2018 Ekim Anneleri

Garip bi sekilde esim uyuyunca bu cocukta uyuyor.
Ne yapsam artik eşimi mi ayağimda sallasam
Biz oğlumu yanına yatıp uyuturduk. Yüzümüz yüzüne değerek. Babasıyla olduğunda kulağına dokunarak uyurdu, benimle uyursa da boynumdaki bene dokunurdu. Sen de yatır ikisini yatağa uyusunlar karşılıklı :)

Ikimizde korkuyoruz canim.uzerine uyku hali çökeriz diye.
Hem alismasi kotü olur.ablamin oģlu hala aralarindan cikmiyor.
Uykusuzluk, yorgunluk, emzirmek hepsi enerji ihtiyacını artırıyor. Ye bacım sonra verirsin
Valla ya.bu kadar yememe hep ayniyim.hatta dogimdan evvel bu halimden 7 kilo fazlaydim
Demekki yedikleirm ancak enerjimi karsiliyorki kilom sabit.

İstanbuldayım aksine evim çok sıcak oluyor ama ayaklari soğuk oluyor diye psikolojik olarak iki çorap giydiriyorum yanlismi yapiyorum bir acaba

Diğer annelerde tek corapmi giydiriyor acaba
Ben hiç tek corap giydirmedim.. hep 2.. dısarı cıkıyorsam bi de kalın patik giydiriyorum 2 corap üzerine, ayakkabı olmuyo cünkü.. kız cocugu ayakları sıcak olsun düşüncesindeyim hep..

Bi benim mi istahim yerinde.
4 gunde 1 nutella kavanozunu kahvaltida yiyorum.
Dün aksamda 1 bucuk somun dürüm yedim
Banamisin demiyorum.
Ya ben niye bu kadar açım
Hay maşallah :))) ne hamileliğimde ne lohusalikta hiç iştahım olmadı. Hamileyken kendimi zorlayarak yerdim hep. Hiç asermedim de.. bunye demek ki. Sadece tuzu bir tık artirmistim

Doktorum hastanede idrar testi yapılsın deyince saglık ocagında yapılmıyo heralde diye düşündüm..Bi sorayım o zaman, hastane hem uzak hem de cok kalabalık.. senin yaptıgın gibi olursa cok iyi..

Hay maşallah :))) ne hamileliğimde ne lohusalikta hiç iştahım olmadı. Hamileyken kendimi zorlayarak yerdim hep. Hiç asermedim de.. bunye demek ki. Sadece tuzu bir tık artirmistim
Benim hamileligim cok zor gecti.6 ay midem bulandi.7 kilo verdim.hicbisey yiyemedim.cocuk da 40 hafta dolmasina ragmen 3200 dogdu.logusaligimda da yemedim.zaten o zaman cok zayifladim.su 1 aydir yiyorum.yine de kilo almadim.süt icin yedim ama sonra zevke donüstü.
Sana da hayirli istahlar canim:)
Sizin yorumlar beni güldürüyor :))))
Tşk ederim...
Sizin yorumlariniz da beni rahatlatiyor.özellikle özel olanlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…