- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Ben de tek baktım, evet çok zorlandım ama kendi kafama göre takildim..Ne guzel canim. Imkanin varmis. Benim annemin evi kucuk bi de anneannem var yatalak. Tek basima cok zorlandim. Esim haric yardim eden olmadi. Iyi ki bir hafta sonra ise basliyorum. Bana iyi gelecek.
Belimde fıtık. Boynumda düzleşme vardı. Üstüne bir de kol ve elimde kas sinir sıkışması:))) perte çıktım :))Destek degil kostek olmaya gelmisler desen e.
Ben birilerinin olmasini istiyordum cunku sabah 6dan aksam 6ya kadar kucakta geziyordu kizim. Aciksa da otursak emzirsem diye bakiyordum. Belki biri olsa azicik kucagimdan alirdi. Bel fitigi oldu
Aynen. Kreşe başlamalı en azından. Ama tabi hayat ne gösterir bilinmez:))
2022 ekim anneleri olur muyuz bakalim? Gerci bi daha yaz hamileligi cekebilir miyim bilmiyorum. Senin nasil gecmisti hamileligin? Cok sicak olmasa ve 20 kilo almasam benim iyiydi.Aynen. Kreşe başlamalı en azından. Ama tabi hayat ne gösterir bilinmez:))
Kısmet :)) zorlu geçti. Sağlık sorunlarım oldu epey. Bana kalsa tek çocuk yeter sadece ilerde bize birşey olduğunda bi kardeşi olsun. Birbirlerine destek olsunlar isterim. Yasim 38. Cok genc olmadigimdan belki, fiziksel olarak zorlaniyorum. Her ani şükür sebebim, 1000 lerce şükür Allaha. Ama bebek bakımı zor..aileler yakın olsa ve full destek olsalar o zaman arayı açmak bile istemezdim.. geçen bir arkadaşımdan duydum şu sözü.2022 ekim anneleri olur muyuz bakalim? Gerci bi daha yaz hamileligi cekebilir miyim bilmiyorum. Senin nasil gecmisti hamileligin? Cok sicak olmasa ve 20 kilo almasam benim iyiydi.
Bu sozu hep duyar sacma bulurdum ama dedigin gibi cok genc degiliz. Benim kardesim engelli, kayinbiraderim evlenmiyor. Kizimin belki kuzeni bile olmayacak. Bizden sonraya yalniz birakmamak lazim. Ben buyurken babam butun akrabalarimizla küstü. Abla yerine gecen birinin bana yol gostermesini destek olmasini isterdim.Kısmet :)) zorlu geçti. Sağlık sorunlarım oldu epey. Bana kalsa tek çocuk yeter sadece ilerde bize birşey olduğunda bi kardeşi olsun. Birbirlerine destek olsunlar isterim. Yasim 38. Cok genc olmadigimdan belki, fiziksel olarak zorlaniyorum. Her ani şükür sebebim, 1000 lerce şükür Allaha. Ama bebek bakımı zor..aileler yakın olsa ve full destek olsalar o zaman arayı açmak bile istemezdim.. geçen bir arkadaşımdan duydum şu sözü.
.ilk çocuk anne baba için. 2. Çocuk birinci çocuk için:))
Kontrolden geldik. Genel durumu çok şükür iyi. Ancak gece o kadar saat uyumasına izin verme dedi. Gece beslemesi yapmadığım için günlük 23 gr almış. En fazla 6 saat dedi. Çocuk mis gibi akşam 10 sabah 8 uyuyordu. Düzenini bozacağız şimdi
Bebek şampuanı ve deterjani ne kullanıyorsunuz? Hepsinde katkı varmış malesef..
Benm büyük kızımda var. 4-5 aydan sonra küçüğe takmayı düşünüyordum. Ama şimdi sen diyince salya için bende. Taksam mı acabaİyi aksamlar kizlar, bugun park yatak baktik
Kraft relax modelini begendik bakalim alacagiz sanirim onu cunku Eylul artik anne yani besigine sigmiyor.
Park yatagi en azindan 2 sene kullanirim diye dusunuyorum
Birde pierre cardin bebek odasi vardi baby mall da bayildim ya cok guzeldi ama sadece besik ve dolabi 4 bin ates pahasi
Birde kehribar kolye aldik yarindan itibaren takicam gece yatarken ve yikarken cikaricam bakalim nasil bir etki edecek cunku inanilmaz salya var
Kullanan var mi aranizda
Bu yaşta bebek macerasına girişmemin temel nedeni, oğlum bizden sonra tek kalmasın. İkinci nedeni ise kız bebek sevdam :) Rabbim nasip etti çok şükür ❤ çocuklarıma baktıkça gözlerim doluyor ❤Kısmet :)) zorlu geçti. Sağlık sorunlarım oldu epey. Bana kalsa tek çocuk yeter sadece ilerde bize birşey olduğunda bi kardeşi olsun. Birbirlerine destek olsunlar isterim. Yasim 38. Cok genc olmadigimdan belki, fiziksel olarak zorlaniyorum. Her ani şükür sebebim, 1000 lerce şükür Allaha. Ama bebek bakımı zor..aileler yakın olsa ve full destek olsalar o zaman arayı açmak bile istemezdim.. geçen bir arkadaşımdan duydum şu sözü.
Fiyatları nasıl? Bir de çatılı mı çatısız mı bakiyosunBenim modelim belli hatta icine nevresim bile aldim.. sadece parayi bekliyorum :)
Hadi yaa olsun ne olcak başaklarda iyidir.. bende teraziyim yükselenim başak :)
Kreş hep hastalıklara davetiye çıkarıyor bizim Dr lar önermiyo hiç oglumaKısmet :)) zorlu geçti. Sağlık sorunlarım oldu epey. Bana kalsa tek çocuk yeter sadece ilerde bize birşey olduğunda bi kardeşi olsun. Birbirlerine destek olsunlar isterim. Yasim 38. Cok genc olmadigimdan belki, fiziksel olarak zorlaniyorum. Her ani şükür sebebim, 1000 lerce şükür Allaha. Ama bebek bakımı zor..aileler yakın olsa ve full destek olsalar o zaman arayı açmak bile istemezdim.. geçen bir arkadaşımdan duydum şu sözü.
Benimde 29 ekimdi beklenen.. hatta terazi olsun diye 22 ye kadar olmazsa sezeryan mi olsam diyodum :) suyu bitince 16 sinda normal yaptik..Ben de terazi olur diye umut etmiştim, kız bebekler büyük oranda 2-3 hafta erken doğuyor diye gözlemledim çevremde. 29 Ekim beklenen doğum tarihi, 7-8 gün önce gelse tamam diyordum, 4 gün geç geldi :)) akrep olmayı seçti kuzucuk :))
Fiy
Fiyatları nasıl? Bir de çatılı mı çatısız mı bakiyosun
Yaaa bizde oyleyiz zor oluyor. Yavaş yavaş çıkaralım diyoruz ama o isterse duruyor. Doktora giderken ve orda mutlu mesela. Şaşırıp kaliyoruzAnnemlere gittim bugün ilk kez Allahım neydi o benim çocuk ana karnından ve evinden başka bir şey görmemiş hiç durmadan ağladı ya çok zordu
Bizimkini çok çikardik biz.. o yüzdenmi nedir seviyo sanirim disariyi.. mağaza ışıklarıni seyrediyor hep :)Yaaa bizde oyleyiz zor oluyor. Yavaş yavaş çıkaralım diyoruz ama o isterse duruyor. Doktora giderken ve orda mutlu mesela. Şaşırıp kaliyoruz
Benimde çilek mobilyanın anne yanı beşiği var ve ancak 1 ay daha yatabilir onda bizde park yatak düşünüyoruz Krafta bakayım bendeİyi aksamlar kizlar, bugun park yatak baktik
Kraft relax modelini begendik bakalim alacagiz sanirim onu cunku Eylul artik anne yani besigine sigmiyor.
Park yatagi en azindan 2 sene kullanirim diye dusunuyorum
Birde pierre cardin bebek odasi vardi baby mall da bayildim ya cok guzeldi ama sadece besik ve dolabi 4 bin ates pahasi
Birde kehribar kolye aldik yarindan itibaren takicam gece yatarken ve yikarken cikaricam bakalim nasil bir etki edecek cunku inanilmaz salya var
Kullanan var mi aranizda
3.aya yeni girdi. Doktor bundan sonra kilo alımı daha da azalacak dedi bahsettiğin gibi. Kesin kararımı verdim, uyurken uyandırmayacağım. Çocuğa eziyet gibi olaacak. Hem acıkınca bir ihtiyacı olunca kalkıyor zaten.Kac aylikti bebegin?
Artik kilo alimlari azalacak aklinda olsun.
Benim ki 21inde 4 ayini doldurdu 5in icindeyiz.Uyuyorsa hic almadi meme.Ekstra hic uyandirmadim.
Saglikliysa illa emzirmekse niyetin gunduz aralarini kisaltabilirsin diye dusunuyorum.
Gece uykusu bence nimet hem bebege hemde saglikli bi anneye.Gece uyuyan bebek sans diye dusunuyorum ben ilkinde cok cektigim olabilir :) Ve tamamen mizacla alakali.
Tabii ki senin ne hissettiginde cok onemli.
Sampuan Mustela.
Deterjan Green Clean.Cift durulama yine de.
En iyisi kaynak su galiba :)))))))) ya da kotunun iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?