2018 Ekim Anneleri

Annemlere gittim bugün ilk kez Allahım neydi o benim çocuk ana karnından ve evinden başka bir şey görmemiş hiç durmadan ağladı ya çok zordu

Alismiyorsa sonradan cikmalar daha cok zorlar.Yani muhtemelen bu mevsimleri surekli evde gecirenler baharda bi tık zorlanabilir.Tabii bi genelleme degil ama cikmak anneyede cocugada her defasinda ayri bi deneyim.

Kreş hep hastalıklara davetiye çıkarıyor bizim Dr lar önermiyo hiç ogluma

Krese gitmezsede okula basladiginda olur canim.Cunku cocuklarin birbirlerinden etkilesimi.Bi duzen aslinda bagisiklik icin.

Sevindim karar verdigine :)
Ve dogru bi karar olmus fikrimce :)

E exelanss Kehribarin faydasini gordum ben.Severim ve inanirimda enerjiye.Sonucta bunlar dogada olan seyler ve sebepsiz degil.Tabii ki care olarak dusunulmemeli ama yardimci diyelim :)
Temizlemesini yapmanida öneririm.
Akan suda 5 dk tutabilirsin ya da topraga 5-10 dk birakip negatif enerjisinden arinmasini saglayabilirsin.
Ama enerjileri sebebiyle bu tür taşlar temizlenmesi onerilen seyler ve kehribar bunlardan biri.
Ve bebeginin teniyle oldukca enerjisini daha iyi yayacak ona gore.
Kullanmadan once temizlersen iyidir mesela ve ara ara.

Ben takı gb kullanmadim sadece
Esimin isinden sebep kolay bulabildiginden ham halini o kizima göre uyarlamisti.

Cok dikkat edilerek kullanilmali kucucuk sonucta,Allah korusun.

Kızlar korku ile uyanıp saate baktim ilk kez bebeğim hiç uyanmadan sekiz saat uyumus, en son sekizde mama içmişti dokuz bucukta uyumuştu, bir uyandım saat 4.30 olmuş mama yapıp verdim, ben mi derin uyudum acaba

15. Haftamız doldu bugün, rota aşısını yaptırmak istemedim inşallah zararı olmaz..
bu arada bebeklerinizi gece yan mı yatırıyorsunuz! 8-10 saat sırt üstü mü yatıyor yoksa..hep sırt üstü yattıgı için tedirginim agrıyo mu bi sorun olur mu diye.. benimki hiç yan dönmüyo uyurken de uyanıkken de, erken mi acaba, başını tutmaya daha yeni başladı kuzum..

Hiç yan yatrmadım ben ya:) ilk zamanlar biraz eğimli olmuş olablr. Zaten yakın zamanda kendileri dönmeye başlarlar:)

Ben de yaptıramadım canım oğlum yaptıracağımız zaman hasta oldu dr iyileşmeden cankı bir virüs veremeyiz dedi kaldı maalesef hayırlısı olsun inş

Hiç yan yatrmadım ben ya:) ilk zamanlar biraz eğimli olmuş olablr. Zaten yakın zamanda kendileri dönmeye başlarlar:)
Ya benim oğlan doğduğu günden beri yan yatmıyor bir türlü sen yeni doğansın yat iştekoyduğum gibi ama yok yatıramadım yan koydum sırtüstüne döndü hep dediğin gibi yakında dönmeye başlayacaklar yatağın kim bilir nerelerinde bulacağız:)

Kızlar korku ile uyanıp saate baktim ilk kez bebeğim hiç uyanmadan sekiz saat uyumus, en son sekizde mama içmişti dokuz bucukta uyumuştu, bir uyandım saat 4.30 olmuş mama yapıp verdim, ben mi derin uyudum acaba

Uyuyan anne saskinligi :)))))))
En fazla kipirdanip tekrar uyumustur.
Yoksa uyandirirdi hic merak etme :)
Devamli olsun insallah :)

Ben sirt ustu yatiriyorum o saga ya da sola kafasini ceviriyor.Zaten koydugum sekilde kalmiyor pek :) Gun icinde de mama sandalyesinde (tam yatiyor) ya da anakucaginda biraz durduktan sonra düz yatiriyorum koltuga alip.
Uyanikken dönüyor bnm kuzu.
21inde 4 ayini doldurdu.Pratikte 4 aylik hafta hesabinda 18 kafam karisiyor :)))))))

Aynen 5 aydan sonra yatgn içinde bile tehlike. Mesela park yatgn üst katı:)) ben tepesinde yakalamıştım. Hiç de beklemiyorduk.

ne guzel sizde uyumussunuz boylece.uyanip aglayacak da bir anne duymayacak mi mumkun degil bence :) uyusun da buyusun yavrucak :)

Gunaydin cnm evet ilk kullanimdan once bebek sampuaniyla bi yikadim 15 gunde birde 2 dk suyun altina tutacagim bakalim gelismeleri yazarim:)

Ben oğluma yaptırmadım rota aşısı. 4,5 yaşında ve hasta olmadan büyüyor diyebilirim maşallah kuzuma. Kızıma da yaptırsam mı yaptırmasam mı aradayım. 12,5 haftalık kızım. Genelde sırt üstü yatıyor. Yeni doğduğunda biraz sola yatırdım, kısa zamanda kendi sırt üstüne döndü. Bazen yüz üstü yatırıyorum ama burnu tıkandığı için bir süre sonra sırt üstüne çeviriyorum

Yaaa bizde oyleyiz zor oluyor. Yavaş yavaş çıkaralım diyoruz ama o isterse duruyor. Doktora giderken ve orda mutlu mesela. Şaşırıp kaliyoruz

Alismiyorsa sonradan cikmalar daha cok zorlar.Yani muhtemelen bu mevsimleri surekli evde gecirenler baharda bi tık zorlanabilir.Tabii bi genelleme degil ama cikmak anneyede cocugada her defasinda ayri bi deneyim

Ya ben yavaş yavaş alıştırayım o zaman benim onla gezme planlarım vardı bunu beklemiyordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…