Uyutmaya çalışırken o uyukluyor aslında, biraz olsun alıyor uykusunu. O yüzden birkaç dakika deneyip uyumuyorsa bırakmak lazım. Başka aktivite ile dikkatini dağıtıp yorulmasını bekleyebilir, sonra tekrar uyutmayı denersinHer gün en az 3saat gündüz 3saat akşam uykusuna geçmesi için uğraşıyorum. Tabi en az 3saat de gaza gidiyo. Benim 24saatim doluyo
Ben çok örtmuyorum zaten evin içi sıcak ve yatak odası ufak.. penye bir battaniyeyi ikiye katliyorum boyu koltuk altindan ayak bileğine kadar geliyor.. o şekilde üzerine koyup iki yandan altına sıkıştırıyorum.. yani kolları ve ayakları açikta kaliyor sadece gövdesi örtülüyor. Aksi taktirde elleriyle kafasina geçirir ayaklariylada tekmeyle üzerini açiyorSirtustu yatmasinin artik bir sakincasi yok. Kafalarini cevirebiliyorlar ya. Benimki de ayaklarini kaldirip battaniyeyi kafasina kadar getiriyor. pek ortmuyorum zaten. Ev cok sicak oluyor. Biz bile yazlik pijamalarla yatiyoruz bu ara. Bana uyku tulumu hediye gelmisti ama buyuk. 6-12 ay yaziyor. Yazin onu nasil kullancaksak. 2 ay icin de yeni almak istemiyorum.
Hanimlar siz nasil ortuyorsunuz bebisleri?
Çok kullanisli gorunuyor, ama kızlar birşey diyeceğim ben çok mu ince giydiriyorum acaba sizleri paylaşımı görünce oyle düşündüm altinda kısa kollu zıbın uzerinde pamuklu tulum var sadece birde ayağına çorap, odanın içi 26 27 derece, gece yatarken de üzerine bir tane penye battaniye örtüyorum bu kadar@Nilsibel Uyku tulumu kısa kollu aldım sadece 1 kez giydi.. huzursuz oldu.. sonra geçenlerde lcw den polar şunu aldım. Epey bol geldi ama :) Fermuarli ve giydirmesi kolay
Kızlar kızımı bugün bebek havuzuna götürdüm.. boyun simidi ile 20 dk yüzdü.. çok eğlenceliydi.. nasil elleri ayaklariyla oynuyor resmen yüzüyordu eve alasım geldi.. zaten yaz gelsin istiyorum balkona öyle bir havuz ve simit bakalim..
Çok kullanisli gorunuyor, ama kızlar birşey diyeceğim ben çok mu ince giydiriyorum acaba sizleri paylaşımı görünce oyle düşündüm altinda kısa kollu zıbın uzerinde pamuklu tulum var sadece birde ayağına çorap, odanın içi 26 27 derece, gece yatarken de üzerine bir tane penye battaniye örtüyorum bu kadar
kotu dusunmemek lazım ne kadar bizim icin de zor olsa bigun odasini ayirmak gerekicek gece bile basinda uyumadan beklemeniz gerekir bu durumda.muhtemelen o bebegin bir sorunu vardir yada yatakta nefes almasini engelleyecek biseyle yatirmislardir. Dikkatli olmak sart ama 24 saat te gozleyemiyoruzTamam canim.bende yarin hazir su alip vereyim.
Ayni benim esim.bende ya cocuhun sesinden yada esimin horultusundan yatamiyorum.
Ya adam başıni yastiğa koyar koymaz horluyor:)
Canim esim çok pimpirikli.dakika gider bakar.bana git bak der.bide razi olmaz ayri odaya koymaya.
Gecen tv de gormüs.5 aylik bebeklerini ayrı yatirmislar.kontrol etmeye gittiklerinde bebeği ölü bulmuşlar.bunu anlatti bana.korktum bende.
ya instagramda goruyorum bende nerde ne kadara goturdun bide boyun simidi aciticak bisey gibi gorunuyor yaKızlar kızımı bugün bebek havuzuna götürdüm.. boyun simidi ile 20 dk yüzdü.. çok eğlenceliydi.. nasil elleri ayaklariyla oynuyor resmen yüzüyordu eve alasım geldi.. zaten yaz gelsin istiyorum balkona öyle bir havuz ve simit bakalim..
Benimki dogduğundan beri suyu seviyor.. tabi biz yıkamayı beceremiyoruz o ayrı.. eşim tutma konusunda çok beceriksiz korkuyo heralde.. hatta bugün diyoki bu çocuk bu yıkamaya iyi travma geçirmiyor.. havuz dediğim sadece derin bir küvet ve her bebek için ayri su hazirlaniyor.. üşütme konusuda okadar sıcaktı ki ortam çocuğumun ilk kez terlediğini gördüm ki en son sıcaktan bunalıp ağladi.. alisik değil cok sicak ortama..Şuan hayal ettim oglumu havuzda boynunda simitle sanirim çok aglardii :))) banyo yaptirirken bile çok urkuyor sudan alisamadi gitti kuzum,
bende üşütur yada mikrop kapar dusuncesiyle sokamazsim sanirim
Bende altına kısa kollu citcitli badi ince bir alt pijama, uzerine uzun kol alt üst takim iki cift corap,uykudan kalkinca sirtina penye yelek giydiriyorum,
gece uyurken uzerine tek kat ince olur diye iki tane örtü seriyorum birisi muslin digeri normal penye....yani öyle polar kalın battaniye falan sermiyorum ustune çok terliyor çünkü..
Izmirde götürdüm ben 150 tl.. 1 saat surdü toplam masajiyla.. simit bişey yapmıyor iz bile yok..kotu dusunmemek lazım ne kadar bizim icin de zor olsa bigun odasini ayirmak gerekicek gece bile basinda uyumadan beklemeniz gerekir bu durumda.muhtemelen o bebegin bir sorunu vardir yada yatakta nefes almasini engelleyecek biseyle yatirmislardir. Dikkatli olmak sart ama 24 saat te gozleyemiyoruz
ya instagramda goruyorum bende nerde ne kadara goturdun bide boyun simidi aciticak bisey gibi gorunuyor ya
Senin eşin gene yardım etme cabasinda bulunuyormus benimki donunamaz bile bisy olur diye :))Benimki dogduğundan beri suyu seviyor.. tabi biz yıkamayı beceremiyoruz o ayrı.. eşim tutma konusunda çok beceriksiz korkuyo heralde.. hatta bugün diyoki bu çocuk bu yıkamaya iyi travma geçirmiyor.. havuz dediğim sadece derin bir küvet ve her bebek için ayri su hazirlaniyor.. üşütme konusuda okadar sıcaktı ki ortam çocuğumun ilk kez terlediğini gördüm ki en son sıcaktan bunalıp ağladi.. alisik değil cok sicak ortama..
Siz hangi ildesiniz soğuk bir yermi.. ben bukadar giydirsem uyuyamaz sicaktan.. hic 2 corap giydirmedim sokakta bile..
Izmirde götürdüm ben 150 tl.. 1 saat surdü toplam masajiyla.. simit bişey yapmıyor iz bile yok..
Ben tulum ayakli olunca çoğu zaman corap giydirmedim bile bu iki gundur giydiriyorum nedense :)İstanbuldayım aksine evim çok sıcak oluyor ama ayaklari soğuk oluyor diye psikolojik olarak iki çorap giydiriyorum yanlismi yapiyorum bir acaba
Diğer annelerde tek corapmi giydiriyor acaba
Tek cesaret edemiyorum yaa.. o evreye gelmesini dört gözle bekliyorum mis gibi yikarim kendim.. simdi güzel yıkanmiyor bence.. kaç kere yapma dedim koyuyo gene sabunlu suyun içineSenin eşin gene yardım etme cabasinda bulunuyormus benimki donunamaz bile bisy olur diye :))
tek yikiyorum dogdugundan beri ama beni görsen açık hava konseri veriyorum korkmasin sesimden güç alsin diye :)) apartmandakiler yaziyor whatsaptn aha banyo zamani diye velhasillll aslında güzel olur havuz aktiviteleri yaz için düşünülebilir.
Eller ayaklar hep soğuk oluyo ona bakmiyorum ben.. bazen elleri demir gibi oluyo ama ordan anlasilmiyor üşüdüğü.. burnuna vücuduna bakiyorum..İstanbuldayım aksine evim çok sıcak oluyor ama ayaklari soğuk oluyor diye psikolojik olarak iki çorap giydiriyorum yanlismi yapiyorum bir acaba
Diğer annelerde tek corapmi giydiriyor acaba
Tek cesaret edemiyorum yaa.. o evreye gelmesini dört gözle bekliyorum mis gibi yikarim kendim.. simdi güzel yıkanmiyor bence.. kaç kere yapma dedim koyuyo gene sabunlu suyun içine
Eller ayaklar hep soğuk oluyo ona bakmiyorum ben.. bazen elleri demir gibi oluyo ama ordan anlasilmiyor üşüdüğü.. burnuna vücuduna bakiyorum..
Tek cesaret edemiyorum yaa.. o evreye gelmesini dört gözle bekliyorum mis gibi yikarim kendim.. simdi güzel yıkanmiyor bence.. kaç kere yapma dedim koyuyo gene sabunlu suyun içine
Eller ayaklar hep soğuk oluyo ona bakmiyorum ben.. bazen elleri demir gibi oluyo ama ordan anlasilmiyor üşüdüğü.. burnuna vücuduna bakiyorum..
Filesi var aslinda ama çok su kullanıyorum heralde küveti doluyor yarisina kadar.. e filede yatirinca aşağı sarkiyor.. hop çocuk yine giriyor o suya. Kafasini yikamakta zorlaniyoz. Eşim yüz üstü kolunda tutup kulagini kapatiyor. bende köpukleyip suyu dökunce kafasini geri atiyor. O sırada film kopuyor bizde..File kullan canım egerki sabunlu suyun içinde kalmasını istemiyorsan ben alisamadim gitti o fileye, bitane battaniyeyi katliyorum bide kafa bölümünü yüksek tutuyorum kulağına vs su kaçmasın diye uzerine su döke döke yikiyorum ben kuveti su doldurarak değil,misler gibi köpüklüyorum resmen keseliyorum :)) kopukledikce yavasca su dokuyorum sonra ters ceviyorum en son kafayi yikiyorum bide boyundan asaga komple su dokuyorum cikariyorum
Merhaba, gündüz citcitli body. Tek çorap ve alt üst takım. Gece bunu giydirme nedenim, Ankaradayiz ve evimizde en soğuk oda yatak odası. Kombi yüksekte yanmasına rağmen evimiz ısınmıyor pek. Binada mantolama yok. Gece bazen ben bile üşüyüp ufo açıyorum 1 saat kadar.. o yüzden bu tulumu giydirip sabah çıkartıyorum. Bu sene çok soğuk geçti kış Ankarada. Binada yalıtım da olmayınca ısınamadık..Çok kullanisli gorunuyor, ama kızlar birşey diyeceğim ben çok mu ince giydiriyorum acaba sizleri paylaşımı görünce oyle düşündüm altinda kısa kollu zıbın uzerinde pamuklu tulum var sadece birde ayağına çorap, odanın içi 26 27 derece, gece yatarken de üzerine bir tane penye battaniye örtüyorum bu kadar
Canım arkadaşlar da görünce cevaplarlar ama ben yazayım dedim görünce ben de öğretmenim normal doğum tarihimiz 11 ekim görünüyordu sezeryan olunca 1 ekimde geldi ağustos 16 da çalışabilir raporu almıştım böyle olunca eylülde de 37 ye yani 20 eylüle kadar devam ettim eylülde çalıştığım kadarını aktarabildim 37. Hafta hangi güne geliyor senin?Merhabalar 2018 Ekim anneleri. Aranızda öğretmen olan var mı sorumu yanıltlayabilecek? Yeni hamile olduğumu öğrendim kısmetse Ekim’de doğucak. Çalışabilr raporu 32. haftada verilmesi gerekiyor ama Ağustos’a denk geliyor 32. hafta. Demek istediğim Doğum öncesi izninizi aktarabildinz mi sizler ?
Canım öncelikle geçmiş olsun Allah acil şifalar versin yani dr un bildiğinin ötesinde bir şey diyemeyiz aslında bulaşma ihtimali elbette var aşısını yaptırmış mıydın? Hiç olmazsa hafif atlatabilir olursa bile inşallah olmaz tabi deArkadaşlar çok kotuyum ...
Benim büyük çocuk rota virüsüne yakalandı. Şimdi 3 aylık bebeğime de bulaşır diye korkuyorum. Büyük olan hastanede 2 gündür yatıyor baba yaninda.küçük olan da evde benimle birlikte. Ama eve geldiğinde ona da bulasabilirmis doktor öyle söyledi .
Lütfen bir şeyler söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?