- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
eczane pahalı oldugundan netten aldim. konak icin yenidoğan kopuk normal zamanlar icin de diger mustela, foto atayım mi ?Kızlar mustela sitesinde internet satışımız yoktur anlaşmalı eczanelerden alınız yazıyor fiyat farkları için sorulmuş internet satışındaki ürünlere garanti vermiyoruZ demiş .. Şimdi ben anlaşmalı eczane buldum yakınımda şampuan alacağımda hangisini alacağım yenidopan mı atopik cilt mi
aynen gunduz en fazla 1 saat. hep kucakta gezmek istiyorYa arkadaslar kafayi yicem bir bnm kizimmi uyumuyor gunduzleri? Bugun sabah 8 bucuktan bu saate kdr yalnizca yarim saat uyudu
Sinirlerim bozuluyor artik uyumadigi icinde cok hircin oluyor surekli kucakta gezdir beni diyorvi sure sonra susturamayacagim sekilde agliyor
kulak arkası da cildin devamı ve bu da konak dedi doktorumuz. ne yapsam geçmedi dedim doktor da şimdiye gecmesi gerekiyordu, haftada 3 kez yıka. zeytinyağı 10 dk bekletiyordum ben, 1 saat bekle öyle yıka dedi. kulak arkası icin de krem önerir misiniz dedim. hayır sadece ara ara z. yagi sur dedi.. sabah dr cikisi siz aklıma geldiniz. paylaşmak istedim...Canim evet bizim hala gecmedi banyo oncesi zeytinyağı karbonat karıştırıp sürüyorum sonra tariyorum, baya azalıyor ama sonra yine tekrarliyor, kulak memesi arkası kabuklu hep , Dr Bioderma atopik krem soyledi onu alıp kullanacağım
aynen gunduz en fazla 1 saat. hep kucakta gezmek istiyor
Benimki de yan yatıyor geceleri. Dönebileceği kadar tam yanlamıyorum ama 45 dereceden belki daha fazla yan çeviriyorum.Ben gece degil de gundüz yatakodasinda uyusun diyorum.sese uyaniyor cunku.ama esim yok diyor.sanirim böyle gidecek.
Bizim düzenimiz sizinkine cok benziyor.gozümüzün önünden ayirmuyoruz.b3nde telsizi düsündum.esime söyledim.azönce.bana diyorki sen telefona bakmaktan ona bakmazsin olmaz.
Sessiz ortamda daha iyi uyuyor bazen.bazen de sessiz olsa da yarim saate geri kalkiyor.
Çok sessiz ortamda çit çiksa uyaniyor bazende.anı añına uymuyor:)
Iki cocuklu evde sessizlik imkansiz.bide minik sürekli uyumak büyük de oyun oynamak ister.
senin bebegin sirtüstü daha iyi uyuyor heralde.
Benimki olurda sirtustü yatarsa geri dalamiyor.elleri titredikce irkiliyor.uyumak istese bile uyuyamiyor.
Hemen yan yatiriyorum böyle daliyor.
Dünkü uykumuz şöyle.
10 da yatti.10 bucukta ağlayarak uyandi.salladim geri daldi.
1.50 de uyandi.
4 de uyandi.
6 da uyandi.
7 de uyandi.
8 de uyandi.güne basladik.
Dün sabahtan geceye kadar 3 kere yarim saat uyudu.başka da uyumadi.
Belki de bebegim derin dalamiyor.
Bende büyük serum kullanıyorum. Buradan şırınga ile sıkması zor oluyor bana buradan bi arkadaş demişti serumdn çekip tek kullanımlık tüplere dolduruyorum diye bende boş serum fizyolojik tüpüne sıkıyorum şırınga ile öyle burnuna sıkıyorum.Hanımlar burun için doktor evde bulunsun diye serum fizyolojik ve şırınga yazdı. Ama bildiğiniz koca serum. Şimdi bunu bir kere kullansam açıldığı için uzun süre kullanamam, acaba tek seferlik olanlardan mı kullansam? O ağızla çekilenlerden kullanma tahriş yapabiliyor dedi. Şırıngayla serum fizyolojiği bir burundan ver öteki taraftan akıt. Sonra diğer burundan yap. Bu kadar dedi. Bu fizyolojiklerden tekli olanlardan mı alsam yoksa koca serumu mu alsam?
Gündüz ya da gece uykusuna geçmeden sizin bebeklerde ağlamaya başlıyor mu? Hiç böyle bi huyu yoktu kucağımda ya da yatağımda yattığı an yay gibi geriliyor ağlamaya başlıyor halbuki çok uykusu var kapasana gözünü uyusana sen neye direniyorsun?
ellerim bosuna pert olmadı :)))Senindemi oyle
Eşim almış bile canım çok aceleci :) teşekkür ederim vucut kremi 90 tl miş bu ay kampanya varmış kremi alana 200 mil kuru cilt için şampuan hediyeymiş onu almış bakalımeczane pahalı oldugundan netten aldim. konak icin yenidoğan kopuk normal zamanlar icin de diger mustela, foto atayım mi ?
Gündüz ya da gece uykusuna geçmeden sizin bebeklerde ağlamaya başlıyor mu? Hiç böyle bi huyu yoktu kucağımda ya da yatağımda yattığı an yay gibi geriliyor ağlamaya başlıyor halbuki çok uykusu var kapasana gözünü uyusana sen neye direniyorsun?
Doktora dordum bunu. Gece uyuyorsa sorun yok dedi.Ahh iste benim sorunum
Ya vallaha bak hircin olmasa aglamasa gunduz uyumasin problem degil
Ama uyumasina yardimci oldugum halde uyuyamadigi icin cok huysuz bu da beni geriyor ve yoruyor
Gelisimini etkilicek diye korkuyorum
Duşun altindami yikiyorsun canim.?Ben kucagimda yikiyorum :)
Once sirtini bana dayiyorum ilk etapta usumesin diye, ayaklarina ellerine su dokuyorum bakiniyor sonra yavas yavas vucuduna cikiyorum.Doktukce bayaa isiniyor.Dizlerime yatirip konusa guluse devam ediyorum :) Vucudunu yikiyorum.Basina dökmeye basliyorum sonra yuzustu ceviriyorum sirtini fln ovuyorum daha cok masaj tarzinda.Yuzustuyken basinida yikiyorum.Dedigin gb dikliyor iyice kafayi popoda selulitler iyice beliriyor :)))))
Kucagima dik alip vucuduna ara ara basindan döküyorum.Sumukler cikiyor daha da isinmis oluyor tabii vucut :) Bide bana sarildigi icin sanirim daha sakin kaliyor.❤
Bugunlerin tadini cikariyorum.
Hareketlenince daha zor kucakta.O zaman oturabilecegi gibi kolayliklar arayacaz :)
Hanımlar burun için doktor evde bulunsun diye serum fizyolojik ve şırınga yazdı. Ama bildiğiniz koca serum. Şimdi bunu bir kere kullansam açıldığı için uzun süre kullanamam, acaba tek seferlik olanlardan mı kullansam? O ağızla çekilenlerden kullanma tahriş yapabiliyor dedi. Şırıngayla serum fizyolojiği bir burundan ver öteki taraftan akıt. Sonra diğer burundan yap. Bu kadar dedi. Bu fizyolojiklerden tekli olanlardan mı alsam yoksa koca serumu mu alsam?
Benimki uyuyor uyumasına ama savaşarak uykuya dalıyor resmen. Yarın soracağım doktor kontrolümüz var acaba uyku saatini mi kaçırıyoruz?Ahh iste benim sorunum
Ya vallaha bak hircin olmasa aglamasa gunduz uyumasin problem degil
Ama uyumasina yardimci oldugum halde uyuyamadigi icin cok huysuz bu da beni geriyor ve yoruyor
Gelisimini etkilicek diye korkuyorum
Bende bu var canım iki ay falan oldu alalı 3 lira mı neydiBirisi serumun fotosunu atabilir mi rica etsem bende ondan alayım
Uyuyor ama uykuya dalmak istemiyor resmen.Doktora dordum bunu. Gece uyuyorsa sorun yok dedi.
siz miydiniz ilk cocugu 10 yasinda olan? nasil oluyor buyuk cocukla bebek.az yas farki olsaydi daha mi iyiydi.yoksa boyle daha mi iyi oldu sizce merak ettim :)Canım paket serum daha avantajlı ve bol bol kullanabilirsin ama tek tek olani tek kullanimlik bile yetmeyebilir .
Ben genelde 100 ml alıyorum onların istediği şekilde ml likleri var açtığında 1 hafta kullanma süresi oluyor
Teşekkür ederim canımBenimki uyuyor uyumasına ama savaşarak uykuya dalıyor resmen. Yarın soracağım doktor kontrolümüz var acaba uyku saatini mi kaçırıyoruz?
Bende bu var canım iki ay falan oldu alalı 3 lira mı neydi
Eki Görüntüle 2229516
Uyuyor ama uykuya dalmak istemiyor resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?