Onceden napiyordunuz? Utanmiyor muydu?Abovvv
Bizde korunmasız 5 kere sey oldu.
Ins hamile kalmam ben isteyene kadar.
Adama git şey al diyorum.ben utanirim alamam diyor.
Cok halsiz oluyorum canim. Kolum bacagim kalkmiyor. Bebekle nasil ugrascam diye dert ettim.Neden sikildiki ne guzel rahatlamissindit
Biz hic korunmadik.Onceden napiyordunuz? Utanmiyor muydu?
Biz oğlumu yanına yatıp uyuturduk. Yüzümüz yüzüne değerek. Babasıyla olduğunda kulağına dokunarak uyurdu, benimle uyursa da boynumdaki bene dokunurdu. Sen de yatır ikisini yatağa uyusunlar karşılıklı :)Garip bi sekilde esim uyuyunca bu cocukta uyuyor.
Ne yapsam artik eşimi mi ayağimda sallasam
Uykusuzluk, yorgunluk, emzirmek hepsi enerji ihtiyacını artırıyor. Ye bacım sonra verirsinBi benim mi istahim yerinde.
4 gunde 1 nutella kavanozunu kahvaltida yiyorum.
Dün aksamda 1 bucuk somun dürüm yedim
Banamisin demiyorum.
Ya ben niye bu kadar açım
Benimkinin de böyle. Dün dr bu da konak dedi. Konak sadece kafada olmuyor,zeytinyağı sur buraya da dedi..Kizlar kulakları sürekli bu şekilde işte
Doktorlar bu söze cok kızıyor, öyle birşey yok diyorlarBende daha tık yok süt koruyor derler ne anlama geliyorsa :)))
Ikimizde korkuyoruz canim.uzerine uyku hali çökeriz diye.Biz oğlumu yanına yatıp uyuturduk. Yüzümüz yüzüne değerek. Babasıyla olduğunda kulağına dokunarak uyurdu, benimle uyursa da boynumdaki bene dokunurdu. Sen de yatır ikisini yatağa uyusunlar karşılıklı :)
Valla ya.bu kadar yememe hep ayniyim.hatta dogimdan evvel bu halimden 7 kilo fazlaydimUykusuzluk, yorgunluk, emzirmek hepsi enerji ihtiyacını artırıyor. Ye bacım sonra verirsin
Bi benim mi istahim yerinde.
Banamisin demiyorum.
Almiyorum.hergun tartiliyorum.kilom sabit.az yesem demekki vericem.Kilo almıyor musun canım
Ben hiç tek corap giydirmedim.. hep 2.. dısarı cıkıyorsam bi de kalın patik giydiriyorum 2 corap üzerine, ayakkabı olmuyo cünkü.. kız cocugu ayakları sıcak olsun düşüncesindeyim hep..İstanbuldayım aksine evim çok sıcak oluyor ama ayaklari soğuk oluyor diye psikolojik olarak iki çorap giydiriyorum yanlismi yapiyorum bir acaba
Diğer annelerde tek corapmi giydiriyor acaba
Hay maşallah :))) ne hamileliğimde ne lohusalikta hiç iştahım olmadı. Hamileyken kendimi zorlayarak yerdim hep. Hiç asermedim de.. bunye demek ki. Sadece tuzu bir tık artirmistimBi benim mi istahim yerinde.
Banamisin demiyorum.
Sizin yorumlar beni güldürüyor :))))Garip bi sekilde esim uyuyunca bu cocukta uyuyor.
Ne yapsam artik eşimi mi ayağimda sallasam
Doktorum hastanede idrar testi yapılsın deyince saglık ocagında yapılmıyo heralde diye düşündüm..Bi sorayım o zaman, hastane hem uzak hem de cok kalabalık.. senin yaptıgın gibi olursa cok iyi..Ben eczaneden idrar torbası aldım, evde idrarını alıp acele sağlık ocağına götürdüm, baktılar çubukla. Sonucu doktora gösterdim ilaç yazdı. Yani kızımı hiç götürmedim. Küçük bebek olunca yardımcı oluyorlar. Ebe tanıyor zaten bebekli anneleri
Hep tek çorap giydirdim. Patik hiç giydirmedim.Ben hiç tek corap giydirmedim.. hep 2.. dısarı cıkıyorsam bi de kalın patik giydiriyorum 2 corap üzerine, ayakkabı olmuyo cünkü.. kız cocugu ayakları sıcak olsun düşüncesindeyim hep..
Benim hamileligim cok zor gecti.6 ay midem bulandi.7 kilo verdim.hicbisey yiyemedim.cocuk da 40 hafta dolmasina ragmen 3200 dogdu.logusaligimda da yemedim.zaten o zaman cok zayifladim.su 1 aydir yiyorum.yine de kilo almadim.süt icin yedim ama sonra zevke donüstü.Hay maşallah :))) ne hamileliğimde ne lohusalikta hiç iştahım olmadı. Hamileyken kendimi zorlayarak yerdim hep. Hiç asermedim de.. bunye demek ki. Sadece tuzu bir tık artirmistim
Tşk ederim...Sizin yorumlar beni güldürüyor :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?