2018 Ekim Anneleri

Ben de okudum öyle bi bilgi inşallah zararı yoktur bazen sadece onunla sakinleştirebiliyorum çünkü benim de uygulamadan

Bu bebekler kulağı neden parçalar ya tırnağını kökten kestiğim halde yüzü gözü kulağı tırmık içinde uyurken bile parçalıyor

Kizlar kulakları sürekli bu şekilde işte

Eklentiler

• IMG_20190129_111532.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20190129_111523.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 51
Benimki de bu ara geceleri çok sık Uyanıyor saat başı nerdeyse..bana da sütten kaynaklanıyor gibi geliyor

Arkadaşlar 4. Ay muayenesinden çıktık şimdi kızım 35 günde 730 gr almış sadece inek sütüne alerjisi olabilir 10 gün yeme kontrole gelin bi bakalım dedi çok şaşırdım ya

Bu ay bizde de azdı.Ama normal artık.
Alerji olsa farkedecegin bisy mutlaka olurdu diye dusunuyorum.Ama denenmeyecek bisy degil tabii.
Ama kilo konusuna takilma derim.

Dönme bikac gunde bile degisiyor.
Benimki eller havada uyuyor ama uyurken agizda tabii :) ucundan tutup cok kizdirmasin kendini diye cabaliyorum.

Süt ürünlerini kesince kalsiyumu nasıl alacağım en çok neyde var takviye içiyorum ama yinede yemek daha yararlıdır

O kadar cok seyde var ki.
Uzum pekmezi,asma yapragi,badem,ceviz,yesil sebzeler vs. ilk aklima gelenler.
Yani sadece onlari kestin diye eksilmez canim.
Herseyin alternatifi mutlaka var.

Neler neler deniyoruz cnm. Çok yorulirsa da hhic uuyuumazlarmis. Ve uykusu kacsin da istemiyorum. Tüm günüm gidiyo. Uyursam da en fazla 45dk uyuyo. Yada ben odadan çıkmadan uyaniyo
Ağrısı oluyorsa uykuya dalmakta zorlanabilir. İnşallah bir an önce atlatırsınız da güzel bir uyku düzeni oluşturursunuz. Büyüme hormonu uykuda salgılanıyor en çok

Bizim 4 ay gb tum uykular degisti.Ve o ara gecis dedigin gibiydi.Uykularini degistiriyorda olabilir.

Test çubukları mı bozuktu acaba.. ben kendim iki kere yaptırdım, ilkinde +++ çıktı, ki bariz yanma ve koyuluk vardı. İlaç kullanıp gittiğimde lökosit + çıktı. Kızım da idrarını yaparken çok ağlıyordu, tahlilde lökosit ++ çıktı. ilaçları içince düzeldi şükür

Duşun altindami yikiyorsun canim.?

Bu arada bende tek çorap giydiriyorum artık güç verdiniz bana :)))

Kendi kovasina suyu ayarliyorum.Cesmeyide ayarliyorum.Yavas yavas gectim dus suyuna.Cunku sadece kaynamis ilinmisla yikiyordum.
Cesme bebisin kovasina akiyor yani bi anda soguk/sicak olmasin diye boyle yapiyorum.
Once oturarak yikiyorum tam kose kisimda oturma yeri var.En son ayaga kalkiyorum birazda oyle döküyorum esim aliyor havlusuyla.Dus kabininin kapilarini kapatiyoruz buarada daha sicak oluyor.
Esim yoksa gunduz yikamam gerekirsede havlusuyla battaniyeyi mama sandalyesine koyup sıkıca sariyorum.Kendini acmadan bende kendime bi su döküp cikmis oluyorum.
Corap gece hic giydirmiyorum buarada.Ama ayakli tulum oluyor ustunde.
Evlerimizin isilari mutlaka birbirine gore farklidir ama korkmamak lazim boyle seylerde karar verirken :)

Anne hisleri onemli tabii ki :) hem bebegi hem evin sicakligini gozardi etmemek lazim.Ama gece uykusu genel olarak daha rahat olmali.Belden asagiya ortuyu koyup bide ayak kisminin altina gecirebilirsin.Kipirdansada acilmaz:) Buyuk muslinler uyku icin cok iyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…