2018 Ekim Anneleri

Merhaba, bugün dr a gittik. 4. Ayda demir başlıyor bazı dr lar biz mamada verdiğimizden dr umuz su an demire başlamaya gerek görmedi. Konak hala var, T tuanadereli sanırım sizde de kulak arkasinda kabuklar vardı. Bizde de var. Onlarda konağın devamıymış ve zeytinyağı sur dedi doktorumuz..

onceden calistigimiz icin miydi bebek yok diye miydi bilmiyorum ama esimin ailesiyle her hafta gorusmezdik.simdi bebekten dolayi galiba her hafta gorusuyoruz.ya biz gidiyoruz ya onlar geliyor.sıkılmaya basladim bu durumdan.esimin ailesine arabayla 5 dk mesafedeyiz.kendi aileme arabayla 40 dk mesafedeyiz.hic bi zaman arayip sormam esimin ailesini.bi hizmet etmisligim de yoktur.evlerinde sadece tabaklari masaya getir gotur yaparim.kendi evimde bile hic ozenmem onlar gelecek diye.kusseler keske diyorum bazen.iyi insanlar ama kalabaligi ve hep ayni insanlari gormeyi sevmiyorum.esime o kadar dedim kendi arkadaslarinla goruselim diye.bi turlu denk gelmiyor.o da pek ugrasmiyor.bebegim de huzursuz oluyor kalabalikta. 2 haftada bir gorusmeye razi edebilsem keske.

Benimki 3 buçuk aylik.bizimkide daha dün başladi kafayi kaldirmaya.
O zaman gelisimleri ayni canim.
Ben doğdugundan beri hep yan yatirdim.
Donse bile düzellttim.hiç birakmadim.oda alısti.hatta ayagimda sallarken uyuyacaksa basini yana ceviriyor.yanaği yere temas etsin diye:)
Benimkide dönmüyor.bi çabasi da yok.zor emekler:)
Canim bende 2 corap giydiriyorum.2 üst 2 alt 1 yelek.1 müslon battaniyr üzerine yün şalimi 4 kat yapiyorum.terliyor.
Odamiz soğuyor cünkü.biz yorganla yatiyoruz.
Gecede uyanmasi söyle.ses geliyor bi bakiyorum gözler açık.kapali olsa zaten ellemicem.biraz sallarim geri uyur.ama öyke degil.bazen birden ağlayarak uyaniyor.bi kalkiyorum gözler acik yirtiyor kendini.
Bazende sessizce uyanmiş konusuyor.
Esim beni dürtüyor.bebek uyanmis kendi kendine konusuyor diyor.
Bende idrar torbasi alayim canim.
Belirtileriniz neydi?

Onu cok birden yapman gerekiyor.O da kulaklar icin her zaman iyi degil diye biliyorum.
Serum fizyolojik damlattiktan sonra yuzustude tutabilirsin.Ben normalde 2 damla daha fazla damlatip banyoya sokuyorum illa tam acilma istiyorsam.

Bizim bu ay verdi.5.ayda baslamis olduk yani demirede

Kızım gece emmek için kalktığında yüzü de elleri de soğuk oluyor. Öyle görünce bir battaniye daha örtüyorum ben de. Gerçi eller dışarıda ama içime sinmiyor örtmezsem

Canim yanaklar ve eller acik diye.Bizimde oyle olur ama usumeyiz mesela.
Benim ki zaten dönüp duruyor yatakta yeri belli degil bazen :) Uyku yelegi dikecem bahara dogru.

Canim yanaklar ve eller acik diye.Bizimde oyle olur ama usumeyiz mesela.
Benim ki zaten dönüp duruyor yatakta yeri belli degil bazen :) Uyku yelegi dikecem bahara dogru.
nasil donuyor merak ettim bizimkini nasi koyarsam oyle aliyorum yataktan hic donme girisimi yok :) kanepede de yatiyor sirtustu.2ekim dogumlu.aman yalniz birakma doner diyorlar ama hic oyle bi belirtisi yok ki

Ben oyle giydirsem uyumaz kizim.Hem sicaktan hem terlemekten hemde burnu tikanir.
Kat kat giydirme canim.Mesela citcitli uzerine alt ust pijama giydir.Hadi evlerimizin sicakligi farkli corap sana kalmis onuda bol giydir lastigi sıkmasın mesela.Uzerini ört.
Basit bisy yapmak istiyorsan tulum dikebilirsin.Ince sicak tutacak bisyden mesela.Boyun ve kol kismi otursun ayak kismi uzun olsada olur.
Uzeri örtülü duruyorsa ne guzel.Yakinda durmaz ama :)

Emip uyuyorsa yine iyi.Uyanik kaliyorsa uzuyorsa sure sana zor olur tabi.Ama dene derim.Mutlaka rahatsiz eden bisy olabilir.

Ben esime iki haftada bir annemlere gidelim diyorum. Diger hafta onun dedigi bir sey yapiyoruz. Senin esin de oyle yapsa keske.

nasil donuyor merak ettim bizimkini nasi koyarsam oyle aliyorum yataktan hic donme girisimi yok :) kanepede de yatiyor sirtustu.2ekim dogumlu.aman yalniz birakma doner diyorlar ama hic oyle bi belirtisi yok ki

21 Eylul dogumlu bnmkide.Bu kadar kucuklerken gunlerin bile farklari olabiliyor canim :)
Mesela sirtustu ama nasil desem duz yatiriyorum tam yanlamis oluyor.Bide yan dönüyor bi yan bi düz yaparken heralde kayiyor.Ayaklariyla poposunu kaldirip ittiriyor bide.
Hicbisy yokken bile 1 hafta sonraya degismis olabilir :)
Sen yine de yalniz birakirken kenarda birakma :)

Ben de bir iki kere popo sabit kalip oldugu yerde 90 derece dönmus buldum cocugu. Topuklariyla ittirerek de ileri gidiyor bazen.

Aslinda faydalari olmaz mi? Haftasonu babaannemiz geldi o bile bi degisiklik oldu bana.ama maalesef 1 gece kaldı hastane işleri olduğundan geri döndü evine.keske daha çok kalsaydı. Ben tam tersine haftada bir arayıp hatrını sorarım. Ve evimde de birseyler ikram etmek için elimden geleni yaparım. Keşke yakın olsalar çünkü faydası olur, zararı olmaz. Tabi herkesin bakış açısı yaşanmışlıkları farklı ama eğer iyiniyetli insanlarsa hem faydaları olur hem de sizin için değişiklik olur diye fikrimi yazdım sadece..

Canim seninle konak konusunu konustuktan sonra ben bebedorun 2 li tarak setini aldim.
Evde komilinin bebe yagi ve unibayb sampuanim vardi.banyo yapmadan evvel bebeyagi bolca döktüm.ince tarakla da tardim.yikadim.2 kere yaotim bunu.hepsi geçti gitti.sampuan değistirmeme gerek kalmadi.hem sık da yikamadim.haftada 1 yikadim.yenilemedi.
Benim esimim ailesi iyi olsa gitmek isticem.hem iyi olmayip gittigimizde de deger vermedikleri halde gidiyorum.
Bu 1 haftadir baya tartisiyorum.bu yaz en fazla 1 hafta kalirim diye.gecistiriyor.don anda razi ederim zorlarim diye dusünuyor.
Bende arkadas ve sosyal cevre istiyorum.insan sıkılıyor.
Haklisin.

Emse bile memeyi birakmiyor.ceksem gozu aciliyor.geri uyumuyor canim.besigini sallayio duruyorum.
Diger yazdiklarini da uygulicam.biraz azaltacam.ins ise yarar.

Arkadaşlar 4. Ay muayenesinden çıktık şimdi kızım 35 günde 730 gr almış sadece inek sütüne alerjisi olabilir 10 gün yeme kontrole gelin bi bakalım dedi çok şaşırdım ya

Arkadaşlar 4. Ay muayenesinden çıktık şimdi kızım 35 günde 730 gr almış sadece inek sütüne alerjisi olabilir 10 gün yeme kontrole gelin bi bakalım dedi çok şaşırdım ya
730 gr az degil ki 600 gr sınır degil mi? Bi de ucuncu aydan sonra daha az almiyorlar mi artik? Benimki bu ay ancak 500 gr aldi sanirim. Kontrol haftaya.

Kilo alımı iyi ki..benimki de 700 bile almamis. Sınır 600 zaten..kilo alımı ve alerjinin ne ilgisi var ki..

730 gr az degil ki 600 gr sınır degil mi? Bi de ucuncu aydan sonra daha az almiyorlar mi artik? Benimki bu ay ancak 500 gr aldi sanirim. Kontrol haftaya.
35 günde almış canım süt ürünlerini keseceğim bakalım mukuslu kakada var çünkü inşallah buluruz neye alerjisi olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…