Benimki de doğumdan beri salonda uyuyoBenim eşim de yastığa çeyrek kala uyur :))) gerçi biz onu rahatsız etmiyoruz, çocuklarla çocuk odasında yatıyorum ben :)
Neler neler deniyoruz cnm. Çok yorulirsa da hhic uuyuumazlarmis. Ve uykusu kacsin da istemiyorum. Tüm günüm gidiyo. Uyursam da en fazla 45dk uyuyo. Yada ben odadan çıkmadan uyaniyoUyutmaya çalışırken o uyukluyor aslında, biraz olsun alıyor uykusunu. O yüzden birkaç dakika deneyip uyumuyorsa bırakmak lazım. Başka aktivite ile dikkatini dağıtıp yorulmasını bekleyebilir, sonra tekrar uyutmayı denersin
Canım cevapladığın için çok tşk ederim. Benim tahmini Doğum 1 Ekim görünüyor. Benimde sezeryan olucak ilk oğlumda sezeryan olduğundan ötürü. Ben seminere filan katılsam sonra izne ayrılırım die düşündümCanım arkadaşlar da görünce cevaplarlar ama ben yazayım dedim görünce ben de öğretmenim normal doğum tarihimiz 11 ekim görünüyordu sezeryan olunca 1 ekimde geldi ağustos 16 da çalışabilir raporu almıştım böyle olunca eylülde de 37 ye yani 20 eylüle kadar devam ettim eylülde çalıştığım kadarını aktarabildim 37. Hafta hangi güne geliyor senin?
Galiba öyle,benimki iki gecedir saat başı uyanır oldu gece,gündüzleri de sürekli kucakKizlar bu aralar bebislerin huysuzluk zamanlari sanirim
Maşallah canım hemen yapayim bugun inşallah bende faydasini gorurumcanım dün irmik helvası yaptım bol şekerli olmuştu sıcak sıcak çayla yedik göğüslerin taş oldu o kadar ağrıdılar ve sut dolduki kızım hala o sütü emiyor etkisi devam ediyor hala göğüslerin tas gibi
Sağlık ocagindaki idrar tahlilleri yanlis cikiyor hep,hamileyken kaç kere yaptirdiysam enfeksiyon çıktı ertesi gün hastane de yaptırdım tertemizdi,yada benim sansimami öyle oldu bilmiyorum ama sağlık ocaginda yaptirmiyorum artık idrar tahliliBen eczaneden idrar torbası aldım, evde idrarını alıp acele sağlık ocağına götürdüm, baktılar çubukla. Sonucu doktora gösterdim ilaç yazdı. Yani kızımı hiç götürmedim. Küçük bebek olunca yardımcı oluyorlar. Ebe tanıyor zaten bebekli anneleri
Kakasinda renk degisimi yada sık kaka yapma oldumuBizim bu ay verdi.5.ayda baslamis olduk yani demirede
Merhabalar kızlar nasılsınız bakalım? Gecenin ancak bu vaktinde girip yazmaya zaman bulabildim sadece yazdıklarınızı okuyabildim. Bugün kakada kan mevzusu için doğumdan sonra gören dr umuza gittik durumları anlattım kilo boy takibi yaptı döküntüleri huzursuzluğu yoksa sorun yok dedi tabi kakalı bezlerimizden de göstermiştim belki hafif düzey süt ürünleri alerjisi olabilir ama ben şimdilik diyet önermiyorum eğer miktarda falan artış olursa ona göre hareket ederiz dedi şimdilik yemeye başladım süt ürünleri ve dana eti bakalım ne olacak. Bu arada kilolar konuşulmuş 520 gr almış görünüyor 21 günde daha önceki aylar çok almıştı gözüme az geliyor şimdi ama normaldir diye düşünüyorum
Regl oldum ya cok canim sıkıldı bu ise.
Ilk kez oldu. 35. Gun bi damla kan gelmisti. Bir ay once falan da akintida bi pembelik vardi. Karnim agriyordu ama devam etmedi. Bu sefer cok sasirdim. Hic bi belirti olmadi cunku. Normal kanama seklinde oluyor.İlk kez mi oluyor ben daha hiç olmadım ama olacak gibi sancılarım oluyor
siz miydiniz ilk cocugu 10 yasinda olan? nasil oluyor buyuk cocukla bebek.az yas farki olsaydi daha mi iyiydi.yoksa boyle daha mi iyi oldu sizce merak ettim :)
Tam durumları bilmesem de dr telaş yapmamamı önerdi çok olursa görüşelim dedi başka bir belirtimiz olmayınca umarım sizin de sorun yokturSevindim canım maşallah bizimkinin de yer fıstığına varmış alerjisi benim anladığım bi tek onu yediğimde kan oldu çünkü normalde hep mukuslu ama benimki de hafif bir şey demek ki
Regl sütü azaltiyormus cnm hormonsal bir durum sanirim, regl bitince normale donuyormus sütKizim kafayi yedi. 1,5 saatte bir emmek istiyor. Galiba sutum azaldi.
Gündüz ya da gece uykusuna geçmeden sizin bebeklerde ağlamaya başlıyor mu? Hiç böyle bi huyu yoktu kucağımda ya da yatağımda yattığı an yay gibi geriliyor ağlamaya başlıyor halbuki çok uykusu var kapasana gözünü uyusana sen neye direniyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?