Abovvv
Bizde korunmasız 5 kere sey oldu.
Ins hamile kalmam ben isteyene kadar.
Adama git şey al diyorum.ben utanirim alamam diyor.
Kendi yazdığıma ek olarak;
Yumurtlama döneminde uzayan akıntılar olurdu, onları takip ederek de anlatabiliriz riskli dönemde olduğumuzu
Bi benim mi istahim yerinde.
4 gunde 1 nutella kavanozunu kahvaltida yiyorum.
Dün aksamda 1 bucuk somun dürüm yedim
Banamisin demiyorum.
Ya ben niye bu kadar açım
Sizlerde mama önlüğü yetiştiremiyor musunuz :))) hep ıslak. Petekte kurutuyorum artık:))
Oyy kuzum ya ne çok acır oBu şekilde esimde bugun bioderma atoderm alacak Dr soyledi bakalim
Sadece mukuslu kaka ve yüzünde kızarıklık var kafam çok karışık diğer doktoru aradım yine durumu anlattım bir şey sürme ne istersende ye herşeye alerji diyorlar artık istersende yanıma gel hem muayene edeyim hem ayrıntılı anlatayım dedi krem sürünce o an geçiyo ertesi sabah daha fazla kızarıp çıkıyor mustela şampuan iyi geldi bari kremide süreyim tam iyi olsun dedim sabah yine kötü oldu keşke kremi sürmeseydim dedim sonra kendime kızdım yani dr larda ayrı ayrı konuşuyor ne yapacağımı şaşırdım
Bugunde ayni..ustelik disariya ciktim etrafi izlemekten uyuyamadi deli gibi uykusu var ama pusettede gezmek istemiyor kucaga al ben etrafi inceleyeyim..uyku konusu beni cok yipratiyor
Teşekkür ederim uyarın için kahvaltılık helvalardan yiyorum da onada bir bakayımCanım yazını görmüşken hemen yazayım tahin helvası yiyeceksen eğer internetten bir bak istersen tahin alerjen bir besin diye biliyorum eğer alerji şüpheniz varsa tüketme istersen
Ay canım ya :)) afiyet olsunDayanamadim yumurta da yedim peynir de bu sabah
Ya kızlar çok bal oldu bu bebisler degilmiiii
Maşallah kahkahalar konusmalarr ay bitiyorum hayranlikla eşlik ediyorum ben eşlik ettikçe dahada çok çosuyor,icime sokasim geliyor yahuuu
Arada bir hiiiii senii gidiii yaramaz diye sesleniyorum güya icleniyor dudak bükuyor tabi ben iptalll eriyorum aşktan resmen
Rabbim uzun uzun sağlıklı yillar nasip etsin evlatlarimiza hastalık yüzü gostermesin hiç birine aminnnnn yarabbim
Otobüsü ben de denemek istiyorum inşallah ağlamaz ya
Çok teşekkür ederim yine ilaç gibi geldin Allah dermansız dert vermesin o kadar takıldım ki bu konuya önce kendim rahat olsam bir .. Bundan sonra ne giydirirsem penye önlük takıp deneyeceğim babası öpmüyor ama yüzüne çok yanaşıyor sakallı birde :) kendi elleride hep ağzında yüzünde ama bugün daha hafif kızarıklık baya söndü kakası yine mukusluydu bakalım inşallah basit bir şeydirIste tam burda annelik giriyor devreye❤
Hislerine guven.
Mukuslu kaka bizde de zaman zaman oluyor.Devamlilik onemli.
Yanaklar giysilerinden bile olabilir.Alerji yapan her zaman yenilen olmayabilir.Herkesin biseye alerjiside mutlaka vardir.Burda devamlilik ve derece onemli.Tamamen siyirmaya calismak ilk karsilastiginda daha cok tepkiye neden olur.
Baba opuyorsa,disardan gelen dokunuyorsa,hatta eller artik ilk dikkat edipmesi gereken yerler.Yuzunu daha sık yıka bebisinin.
Yani sadece duyduklarindan arinip kendi dikkatini toplamalisin :)
Belkide.bide mutfaigin kokusu havasi farkli ya sakinlesiyorlar.gezmeye dik zannediyorlar şapşikler :)
Azönce ne oldu biliyormusun.
Oyuncak olarak eğlence treni var bizde.alt kisminda piyano.üst tarafinda hayvan sesleri olan butonlar var.kucagimdaydi.koltugun üzerindeki eglence trenine bakiyordu.eline verdim.dokunmaya basladi.bende düğmelerine bastim.müzikler calinca ilgisini baya cekti.elinden alinca aģladi.sinra eline verdim.esime elinde al bakiyim agliyor mu diye.
Elinden alinca ağladi.oyuncaga bakiyor.
Artik elinden bisey alamayiz:)
Sizde de var mi bu durum
Kafayi çevirip tv izleme çabalarına ne diyorsunuz :))
Biz de haftasonu eline çıngırak verdik, tuttu. İki sallayıp duruyor inceliyor, sonra tekrar sallıyor. Çok komikti eşim kameraya almış :) daha 3 aylık olmadı kuzum, kendi tutamıyor ama ilgisini çekiyor. Ellerini inceliyor bir haftadır, nasıl kullanabilirim bunları diye düşünüyor galiba :)) son derece ciddi, ağzı minicik kalıyor elini döndüre döndüre incelerken :))))
Bu şekilde esimde bugun bioderma atoderm alacak Dr soyledi bakalim
Ohh masallah Allah yardimcisi olsun :)
Bizimde bi arkadasimiz ilki tedavi ile olunca hic olur diye dusunmemis.3.ayda kaldi senesine 2.yi dogurdu :) ustelik ilki tedavi surekli yatma ve sezaryendi.Ikinci bol gezmeli ve normal dogum oldu :)
Kızımın saçları çok dökülmeye başladı. Her şapka takışında saçının yarısını şapkada bırakıyoruz resmen.
Sizlerde durum nasıl?
Kundak yapıyorum canm diğer türlü hiç uyumuyor kımıldanmaktan. Meme de uyuyo sadece sallanınca uyanıyor hemenKundak yapmayi dene canim denemediysen o sekilde gozunude ince bi tulbentle kapa ufak ufak salla ise yarar belki
Tam 3.5 aylık bugün atak dönemi mi bilmiyorum kiBenimde içime sokasım geliyor o kadar tatlı dönemlerindeler ki. Gırtlaktan haggıııı diye bağırıyor bizim kızın agusu bu sanırımkonuşuyor söyleniyor kurban olduğum hep mutlu olsun sağlıklı olsunlar tüm bebekler inşallah.
Bizimki de arı vız vız şarkısına bayılıyor ağlıyorken söylediğimde susup gülüyor şaka gibi :)
Atak dönemi olabilir mi?
Ayy maşallah ne kadar güzel hep böyle kalır umarım. Darısı bizlerin başına inşallah
O tv görüş alanına girmesin sakın. Kafasını nasıl tvye çevireceğini şaşırıyor resmen. Çok zorlanıyorum tvden sakınırken illa denk geliyor bakıyor ama eşim kayınvalidem falan izliyor yoksa salondan kaldırırdım direk.
Bende teklilerden bi kaç kutu bitirdim ama hasta olunca yetişmiyor onlar günde defalarca temizlediğim oldu. Hasta değilse burnu da açıksa yapmıyorum ben canım 2 günde 1 yetiyor tıkanıklığına göre.
Kızımında bi kaç kere böyle oldu banyodan sonra iyice kurulamadığıma yordum hep. Kat kısımları oluyor genelde boynunda bu kadar kırmızı olursa lansinoh kremden sürüyorum arada hava almasını sağlıyorum ıslanmışsa kuruluyorum geçiyor daha kötü olmadan.
Dün doktora sordum bunu. 2-3 saatte 1 80 ila 100 arası içebilir bebeğe bağlı dedi. Tam 3 aylık kızım. Sanırım bebek belirleyecek ne zaman ne kadar içeceğini bende günlük sağıp bırakacağım tek öğün yarım gün çıkmayı düşünüyorum ilk başta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?