2018 Ekim Anneleri

Destek degil kostek olmaya gelmisler desen e.
Ben birilerinin olmasini istiyordum cunku sabah 6dan aksam 6ya kadar kucakta geziyordu kizim. Aciksa da otursak emzirsem diye bakiyordum. Belki biri olsa azicik kucagimdan alirdi. Bel fitigi oldu
Belimde fıtık. Boynumda düzleşme vardı. Üstüne bir de kol ve elimde kas sinir sıkışması:))) perte çıktım :))

2022 ekim anneleri olur muyuz bakalim? Gerci bi daha yaz hamileligi cekebilir miyim bilmiyorum. Senin nasil gecmisti hamileligin? Cok sicak olmasa ve 20 kilo almasam benim iyiydi.
Kısmet :)) zorlu geçti. Sağlık sorunlarım oldu epey. Bana kalsa tek çocuk yeter sadece ilerde bize birşey olduğunda bi kardeşi olsun. Birbirlerine destek olsunlar isterim. Yasim 38. Cok genc olmadigimdan belki, fiziksel olarak zorlaniyorum. Her ani şükür sebebim, 1000 lerce şükür Allaha. Ama bebek bakımı zor..aileler yakın olsa ve full destek olsalar o zaman arayı açmak bile istemezdim.. geçen bir arkadaşımdan duydum şu sözü.
.ilk çocuk anne baba için. 2. Çocuk birinci çocuk için:))

Bu sozu hep duyar sacma bulurdum ama dedigin gibi cok genc degiliz. Benim kardesim engelli, kayinbiraderim evlenmiyor. Kizimin belki kuzeni bile olmayacak. Bizden sonraya yalniz birakmamak lazim. Ben buyurken babam butun akrabalarimizla küstü. Abla yerine gecen birinin bana yol gostermesini destek olmasini isterdim.

Kac aylikti bebegin?
Artik kilo alimlari azalacak aklinda olsun.
Benim ki 21inde 4 ayini doldurdu 5in icindeyiz.Uyuyorsa hic almadi meme.Ekstra hic uyandirmadim.
Saglikliysa illa emzirmekse niyetin gunduz aralarini kisaltabilirsin diye dusunuyorum.
Gece uykusu bence nimet hem bebege hemde saglikli bi anneye.Gece uyuyan bebek sans diye dusunuyorum ben ilkinde cok cektigim olabilir :) Ve tamamen mizacla alakali.
Tabii ki senin ne hissettiginde cok onemli.

Bebek şampuanı ve deterjani ne kullanıyorsunuz? Hepsinde katkı varmış malesef..

Sampuan Mustela.
Deterjan Green Clean.Cift durulama yine de.
En iyisi kaynak su galiba :)))))))) ya da kotunun iyisi.

Benm büyük kızımda var. 4-5 aydan sonra küçüğe takmayı düşünüyordum. Ama şimdi sen diyince salya için bende. Taksam mı acaba

Bu yaşta bebek macerasına girişmemin temel nedeni, oğlum bizden sonra tek kalmasın. İkinci nedeni ise kız bebek sevdam :) Rabbim nasip etti çok şükür ❤ çocuklarıma baktıkça gözlerim doluyor ❤

Kreş hep hastalıklara davetiye çıkarıyor bizim Dr lar önermiyo hiç ogluma

Benimde 29 ekimdi beklenen.. hatta terazi olsun diye 22 ye kadar olmazsa sezeryan mi olsam diyodum :) suyu bitince 16 sinda normal yaptik..

Fiy

Fiyatları nasıl? Bir de çatılı mı çatısız mı bakiyosun

Çatılı bakiyorum. Fiyati 1700 tl sormuştum..

Annemlere gittim bugün ilk kez Allahım neydi o benim çocuk ana karnından ve evinden başka bir şey görmemiş hiç durmadan ağladı ya çok zordu
Yaaa bizde oyleyiz zor oluyor. Yavaş yavaş çıkaralım diyoruz ama o isterse duruyor. Doktora giderken ve orda mutlu mesela. Şaşırıp kaliyoruz

Benimde çilek mobilyanın anne yanı beşiği var ve ancak 1 ay daha yatabilir onda bizde park yatak düşünüyoruz Krafta bakayım bende
odası var ama çok küçük ayrılamam gibi geliyor
Bu arada bizde Pierre cardin dem almıştık beşik şifonyer üç kapılı dolap 3900₺ fiyatlar uçmuş gerçekten

3.aya yeni girdi. Doktor bundan sonra kilo alımı daha da azalacak dedi bahsettiğin gibi. Kesin kararımı verdim, uyurken uyandırmayacağım. Çocuğa eziyet gibi olaacak. Hem acıkınca bir ihtiyacı olunca kalkıyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…