- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
onceden calistigimiz icin miydi bebek yok diye miydi bilmiyorum ama esimin ailesiyle her hafta gorusmezdik.simdi bebekten dolayi galiba her hafta gorusuyoruz.ya biz gidiyoruz ya onlar geliyor.sıkılmaya basladim bu durumdan.esimin ailesine arabayla 5 dk mesafedeyiz.kendi aileme arabayla 40 dk mesafedeyiz.hic bi zaman arayip sormam esimin ailesini.bi hizmet etmisligim de yoktur.evlerinde sadece tabaklari masaya getir gotur yaparim.kendi evimde bile hic ozenmem onlar gelecek diye.kusseler keske diyorum bazen.iyi insanlar ama kalabaligi ve hep ayni insanlari gormeyi sevmiyorum.esime o kadar dedim kendi arkadaslarinla goruselim diye.bi turlu denk gelmiyor.o da pek ugrasmiyor.bebegim de huzursuz oluyor kalabalikta. 2 haftada bir gorusmeye razi edebilsem keske.
Doktora dordum bunu. Gece uyuyorsa sorun yok dedi.
Çok ağlıyordu, idrarını yapınca susuyordu. Götürdüm idrarda lökosit ++ çıktı.Benimki 3 buçuk aylik.bizimkide daha dün başladi kafayi kaldirmaya.
O zaman gelisimleri ayni canim.
Ben doğdugundan beri hep yan yatirdim.
Donse bile düzellttim.hiç birakmadim.oda alısti.hatta ayagimda sallarken uyuyacaksa basini yana ceviriyor.yanaği yere temas etsin diye:)
Benimkide dönmüyor.bi çabasi da yok.zor emekler:)
Canim bende 2 corap giydiriyorum.2 üst 2 alt 1 yelek.1 müslon battaniyr üzerine yün şalimi 4 kat yapiyorum.terliyor.
Odamiz soğuyor cünkü.biz yorganla yatiyoruz.
Gecede uyanmasi söyle.ses geliyor bi bakiyorum gözler açık.kapali olsa zaten ellemicem.biraz sallarim geri uyur.ama öyke degil.bazen birden ağlayarak uyaniyor.bi kalkiyorum gözler acik yirtiyor kendini.
Bazende sessizce uyanmiş konusuyor.
Esim beni dürtüyor.bebek uyanmis kendi kendine konusuyor diyor.
Bende idrar torbasi alayim canim.
Belirtileriniz neydi?
Pijama tek kat ve genelde terleten bir bebek olmadığı için üşüyor mu acaba diyorum kendi kendime. İnşallah üşümüyordur. Benimki henüz 3 ayı doldurmadı, dönmüyor ama eller ayaklar hareketli, bazen bakıyorum ayakları açıkta, karnının üstünde toplanmış battaniye :)Canim yanaklar ve eller acik diye.Bizimde oyle olur ama usumeyiz mesela.
Benim ki zaten dönüp duruyor yatakta yeri belli degil bazen :) Uyku yelegi dikecem bahara dogru.
Canım ne kremi, esimde şimdi eczaneye gitti Bioderma atoderm almak için dr bunu önerdi bizimde vücudumuz kuruKızlar eşim gelir gelmez yıkadım tekrar hastaneden gelince yıkamıştım ama hevesimden yine yıkadım :) ilk yıkamada farketti şimdiden memnun kaldım diyebilrim kremde çok iyi bebeğinin cildi kuru olan varsa fikir olur
Canim bezi kapaliyken nasil anliyorsun ki idrarini yaparken agladigini.Çok ağlıyordu, idrarını yapınca susuyordu. Götürdüm idrarda lökosit ++ çıktı.
Örtü konusuna gelince, ya örtüyü azalt ya da giyimi. Terliyor diyorsun, demek ki fazla
Altını değiştirirken denk geldi canım. Aniden ağlamaya başlayıp kıvrandı yavrum, sonra çişini yapınca sustu. İki kere şahit olunca anladımCanim bezi kapaliyken nasil anliyorsun ki idrarini yaparken agladigini.
Bugün azalttim üstünü.
Kolsuz atlet
Penye bluz.
2 penye alt
1 corap
Üzerine de müslin battaniye örttüm.ince bisey zaten.ama omuzdan asagi.
Üsümez ins.
Mustela aldık canım krem ve şampuanCanım ne kremi, esimde şimdi eczaneye gitti Bioderma atoderm almak için dr bunu önerdi bizimde vücudumuz kuru
Tek kat bir uyku tulumu mu giydirsen acaba daha rahat eder sanki hem kalın üstü açılsada üşümezCanim bezi kapaliyken nasil anliyorsun ki idrarini yaparken agladigini.
Bugün azalttim üstünü.
Kolsuz atlet
Penye bluz.
2 penye alt
1 corap
Üzerine de müslin battaniye örttüm.ince bisey zaten.ama omuzdan asagi.
Üsümez ins.
Benimki elime isedi gecen.aglamadi.Altını değiştirirken denk geldi canım. Aniden ağlamaya başlayıp kıvrandı yavrum, sonra çişini yapınca sustu. İki kere şahit olunca anladım
Canim terler diye uyku tulumu alamiyorum.Tek kat bir uyku tulumu mu giydirsen acaba daha rahat eder sanki hem kalın üstü açılsada üşümez
Aa evin derecesi kaç acaba çok mu sıcakBenimki elime isedi gecen.aglamadi.
O zaman yok benimkinde.
Canim terler diye uyku tulumu alamiyorum.
Azonce tek penye ile yatirdim.yine terlemis.
Terlediği için susuz olabilir o zaman. Yatmadan önce birkaç çay kaşığı ılık su ver bakalım. İnşallah dalar kuzucuk. Onun için de zordur sürekli uyanıp uyumaya çalışmakBenimki elime isedi gecen.aglamadi.
O zaman yok benimkinde.
Canim terler diye uyku tulumu alamiyorum.
Azonce tek penye ile yatirdim.yine terlemis.
Gündüz ya da gece uykusuna geçmeden sizin bebeklerde ağlamaya başlıyor mu? Hiç böyle bi huyu yoktu kucağımda ya da yatağımda yattığı an yay gibi geriliyor ağlamaya başlıyor halbuki çok uykusu var kapasana gözünü uyusana sen neye direniyorsun?
canım dün irmik helvası yaptım bol şekerli olmuştu sıcak sıcak çayla yedik göğüslerin taş oldu o kadar ağrıdılar ve sut dolduki kızım hala o sütü emiyor etkisi devam ediyor hala göğüslerin tas gibiKızlar birşey soracağım sütüm iyice azaldı hele bir gogsumdeki süt hic gelmiyor diyebilirim,
-Sizinde oylemi her iki göğüste aktifmi yoksa benim gibi tek göğus daha mı fazla diğerinden,,??
canım dün irmik helvası yaptım bol şekerli olmuştu sıcak sıcak çayla yedik göğüslerin taş oldu o kadar ağrıdılar ve sut dolduki kızım hala o sütü emiyor etkisi devam ediyor hala göğüslerin tas gibi
Aslinda evimiz serin.yine terliyor bu.örtmesem terinden üsüyecek.kısırdöngü.Aa evin derecesi kaç acaba çok mu sıcak
Canim 130 ml süt icti yatti.yarim saat sonra aglayarak kalkti.emzirdim.70 milim icmistir heralde.Terlediği için susuz olabilir o zaman. Yatmadan önce birkaç çay kaşığı ılık su ver bakalım. İnşallah dalar kuzucuk. Onun için de zordur sürekli uyanıp uyumaya çalışmak
Aslinda evimiz serin.yine terliyor bu.örtmesem terinden üsüyecek.kısırdöngü.
Canim 130 ml süt icti yatti.yarim saat sonra aglayarak kalkti.emzirdim.70 milim icmistir heralde.
Terde kalmis.sirtina bez koydum.aglari durdu.ayagimda salladim durmadi.gezdirdim.sonunda yaagina koydum hafifce salladim.uyudu.
Bunun bi derdi var.1 haftadir böyle.
Bizimki de bir aydır salyali ve eli ağzında sürekli. Joker de satılan kauçuk dış kkasiyici aldık tikiri nin. Çok seviyo. Kuzu etini yedigimden beri kaka 4-5gunde bir yapiyo. İlaçları alerji Dr u biraktirdi bize. Diyetin etkisini görmek için. Karın ağrısı bile oolsa saatlerce ağlasa da vermiyoruz ilacı ne yazık ki. Dediğin gibi belki atak haftası yyaskyosunuzdur. Ben hamileykenden de uyuyamazdim derdim hep bu çocuk beni uyutmayacak diye:)Canim bizimde 1 haftadir gece kaka ve gaz sorunundan uyanmaya basladik. Ne guzel ara vermistik 11 de yatip 3 te ve 6 da kalkip emip uyuyordu. Atak haftasi mi ne anlamadim 1 haftadir gece kaka veya gaz geliyor ama uykusu agir geldiginden yapamiyor 1 saat sonra tekrar kalkiyor uyku sifir kesintisiz 8 saat uyumayi cok ozledim soyle bikac gun uyusak ya :) 3 ay 25 gunluk oldu 20.gunden beri biogaia kullaniyoruz sabah aksam ama fayda var mi yok mu bilemiyorum bi umut kullaniyorum iste..ya birde bizim kizin dis geliyor sanirim inanilmaz salya tukuruk var diliyle dis etlerini kasiyor gibi yapiyor eller oyuncaklar hep agizda ve kulak cekistirme basladi bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?