2018 Ekim Anneleri

Buğra mamayı hiç sevmedi bir türlu veremedik ek gıdadan önce alışması gerekiyor. Ve çok üzülüyorum ona bu mamayı vermek zorunda olduğum için. Eşim tadına baktı, sen sakın bakma diyo. Ne kadar kötü ki tadı. Ağlaya ağlaya veriyoruz Buğra da ben de ağlıyorum icmiyo zaten

Neler neler deniyoruz cnm. Çok yorulirsa da hhic uuyuumazlarmis. Ve uykusu kacsin da istemiyorum. Tüm günüm gidiyo. Uyursam da en fazla 45dk uyuyo. Yada ben odadan çıkmadan uyaniyo

Canım cevapladığın için çok tşk ederim. Benim tahmini Doğum 1 Ekim görünüyor. Benimde sezeryan olucak ilk oğlumda sezeryan olduğundan ötürü. Ben seminere filan katılsam sonra izne ayrılırım die düşündüm

Maşallah canım hemen yapayim bugun inşallah bende faydasini gorurum

Sağlık ocagindaki idrar tahlilleri yanlis cikiyor hep,hamileyken kaç kere yaptirdiysam enfeksiyon çıktı ertesi gün hastane de yaptırdım tertemizdi,yada benim sansimami öyle oldu bilmiyorum ama sağlık ocaginda yaptirmiyorum artık idrar tahlili

Sevindim canım maşallah bizimkinin de yer fıstığına varmış alerjisi benim anladığım bi tek onu yediğimde kan oldu çünkü normalde hep mukuslu ama benimki de hafif bir şey demek ki

İlk kez mi oluyor ben daha hiç olmadım ama olacak gibi sancılarım oluyor
Ilk kez oldu. 35. Gun bi damla kan gelmisti. Bir ay once falan da akintida bi pembelik vardi. Karnim agriyordu ama devam etmedi. Bu sefer cok sasirdim. Hic bi belirti olmadi cunku. Normal kanama seklinde oluyor.

Alerji uzmanına giden arkadaşlar neredeydinz doktordan memnun kaldınız mı ben alerji uzmanına görünmek istiyorum vakit kaybetmeden istanbul da anadolu ya da avrupa yakası önerisi olan

siz miydiniz ilk cocugu 10 yasinda olan? nasil oluyor buyuk cocukla bebek.az yas farki olsaydi daha mi iyiydi.yoksa boyle daha mi iyi oldu sizce merak ettim :)

Evet canım kizim 10 yaşında ,kizimin rahatsizligindan dolayi bu kadar ara vermek zorunda kaldık biz yoksa 3-4 yaş bence en ideali. Çok uzun ara verdikten sonrada afalliyor insan,
velhasil yaş oranı fazlalığında artı yönleri çok var bı işim olduğunda ablası ilgileniyor bakiyor uyutuyor çok faydasini goruyorum,evde arti bir çocuk sesi olmuyor ay uyandi aman ses olmasin vs.

Sevindim canım maşallah bizimkinin de yer fıstığına varmış alerjisi benim anladığım bi tek onu yediğimde kan oldu çünkü normalde hep mukuslu ama benimki de hafif bir şey demek ki
Tam durumları bilmesem de dr telaş yapmamamı önerdi çok olursa görüşelim dedi başka bir belirtimiz olmayınca umarım sizin de sorun yoktur

geçen haftadan beri migrenle bogusuyorum sanirim regl dönemine denk geliyor ama henüz olmadım. sütüm çok azaldı. çok sık uyanıyor ve açlıktan ağlıyor resmen. mama verme süt arttırıcı şeylere yönel deniliyor yapıyorum da ama henüz bir farkını göremedim. süt tamamen kesilmiyordur umarım.moralim çok bozuk. pozitif olmaya çalışıyorum ama işte elden ne kadar gelirse

Benim bebeğim hep uykuya geçecekken bu şekilde ağlıyor. İyice sersemleyip, ağlamaya başladığı sırada beyaz gürültü açıyorum, hemen sakinleşiyor ve max 3 dk içinde uykuya dalıyor. 2 dk da iyice dalsın diye sesi açık bırakıp, sonrasında kapatıyorum.

Burada beyaz gürültünün zararlı olduğu yazılmıştı. Okuduğum yabancı bir uzman ise aksine faydası olduğunu söylemiş. Sanırım YouTube’dan dinletilen fön makinesi sesinin hep aynı frekansta olmaması çocukta işitme problemi yaratabilirmiş. Ben telefondaki bir uygulamayı kullanıyorum bu konuda, o sebeple çok sorun etmedim.

Umarım işinize yarar. Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…