2018 Ekim Anneleri

Birde 4. Ayda demir mutlaka başlanmalı mı bizede yazmadı öyle ise kontrolde yazdırayım

Bilmem ki mukuslu kakada var mı dedi evet var ondan alamamıştır dedi 530 gr almış oluyor sanırım aylık bu 35 günlük kilo
Doktor gunluk 20-30 gr ortalama kilo alimi dedi. Yani 20 x 30 gün aylık 600 sınır değer dedi.. zaman zaman az alınır ertesi hafta tamamlar. Normal bu durum dedi.

Keşke benimkide ellerini havaya kaldırıp uyusa mumya gibi sarmak zorunda kalıyorum çocuğu 10 dk bile uyumuyo o sekilde nasi alistiricam bilmiyorum. Donme adina bizde de bisey yok ben arada yatagin üstünde donduruyorum hafif poposundan iterek ama kendisinin bi cabasi yok henüz

evet dediginiz gibi cok faydalari oldu hala da oluyor.iste benimki asiri ilgi ve karismaktan gelen bunalma hali oluyor :) mesafeli olmayi isterdim.varsin zorlanayim :) tabi herkesin farkli farkli aileleri.

Süt ürünlerini kesince kalsiyumu nasıl alacağım en çok neyde var takviye içiyorum ama yinede yemek daha yararlıdır

evet dediginiz gibi cok faydalari oldu hala da oluyor.iste benimki asiri ilgi ve karismaktan gelen bunalma hali oluyor :) mesafeli olmayi isterdim.varsin zorlanayim :) tabi herkesin farkli farkli aileleri.
5 dk bile kucakta tutmak bile bir fayda oluyor. hele büyüyünce anne baba calisinca vs daha cok faydaları olur. arkadaşlarımdan biliyorum, kres arıyor cocuk hasta vs diye. babaanne-anane artık yakinda kim varsa gelip bakmaları iyi oluyor. Herkes kendini bilip saygi çerçevesinde kalırsa soğuk bir iliskiye ve mesafeli durmaya gerek yok ki..
inanin öyle anneler gordum ki, çocuğuna kimseyi yanastirmiyor, oysaki cocuk sevgi alir, sevilen cocuk özgüvenli olur :))

İşte o öyle olmuyor :) mesela benim görümcelerim ve kayınvalidem çocuğu severken bile laf sokma peşindeler bi ara hasta oldum 3/4 gün inmedim insan içine çıkarmıyor ki görelim seni kuzumm diyorlar çocuğa :))) yani hergün inmek zorunda mıyım ya da hergün görmeniZ mi lazım benimde evde işim gücüm var çocuk uyuyor oyun istiyor ya da huzursuz oluyor vs vs yakın olmak heleki aynı apartman çok kötü mesafe her zaman iyidir .. Aynı evden kurtuldum Allahtan binadan da kurtulsam daha iyi olacak :))))))

Bilmem ki mukuslu kakada var mı dedi evet var ondan alamamıştır dedi 530 gr almış oluyor sanırım aylık bu 35 günlük kilo
28 gunde 584 gr almis canim.
Ne diyim bosa diyet yaptirmasinlar da sana. 4. ayda 400-600 gr arasi almasi lazim diye okudum. Doktorlar tabi bizden cok iyi bilir. Ben sut urunleri diyeti yapsam ac kalirim. Bizde de mukuslu kaka var. Bu sabah yumurta yemedim acliktan öldum.

Süt ürünlerini kesince kalsiyumu nasıl alacağım en çok neyde var takviye içiyorum ama yinede yemek daha yararlıdır
Benim bacak kramplarim icin magnezyum kalsiyum cinko vermisti doktor. Bebek dogumca da kramplar devam etti. Kullanabilir miyim diye sordum kullan dedi. Biraz pahali 50 kusur liraydi. Icinde 100 tane var galiba. Benimki solgar ama baska marka da vardir.

yazımda su cümle vardi `...Herkes kendini bilip saygi çerçevesinde kalırsa`

bana doktorum 3 ay kontrolunde bunda sonra ayda 350 gr alsa yeterli diyeceğiz dedi tabi ben daha fazla alsin isterim ama sağlıklı olduktan sonra sorun olmaz heralde

10 gün deneyim bakalım yüzü kızarık ve kaka mukuslu bunlar alerji denilmesi için yeterli mi biliyor musun onun dışında uykusuzluk huzursuzluk vs yok

Canim evet bizim hala gecmedi banyo oncesi zeytinyağı karbonat karıştırıp sürüyorum sonra tariyorum, baya azalıyor ama sonra yine tekrarliyor, kulak memesi arkası kabuklu hep , Dr Bioderma atopik krem soyledi onu alıp kullanacağım

10 gün deneyim bakalım yüzü kızarık ve kaka mukuslu bunlar alerji denilmesi için yeterli mi biliyor musun onun dışında uykusuzluk huzursuzluk vs yok
Valla cocugun nefes almasi haric her sey alerji deniyor. Gurultulu kaka da alerjiymis. Bana sacma geldi. Buyuyorsa sorun yoktur herhalde.

Ayy kimi görsem alerjili bebek herkes süt ürünu diyeti yapiyor.. çağın illetiymiş bu meğerse.. bukadar çok olması çok ilginç yaa. Acaba bizim zamanimizda vardi da annelerimiz anlamiyormuydu cok merak ediyorum..
bana doktorum 3 ay kontrolunde bunda sonra ayda 350 gr alsa yeterli diyeceğiz dedi tabi ben daha fazla alsin isterim ama sağlıklı olduktan sonra sorun olmaz heralde

350 gr yeterli mi dedi.. benim 3. Ayinda 350 gr aldi doktor hic almamiş bu cocuk dedi.. bundan sonra benimki 50 gr alir heralde bi gidişle..

3.ay kontrolunde 800 gr almisti bunda sonrasi icin 350 gr alsa yeterli dicez dedi ben 1 kilo almamis diye uzulince oyle soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…