2018 Ekim Anneleri

İnşallah canım bunlar da geçer gider. Rabbim çaresiz vermesin

Merhabalar kızlar son günlerde oğlumun sut alerjisi olduğunu öğrendik. Şimdilik tüm sut ürünleri ve dana etini yemiyorum. sutum den geçebilecek alerjenleri yemeyecekmisim. ek gidaya geçiyoruz. Yoğurt yerine özel mama aldık onu ekleyerek yapacağım tarifler verdi doktorum haftaya başlıyorum umarım başka bir alerjisi çıkmaz. Aranızda bunu yaşayan var mi

Canım bu günler geçecek inşallah çok güzel sağlıklı günler göreceksiniz Allah’ın izniyle o kadar üzülüyorum ki aklıma geldikçe dua ediyorum sana
Ayy canım sağolasin ne kadar duygulandım dualara çok önem veririm. Oğlum için o kadar dua almıştım ki yıllardır. Mucize oldu çünkü dualarla. Allah razı olsun cnm ne muradın varsa versin Rabbim

İnşallah canım çok sağolasın. İnşallah herşey herkes için çok iyi olur

Ne kadar da doğru söyledin ben de görmedim duymadım bu kadar uyutmaya uğraşan. Çok zormuş uyutmasi. Gündüz ve akşam 3-4saat uyutmaya uğraşıyoruz. Agliyo, ememiyo, sancı, hickirik, gaz ,uyku kısır döngü içinde devam ediyoruz. Artık harap oluyo öyle uyuyo biz de bitiyoruz tabi. Tam uyutuyoruz odadan çıkmadan tekrar uyanıyor. Saatlerce uğraşıp tekrar uyutuyoruz iki dk sonra yine uyanıyor. 4-5kez böyle devam ediyor. Sonunda uuyuyo yarım saat bir buçuk saat arasi

Geçmiş olsun Sizin bebiş kaç aylık ki ek gıda ya başlıyorsunuz 6 aydan sonrA ek gıda deniyor ya

Biz konusmusmuyduk evet rabbim nasip ederse bu evladimi buyutiyim donmuslari kullanirim sizede rabbim nasip eder insallah bu evladiniza da rabbjm saglik versin

Yokmuymus cnm alerji sizde. Nasıl negatif çıktı ve duzelme yasadiniz. Gözün aydın. Mamaya baslamismiydiniz? Benim saç diplerim çok açıldı, çok sıktı saçlarım şimdi çok seyreldi. Bu zehirli guatr yuzundenmis

Teşekkürler canım yazdığın için çok sagol

Sen Montessori yatağa bakacatin ne yaptın

Malesef terazi değiliz teyzesi. Başak son gününde. Terazi olsun çok istiyordum ben de teraziyim. Bugün babamız evde girebildim buraya çok şükür.

Ayy ayy benim de öyle cok cok kötü geçti. Simdimize bin sukur

negatif çıktı ama küçük bebeklerde alerji olduğu halde negatif cikabiliyormus
Birkaç gündür az az sut ürünlerini yemeye başladım şimdiye kadar bir rahatsızlığı olmadi
Sac benimde aşırı dökülüyor ama bu aylarda hep dökülür hormonlar yüzünden diğer 2 cocugumdada öyle olmuştu
Senin teşhis konulduysa ona gore tedavini olursun canım korkma yengemde de vardı tedavi oldu

Belki doğal yoldan olur :) Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah

İyi aksamlar kizlar, bugun park yatak baktik
Kraft relax modelini begendik bakalim alacagiz sanirim onu cunku Eylul artik anne yani besigine sigmiyor.
Park yatagi en azindan 2 sene kullanirim diye dusunuyorum
Birde pierre cardin bebek odasi vardi baby mall da bayildim ya cok guzeldi ama sadece besik ve dolabi 4 bin ates pahasi
Birde kehribar kolye aldik yarindan itibaren takicam gece yatarken ve yikarken cikaricam bakalim nasil bir etki edecek cunku inanilmaz salya var
Kullanan var mi aranizda

ikinci cocuk muhabbeti donmus.Allah isteyen ve gercekten guzelce bakabilecek herkese vaktiyle nasip etsin :) ben de bi taraftan isterim kardesi olsun ama kendimi biliyorum sabir fedakarlik bana gore degil.cok sinirli bi anne olabilirim iki cocuk olursa :) hayirlisi olsun diyorum sonucta hicbi zaman evlenip cocuk sahibi olmayi hayal etmemistim.hayat bu :)

Bende pierre cardin den aldın odasını görür görmez bayılmıştım başka hiçbir modele bakmadım bile :) indirim oldu şansımada burayada yazmıştım 3200 e almıştım galiba ya öyle bir fiyattı :) beşik iki yataklı büyüyor çalışma masası oluyor 3 kapılı dolabı var birde şifonyer rafınıda hediye istedim verdiler sağolsunlar :)) bayada büyük bir mobilya içi geniş kullanışlı tavsiye ederim .. Yere yakın olsun kendi insin çıksın dersek yavru yatağını açarız orda yatar :)

Sen Montessori yatağa bakacatin ne yaptın
Benim modelim belli hatta icine nevresim bile aldim.. sadece parayi bekliyorum :)

Malesef terazi değiliz teyzesi. Başak son gününde. Terazi olsun çok istiyordum ben de teraziyim. Bugün babamız evde girebildim buraya çok şükür.
Hadi yaa olsun ne olcak başaklarda iyidir.. bende teraziyim yükselenim başak :)

Ben de terazi olur diye umut etmiştim, kız bebekler büyük oranda 2-3 hafta erken doğuyor diye gözlemledim çevremde. 29 Ekim beklenen doğum tarihi, 7-8 gün önce gelse tamam diyordum, 4 gün geç geldi :)) akrep olmayı seçti kuzucuk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…