2018 Ekim Anneleri

Kilo aralığına bakın bezin üstündeki

Biz de Sleepy e geçtik birkaç ay önce

Pisik kremi de Mustela aldık. Memnun kaldım

Biz de Sleepy e geçtik birkaç ay önce

Kızlar birşey soracağım sütüm iyice azaldı hele bir gogsumdeki süt hic gelmiyor diyebilirim,
-Sizinde oylemi her iki göğüste aktifmi yoksa benim gibi tek göğus daha mı fazla diğerinden,,??

Benim esim de 10 bucuga kadar yatti bugun. Tokatlayip kaldiracaktim nerdeyse.
Canım ya sayfaları okurken gördüm sesli güldüm yazdığına:) bazen benim de yapasım geliyor beyefendi geç kalkıp üstüne kahvaltıdan sonra da akşam saatlerinde de uyuyor iki çocukla bulaşık işine mi bakayım çocuklarla mı uğraşayım şaşırıyorum

Ben arada su da veriyorum, daha rahat yapıyor çişini. Doktorlar verme deseler de verdik valla. İdrar yolu enfeksiyonu oldu minicikler, her yolu denedim. Sen de süt yağlı demiştin, belki susuz çocuk

Bize tullu bi badi almislar elbise gibi. Dun butun gun o etekleri yaladi yedi. Elbise giydiremiycez bu kiza. Etekler hep agzinda. Yakaladigi her seyi agzina goturuyor. Burnumu uzatiyorum. Burnumu emiyor. Deli kiz.
Benzer sorunları yaşıyoruz hepimiz sanırım benüm oğluşu da kucağımıza alamıyoruz yalamaya başlıyor kıyafetler hep ağızda üstüne emmeye yatırıyorum ağızdan yumrukları çıkaracağız diye cebelleşiuoruz bir elini çıkarıp memeyi ağzına sokana kadar diğer elini sokuyor. Ağız hep açık ya gülüyor ya bir şeyleri yemeye çalışıyor

Aynen çiş kokusundan fenalık geldi.. en yakın markette bedeni uyan Prima vardı, mecbur bir paket daha aldım. Bitince değiştiricem inşallah. Evy baby veya Can bebe nasıl acaba, Molfix oğlumda kullanmıştım memnun değilim. Değiştiyse bilemem tabi

Bir de arkadaslariyla gezmeye cikiyor beyefendi.

Eklentiler

• Screenshot_2019-01-27-17-31-37.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 49
İdrar yogun koktugunda enfeksiyon anlaminami geliyor
Sadece koku değildir sanırım ama ilk o fark edilir, rengi de köyü olur, çiş yaparken ağlar. Ben de ağlamasına anlam veremiyordum. Aniden ağlamaya başlardı, bezi açıkken dikkat ettim yapınca sustu. İdrar tahlili yapıldı, antibiyotik ve idrar söktürücü verdiler

Kızlar birşey soracağım sütüm iyice azaldı hele bir gogsumdeki süt hic gelmiyor diyebilirim,
-Sizinde oylemi her iki göğüste aktifmi yoksa benim gibi tek göğus daha mı fazla diğerinden,,??
İlk bebeğimde öyleydi, birinde 2-3 kat fazla süt vardı, miktar olarak da azdı ama 2.5 sene emzirdim. Şimdi ikisinde de nizami, kızıma yetecek kadar var sanırım

Ben iş yapacaksam dikiyorum eşimi çocukların başına. Kızım uslu uslu ana kucağında yatarken geçiyorum mutfağa, iki dk geçmeden ağlıyor, kucak istiyor. İşim bitene kadar babası gezdiriyor, kızım memnun, ben memnun :)) bir tek oğlum memnun değil. Bu bebek hem annesini hem babasını esir aldı :)))

Ben arada su da veriyorum, daha rahat yapıyor çişini. Doktorlar verme deseler de verdik valla. İdrar yolu enfeksiyonu oldu minicikler, her yolu denedim. Sen de süt yağlı demiştin, belki susuz çocuk
Bendr vereyim o zaman canim.kaynamis sogumus su mu yoksa hazir su mu veriyorsun canim?
Olabilir geceye dogru sutum azaliyor.belki suyu az ve yoğundur.

Arkadaşlar çok acil cevap verebilir misiniz? Oğlum tam 3 aylık ama 2 saatte bir kaka yapıyor nerdeyse. Kakası normal ama çok sık değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…