2018 Ekim Anneleri

Ben arada su da veriyorum, daha rahat yapıyor çişini. Doktorlar verme deseler de verdik valla. İdrar yolu enfeksiyonu oldu minicikler, her yolu denedim. Sen de süt yağlı demiştin, belki susuz çocuk
Aynen bende su veriyorum ilk vermedim sütüm yağlıymış çocuğum kakasını yaparken çok zorlanıyordu sabah akşam az az veriyorum rahat rahat yapıyor yoksa geceleri ağlaya ağlaya uyanıyordu.

İdolüm sensin canim:)
Metehanın idolü de senin oğlan:)
Tsk ederim cvp.icin.

Benim minik de bu sıralar akşam 23-00-1-2-3-4-5te kalkıyor saat başı. Emmek istiyor uykudan ememiyo, bir iki çekip bırakıyor bekliyorum zorluyorum cekmeyince yatağına koyuyorum yine açlıktan kalkıyor. 5ten 11e kadar gaz sancısı oluyor, sayısız gaz çıkarıyoruz bazısı çok zor ve geç cikiyo. Sonra uyutuyorum ama yine uyanıp meme istiyor çektiğim anda uyanıyor. Bu sıra boyleyiz. Ne yapsam hiç uyku uyuyamıyorum. Dün akşam zorladım emmedi, sonra babası uyutmaya çalıştı saatlerce ağladı bu defa meme istedi uyudu az sonra tekrar uyandı. Memeyi bile istemezken az sonra isteyebiliyor. Meme ve uyku sorunu yaşıyoruz.
Bazen de çok uykusu oluyor, gazdan ememiyo, uyuyamiyo. Kısır döngülerimiz bitmiyor bir türlu.
40ciksin rahat edersin dediler, 3aylik olsun rahat edersin dediler, 4ay 5gunluguz yine sifir uyku, gaz ve emme sorunu devam ediyor. Genelde ağlaya ağlaya uyuyo.

Peki canim sürekli gidip kontrol etmek yorucu olmuyor mu?
Ben hep oturma odasinda uyuttum.esim birakmiyor.cocuk da belki sese uyaniyor.
Bidr gece uyanmasini da bizim horlamamiza bagliyorum.biz horluyoruz diye uyaniyor bence.
Bebek uyusa da ben neredeyse hic uyumuyorum. Butun gece esimi durtukleyip horlama diyorum. O da her seferinde neey nooldu hee tamam diyor. Her seferinde saniyesine dalip uyuyor. Adamin uykusuna sinir oluyorum.

Her gün en az 3saat gündüz 3saat akşam uykusuna geçmesi için uğraşıyorum. Tabi en az 3saat de gaza gidiyo. Benim 24saatim doluyo

İnternette bakınca pek çok bilgi var ama tam olarak kafamda oturtamadım. Acaba kullanan biri olarak ne gibi faydasını gördünüz paylaşabilir misiniz?
Ben gerçktn İnanarak kullandım önce onu söyleyeyim. Bizde diş problemi çok şükür olmadı. Genelde herkes kabus gibi anlatır. Ateş salya özellklere bunlara iyi geldiğini biliyorum. Çok şükür maşaAllah diyim. Şuan ard arda 6 dişi çıkıyo. Tabiki hafif bişeyler oluyodur ama göze batan bişyimiz yok.
Ama bu çocukla da alakalı olabilir tabi. Kullanmayan bi arkadaşm da rahat atlattı mesela..

Peki canim sürekli gidip kontrol etmek yorucu olmuyor mu?
Ben hep oturma odasinda uyuttum.esim birakmiyor.cocuk da belki sese uyaniyor.
Bidr gece uyanmasini da bizim horlamamiza bagliyorum.biz horluyoruz diye uyaniyor bence.
yoksa bi bebek telsizi edinmeni oneririm canim benimki goruntulu olandan gunduz olduğum yerde gozumum onunde oluyor. Goruntulu olmasi bi acidan iyiyken bazen uyaniyo ama sesi cikmiyo sesli olsa hala uyuyo olarak düşüncem gitmicem yanina belkide gitmesem geri uyuyacak

Canim bizimde 1 haftadir gece kaka ve gaz sorunundan uyanmaya basladik. Ne guzel ara vermistik 11 de yatip 3 te ve 6 da kalkip emip uyuyordu. Atak haftasi mi ne anlamadim 1 haftadir gece kaka veya gaz geliyor ama uykusu agir geldiginden yapamiyor 1 saat sonra tekrar kalkiyor uyku sifir kesintisiz 8 saat uyumayi cok ozledim soyle bikac gun uyusak ya :) 3 ay 25 gunluk oldu 20.gunden beri biogaia kullaniyoruz sabah aksam ama fayda var mi yok mu bilemiyorum bi umut kullaniyorum iste..ya birde bizim kizin dis geliyor sanirim inanilmaz salya tukuruk var diliyle dis etlerini kasiyor gibi yapiyor eller oyuncaklar hep agizda ve kulak cekistirme basladi bugun

Sabah ve akşam veriyorum 4 ila 5 çay kaşığı arasında değişiyor canım
Tamam canim.bende yarin hazir su alip vereyim.
Bebek uyusa da ben neredeyse hic uyumuyorum. Butun gece esimi durtukleyip horlama diyorum. O da her seferinde neey nooldu hee tamam diyor. Her seferinde saniyesine dalip uyuyor. Adamin uykusuna sinir oluyorum.
Ayni benim esim.bende ya cocuhun sesinden yada esimin horultusundan yatamiyorum.
Ya adam başıni yastiğa koyar koymaz horluyor:)
Canim esim çok pimpirikli.dakika gider bakar.bana git bak der.bide razi olmaz ayri odaya koymaya.
Gecen tv de gormüs.5 aylik bebeklerini ayrı yatirmislar.kontrol etmeye gittiklerinde bebeği ölü bulmuşlar.bunu anlatti bana.korktum bende.

benimkide bu akşam ben yemeğe kadar bi saat yokum basim agriyor dedi ve yattı o sırada ağrıyan basim hala agriyo

ben hic salonda uyutmuyorum hep odada gece de gündüzde uyanıkken salona getiriyorum bi tek
Ben de aynen hep odasında yatırıyorum gündüz bazen salonda emerken uyuyor yine gidip yatağına bırakıyorum yatağı dışında bir byerde rahat uyuyamıyor

Arkadaşlar çok acil cevap verebilir misiniz? Oğlum tam 3 aylık ama 2 saatte bir kaka yapıyor nerdeyse. Kakası normal ama çok sık değil mi
Kızım da haftaya 3 aylık olacak. Her bez kakalı çıkıyor bizde de. Git gide azalacak ama ne zaman bakalım. Sık kaka aynı zamanda iyi beslendiğine de işarettir eğer kakada bir tuhaflık yoksa

Benim eşim de yastığa çeyrek kala uyur :))) gerçi biz onu rahatsız etmiyoruz, çocuklarla çocuk odasında yatıyorum ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…