Annemlere gittim bugün ilk kez Allahım neydi o benim çocuk ana karnından ve evinden başka bir şey görmemiş hiç durmadan ağladı ya çok zordu
Kreş hep hastalıklara davetiye çıkarıyor bizim Dr lar önermiyo hiç ogluma
Sevindim karar verdigine :)3.aya yeni girdi. Doktor bundan sonra kilo alımı daha da azalacak dedi bahsettiğin gibi. Kesin kararımı verdim, uyurken uyandırmayacağım. Çocuğa eziyet gibi olaacak. Hem acıkınca bir ihtiyacı olunca kalkıyor zaten.
8 saat uyuması harika, maşallah :))Kızlar korku ile uyanıp saate baktim ilk kez bebeğim hiç uyanmadan sekiz saat uyumus, en son sekizde mama içmişti dokuz bucukta uyumuştu, bir uyandım saat 4.30 olmuş mama yapıp verdim, ben mi derin uyudum acaba
Hiç yan yatrmadım ben ya:) ilk zamanlar biraz eğimli olmuş olablr. Zaten yakın zamanda kendileri dönmeye başlarlar:)15. Haftamız doldu bugün, rota aşısını yaptırmak istemedim inşallah zararı olmaz..
bu arada bebeklerinizi gece yan mı yatırıyorsunuz! 8-10 saat sırt üstü mü yatıyor yoksa..hep sırt üstü yattıgı için tedirginim agrıyo mu bi sorun olur mu diye.. benimki hiç yan dönmüyo uyurken de uyanıkken de, erken mi acaba, başını tutmaya daha yeni başladı kuzum..
Ben kızımda da bunu kullandım canım oğlumda da kullanıyorum sağlam bir ürün iki yaşa kadar kullandı kızım bakalım oğlum ne kadar kullanacakBu arada ben basindan beri park yatak kullaniyorum kraft relax modelini almıştim çok memnunum
Ben de yaptıramadım canım oğlum yaptıracağımız zaman hasta oldu dr iyileşmeden cankı bir virüs veremeyiz dedi kaldı maalesef hayırlısı olsun inş15. Haftamız doldu bugün, rota aşısını yaptırmak istemedim inşallah zararı olmaz..
bu arada bebeklerinizi gece yan mı yatırıyorsunuz! 8-10 saat sırt üstü mü yatıyor yoksa..hep sırt üstü yattıgı için tedirginim agrıyo mu bi sorun olur mu diye.. benimki hiç yan dönmüyo uyurken de uyanıkken de, erken mi acaba, başını tutmaya daha yeni başladı kuzum..
Ya benim oğlan doğduğu günden beri yan yatmıyor bir türlü sen yeni doğansın yat iştekoyduğum gibi ama yok yatıramadım yan koydum sırtüstüne döndü hep dediğin gibi yakında dönmeye başlayacaklar yatağın kim bilir nerelerinde bulacağız:)Hiç yan yatrmadım ben ya:) ilk zamanlar biraz eğimli olmuş olablr. Zaten yakın zamanda kendileri dönmeye başlarlar:)
Kızlar korku ile uyanıp saate baktim ilk kez bebeğim hiç uyanmadan sekiz saat uyumus, en son sekizde mama içmişti dokuz bucukta uyumuştu, bir uyandım saat 4.30 olmuş mama yapıp verdim, ben mi derin uyudum acaba
15. Haftamız doldu bugün, rota aşısını yaptırmak istemedim inşallah zararı olmaz..
Aynen 5 aydan sonra yatgn içinde bile tehlike. Mesela park yatgn üst katı:)) ben tepesinde yakalamıştım. Hiç de beklemiyorduk.Ya benim oğlan doğduğu günden beri yan yatmıyor bir türlü sen yeni doğansın yat iştekoyduğum gibi ama yok yatıramadım yan koydum sırtüstüne döndü hep dediğin gibi yakında dönmeye başlayacaklar yatağın kim bilir nerelerinde bulacağız:)
ne guzel sizde uyumussunuz boylece.uyanip aglayacak da bir anne duymayacak mi mumkun degil bence :) uyusun da buyusun yavrucak :)Kızlar korku ile uyanıp saate baktim ilk kez bebeğim hiç uyanmadan sekiz saat uyumus, en son sekizde mama içmişti dokuz bucukta uyumuştu, bir uyandım saat 4.30 olmuş mama yapıp verdim, ben mi derin uyudum acaba
Bu arada ben basindan beri park yatak kullaniyorum kraft relax modelini almıştim çok memnunum
E exelanss Kehribarin faydasini gordum ben.Severim ve inanirimda enerjiye.Sonucta bunlar dogada olan seyler ve sebepsiz degil.Tabii ki care olarak dusunulmemeli ama yardimci diyelim :)
Temizlemesini yapmanida öneririm.
Akan suda 5 dk tutabilirsin ya da topraga 5-10 dk birakip negatif enerjisinden arinmasini saglayabilirsin.
Ama enerjileri sebebiyle bu tür taşlar temizlenmesi onerilen seyler ve kehribar bunlardan biri.
Ve bebeginin teniyle oldukca enerjisini daha iyi yayacak ona gore.
Kullanmadan once temizlersen iyidir mesela ve ara ara.
Ben takı gb kullanmadim sadece
Esimin isinden sebep kolay bulabildiginden ham halini o kizima göre uyarlamisti.
Cok dikkat edilerek kullanilmali kucucuk sonucta,Allah korusun.
Benm büyük kızımda var. 4-5 aydan sonra küçüğe takmayı düşünüyordum. Ama şimdi sen diyince salya için bende. Taksam mı acaba
Ben oğluma yaptırmadım rota aşısı. 4,5 yaşında ve hasta olmadan büyüyor diyebilirim maşallah kuzuma. Kızıma da yaptırsam mı yaptırmasam mı aradayım. 12,5 haftalık kızım. Genelde sırt üstü yatıyor. Yeni doğduğunda biraz sola yatırdım, kısa zamanda kendi sırt üstüne döndü. Bazen yüz üstü yatırıyorum ama burnu tıkandığı için bir süre sonra sırt üstüne çeviriyorum15. Haftamız doldu bugün, rota aşısını yaptırmak istemedim inşallah zararı olmaz..
Yaaa bizde oyleyiz zor oluyor. Yavaş yavaş çıkaralım diyoruz ama o isterse duruyor. Doktora giderken ve orda mutlu mesela. Şaşırıp kaliyoruz
Alismiyorsa sonradan cikmalar daha cok zorlar.Yani muhtemelen bu mevsimleri surekli evde gecirenler baharda bi tık zorlanabilir.Tabii bi genelleme degil ama cikmak anneyede cocugada her defasinda ayri bi deneyim
Visco aldım canım, sallarken içindeki yatak değince kenarlara oyle sesi çıkıyor ama ona ninni gibi iyi oluyor :)Gunaydin canim bizde bu model bakiyoruz ses cikariyor mu birde icine pamuk yatak mi aldin visco mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?