Kakasinda renk degisimi yada sık kaka yapma oldumu
Adet olmayınca hamile kalınmasını sağlayan hormonlar baskılanıyo galiba öyle düşünüyorumBende daha tık yok süt koruyor derler ne anlama geliyorsa :)))
Kizim kafayi yedi. 1,5 saatte bir emmek istiyor. Galiba sutum azaldi.
İdrar yaparken ağlıyorsa ozamn doğrudur cnm.gecmis olsunTest çubukları mı bozuktu acaba.. ben kendim iki kere yaptırdım, ilkinde +++ çıktı, ki bariz yanma ve koyuluk vardı. İlaç kullanıp gittiğimde lökosit + çıktı. Kızım da idrarını yaparken çok ağlıyordu, tahlilde lökosit ++ çıktı. ilaçları içince düzeldi şükür
Adet olmayınca hamile kalınmasını sağlayan hormonlar baskılanıyo galiba öyle düşünüyorum
Ben 3 ekimde doğum yaptım canım iki hafta seminere katıldım sonra mecburi izne ayrıldım doğumdan sonra 13 hafta doğum sonrasına aktarıldı dönemin kapanmasına 2 hafta kala iznim bitti.Canım cevapladığın için çok tşk ederim. Benim tahmini Doğum 1 Ekim görünüyor. Benimde sezeryan olucak ilk oğlumda sezeryan olduğundan ötürü. Ben seminere filan katılsam sonra izne ayrılırım die düşündüm
2 gecedir sutumu sagdigimda su kisminin daha cok oldugunu fark ettim yani biberondaki sut raki beyazi gibi oluyor neden olur acaba
Kizlar ilk 3 aylik donem bitiyor bitti cogunda.3 ay sonrasi birsuru sey degisebilir.
Ozellikle sut konusunda tamamen bebege gore.
Size azalmis gelsede genelde boyle dusunulen fix zamandir 3 sonrasi.4.ay dönüm gb.Yepyeni bi donem. :) Hormonlarda oldukca degisir cunku.
Bebekte degisir.Kilo az alabilir.Cunku daha fazla enerji harciyorlar.
Zaman zaman döngüleri degisir.Uykular degisir.4 ay atagi daha uzun surebilir mesela.Cunku bicok sey bi anda degismeye basliyor.
Yani illa sorun aramayin.Buyudukce uyumalari daha zor.Daha hareketlenince fln baska baska seyler arayacaz.Kucakta bile sabit tutmak zorlasacak.
Sakinliginizi koruyun :)
Ses kesfetmeler eklenecek ohh ohh :)
Bizde aglama sizlanma tarzi suan.Gecen aksam avmde cigliklarla gezdik.Ablasi arkadan kosuyor ufaklik cigliklar,kahkahalarla❤Dün parkta ayni.
Durdugu yerde bile paso ciglik.Ciglik aglamaya dönüyor bazen :))))
Yani degisime ayak uydurmak onemli.
Zaten ek gidadan sonrada iyice ekstra kosturmaca.Siz yine tadini cikarin kalan zamanin :)))))))))
Adet olmadan da hamile kalınmasının sebebi, önce yumurtlama gerçekleşiyor, sonra döllenme olmazsa rahim duvarında biriken kanlı tabaka dökülüp adet olunuyor. Standart döngüde yumurtlama gününü az çok bilir insan ama henüz adet olmadan yumurtlama gününü bilemeyiz ve kazara hamile kalınır.Adet olunmasada kalinabilir.
Cok garip bi donem :)
Ebe bize emzirme araliklari 2 saati gecmiyorsa -ki genelde ilk donemler- süt korur yani rahim surekli uyarildigindan.Sonrasi muallak.
Hic dusunulmuyorsa ciddi korunmali.
AbovvvAdet olmadan da hamile kalınmasının sebebi, önce yumurtlama gerçekleşiyor, sonra döllenme olmazsa rahim duvarında biriken kanlı tabaka dökülüp adet olunuyor. Standart döngüde yumurtlama gününü az çok bilir insan ama henüz adet olmadan yumurtlama gününü bilemeyiz ve kazara hamile kalınır.
Komşum, bebeği 2 aylıkken tekrar hamile kalmıştı, 4 aylık olana kadar da fark etmemiş. 11 ay arayla iki tosunu oldu :))
Kendi yazdığıma ek olarak;Adet olmadan da hamile kalınmasının sebebi, önce yumurtlama gerçekleşiyor, sonra döllenme olmazsa rahim duvarında biriken kanlı tabaka dökülüp adet olunuyor. Standart döngüde yumurtlama gününü az çok bilir insan ama henüz adet olmadan yumurtlama gününü bilemeyiz ve kazara hamile kalınır.
Komşum, bebeği 2 aylıkken tekrar hamile kalmıştı, 4 aylık olana kadar da fark etmemiş. 11 ay arayla iki tosunu oldu :))
Çok tşk ederim cevap içinBen 3 ekimde doğum yaptım canım iki hafta seminere katıldım sonra mecburi izne ayrıldım doğumdan sonra 13 hafta doğum sonrasına aktarıldı dönemin kapanmasına 2 hafta kala iznim bitti.
Neden sikildiki ne guzel rahatlamissinditRegl oldum ya cok canim sıkıldı bu ise.
Abovvv
Bizde korunmasız 5 kere sey oldu.
Ins hamile kalmam ben isteyene kadar.
Adama git şey al diyorum.ben utanirim alamam diyor.
Kendi yazdığıma ek olarak;
Yumurtlama döneminde uzayan akıntılar olurdu, onları takip ederek de anlatabiliriz riskli dönemde olduğumuzu
Maaş yatinca aldıracam:)Onu da internetten al bari :)
Pkolu olmayan kalmadi canim:)Evet ben onu takip ederek hamile kalmıştım pko lu olduğum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?