Kap-kaçak sesleri ilgilerini çekiyor bence :)Ya benimkide mutfağa gelince susuyor.neden acaba.
Cocuk yanina yatinca uyumaya aliakin degil ki.biz hep yataginda yatirdik.
2-3 hafta kadar benim kızım da mukuslu yeşil kaka yaptı, sonra kendiliğinden geçti. Değişik bir şey mi yedim diye düşünüyorum, bulamıyorum. Yediklerimle mi etkiledi, üşüdüm de mi oldu, yoksa banyo ettirirken sudan mı bişey kaptı bilmiyorum ama geçti şükür.. süt alerjisi çıkacak diye korktum ben de. Şimdi sarı kaka görünce mutlu oluyorum. Rabbim bebişleri korusun, hastalık onlardan uzak olsun inşallah ❤Diğer doktorun dediğine katılıyorum canım benim bebegiminde mukuslu kakasi ve gürültülü yapıyor yüzünde de kırmızılık vardı her gittiğim doktora inatla sordum süt alerjisi var mıdır diye hepsi hayır bebeklerin olur öyle dedi yüzüne krem verdi yün şeyler giydirme dedi yüzü geçti ama kakasi yine aynı bebekte bir huzursuzluk görmediğim sürece endişelenmiyorum
Oğlum 2 aylıkken ayakta sallanmayı (ablam öyle uyuttu başta) reddetti, direk kafayı kaldırdı ayağıma yatırınca. Ben de yatağa koyup yanına uzanmaya başladım. Uykusu olduğu zaman emzik de ağzında ise uykuya dalıyordu. Büyüdükçe de sarılıp uyumaya başladı.Yanna yatınca nasıl uyuyor ki özeniyorum maşallah :)
Belkide.bide mutfaigin kokusu havasi farkli ya sakinlesiyorlar.gezmeye dik zannediyorlar şapşikler :)Kap-kaçak sesleri ilgilerini çekiyor bence :)
Sürekli aynı odada durmaktan sıkılıp farklı bir ortam hoşuna gidiyor olabilir :) benimki için öyle. Oturma odasında ağlıyorsa gezdiriyoruz, hangi odaya girsek ortamı inceliyor bakınıyor gülüyor :))Kap-kaçak sesleri ilgilerini çekiyor bence :)
Masallah prensese...Sürekli aynı odada durmaktan sıkılıp farklı bir ortam hoşuna gidiyor olabilir :) benimki için öyle. Oturma odasında ağlıyorsa gezdiriyoruz, hangi odaya girsek ortamı inceliyor bakınıyor gülüyor :))
Benim esim izletiyor.ben izletmiyorum.Kafayi çevirip tv izleme çabalarına ne diyorsunuz :))
Evet Aynen :)Sürekli aynı odada durmaktan sıkılıp farklı bir ortam hoşuna gidiyor olabilir :) benimki için öyle. Oturma odasında ağlıyorsa gezdiriyoruz, hangi odaya girsek ortamı inceliyor bakınıyor gülüyor :))
Ay ne güzel maşallah nazar değmesin darısı bize :) ben yanına yatınca ağlıyor bizimki uyku fln istemiyor .ilgi oyun istiyor.bizim yatağa gelince çok mutlu oluyor ama uyku için tercih etmiyor malesef.uykusu gelince hıııı hıııı diyerek Gözleme acınası bakıyor uyut hadi beni der gibi :) ya memede ya ayakta öyle uyuyoOğlum 2 aylıkken ayakta sallanmayı (ablam öyle uyuttu başta) reddetti, direk kafayı kaldırdı ayağıma yatırınca. Ben de yatağa koyup yanına uzanmaya başladım. Uykusu olduğu zaman emzik de ağzında ise uykuya dalıyordu. Büyüdükçe de sarılıp uyumaya başladı.
Kızım şu an daha da iyisini yapıyor. Karnı tok, altı temiz ve uykusu varsa emziği verip üstünü örttüğümde kafasını duvara çevirip yavaşça uykuya dalıyor. Birkaç gündür böyle ❤ çok mutluyum ❤ darısı sizin bebişlere :)
Eline oyuncak tutuşturmadık daha hiç ama oyun halısındaki oyuncakları çekiştiriyor gelmeyince de ağlıyo :)Belkide.bide mutfaigin kokusu havasi farkli ya sakinlesiyorlar.gezmeye dik zannediyorlar şapşikler :)
Azönce ne oldu biliyormusun.
Oyuncak olarak eğlence treni var bizde.alt kisminda piyano.üst tarafinda hayvan sesleri olan butonlar var.kucagimdaydi.koltugun üzerindeki eglence trenine bakiyordu.eline verdim.dokunmaya basladi.bende düğmelerine bastim.müzikler calinca ilgisini baya cekti.elinden alinca aģladi.sinra eline verdim.esime elinde al bakiyim agliyor mu diye.
Elinden alinca ağladi.oyuncaga bakiyor.
Artik elinden bisey alamayiz:)
Sizde de var mi bu durum
Bende ilk defa verdim ve sonuc inanilmaz:)Eline oyuncak tutuşturmadık daha hiç ama oyun halısındaki oyuncakları çekiştiriyor gelmeyince de ağlıyo :)
Benim kızçe de öyleydi ama bir gün altını değiştirip ağzına emziği verdim, bezi atmaya çıktım. Döndüğümde uyumuştu. Peteğin önünde pufun üstünde uyuyor öylece. Sevdi orada uyumayı, gündüz öyle uyuyup kalıyor. Gece de bazen memede uyuyunca beşiğine yatırdım, bazen pufun üstünde uyudu, yine beşiğine koydum devam etti. Fakat iki gündür beşiği istemiyor. Zaten küçük geliyor, artık karyolasına geçecek miniğim ❤Ay ne güzel maşallah nazar değmesin darısı bize :) ben yanına yatınca ağlıyor bizimki uyku fln istemiyor .ilgi oyun istiyor.bizim yatağa gelince çok mutlu oluyor ama uyku için tercih etmiyor malesef.uykusu gelince hıııı hıııı diyerek Gözleme acınası bakıyor uyut hadi beni der gibi :) ya memede ya ayakta öyle uyuyo
Biz de haftasonu eline çıngırak verdik, tuttu. İki sallayıp duruyor inceliyor, sonra tekrar sallıyor. Çok komikti eşim kameraya almış :) daha 3 aylık olmadı kuzum, kendi tutamıyor ama ilgisini çekiyor. Ellerini inceliyor bir haftadır, nasıl kullanabilirim bunları diye düşünüyor galiba :)) son derece ciddi, ağzı minicik kalıyor elini döndüre döndüre incelerken :))))Bende ilk defa verdim ve sonuc inanilmaz:)
Aynisi bendede oluyor cnmCok halsiz oluyorum canim. Kolum bacagim kalkmiyor. Bebekle nasil ugrascam diye dert ettim.
atak zamanlari şuan ondan olabilir. Bu arada bayadir yoktun enson test yapicam diyodun ne olduKızım 4 gündür emziriyorm yatırıyorum 5 dk sonra uyanıyor ve yine aranmaya başlıyor. Yine emziriyorm yatırıyorum yine kalkıyor. Sağ göğsümü emmeyi bıraktı sağıp veriyorum uyumadığı için sütte birikmiyo. Gaz sıkıntısı yok rahat rahat çıkarıyor huysuzluğu da yok uyanınca gülerek uyanıyor. Sütümde var ama besleyici mi değil yetmiyomu anlamadım. Gecede çok zor dalıyor uykuya yarım saat arayla kalkmaya başladı emmeye bazen 1 saat maksimum 2 saat uyuyo sonra meme seansı gündüz uzun süre memede kalıyor gece uyuyunca bırakıyor. Neden böyle olabilir ne olur yardımcı olun bana
Mesajınızı yeni gördüm. Evet orada doğum yaptım . Ben çok memnun kaldım bebeğimde doğum öncesi hiçbir sıkıntı yoktu doğumdan sonra gözetim altına aldılar orada kalp ile ilgili bir sıkıntı fark ettiler yaklaşık bir ay yoğun bakımda kaldı bebeğim. O zor günlerde gerek yoğun bakım doktorumuz gerek kalp doktorumuz ve yoğun bakım ekibi öyle ilgiliydi şimdi düşününce bunun ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlıyorum. Bu süreçte zaten sinirlerimiz gergin ve alt üst olmuş durumda iken hastane ekibinin desteği mühim gerçekten. doktorum dışarıdan hastane ile anlaşmalı bir doktorduMerhaba,
Siz memorial Bahçelievler'de mi doğum yaptınız? Memnun kaldınız mı? Hangi doktora gittiniz orada? Ya da doktorunuz dışarıdan mıydı?
Yerim o minik ağzini.Biz de haftasonu eline çıngırak verdik, tuttu. İki sallayıp duruyor inceliyor, sonra tekrar sallıyor. Çok komikti eşim kameraya almış :) daha 3 aylık olmadı kuzum, kendi tutamıyor ama ilgisini çekiyor. Ellerini inceliyor bir haftadır, nasıl kullanabilirim bunları diye düşünüyor galiba :)) son derece ciddi, ağzı minicik kalıyor elini döndüre döndüre incelerken :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?