sukurSanırım yanında kimseyi istemeyen bir ben varım çünkü annem ve ablam yanımda kalınca ev işlerimi yapıyodu sen çocuğuna doy sev diye kaynana görümce gelip çocuğumu alıyorlardı hemen emerken tepemde dikiliyorlardı uyurken uyadırıyorlardı çok kötü geçti lohusalığım sürekli ağladım hep anacıma bağırdım onların yüzünden üzdüm ama anladı beni yinede sen ağlama kızım ben üzülmedim ben seni anlıyorum dedi anne gidin en iyisi bunlarıda kimseyi istemiyorum diye almayacağım dedim öyle dediğim halde hergün günde 50 kere geldiler uyuyodur dinlensin demediler gelip bi işimi gören yoktu ki bi de balkona sigara içip içip küllüğü doldurup gitmiş ay aklıma gelmesin o günler darlanıyorum
negatif çıktı ama küçük bebeklerde alerji olduğu halde negatif cikabiliyormusYokmuymus cnm alerji sizde. Nasıl negatif çıktı ve duzelme yasadiniz. Gözün aydın. Mamaya baslamismiydiniz? Benim saç diplerim çok açıldı, çok sıktı saçlarım şimdi çok seyreldi. Bu zehirli guatr yuzundenmis
Belki doğal yoldan olur :) Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallahBizde bir sıkıntı yaşamadık
Bu arada sen ve @sinkar ne güzel sizleri bekleyen embriyolarınız var rabbim hayırlısıyla onları size evlat nasip etsin bizim zaten bir embriyomuz vardı oda şu anda kucağımda:) yaşım 40 büyük konuşmayayım ama bir daha tedaviye girermiyim sanmıyorum rabbim hayırlısını versin oğlumun bir kardeşi olsun çok isterdim
Bende pierre cardin den aldın odasını görür görmez bayılmıştım başka hiçbir modele bakmadım bile :) indirim oldu şansımada burayada yazmıştım 3200 e almıştım galiba ya öyle bir fiyattı :) beşik iki yataklı büyüyor çalışma masası oluyor 3 kapılı dolabı var birde şifonyer rafınıda hediye istedim verdiler sağolsunlar :)) bayada büyük bir mobilya içi geniş kullanışlı tavsiye ederim .. Yere yakın olsun kendi insin çıksın dersek yavru yatağını açarız orda yatar :)İyi aksamlar kizlar, bugun park yatak baktik
Kraft relax modelini begendik bakalim alacagiz sanirim onu cunku Eylul artik anne yani besigine sigmiyor.
Park yatagi en azindan 2 sene kullanirim diye dusunuyorum
Birde pierre cardin bebek odasi vardi baby mall da bayildim ya cok guzeldi ama sadece besik ve dolabi 4 bin ates pahasi
Birde kehribar kolye aldik yarindan itibaren takicam gece yatarken ve yikarken cikaricam bakalim nasil bir etki edecek cunku inanilmaz salya var
Kullanan var mi aranizda
Benim modelim belli hatta icine nevresim bile aldim.. sadece parayi bekliyorum :)Sen Montessori yatağa bakacatin ne yaptın
Hadi yaa olsun ne olcak başaklarda iyidir.. bende teraziyim yükselenim başak :)Malesef terazi değiliz teyzesi. Başak son gününde. Terazi olsun çok istiyordum ben de teraziyim. Bugün babamız evde girebildim buraya çok şükür.
Gayet mantıklı :) daha küçük olunca anneye ihtiyacı oluyor onun da. Ama kardeşi doğana kadar biraz büyür, sana destek bile olur. Emzik, bez, krem v.s. gibi nesneleri getirir :))
Ben de terazi olur diye umut etmiştim, kız bebekler büyük oranda 2-3 hafta erken doğuyor diye gözlemledim çevremde. 29 Ekim beklenen doğum tarihi, 7-8 gün önce gelse tamam diyordum, 4 gün geç geldi :)) akrep olmayı seçti kuzucuk :))Malesef terazi değiliz teyzesi. Başak son gününde. Terazi olsun çok istiyordum ben de teraziyim. Bugün babamız evde girebildim buraya çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?