2018 Ekim Anneleri

Kızlar eşim gelir gelmez yıkadım tekrar hastaneden gelince yıkamıştım ama hevesimden yine yıkadım :) ilk yıkamada farketti şimdiden memnun kaldım diyebilrim kremde çok iyi bebeğinin cildi kuru olan varsa fikir olur

Okurken güldüm açık sözlü birisiniz :) benim de aynı durum söz konusu ama 3 haftadır hasta oldukları için gelmiyorlar sağolsunlar

Çok ağlıyordu, idrarını yapınca susuyordu. Götürdüm idrarda lökosit ++ çıktı.
Örtü konusuna gelince, ya örtüyü azalt ya da giyimi. Terliyor diyorsun, demek ki fazla

Canim yanaklar ve eller acik diye.Bizimde oyle olur ama usumeyiz mesela.
Benim ki zaten dönüp duruyor yatakta yeri belli degil bazen :) Uyku yelegi dikecem bahara dogru.
Pijama tek kat ve genelde terleten bir bebek olmadığı için üşüyor mu acaba diyorum kendi kendime. İnşallah üşümüyordur. Benimki henüz 3 ayı doldurmadı, dönmüyor ama eller ayaklar hareketli, bazen bakıyorum ayakları açıkta, karnının üstünde toplanmış battaniye :)

Canım ne kremi, esimde şimdi eczaneye gitti Bioderma atoderm almak için dr bunu önerdi bizimde vücudumuz kuru

Çok ağlıyordu, idrarını yapınca susuyordu. Götürdüm idrarda lökosit ++ çıktı.
Örtü konusuna gelince, ya örtüyü azalt ya da giyimi. Terliyor diyorsun, demek ki fazla
Canim bezi kapaliyken nasil anliyorsun ki idrarini yaparken agladigini.
Bugün azalttim üstünü.
Kolsuz atlet
Penye bluz.
2 penye alt
1 corap
Üzerine de müslin battaniye örttüm.ince bisey zaten.ama omuzdan asagi.
Üsümez ins.

Altını değiştirirken denk geldi canım. Aniden ağlamaya başlayıp kıvrandı yavrum, sonra çişini yapınca sustu. İki kere şahit olunca anladım

Tek kat bir uyku tulumu mu giydirsen acaba daha rahat eder sanki hem kalın üstü açılsada üşümez

Altını değiştirirken denk geldi canım. Aniden ağlamaya başlayıp kıvrandı yavrum, sonra çişini yapınca sustu. İki kere şahit olunca anladım
Benimki elime isedi gecen.aglamadi.
O zaman yok benimkinde.
Tek kat bir uyku tulumu mu giydirsen acaba daha rahat eder sanki hem kalın üstü açılsada üşümez
Canim terler diye uyku tulumu alamiyorum.
Azonce tek penye ile yatirdim.yine terlemis.

Benimki elime isedi gecen.aglamadi.
O zaman yok benimkinde.

Canim terler diye uyku tulumu alamiyorum.
Azonce tek penye ile yatirdim.yine terlemis.
Terlediği için susuz olabilir o zaman. Yatmadan önce birkaç çay kaşığı ılık su ver bakalım. İnşallah dalar kuzucuk. Onun için de zordur sürekli uyanıp uyumaya çalışmak

Benimki bazen mızıldanıyor bazen çok ağlıyor değişiyor genelde akşamları daha huzursuz uyku saatini kaçırdığımızdan olabilir gibi

Kızlar birşey soracağım sütüm iyice azaldı hele bir gogsumdeki süt hic gelmiyor diyebilirim,
-Sizinde oylemi her iki göğüste aktifmi yoksa benim gibi tek göğus daha mı fazla diğerinden,,??
canım dün irmik helvası yaptım bol şekerli olmuştu sıcak sıcak çayla yedik göğüslerin taş oldu o kadar ağrıdılar ve sut dolduki kızım hala o sütü emiyor etkisi devam ediyor hala göğüslerin tas gibi

Ay canım çekti gece gece sıcak sıcak ne güzel olur dondurmayla :)

Aa evin derecesi kaç acaba çok mu sıcak
Aslinda evimiz serin.yine terliyor bu.örtmesem terinden üsüyecek.kısırdöngü.
Terlediği için susuz olabilir o zaman. Yatmadan önce birkaç çay kaşığı ılık su ver bakalım. İnşallah dalar kuzucuk. Onun için de zordur sürekli uyanıp uyumaya çalışmak
Canim 130 ml süt icti yatti.yarim saat sonra aglayarak kalkti.emzirdim.70 milim icmistir heralde.
Terde kalmis.sirtina bez koydum.aglari durdu.ayagimda salladim durmadi.gezdirdim.sonunda yaagina koydum hafifce salladim.uyudu.
Bunun bi derdi var.1 haftadir böyle.

Canım atak zamanına baktın mi bizimki de dönem dönem böyle oluyor neyi var diye anlam veremiyorum

Merhabalar kızlar nasılsınız bakalım? Gecenin ancak bu vaktinde girip yazmaya zaman bulabildim sadece yazdıklarınızı okuyabildim. Bugün kakada kan mevzusu için doğumdan sonra gören dr umuza gittik durumları anlattım kilo boy takibi yaptı döküntüleri huzursuzluğu yoksa sorun yok dedi tabi kakalı bezlerimizden de göstermiştim belki hafif düzey süt ürünleri alerjisi olabilir ama ben şimdilik diyet önermiyorum eğer miktarda falan artış olursa ona göre hareket ederiz dedi şimdilik yemeye başladım süt ürünleri ve dana eti bakalım ne olacak. Bu arada kilolar konuşulmuş 520 gr almış görünüyor 21 günde daha önceki aylar çok almıştı gözüme az geliyor şimdi ama normaldir diye düşünüyorum

Bizimki de bir aydır salyali ve eli ağzında sürekli. Joker de satılan kauçuk dış kkasiyici aldık tikiri nin. Çok seviyo. Kuzu etini yedigimden beri kaka 4-5gunde bir yapiyo. İlaçları alerji Dr u biraktirdi bize. Diyetin etkisini görmek için. Karın ağrısı bile oolsa saatlerce ağlasa da vermiyoruz ilacı ne yazık ki. Dediğin gibi belki atak haftası yyaskyosunuzdur. Ben hamileykenden de uyuyamazdim derdim hep bu çocuk beni uyutmayacak diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…