Benim bebeğim hep uykuya geçecekken bu şekilde ağlıyor. İyice sersemleyip, ağlamaya başladığı sırada beyaz gürültü açıyorum, hemen sakinleşiyor ve max 3 dk içinde uykuya dalıyor. 2 dk da iyice dalsın diye sesi açık bırakıp, sonrasında kapatıyorum.
Burada beyaz gürültünün zararlı olduğu yazılmıştı. Okuduğum yabancı bir uzman ise aksine faydası olduğunu söylemiş. Sanırım YouTube’dan dinletilen fön makinesi sesinin hep aynı frekansta olmaması çocukta işitme problemi yaratabilirmiş. Ben telefondaki bir uygulamayı kullanıyorum bu konuda, o sebeple çok sorun etmedim.
Umarım işinize yarar. Sevgiler.
Regl sütü azaltiyormus cnm hormonsal bir durum sanirim, regl bitince normale donuyormus süt
kulagi cekistirince dis cikariyo diyolar geneldeBu bebekler kulağı neden parçalar ya tırnağını kökten kestiğim halde yüzü gözü kulağı tırmık içinde uyurken bile parçalıyor
kulagi cekistirince dis cikariyo diyolar genelde
Ben her ay oldum.Rahmin daha çabuk toparlanmasını sağlıyormuş diye mutlu bile oluyorum bu duruma :)Regl oldum ya cok canim sıkıldı bu ise.
Benimki de bu ara geceleri çok sık Uyanıyor saat başı nerdeyse..bana da sütten kaynaklanıyor gibi geliyorgeçen haftadan beri migrenle bogusuyorum sanirim regl dönemine denk geliyor ama henüz olmadım. sütüm çok azaldı. çok sık uyanıyor ve açlıktan ağlıyor resmen. mama verme süt arttırıcı şeylere yönel deniliyor yapıyorum da ama henüz bir farkını göremedim. süt tamamen kesilmiyordur umarım.moralim çok bozuk. pozitif olmaya çalışıyorum ama işte elden ne kadar gelirse
Aynen, düzenli kestiğim halde özellikle gece nasıl çiziyor yanakları vs. Tırnakları jilet resmenBu bebekler kulağı neden parçalar ya tırnağını kökten kestiğim halde yüzü gözü kulağı tırmık içinde uyurken bile parçalıyor
Doktorlar zaten iyice toparlasın diye 1 yıl çocuk önermiyorBen her ay oldum.Rahmin daha çabuk toparlanmasını sağlıyormuş diye mutlu bile oluyorum bu duruma :)
Kuruluk gibi geldi bana cnm nemlendirici uyguluyormusun,cildi kuru kaldiginda genelde oluyor bebeklerde.Kizlar kulakları sürekli bu şekilde işte
Bende daha tık yok süt koruyor derler ne anlama geliyorsa :)))Ben her ay oldum.Rahmin daha çabuk toparlanmasını sağlıyormuş diye mutlu bile oluyorum bu duruma :)
Arkadaşlar 4. Ay muayenesinden çıktık şimdi kızım 35 günde 730 gr almış sadece inek sütüne alerjisi olabilir 10 gün yeme kontrole gelin bi bakalım dedi çok şaşırdım ya
Keşke benimkide ellerini havaya kaldırıp uyusa mumya gibi sarmak zorunda kalıyorum çocuğu 10 dk bile uyumuyo o sekilde nasi alistiricam bilmiyorum. Donme adina bizde de bisey yok ben arada yatagin üstünde donduruyorum hafif poposundan iterek ama kendisinin bi cabasi yok henüz
Süt ürünlerini kesince kalsiyumu nasıl alacağım en çok neyde var takviye içiyorum ama yinede yemek daha yararlıdır
Ağrısı oluyorsa uykuya dalmakta zorlanabilir. İnşallah bir an önce atlatırsınız da güzel bir uyku düzeni oluşturursunuz. Büyüme hormonu uykuda salgılanıyor en çokNeler neler deniyoruz cnm. Çok yorulirsa da hhic uuyuumazlarmis. Ve uykusu kacsin da istemiyorum. Tüm günüm gidiyo. Uyursam da en fazla 45dk uyuyo. Yada ben odadan çıkmadan uyaniyo
Ya arkadaslar kafayi yicem bir bnm kizimmi uyumuyor gunduzleri? Bugun sabah 8 bucuktan bu saate kdr yalnizca yarim saat uyudu
Sinirlerim bozuluyor artik uyumadigi icinde cok hircin oluyor surekli kucakta gezdir beni diyorvi sure sonra susturamayacagim sekilde agliyor
Test çubukları mı bozuktu acaba.. ben kendim iki kere yaptırdım, ilkinde +++ çıktı, ki bariz yanma ve koyuluk vardı. İlaç kullanıp gittiğimde lökosit + çıktı. Kızım da idrarını yaparken çok ağlıyordu, tahlilde lökosit ++ çıktı. ilaçları içince düzeldi şükürSağlık ocagindaki idrar tahlilleri yanlis cikiyor hep,hamileyken kaç kere yaptirdiysam enfeksiyon çıktı ertesi gün hastane de yaptırdım tertemizdi,yada benim sansimami öyle oldu bilmiyorum ama sağlık ocaginda yaptirmiyorum artık idrar tahlili
Duşun altindami yikiyorsun canim.?
Bu arada bende tek çorap giydiriyorum artık güç verdiniz bana :)))
Pijama tek kat ve genelde terleten bir bebek olmadığı için üşüyor mu acaba diyorum kendi kendime. İnşallah üşümüyordur. Benimki henüz 3 ayı doldurmadı, dönmüyor ama eller ayaklar hareketli, bazen bakıyorum ayakları açıkta, karnının üstünde toplanmış battaniye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?