bizim gunduz emdikten sonra gaz cikarma, oyun oynama, alt degistirme derken 2 saat dolunca ortalama tekrar emziriyorum.o sirada uyuyakalip yatiyor.ama uyuyakalmadiysa bi mahmurluk cokuyor.emzik takip yatagina koyuyorum.iyi ise yariyor.insallah sizde de ise yarar :)Yarin gunduz uykusu icin emzik deneyecegim
Bugun sabah 8 bucuktan beri uyumadi
Farkli dr lara gotmeyi dusunuyorum artik
Elini yumruk yapıp emmeye çalışıyor bazen, her zaman denk getiremiyor :)) cidden çok şirinler ❤Yerim o minik ağzini.
Tombik elleriyle neyi kavricaksa artik.
Çok komik oluyorlar.benimki ellerini yaliyor devamli.artik yüzümüzü de yaliyor:)
Aynen abisinin rengarenk çizgi filmleri dikkatini çekiyor :) neyse ki TV uzak kalıyor da bir müddet sonra sıkılıp başka tarafa dönüyorKafayi çevirip tv izleme çabalarına ne diyorsunuz :))
Hala uyumadı sabahın 9 undan beri uyanığız. Test yapmadm ihtimal yok gibiydi çocukla uğraşmaktan aklıma bile gelmedi şimdi sen deyince hatırladımatak zamanlari şuan ondan olabilir. Bu arada bayadir yoktun enson test yapicam diyodun ne oldu
Teklilerden aldım. Arkadaşımın devamlı kullandığı bir marka ben de onu aldım artık. Ama 40 tl imiş. Çok pahalı yahu.Bende büyük serum kullanıyorum. Buradan şırınga ile sıkması zor oluyor bana buradan bi arkadaş demişti serumdn çekip tek kullanımlık tüplere dolduruyorum diye bende boş serum fizyolojik tüpüne sıkıyorum şırınga ile öyle burnuna sıkıyorum.
Otribebeden çok daha güzel temizleniyor bi tüpün yarısını bi burnuna yarısını diğerine sıkıp yüzüstü çevirip sırtına vuruyorum iyice aksın diye çok rahatlıyot temizlenince.
İşte şimdi düştü benim jeton sayenizde :) çok teşekkür ederim ❤ ben de doğum sonrası vitamin almadım, sadece birkaç hafta önce decavit kutusunda 3-5 tane kaldığını gördüm ve 2-3 günde 1 içtim. Sonuncusunu da 5 gün önce falan içtim sanırım. İki gündür kızımın kakası sarı tekrar. Demek ki takviyenin içindeki demir etki etmiş, çok mantıklı. Bizim de rengi siyaha dönüyordu düzenli içerken. Şimdi bebişi de etkiliyor sütten geçince demek ki.Merhabalar,
Mukuslu yeşil kaka muhabbetini görünce yazmak istedim. Benim bebeğimin de ara ara köpüklü yeşil mukuslu kakası oluyordu. Ki gaz olmasın diye hep aynı şeyleri yediğim için ara ara olmasına anlam veremiyordum. Geçen gün kafama dank etti; içtiğim demir ilacı çocuktaki yeşil mukuslu kakaya neden olabilir mi acaba diye. Çünkü demir ilacını çok düzensiz içiyordum, genelde unutuyordum. Denemek için 3 gündür içmiyorum ve bebeğim sapsarı kaka yapmaya başladı yine. Demir ilacı alerjen etki mi yaratıyor, yoksa bizde neden olduğu yeşil kaka gibi mi bebekte etki yaratıyor onu anlayamadım. 4 ay kontrolünde doktorumuza soracağım.
Aranızda demir ilacı içen varsa diye yazmak istedim.
Sevgiler
İşte şimdi düştü benim jeton sayenizde :) çok teşekkür ederim ❤ ben de doğum sonrası vitamin almadım, sadece birkaç hafta önce decavit kutusunda 3-5 tane kaldığını gördüm ve 2-3 günde 1 içtim. Sonuncusunu da 5 gün önce falan içtim sanırım. İki gündür kızımın kakası sarı tekrar. Demek ki takviyenin içindeki demir etki etmiş, çok mantıklı. Bizim de rengi siyaha dönüyordu düzenli içerken. Şimdi bebişi de etkiliyor sütten geçince demek ki.
Dip not:
Ispanaklı börek yedikten sonra da çok yeşildi kakası, onu hatırlıyorum
Kundak yapmayi dene canim denemediysen o sekilde gozunude ince bi tulbentle kapa ufak ufak salla ise yarar belkiHala uyumadı sabahın 9 undan beri uyanığız. Test yapmadm ihtimal yok gibiydi çocukla uğraşmaktan aklıma bile gelmedi şimdi sen deyince hatırladım
Ben yumurtayı kafama göre kestim bayadır dünde peynir ve yağ yemeyince feleğim şaştı :) gece yatana kadar ne yiyeceğimi şaşırdım vallaBen de sadece mukuslu kaka var diye iki gundur yumurta peynir yemiyorum. En sevdigim seydi kahvaltida. Yapmasam mi boyle bir sey?
ben de dun sadece zeytin ve salatalikla kahvalti yaptim. Ama kizim gece 12-3 ve 6da uyanir. Bazen bu hepsinde bazen ikisinde ikinip kaka yapardi. 12de uyanmadi. Uykumuza doyduk vallahi. Acaba ilgisi var midir? 6da ikinmaya calisiyordu. Pirt pirtlar yapti ama kaka yapmadi. Emzirdim uyudu tekrar. Simdi yine pirtlayip hareket ediyor.Ben yumurtayı kafama göre kestim bayadır dünde peynir ve yağ yemeyince feleğim şaştı :) gece yatana kadar ne yiyeceğimi şaşırdım valla
Canım benim vucudunda mesela kol eklem yerlerinde de kuruluk var , sanki cok kilolu bir çocuk gibi boynunun altıda pisik seklinde alerjiden kaynaklı diyorum artık ama sadece alerji maması kullanmama ragmen ne alerii yapıyor bu cocugaBenimkinin de böyle. Dün dr bu da konak dedi. Konak sadece kafada olmuyor,zeytinyağı sur buraya da dedi..
Banyo sonrası sebamed bebek losyonu sürüyorumCanım benim vucudunda mesela kol eklem yerlerinde de kuruluk var , sanki cok kilolu bir çocuk gibi boynunun altıda pisik seklinde alerjiden kaynaklı diyorum artık ama sadece alerji maması kullanmama ragmen ne alerii yapıyor bu cocuga
Bu şekilde esimde bugun bioderma atoderm alacak Dr soyledi bakalimBanyo sonrası sebamed bebek losyonu sürüyorum
Mama aliyor mu? Mama alan bebekler az yapiyormus. Doktor 3 gune kadar normal dedi.Benim bebek 2 güne bir kaka yapıyor karnı sert masajda yapıyorum ama yine de her gün yapmıyor . Yapınca da bezden dışarı taşıyor kıyafeti bile batıyor . Günde 5 defa falan altını degisiyorum ama altı genelde idrar dolu oluyor. Yani kısaca idrar çok kaka az yapıyor .
Sizin bebekleriniz de öyle mi ?
Kiyamam yazik yavruya. Gecmis olsun tez vakitte.Bu şekilde esimde bugun bioderma atoderm alacak Dr soyledi bakalim
Mama aliyor mu? Mama alan bebekler az yapiyormus. Doktor 3 gune kadar normal dedi.
Geçmiyor bir turlu canımKiyamam yazik yavruya. Gecmis olsun tez vakitte.
Prebiyotik kullanabilirsiniz belki? Ya da siz kayisi yeseniz nasil olur acaba?Bugünlerde aldı evet ama normalde vermediğim zamanlarda da öyle az yapıyor kilo alımı iyi. Ama bağırsakları neden bu kadar tembel bilmiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?