2018 Ekim Anneleri

Bizimki de ingaaaa diye bağırıyor doğduğundan beri

Bugunde ayni..ustelik disariya ciktim etrafi izlemekten uyuyamadi deli gibi uykusu var ama pusettede gezmek istemiyor kucaga al ben etrafi inceleyeyim..uyku konusu beni cok yipratiyor
Uykusu geldiği vakit uyutmazsam benim kızımda zor uyuyor ve kısa sürede kalkıyor şimdi uykusu geldiğini anlayım hemen uyutuyorum çok uzun sürmüyor ama şu şekilde ilerliyor bizim meme+alt değişme+oyun+meme=uyku :)))

Yerim onların ungi lerini ya çok tatlılar aşık oluyorum kızıma ama gece beni uyandırınca sinirleniyorum elimde değil :)

Gündüz 3-3.5 saat mi uyumalıymışlar ? Bizimki günde 3 defa yarım saat,maksimum 40 dk..çok nadir 2 saat oluyo sayılıdır
Ayni benimki.dun 3 kere yarim saat uyudu.çok uyudun oğlum daha erken uyansaydin dedim:)
:)
Yerim onların ungi lerini ya çok tatlılar aşık oluyorum kızıma ama gece beni uyandırınca sinirleniyorum elimde değil :)
Bende ayni ama yapacak bisey yok.
Cok tatlilar.hele senin kız cok cimcime.minik akrep:)

Benimkide yüzüme bakip kaygılı bir ifadeyle ıngaaa diyor.. resmen ağlicam bak haberin olsun diyor :) bide benimki acağip rol yapiyo iki dakika gören insan bile anliyor hemen numaradan ağliyon haa diye.. benim cimcimemde böyle napayım :)

Salonda viyak viyak Ağlayan bebek mutfağa gelince gülücükler saçıyor numaracılar :)

Yanına yatıp çocuğu uyutunca kaldıracaksın eşini. Başka yere geçin yatın, uyanınca sizi görmesin yatakta

Salonda viyak viyak Ağlayan bebek mutfağa gelince gülücükler saçıyor numaracılar :)
Ya benimkide mutfağa gelince susuyor.neden acaba.
Yanına yatıp çocuğu uyutunca kaldıracaksın eşini. Başka yere geçin yatın, uyanınca sizi görmesin yatakta
Cocuk yanina yatinca uyumaya aliakin degil ki.biz hep yataginda yatirdik.

Bugunde ayni..ustelik disariya ciktim etrafi izlemekten uyuyamadi deli gibi uykusu var ama pusettede gezmek istemiyor kucaga al ben etrafi inceleyeyim..uyku konusu beni cok yipratiyor
Biz ne zaman bebek arabasiyla ciksak burnumuzdan geliyor. Dun kanguruyla ciktim. 1 sa 15 dk civari. Hem yurudum hem otobuse bindim. Sadece 10 dk uyudu yolda. Ama hic aglamadi. Apartmana girince agladi.

Bizimki gulup laf yetistirirken diyor.
Gerci uykusu da olabilir. Yine uyumamaya basladi.

Slm kızlar
Çocuk gastroentolojiye sonuçlar için gittik kaka kan alerji testlerinde bisey çıkmadı
Profesörü çağırdı dr onla değerlendirdiler
Prof
Sut yumurta ve kuruyemişin çoğunlukla alerji yaptığını bunları 3 hafta yemiycem kakasinin fotoğrafını çekicem 3 hafta sonra kontrole gidicez mama verip vermemekte kararsız kaldı 3 hafta sonra duruma bakıp ona gore karar vericez dedi kilo ve boyuna profta iyi dedi ben 1 haftadır yemeye başlamıştım sut ürünlerini kızım yine huysuzlanmaya başladı allahım kolayca geçirsin artik ne yapalim

Bizimki gulup laf yetistirirken diyor.
Gerci uykusu da olabilir. Yine uyumamaya basladi.
Benimki pek kahkaha atmiyor.ciddi bi cocuk.
pek de konusmuyor.potansiyel var ama heralde pek konusan kimse yok diye.ara sira uzun biseyler diyor.yokya ungi yada anlamsiz seyler.
Benimki önceden gündüzleri bi uyurdu en az 1 saat.ard arda uyurdu bazen.
Sımdi atak haftasindayiz bence.cünku yeni seyler yapmaya basliyor.

cok fenalar gerçekten yanina uzanıyorum gulusuyoruz bide otobüs kamyon taksi jipp bibipp yapiyorum burnuna kahkaha atiyo bide pazara gidelim sarkisini cok seviyo soyluyorum agliyosa bile gulmeye basliyo

Diğer doktorun dediğine katılıyorum canım benim bebegiminde mukuslu kakasi ve gürültülü yapıyor yüzünde de kırmızılık vardı her gittiğim doktora inatla sordum süt alerjisi var mıdır diye hepsi hayır bebeklerin olur öyle dedi yüzüne krem verdi yün şeyler giydirme dedi yüzü geçti ama kakasi yine aynı bebekte bir huzursuzluk görmediğim sürece endişelenmiyorum

Ben de sadece mukuslu kaka var diye iki gundur yumurta peynir yemiyorum. En sevdigim seydi kahvaltida. Yapmasam mi boyle bir sey?

Kızım 4 gündür emziriyorm yatırıyorum 5 dk sonra uyanıyor ve yine aranmaya başlıyor. Yine emziriyorm yatırıyorum yine kalkıyor. Sağ göğsümü emmeyi bıraktı sağıp veriyorum uyumadığı için sütte birikmiyo. Gaz sıkıntısı yok rahat rahat çıkarıyor huysuzluğu da yok uyanınca gülerek uyanıyor. Sütümde var ama besleyici mi değil yetmiyomu anlamadım. Gecede çok zor dalıyor uykuya yarım saat arayla kalkmaya başladı emmeye bazen 1 saat maksimum 2 saat uyuyo sonra meme seansı gündüz uzun süre memede kalıyor gece uyuyunca bırakıyor. Neden böyle olabilir ne olur yardımcı olun bana

Ben de sadece mukuslu kaka var diye iki gundur yumurta peynir yemiyorum. En sevdigim seydi kahvaltida. Yapmasam mi boyle bir sey?
Canım ben yapmıyorum diyet peynir ve yumurtasız yaşayamam sadece süt içmiyorum onu da gaz yapıyor diye çocuğun huzursuzluğu yoksa mahrum bırakma kendini besinlerden derim ama doktoruna da sor tabi. Hatta rota asisindan sonra tetikler diye korktum alerji varsa da çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok inşallah sizde de yoktur çünkü dikkat etmek gerçekten zor yediklerine. Insanın canı her şey istiyor emzirince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…