Canım öncelikle geçmiş olsun Allah acil şifalar versin yani dr un bildiğinin ötesinde bir şey diyemeyiz aslında bulaşma ihtimali elbette var aşısını yaptırmış mıydın? Hiç olmazsa hafif atlatabilir olursa bile inşallah olmaz tabi de
Çok geçmiş olsun.. acil şifalar dilerim.. yokmuymuş bulaşmamasının bir yolu..Arkadaşlar çok kotuyum ...
Benim büyük çocuk rota virüsüne yakalandı. Şimdi 3 aylık bebeğime de bulaşır diye korkuyorum. Büyük olan hastanede 2 gündür yatıyor baba yaninda.küçük olan da evde benimle birlikte. Ama eve geldiğinde ona da bulasabilirmis doktor öyle söyledi .
Lütfen bir şeyler söyleyin
Çok geçmiş olsun.. acil şifalar dilerim.. yokmuymuş bulaşmamasının bir yolu..
Hiç duymadim ki canim daha önce bu rahatsizliği yaşayan birini.. inşallah biran önce düzelir.. doktorlar ne diyorBütün tedbirleri alicaz bakalim. Bir de ne zaman geçecek ne zaman iyi olur acaba büyük cocugum.
Ben geceleri bundan kullanıyorum uzun zamandır. Benimki 0-36 ay arası yazıyordu m şu an tam geliyor bu seneyi bununla atlatıp seneye annem büyüğünü almıştı onu kullanacağım. Kolları yok ama üşümüyor kızım ev çok sıcak zaten üstünü açma yüzüne çekme derdi de yok.Bundan almislar. Icine dogru girip bogulur diye korktum.
Bende çıldırıyorum bazen 1-2 isyan ediyorum o bizi bi süre idare ediyor. Benimki söyle bn yardım iste diyor bende o görsün alsın yükü benden istiyorum.Canım ya sayfaları okurken gördüm sesli güldüm yazdığına:) bazen benim de yapasım geliyor beyefendi geç kalkıp üstüne kahvaltıdan sonra da akşam saatlerinde de uyuyor iki çocukla bulaşık işine mi bakayım çocuklarla mı uğraşayım şaşırıyorum
Kızımda tam 3 aylık bi kaç gün her bezini kakalı almaya başladım sonra 2 gün yapmadı hafif ishal olmuş sonra normale döndü günde 2 kere yapıyor. Kaka normalde sıkıntı olmaz diye biliyorum ama doktora sormakta fayda varArkadaşlar çok acil cevap verebilir misiniz? Oğlum tam 3 aylık ama 2 saatte bir kaka yapıyor nerdeyse. Kakası normal ama çok sık değil mi
Ayrı odada yatırmıyoruz biz gözümüzün önünde olsun rahat edelim diye. Kameralı telsiz almam lazım o yüzden.Kizlar ben mi yanlis yapiyorum bilmiyorum.bizim bi hamak besigimiz var .sabah olunca oturma odasina getiriyoruz.
Bebek gündüz de onun icinde yatiyor.ama ses yapamiyoruz.en ufak bi çıta uyaniyor.
Siz ayri odada mi yatiriyorsunuz da gündüz 2 saat uyuyor.
Gecede saat 9 gibi yatiriyorum oturma odasinda.erken oldugu ocin yatak odasina gitmiyoruz.uykumuz gelince besigi de alip yatak odasina gidiyoruz.
Tabi bu arada hic ses yapamiyoruz.yine de uyaniyor.
Siz baska odaya mi koyuyorsunuz erken uyursa.
Rutiniz nasıl?
Nerde yanlis yaptigimi anlasam sorunumu çözecem belkide.
Herkes yazsa cok iyi olur benim icin.tsk ederim simdiden.
Yaa ne güzel ne rahatlamıştır :) Bende istiyorum inşallah götürebiliriz bi ara.Kızlar kızımı bugün bebek havuzuna götürdüm.. boyun simidi ile 20 dk yüzdü.. çok eğlenceliydi.. nasil elleri ayaklariyla oynuyor resmen yüzüyordu eve alasım geldi.. zaten yaz gelsin istiyorum balkona öyle bir havuz ve simit bakalim..
Bizim evde 26 derece civarında aynı şekilde giydiriyorum hemen hemen. Eskiden bu kadar sıcak olmazdı yelek ve çorap üstüne patikte giydirirdim şimdi çok sıcak tek kat giydiriyorum sadece.Çok kullanisli gorunuyor, ama kızlar birşey diyeceğim ben çok mu ince giydiriyorum acaba sizleri paylaşımı görünce oyle düşündüm altinda kısa kollu zıbın uzerinde pamuklu tulum var sadece birde ayağına çorap, odanın içi 26 27 derece, gece yatarken de üzerine bir tane penye battaniye örtüyorum bu kadar
Ben de büyüğüne yaptırmadım ve korkuyorum küçüğe yaptıracağım dönemde de hasta oldu bu kez de dr önermedi hastayken umarım sıkıntı yaşamayız. Büyüğünüz kaç yaşındaydıBüyüğe yaptırmadım etrafımda da kimse yaptırmadı . Küçüğe yaptırmak istedim ama vaktini geçirdik
Oda cok sicak degil mi?Çok kullanisli gorunuyor, ama kızlar birşey diyeceğim ben çok mu ince giydiriyorum acaba sizleri paylaşımı görünce oyle düşündüm altinda kısa kollu zıbın uzerinde pamuklu tulum var sadece birde ayağına çorap, odanın içi 26 27 derece, gece yatarken de üzerine bir tane penye battaniye örtüyorum bu kadar
Uyurken o kadar cok giydirme bence. Kan dolasimi icin iyi degil.İstanbuldayım aksine evim çok sıcak oluyor ama ayaklari soğuk oluyor diye psikolojik olarak iki çorap giydiriyorum yanlismi yapiyorum bir acaba
Diğer annelerde tek corapmi giydiriyor acaba
Yok canim. Yaz tatiline gelen gunler aktarilmiyor. Eylul itibariyle olan haftalari aktarabilirsin. Benim sansim 32. Haftam 1 eylul'de basliyordu. Kizim 37+3te dogdu.Merhabalar 2018 Ekim anneleri. Aranızda öğretmen olan var mı sorumu yanıltlayabilecek? Yeni hamile olduğumu öğrendim kısmetse Ekim’de doğucak. Çalışabilr raporu 32. haftada verilmesi gerekiyor ama Ağustos’a denk geliyor 32. hafta. Demek istediğim Doğum öncesi izninizi aktarabildinz mi sizler ?
bizim oturma odasi 22 derece yatak odasi 25 derece civari oluyor.ya tek corap giydiriyorum.ya da ayakli alt giydiyse corap giydirmiyorum evde.İstanbuldayım aksine evim çok sıcak oluyor ama ayaklari soğuk oluyor diye psikolojik olarak iki çorap giydiriyorum yanlismi yapiyorum bir acaba
Diğer annelerde tek corapmi giydiriyor acaba
2 yaşındaBen de büyüğüne yaptırmadım ve korkuyorum küçüğe yaptıracağım dönemde de hasta oldu bu kez de dr önermedi hastayken umarım sıkıntı yaşamayız. Büyüğünüz kaç yaşındaydı
bizim oturma odasi 22 derece yatak odasi 25 derece civari oluyor.ya tek corap giydiriyorum.ya da ayakli alt giydiyse corap giydirmiyorum evde.
Oyy o da küçükmüş daha çok geçmiş olsun2 yaşında
Benim en baştan beri öyle.. ilk hafta hep saga yüklendim diğeri tıkalıydı, o yüzden böyle ama bu aralar genel olarak azmış, daha önce gecti bu muhabbet..Kızlar birşey soracağım sütüm iyice azaldı hele bir gogsumdeki süt hic gelmiyor diyebilirim,
-Sizinde oylemi her iki göğüste aktifmi yoksa benim gibi tek göğus daha mı fazla diğerinden,,??
Benimki de öyle ama ben dra götürmeye korkuyorum, salgından dolayı, deva bulmaya gidip dert sahibi olmaktan korkuyorum.. biraz daha havaların ısınmasını beklesem diyorum ama, bazen uykusundan aglayarak uyanıyo yavrum, hemen altını acıyorum idrarını yeni yapmış oluyor. Ya pişik yakıyo ya da idrar yapmada güçlük çekiyo..Sadece koku değildir sanırım ama ilk o fark edilir, rengi de köyü olur, çiş yaparken ağlar. Ben de ağlamasına anlam veremiyordum. Aniden ağlamaya başlardı, bezi açıkken dikkat ettim yapınca sustu. İdrar tahlili yapıldı, antibiyotik ve idrar söktürücü verdiler
Oturma odası daha sıcak canım diğer odalar birkaç derece daha düşük çok kalın giydirmiyorum birdeOda cok sicak degil mi?
Uyuma vakitleri benim de neredeyse aynı ama , beşiğini taşımıyoruz, yatak odasındaki beşiği sabit, oraya yatırdıgımda biliyor uyuma vakti geldigini.uyku moduna giriyo, Yatak odasına gectiğimizde neredeyse hiç konusmuyoruz, gece lambası acık oluyor sadece.. Oturma odasında tv acık sohbet ediyoruz ses oluyor, ama dedigin gibi uyuyunca ani seslerde irkiliyor. Sürekli seslerde rahatsız olmuyor ama..45 dk 1 saat uyuyo sesli ortamda. Ama odadan cıkıyoruz bazen işimiz oluyor, sessizlik olunca 2 saate kadar da uyudugu oluyor..Kizlar ben mi yanlis yapiyorum bilmiyorum.bizim bi hamak besigimiz var .sabah olunca oturma odasina getiriyoruz.
Bebek gündüz de onun icinde yatiyor.ama ses yapamiyoruz.en ufak bi çıta uyaniyor.
Siz ayri odada mi yatiriyorsunuz da gündüz 2 saat uyuyor.
Gecede saat 9 gibi yatiriyorum oturma odasinda.erken oldugu ocin yatak odasina gitmiyoruz.uykumuz gelince besigi de alip yatak odasina gidiyoruz.
Tabi bu arada hic ses yapamiyoruz.yine de uyaniyor.
Siz baska odaya mi koyuyorsunuz erken uyursa.
Rutiniz nasıl?
Nerde yanlis yaptigimi anlasam sorunumu çözecem belkide.
Herkes yazsa cok iyi olur benim icin.tsk ederim simdiden.
Yatarken daha serin olmasi gerekiyor odanin. Yani gunduz 23 gece 21 gibiBende ayni sekil. Gunduz bulundugu oda max 23 derece oluyor zibin tulum tek corap bazen penye yelek.
Gecede 24 derece oluyor yine ayni ama ayakli tulum varsa corap yok uZerine nohutlu battaniye bu kadar buna ragmen kafasi bazen terliyor
Bir de şöyle bişey var : oğlum Biksç gündür iki elini birden Ağzına sokup emiyor,Ağzına yakın ne varsa yalıyor.Battaniye varsa battaniye,yakalık varsa yakalık...her şeyi..ağzı da çok akıyor.Dişleri mi kaşınıyor,yoksa hala elini mi keşfediyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?