2018 Ekim Anneleri

Yarin gunduz uykusu icin emzik deneyecegim
Bugun sabah 8 bucuktan beri uyumadi
Farkli dr lara gotmeyi dusunuyorum artik
bizim gunduz emdikten sonra gaz cikarma, oyun oynama, alt degistirme derken 2 saat dolunca ortalama tekrar emziriyorum.o sirada uyuyakalip yatiyor.ama uyuyakalmadiysa bi mahmurluk cokuyor.emzik takip yatagina koyuyorum.iyi ise yariyor.insallah sizde de ise yarar :)

atak zamanlari şuan ondan olabilir. Bu arada bayadir yoktun enson test yapicam diyodun ne oldu
Hala uyumadı sabahın 9 undan beri uyanığız. Test yapmadm ihtimal yok gibiydi çocukla uğraşmaktan aklıma bile gelmedi şimdi sen deyince hatırladım

Teklilerden aldım. Arkadaşımın devamlı kullandığı bir marka ben de onu aldım artık. Ama 40 tl imiş. Çok pahalı yahu.
Daha bunlardan hiç kullanmadık. Çocuğun burnu açık ama yine de yapsam mı acaba? Genel temizlik için gerekli bir şey mi bu, burnu tıkalı olmasa da?

İşte şimdi düştü benim jeton sayenizde :) çok teşekkür ederim ❤ ben de doğum sonrası vitamin almadım, sadece birkaç hafta önce decavit kutusunda 3-5 tane kaldığını gördüm ve 2-3 günde 1 içtim. Sonuncusunu da 5 gün önce falan içtim sanırım. İki gündür kızımın kakası sarı tekrar. Demek ki takviyenin içindeki demir etki etmiş, çok mantıklı. Bizim de rengi siyaha dönüyordu düzenli içerken. Şimdi bebişi de etkiliyor sütten geçince demek ki.
Dip not:
Ispanaklı börek yedikten sonra da çok yeşildi kakası, onu hatırlıyorum

Son düzenleme:

Rica ederim, ne demek Ciddi bir durum olmamasına sevindim. Rabbim hepimizin evlatlarını korusun.

Hala uyumadı sabahın 9 undan beri uyanığız. Test yapmadm ihtimal yok gibiydi çocukla uğraşmaktan aklıma bile gelmedi şimdi sen deyince hatırladım
Kundak yapmayi dene canim denemediysen o sekilde gozunude ince bi tulbentle kapa ufak ufak salla ise yarar belki

Ben de sadece mukuslu kaka var diye iki gundur yumurta peynir yemiyorum. En sevdigim seydi kahvaltida. Yapmasam mi boyle bir sey?
Ben yumurtayı kafama göre kestim bayadır dünde peynir ve yağ yemeyince feleğim şaştı :) gece yatana kadar ne yiyeceğimi şaşırdım valla

Ben yumurtayı kafama göre kestim bayadır dünde peynir ve yağ yemeyince feleğim şaştı :) gece yatana kadar ne yiyeceğimi şaşırdım valla
ben de dun sadece zeytin ve salatalikla kahvalti yaptim. Ama kizim gece 12-3 ve 6da uyanir. Bazen bu hepsinde bazen ikisinde ikinip kaka yapardi. 12de uyanmadi. Uykumuza doyduk vallahi. Acaba ilgisi var midir? 6da ikinmaya calisiyordu. Pirt pirtlar yapti ama kaka yapmadi. Emzirdim uyudu tekrar. Simdi yine pirtlayip hareket ediyor.
He ama gece sutumu sagdim su gibiydi. Belki baska seydendir ama peynir ve yumurta sutun kalitesini de arttiriyor bence.

Alintilayamiycam gece okudum birikmisti sayfalar. Masallah bazi bebeler kendi uyumaya baslamis. Cok sevindim adiniza. Kiskandim valla.
Benim bebe uykusu gelince sinirli oluyor. Yerinde hic durmuyor. Oyle koyayim uyusun olmuyor malesef. Bir de 4 gundur gunduz memede uyuma huyu edindi. Bayagidir yoktu bu. Ise baslayacagimi mi hissetti nedir.

Benim bebek 2 güne bir kaka yapıyor karnı sert masajda yapıyorum ama yine de her gün yapmıyor . Yapınca da bezden dışarı taşıyor kıyafeti bile batıyor . Günde 5 defa falan altını degisiyorum ama altı genelde idrar dolu oluyor. Yani kısaca idrar çok kaka az yapıyor .

Sizin bebekleriniz de öyle mi ?

Benimkinin de böyle. Dün dr bu da konak dedi. Konak sadece kafada olmuyor,zeytinyağı sur buraya da dedi..
Canım benim vucudunda mesela kol eklem yerlerinde de kuruluk var , sanki cok kilolu bir çocuk gibi boynunun altıda pisik seklinde alerjiden kaynaklı diyorum artık ama sadece alerji maması kullanmama ragmen ne alerii yapıyor bu cocuga

Mama aliyor mu? Mama alan bebekler az yapiyormus. Doktor 3 gune kadar normal dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…