- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Canim hic baktirmadim.bilmiyorum.nasil anlayabilirim?Canım bebeğinde alerji ya da laktoz intoleransı var mı? Bunlar uykularını mahvediyor.
Kilo aralığına bakın bezin üstündekiKizlar alerjiden mıdır nedir makat bolgesindeki pisik geçmedi bir türlü,mustela kullanıyordum normalde sudocrem fito hametan denedim hepsini geçmiyor, bez baştan beri prime premium care kullanıyorum 5800 kilosu 3 numara kullaniyoruz kokulu baya bez ondan mı oluyor acaba diyorum ama hep bu bezi kullandim, alerji maması güya bu verdiğim ne zaman bu mamaya başladık pişik oldu, eşime Migros tan minies mi alsan deneyelim dedim kaç numara alayım kullnana var mı?
Biz de Sleepy e geçtik birkaç ay öncePrimadan nefretlik geldi artık icindeki kimyasalları duyunca..!
Bide artii bu aralar idrar kokusunu resmen dışarı vuruyor sanki üstüne isemis gibi ,birde çok ağır sanki dersin parfum kokuyor,paketim bitince direk değiştirecem, sleepy kullandim kizariklik yapti bide Molfix deniyecegim
Etrafimda ne kadar prima kullananlar varsa hepsi vazgecti.
Pisik kremi de Mustela aldık. Memnun kaldımPrimadan nefretlik geldi artık icindeki kimyasalları duyunca..!
Bide artii bu aralar idrar kokusunu resmen dışarı vuruyor sanki üstüne isemis gibi ,birde çok ağır sanki dersin parfum kokuyor,paketim bitince direk değiştirecem, sleepy kullandim kizariklik yapti bide Molfix deniyecegim
Biz de Sleepy e geçtik birkaç ay öncePrimadan nefretlik geldi artık icindeki kimyasalları duyunca..!
Molfix dene cnm herkes onu tavsiye ediyorNe kullanayim peki sleppy denedim surekli çiş sızdırdı her seferinde kıyafetini değiştiriyordum
Bu yazlık bişey galiba, kolları yok. Benimki kalın tulum kozmonot karışımı bişeyBundan almislar. Icine dogru girip bogulur diye korktum.
Canım ya sayfaları okurken gördüm sesli güldüm yazdığına:) bazen benim de yapasım geliyor beyefendi geç kalkıp üstüne kahvaltıdan sonra da akşam saatlerinde de uyuyor iki çocukla bulaşık işine mi bakayım çocuklarla mı uğraşayım şaşırıyorumBenim esim de 10 bucuga kadar yatti bugun. Tokatlayip kaldiracaktim nerdeyse.
Ben arada su da veriyorum, daha rahat yapıyor çişini. Doktorlar verme deseler de verdik valla. İdrar yolu enfeksiyonu oldu minicikler, her yolu denedim. Sen de süt yağlı demiştin, belki susuz çocukÖyle dusunme.sirtüstü yatmasi her zaman sakincali.
Bizim bebkler 3 bucuk aylik.
Bu aylarda halamin cocugu bolmustu sirt ustu yatarken.ben cok duyuyorum.5 aylik yada 1 yasinda.bu risk hep devam ediyor.
Annem beni hep yan yatirmis.simdi de asla sirt ustu yatamam.
Ben uyku tulumu alsam 1 yas alirdim.cünkü kiyafetleri 1 yaş benimkinin.
Bide subat mart nisan mayis da soguk burda.evimizde iyi isinmiyor.biz yorgana bürunüp yatiyoruz.
Su vermiyorum canim.neden?
Idrari kokmuyor.idrar tahlili ve kültür yaptirdik bisey cikmadi.
Ne derdi var bilmiyorum.yoksa benmi beceremiyorum bakmayi.
Cünkü burda okuyorum.gece uykusuna yattimi uyanmiyorlar.ba benimki gece uykusuna yatmiyor.biraz kestirip yine uyaniyor.yine emzir yine gezdir.yine uyut...
Hemde ne cıldırma.cigĺik atiyor.
Dun bende biraz kizdim esimde bana cocukmusun diyor.ben gece emzir uyut salla uyumuyorum.kendisi uyuyor.
Neymis ben uyaninca o da uyaniyormus.
Sabah olup da cocuk uyumayinca kalk sen bebege bak diyorum.1 saat yada yarim saat uyuyorum.sonra beni kaldiriyor alip emzirme alt degistirme
Benzer sorunları yaşıyoruz hepimiz sanırım benüm oğluşu da kucağımıza alamıyoruz yalamaya başlıyor kıyafetler hep ağızda üstüne emmeye yatırıyorum ağızdan yumrukları çıkaracağız diye cebelleşiuoruz bir elini çıkarıp memeyi ağzına sokana kadar diğer elini sokuyor. Ağız hep açık ya gülüyor ya bir şeyleri yemeye çalışıyorBize tullu bi badi almislar elbise gibi. Dun butun gun o etekleri yaladi yedi. Elbise giydiremiycez bu kiza. Etekler hep agzinda. Yakaladigi her seyi agzina goturuyor. Burnumu uzatiyorum. Burnumu emiyor. Deli kiz.
Aynen çiş kokusundan fenalık geldi.. en yakın markette bedeni uyan Prima vardı, mecbur bir paket daha aldım. Bitince değiştiricem inşallah. Evy baby veya Can bebe nasıl acaba, Molfix oğlumda kullanmıştım memnun değilim. Değiştiyse bilemem tabiPrimadan nefretlik geldi artık icindeki kimyasalları duyunca..!
Bir de arkadaslariyla gezmeye cikiyor beyefendi.Canım ya sayfaları okurken gördüm sesli güldüm yazdığına:) bazen benim de yapasım geliyor beyefendi geç kalkıp üstüne kahvaltıdan sonra da akşam saatlerinde de uyuyor iki çocukla bulaşık işine mi bakayım çocuklarla mı uğraşayım şaşırıyorum
Sadece koku değildir sanırım ama ilk o fark edilir, rengi de köyü olur, çiş yaparken ağlar. Ben de ağlamasına anlam veremiyordum. Aniden ağlamaya başlardı, bezi açıkken dikkat ettim yapınca sustu. İdrar tahlili yapıldı, antibiyotik ve idrar söktürücü verdilerİdrar yogun koktugunda enfeksiyon anlaminami geliyor
Süpermiş aynen gezen bir baba benimki de. Valla adam 3.-4. Çocuk diyor kafayı yedirecek bu kadar rahat hareket etsem herhalde ben de isterdim 10 tane çocuk. Çoğu zaman benim üstümde çocuklarBir de arkadaslariyla gezmeye cikiyor beyefendi.
İlk bebeğimde öyleydi, birinde 2-3 kat fazla süt vardı, miktar olarak da azdı ama 2.5 sene emzirdim. Şimdi ikisinde de nizami, kızıma yetecek kadar var sanırımKızlar birşey soracağım sütüm iyice azaldı hele bir gogsumdeki süt hic gelmiyor diyebilirim,
-Sizinde oylemi her iki göğüste aktifmi yoksa benim gibi tek göğus daha mı fazla diğerinden,,??
Ben iş yapacaksam dikiyorum eşimi çocukların başına. Kızım uslu uslu ana kucağında yatarken geçiyorum mutfağa, iki dk geçmeden ağlıyor, kucak istiyor. İşim bitene kadar babası gezdiriyor, kızım memnun, ben memnun :)) bir tek oğlum memnun değil. Bu bebek hem annesini hem babasını esir aldı :)))Canım ya sayfaları okurken gördüm sesli güldüm yazdığına:) bazen benim de yapasım geliyor beyefendi geç kalkıp üstüne kahvaltıdan sonra da akşam saatlerinde de uyuyor iki çocukla bulaşık işine mi bakayım çocuklarla mı uğraşayım şaşırıyorum
Bendr vereyim o zaman canim.kaynamis sogumus su mu yoksa hazir su mu veriyorsun canim?Ben arada su da veriyorum, daha rahat yapıyor çişini. Doktorlar verme deseler de verdik valla. İdrar yolu enfeksiyonu oldu minicikler, her yolu denedim. Sen de süt yağlı demiştin, belki susuz çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?