2018 Ekim Anneleri

Biz hic korunmadik.
Ben koşup yıkaniyordum:)
Bide hipotiroit vardi bende.ikisi iyi korudu:)
Zaten 3 yıl cocuk düsünmedik.sonra da yapıverdik bu cücüğü:)
Bundan sonrasi icin soyliyim o zaman. Kosup yikanma bir korunma metodu degildir.ilacini kullaniyorsan da hipotiroid bebege endel olmaz. Benim de hipotiroidim var. 4 kere hamile kaldim. 4u de tek seferde oldu. Yani bi sure istemiyorsan dikkatli ol. Ilk cocuktan sonra daha kolay hamile kaliniyor.

Bi benim mi istahim yerinde.
4 gunde 1 nutella kavanozunu kahvaltida yiyorum.
Dün aksamda 1 bucuk somun dürüm yedim
Banamisin demiyorum.
Ya ben niye bu kadar açım
Afiyet olsun canim.
Oglen esim geldi bir bardaktan yapilan bulgur pilavini esit paylasip yedik bitirdik. Iki parca da et vardi. Onu yedik. Karnim doymadi ustune iki dilim ekmek yedim. Hala da acim. Sanki hic yememisim.esime sordum ac misin diye. Aksam yemem herhalde diyor.

Hay maşallah :))) ne hamileliğimde ne lohusalikta hiç iştahım olmadı. Hamileyken kendimi zorlayarak yerdim hep. Hiç asermedim de.. bunye demek ki. Sadece tuzu bir tık artirmistim
Hep ozendigim kizsin sen. Ben arkadaslarin tabaklarinda biraktiklarina bile sulaniyorum.

Bugün kontrolümüz vardı rotanın ilk dozunu da olduk. Kilosu gelişimi gayet iyi şükür önümüzdeki ay demire başlayacakmışız.

Elini dudağını falan emiyor doktor engellemeyin gelişiminin bi parçası o dedi. Doktorları seviyor bizim kız gülücükler saçtı hep :)

Masallah bebise.

@Bananek_ Arkadaşlar aklınızda olsun. Evinize yakın laboratuvar varsa idrar tahlili için hastaneye gitmeye gerek yok. Evde örnek alıp hemen laboratuvara yollayabilirsiniz.
Evet ben evde alip götürdüm çocuktan..30 dk mühleti vardı..
Sizlerde mama önlüğü yetiştiremiyor musunuz :))) hep ıslak. Petekte kurutuyorum artık:))
Aynen bir ayi geçti böyle.. petek üzeri önlük dolu..

Benimdr 2.hamile kalisim.
Bundan sonrasi icin korkuyorum:)
Cok yememissin ki canim.ben ikinizin yedigini de yer ustune baska şeyler de yerdim

Bi benim mi istahim yerinde.
4 gunde 1 nutella kavanozunu kahvaltida yiyorum.
Dün aksamda 1 bucuk somun dürüm yedim
Banamisin demiyorum.
Ya ben niye bu kadar açım
ben de gunde 4 ogun yiyorum yemegi.aralarda yediklerimin haddi hesabi yok.500 grlik tahin helvasini da 2 gunde bitiriyorum :)

o yediklerinin kac katini yiyorum bi bilsen.ayrica gunde 1 ekmek bitiriyorum.bazen daha fazla.

Ya kızlar çok bal oldu bu bebisler degilmiiii
Maşallah kahkahalar konusmalarr ay bitiyorum hayranlikla eşlik ediyorum ben eşlik ettikçe dahada çok çosuyor,icime sokasim geliyor yahuuu

Arada bir hiiiii senii gidiii yaramaz diye sesleniyorum güya icleniyor dudak bükuyor tabi ben iptalll eriyorum aşktan resmen

Rabbim uzun uzun sağlıklı yillar nasip etsin evlatlarimiza hastalık yüzü gostermesin hiç birine aminnnnn yarabbim

o yediklerinin kac katini yiyorum bi bilsen.ayrica gunde 1 ekmek bitiriyorum.bazen daha fazla.
Ben esime beyaz ekmek alma diyorum. Cunku bildigin somunu alip oturup yiyorum. Bos bos. En sevdigim. Tam bugday falan olunca bir iki dilim yiyorum gunde. Esim de ben beyaz ekmegi kendime aliyorum yeme diyor. E alinimca yiyorum iste. Hic almasa keske.

Amin canim. Allah eksikligini gostermesin. Benim kiz bana ıngi diyor. Diger zamanlarda da gıı gıı diyor hep.

Bu ay bizde de azdı.Ama normal artık.
Alerji olsa farkedecegin bisy mutlaka olurdu diye dusunuyorum.Ama denenmeyecek bisy degil tabii.
Ama kilo konusuna takilma derim.
Sadece mukuslu kaka ve yüzünde kızarıklık var kafam çok karışık diğer doktoru aradım yine durumu anlattım bir şey sürme ne istersende ye herşeye alerji diyorlar artık istersende yanıma gel hem muayene edeyim hem ayrıntılı anlatayım dedi krem sürünce o an geçiyo ertesi sabah daha fazla kızarıp çıkıyor mustela şampuan iyi geldi bari kremide süreyim tam iyi olsun dedim sabah yine kötü oldu keşke kremi sürmeseydim dedim sonra kendime kızdım yani dr larda ayrı ayrı konuşuyor ne yapacağımı şaşırdım

Bizim 4 ay gb tum uykular degisti.Ve o ara gecis dedigin gibiydi.Uykularini degistiriyorda olabilir.

Bugunde ayni..ustelik disariya ciktim etrafi izlemekten uyuyamadi deli gibi uykusu var ama pusettede gezmek istemiyor kucaga al ben etrafi inceleyeyim..uyku konusu beni cok yipratiyor

ben de gunde 4 ogun yiyorum yemegi.aralarda yediklerimin haddi hesabi yok.500 grlik tahin helvasini da 2 gunde bitiriyorum :)
Sen benden daha iyi yiyormussin canim:)
Ben 2 ogün ama sağlam yiyorum.sabah 1 somun aksamda ne yersek.ama hızli yakiyorum ki siskinlik hissetmiyorum.
Bende bimden tahin helvasi alip 4 gunde yiyordum.
Amin canim. Allah eksikligini gostermesin. Benim kiz bana ıngi diyor. Diger zamanlarda da gıı gıı diyor hep.
Ya benimki ta 20 günlükken bana ungi diye bağiriyordu.alip emziriyordum.uyuyordu hemen.bence uykusu gekince ungi diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…