Gündüz 3-3.5 saat mi uyumalıymışlar ? Bizimki günde 3 defa yarım saat,maksimum 40 dk..çok nadir 2 saat oluyo sayılıdırNette 4 aylik bir bebegin 3-3,5 saat uyumasi gerek diyor bizimkinde o bucuk bile yok
Bizimki de ingaaaa diye bağırıyor doğduğundan beriSen benden daha iyi yiyormussin canim:)
Ben 2 ogün ama sağlam yiyorum.sabah 1 somun aksamda ne yersek.ama hızli yakiyorum ki siskinlik hissetmiyorum.
Bende bimden tahin helvasi alip 4 gunde yiyordum.
Ya benimki ta 20 günlükken bana ungi diye bağiriyordu.alip emziriyordum.uyuyordu hemen.bence uykusu gekince ungi diyorlar.
Uykusu geldiği vakit uyutmazsam benim kızımda zor uyuyor ve kısa sürede kalkıyor şimdi uykusu geldiğini anlayım hemen uyutuyorum çok uzun sürmüyor ama şu şekilde ilerliyor bizim meme+alt değişme+oyun+meme=uyku :)))Bugunde ayni..ustelik disariya ciktim etrafi izlemekten uyuyamadi deli gibi uykusu var ama pusettede gezmek istemiyor kucaga al ben etrafi inceleyeyim..uyku konusu beni cok yipratiyor
Sen benden daha iyi yiyormussin canim:)
Ben 2 ogün ama sağlam yiyorum.sabah 1 somun aksamda ne yersek.ama hızli yakiyorum ki siskinlik hissetmiyorum.
Ya benimki ta 20 günlükken bana ungi diye bağiriyordu.alip emziriyordum.uyuyordu hemen.bence uykusu gekince ungi diyorlar.
Ayni benimki.dun 3 kere yarim saat uyudu.çok uyudun oğlum daha erken uyansaydin dedim:)Gündüz 3-3.5 saat mi uyumalıymışlar ? Bizimki günde 3 defa yarım saat,maksimum 40 dk..çok nadir 2 saat oluyo sayılıdır
:)Bizimki de ingaaaa diye bağırıyor doğduğundan beri
Bende ayni ama yapacak bisey yok.Yerim onların ungi lerini ya çok tatlılar aşık oluyorum kızıma ama gece beni uyandırınca sinirleniyorum elimde değil :)
Benimkide yüzüme bakip kaygılı bir ifadeyle ıngaaa diyor.. resmen ağlicam bak haberin olsun diyor :) bide benimki acağip rol yapiyo iki dakika gören insan bile anliyor hemen numaradan ağliyon haa diye.. benim cimcimemde böyle napayım :)Bizimki de ingaaaa diye bağırıyor doğduğundan beri
Salonda viyak viyak Ağlayan bebek mutfağa gelince gülücükler saçıyor numaracılar :)Benimkide yüzüme bakip kaygılı bir ifadeyle ıngaaa diyor.. resmen ağlicam bak haberin olsun diyor :) bide benimki acağip rol yapiyo iki dakika gören insan bile anliyor hemen numaradan ağliyon haa diye.. benim cimcimemde böyle napayım :)
Yanına yatıp çocuğu uyutunca kaldıracaksın eşini. Başka yere geçin yatın, uyanınca sizi görmesin yataktaIkimizde korkuyoruz canim.uzerine uyku hali çökeriz diye.
Hem alismasi kotü olur.ablamin oģlu hala aralarindan cikmiyor.
Valla ya.bu kadar yememe hep ayniyim.hatta dogimdan evvel bu halimden 7 kilo fazlaydim
Demekki yedikleirm ancak enerjimi karsiliyorki kilom sabit.
Ya benimkide mutfağa gelince susuyor.neden acaba.Salonda viyak viyak Ağlayan bebek mutfağa gelince gülücükler saçıyor numaracılar :)
Cocuk yanina yatinca uyumaya aliakin degil ki.biz hep yataginda yatirdik.Yanına yatıp çocuğu uyutunca kaldıracaksın eşini. Başka yere geçin yatın, uyanınca sizi görmesin yatakta
Biz ne zaman bebek arabasiyla ciksak burnumuzdan geliyor. Dun kanguruyla ciktim. 1 sa 15 dk civari. Hem yurudum hem otobuse bindim. Sadece 10 dk uyudu yolda. Ama hic aglamadi. Apartmana girince agladi.Bugunde ayni..ustelik disariya ciktim etrafi izlemekten uyuyamadi deli gibi uykusu var ama pusettede gezmek istemiyor kucaga al ben etrafi inceleyeyim..uyku konusu beni cok yipratiyor
Bizimki gulup laf yetistirirken diyor.Sen benden daha iyi yiyormussin canim:)
Biz ne zaman bebek arabasiyla ciksak burnumuzdan geliyor. Dun kanguruyla ciktim. 1 sa 15 dk civari. Hem yurudum hem otobuse bindim. Sadece 10 dk uyudu yolda. Ama hic aglamadi. Apartmana girince agladi.
Benimki pek kahkaha atmiyor.ciddi bi cocuk.Bizimki gulup laf yetistirirken diyor.
Gerci uykusu da olabilir. Yine uyumamaya basladi.
cok fenalar gerçekten yanina uzanıyorum gulusuyoruz bide otobüs kamyon taksi jipp bibipp yapiyorum burnuna kahkaha atiyo bide pazara gidelim sarkisini cok seviyo soyluyorum agliyosa bile gulmeye basliyoYa kızlar çok bal oldu bu bebisler degilmiiii
Maşallah kahkahalar konusmalarr ay bitiyorum hayranlikla eşlik ediyorum ben eşlik ettikçe dahada çok çosuyor,icime sokasim geliyor yahuuu
Arada bir hiiiii senii gidiii yaramaz diye sesleniyorum güya icleniyor dudak bükuyor tabi ben iptalll eriyorum aşktan resmen
Rabbim uzun uzun sağlıklı yillar nasip etsin evlatlarimiza hastalık yüzü gostermesin hiç birine aminnnnn yarabbim
Diğer doktorun dediğine katılıyorum canım benim bebegiminde mukuslu kakasi ve gürültülü yapıyor yüzünde de kırmızılık vardı her gittiğim doktora inatla sordum süt alerjisi var mıdır diye hepsi hayır bebeklerin olur öyle dedi yüzüne krem verdi yün şeyler giydirme dedi yüzü geçti ama kakasi yine aynı bebekte bir huzursuzluk görmediğim sürece endişelenmiyorumSadece mukuslu kaka ve yüzünde kızarıklık var kafam çok karışık diğer doktoru aradım yine durumu anlattım bir şey sürme ne istersende ye herşeye alerji diyorlar artık istersende yanıma gel hem muayene edeyim hem ayrıntılı anlatayım dedi krem sürünce o an geçiyo ertesi sabah daha fazla kızarıp çıkıyor mustela şampuan iyi geldi bari kremide süreyim tam iyi olsun dedim sabah yine kötü oldu keşke kremi sürmeseydim dedim sonra kendime kızdım yani dr larda ayrı ayrı konuşuyor ne yapacağımı şaşırdım
Ben de sadece mukuslu kaka var diye iki gundur yumurta peynir yemiyorum. En sevdigim seydi kahvaltida. Yapmasam mi boyle bir sey?Diğer doktorun dediğine katılıyorum canım benim bebegiminde mukuslu kakasi ve gürültülü yapıyor yüzünde de kırmızılık vardı her gittiğim doktora inatla sordum süt alerjisi var mıdır diye hepsi hayır bebeklerin olur öyle dedi yüzüne krem verdi yün şeyler giydirme dedi yüzü geçti ama kakasi yine aynı bebekte bir huzursuzluk görmediğim sürece endişelenmiyorum
Canım ben yapmıyorum diyet peynir ve yumurtasız yaşayamam sadece süt içmiyorum onu da gaz yapıyor diye çocuğun huzursuzluğu yoksa mahrum bırakma kendini besinlerden derim ama doktoruna da sor tabi. Hatta rota asisindan sonra tetikler diye korktum alerji varsa da çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok inşallah sizde de yoktur çünkü dikkat etmek gerçekten zor yediklerine. Insanın canı her şey istiyor emzirinceBen de sadece mukuslu kaka var diye iki gundur yumurta peynir yemiyorum. En sevdigim seydi kahvaltida. Yapmasam mi boyle bir sey?
Yanna yatınca nasıl uyuyor ki özeniyorum maşallah :)Yanına yatıp çocuğu uyutunca kaldıracaksın eşini. Başka yere geçin yatın, uyanınca sizi görmesin yatakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?