Pregomin As alerji ihtimali sifir diye biliyorum. Bazı bebeklerin Neocate de alerjisi olabiliyor. KaçNeocate kullaniyorum alerji uzmanına gittik değistir falan demedigidip gelmekten yoruldum değişen bişey yok
Kakası nasıl? Birde döküntü var mı?Canim hic baktirmadim.bilmiyorum.nasil anlayabilirim?
Pek normal gibi durmuyor.Arkadaşlar çok acil cevap verebilir misiniz? Oğlum tam 3 aylık ama 2 saatte bir kaka yapıyor nerdeyse. Kakası normal ama çok sık değil mi
O kadar az ki benimki de.sagayim dedim. ÇıkmıyorKızlar birşey soracağım sütüm iyice azaldı hele bir gogsumdeki süt hic gelmiyor diyebilirim,
-Sizinde oylemi her iki göğüste aktifmi yoksa benim gibi tek göğus daha mı fazla diğerinden,,??
Benimki de 3 kere yapiyor.sabah öğlen akşam.ögün gibi:)bizim gunde 5-6 kaka oluyor.bazi arkadaslar gunde bir bazilari 3-4 gunde bir kaka yaptigini soylediklerinde sasiriyorum ben de.
Canim.kakası sari ve pütürsüz.homojen sıvı da degil yoğun da degil fazla.altini acinca kalcasina sivanmis oluyor.Pregomin As alerji ihtimali sifir diye biliyorum. Bazı bebeklerin Neocate de alerjisi olabiliyor. Kaç
Kakası nasıl? Birde döküntü var mı?
Pek normal gibi durmuyor.
O zaman bebeğinin farklı bir sıkıntısı vardır canım. Acaba uyku saatlerini mi kaçırıyorsun? Uyku saati kaçınca o gün boyunca verimli uyuyamıyorlar.Benimki de 3 kere yapiyor.sabah öğlen akşam.ögün gibi:)
Canim.kakası sari ve pütürsüz.homojen sıvı da degil yoğun da degil fazla.altini acinca kalcasina sivanmis oluyor.
Canim uykusu geldigini anlayinca uyutmaya calisiyorum.uyuyor sonra geri uyaniyor.O zaman bebeğinin farklı bir sıkıntısı vardır canım. Acaba uyku saatlerini mi kaçırıyorsun? Uyku saati kaçınca o gün boyunca verimli uyuyamıyorlar.
Canım yüzünde zaten hafif kizariklik vardı ama bu mamaya başlayınca kollarınin bazı yerlerinde egzama oldu, boynunda nokta halinde kirmiziliklar var, kakasida löp mukus oldu mamadan suphelenir oldum, alerji grubundan bir kutu pregomin istedim denemek icin, neocate ile tadı aynımidir bilmiyorum bunu içiyorPregomin As alerji ihtimali sifir diye biliyorum. Bazı bebeklerin Neocate de alerjisi olabiliyor. Kaç
Kakası nasıl? Birde döküntü var mı?
Pek normal gibi durmuyor.
Ben doktora sordum gunde 10 kere bile normal dedi. Bu hesapla sizinki de normal sayilir. Kontrole gittiginizde sorarsiniz.Arkadaşlar çok acil cevap verebilir misiniz? Oğlum tam 3 aylık ama 2 saatte bir kaka yapıyor nerdeyse. Kakası normal ama çok sık değil mi
Mamaya gecildiginde kaka azaliyormus. 3 gune kadar normal dedi bize. Ben hala her bezde olmasa da eskisi gibi cok dedim. sadece anne sutuyle beslenen bebeklerde olabilir dedi.bizim gunde 5-6 kaka oluyor.bazi arkadaslar gunde bir bazilari 3-4 gunde bir kaka yaptigini soylediklerinde sasiriyorum ben de.
Sen bebegini cok seviyorsun. Senin sevgin anne sutu yerine gecer.O kadar az ki benimki de.sagayim dedim. Çıkmıyor
Bizimki 6.30da bebek arabasinda uyudu yatak odasinda. Biz yemek yedik. Uyandi. Esim kucaginda salladi. Uyuyunca kendi odasinda besigine yatirdi. Arada gidip bakiyoruz. Ama genelde yatak odasinda bebek arabasinda oluyor. Ben de erken yatiyorum.Kizlar ben mi yanlis yapiyorum bilmiyorum.bizim bi hamak besigimiz var .sabah olunca oturma odasina getiriyoruz.
Bebek gündüz de onun icinde yatiyor.ama ses yapamiyoruz.en ufak bi çıta uyaniyor.
Siz ayri odada mi yatiriyorsunuz da gündüz 2 saat uyuyor.
Gecede saat 9 gibi yatiriyorum oturma odasinda.erken oldugu ocin yatak odasina gitmiyoruz.uykumuz gelince besigi de alip yatak odasina gidiyoruz.
Tabi bu arada hic ses yapamiyoruz.yine de uyaniyor.
Siz baska odaya mi koyuyorsunuz erken uyursa.
Rutiniz nasıl?
Nerde yanlis yaptigimi anlasam sorunumu çözecem belkide.
Herkes yazsa cok iyi olur benim icin.tsk ederim simdiden.
Benim bebegim de bir günde 8 kere yapmisti.soya icerikli bisey yiyordum.o gün kestim.ertesi gün düzeldi.Arkadaşlar çok acil cevap verebilir misiniz? Oğlum tam 3 aylık ama 2 saatte bir kaka yapıyor nerdeyse. Kakası normal ama çok sık değil mi
benimkide bu akşam ben yemeğe kadar bi saat yokum basim agriyor dedi ve yattı o sırada ağrıyan basim hala agriyoCanım ya sayfaları okurken gördüm sesli güldüm yazdığına:) bazen benim de yapasım geliyor beyefendi geç kalkıp üstüne kahvaltıdan sonra da akşam saatlerinde de uyuyor iki çocukla bulaşık işine mi bakayım çocuklarla mı uğraşayım şaşırıyorum
ben hic salonda uyutmuyorum hep odada gece de gündüzde uyanıkken salona getiriyorum bi tekKizlar ben mi yanlis yapiyorum bilmiyorum.bizim bi hamak besigimiz var .sabah olunca oturma odasina getiriyoruz.
Bebek gündüz de onun icinde yatiyor.ama ses yapamiyoruz.en ufak bi çıta uyaniyor.
Siz ayri odada mi yatiriyorsunuz da gündüz 2 saat uyuyor.
Gecede saat 9 gibi yatiriyorum oturma odasinda.erken oldugu ocin yatak odasina gitmiyoruz.uykumuz gelince besigi de alip yatak odasina gidiyoruz.
Tabi bu arada hic ses yapamiyoruz.yine de uyaniyor.
Siz baska odaya mi koyuyorsunuz erken uyursa.
Rutiniz nasıl?
Nerde yanlis yaptigimi anlasam sorunumu çözecem belkide.
Herkes yazsa cok iyi olur benim icin.tsk ederim simdiden.
Benim esim baska odada yatirmiyor.korkuyor.yanimizda hep ama bi ses yapamiyoruz.hemen uyaniyor böyle de.Bizimki 6.30da bebek arabasinda uyudu yatak odasinda. Biz yemek yedik. Uyandi. Esim kucaginda salladi. Uyuyunca kendi odasinda besigine yatirdi. Arada gidip bakiyoruz. Ama genelde yatak odasinda bebek arabasinda oluyor. Ben de erken yatiyorum.
Peki canim sürekli gidip kontrol etmek yorucu olmuyor mu?benimkide bu akşam ben yemeğe kadar bi saat yokum basim agriyor dedi ve yattı o sırada ağrıyan basim hala agriyo
ben hic salonda uyutmuyorum hep odada gece de gündüzde uyanıkken salona getiriyorum bi tek
Gözüm doldu :)))Sen bebegini cok seviyorsun. Senin sevgin anne sutu yerine gecer.
hmm o zaman bekliycez artik.kakayi temizlemesi daha uzun suruyo.azalsa iyi olcak :)Mamaya gecildiginde kaka azaliyormus. 3 gune kadar normal dedi bize. Ben hala her bezde olmasa da eskisi gibi cok dedim. sadece anne sutuyle beslenen bebeklerde olabilir dedi.
bizim gunduz memede uyuyunca kanepeye koyuyorum.kanepenin uzerinde incecik bir bebek yatagi var.bi yandan tv acik (onun goremeyecegi bir pozisyonda). ama eger esim evdeyse ve gunduz uyuduysa yatak odasindaki park yatagina koyuyorum.bebek telsizini acip oturma odasina geliyorum.1-2 ya da nadiren 3 saat uyuyor.telsizden ses gelince gidip bakiyorum.aksam 9 gibi yatak odasina geciyorum bebekle.gece lambasini aciyorum.biraz jimmastik yaptiriyorum.tatli tatli konusuyorum.sonra altini degistiriyorum.emziriyorum.bazen memede uyuyakalmisken yatagina koyuyorum.ama eger uyumadiysa gazini cikarip yatagina koyup emzigini takiyorum. boylece uykuya daliyor.Peki canim sürekli gidip kontrol etmek yorucu olmuyor mu?
Ben hep oturma odasinda uyuttum.esim birakmiyor.cocuk da belki sese uyaniyor.
Bidr gece uyanmasini da bizim horlamamiza bagliyorum.biz horluyoruz diye uyaniyor bence.
Benim esim de 10 bucuga kadar yatti bugun. Tokatlayip kaldiracaktim nerdeyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?