2018 Ekim Anneleri

Kızımın saçları çok dökülmeye başladı. Her şapka takışında saçının yarısını şapkada bırakıyoruz resmen.

Sizlerde durum nasıl?

Kendi yazdığıma ek olarak;
Yumurtlama döneminde uzayan akıntılar olurdu, onları takip ederek de anlatabiliriz riskli dönemde olduğumuzu

Evet ben bu ay riski gordum hemde yine ayni tatli sizilarla.
Gecen sene tam bu zamanda ogrenmistim bidigimi yaa :)) Ahhh hayat!

Bi benim mi istahim yerinde.
4 gunde 1 nutella kavanozunu kahvaltida yiyorum.
Dün aksamda 1 bucuk somun dürüm yedim
Banamisin demiyorum.
Ya ben niye bu kadar açım

Nutella bebeginin kakasini etkilemiyor mu?
Genel bi huysuzlukta yapabilir aklinda olsun.

Sizlerde mama önlüğü yetiştiremiyor musunuz :))) hep ıslak. Petekte kurutuyorum artık:))

Bizde de 2 aydir oyle.Kusmamissa petege koyuyorum hemen.Disari cikarkende 5-6 tane aliyorum.
5 dk surmuyor ya islanmasi.
Onluk kolayda kollar islaninca fena.Kiviriyorum azcik :) Ellerini yikayincada bi seviniyor :)

Iste tam burda annelik giriyor devreye❤
Hislerine guven.
Mukuslu kaka bizde de zaman zaman oluyor.Devamlilik onemli.
Yanaklar giysilerinden bile olabilir.Alerji yapan her zaman yenilen olmayabilir.Herkesin biseye alerjiside mutlaka vardir.Burda devamlilik ve derece onemli.Tamamen siyirmaya calismak ilk karsilastiginda daha cok tepkiye neden olur.
Baba opuyorsa,disardan gelen dokunuyorsa,hatta eller artik ilk dikkat edipmesi gereken yerler.Yuzunu daha sık yıka bebisinin.
Yani sadece duyduklarindan arinip kendi dikkatini toplamalisin :)

Bugunde ayni..ustelik disariya ciktim etrafi izlemekten uyuyamadi deli gibi uykusu var ama pusettede gezmek istemiyor kucaga al ben etrafi inceleyeyim..uyku konusu beni cok yipratiyor

Biz gecen gun parka ciktik uyur dedim bari ama yok :) inatla uyumadi.Ablasina bakindi durdu.Birlikte sallandik bu seferde salincagin demirine takildi tutmak icin atladi durdu :)
Benimki mesela hic ablasi gb degil onu anladim.Sadece sessizlik sakinlik ve evi istiyor.Gecen aksam kuzenimden bi hışım eve döndük.
Buyugu salincakta sokakta arabada denizde suyun icindeyken bile uyurdu :)))))))))
Ama onunda bebekligi daha fenaydi mesela evde uyumazdi :))))))))
Bi ekstra kanguru var ondaysa uyuyor disarda.

Hemde nasiiiiiiil❤
Cok bebeksin sen yaa diye seviyorum :)
Cok ozlemisim.
Allah kimseyi evladiyla imtihan etmesin

Çok teşekkür ederim yine ilaç gibi geldin Allah dermansız dert vermesin o kadar takıldım ki bu konuya önce kendim rahat olsam bir .. Bundan sonra ne giydirirsem penye önlük takıp deneyeceğim babası öpmüyor ama yüzüne çok yanaşıyor sakallı birde :) kendi elleride hep ağzında yüzünde ama bugün daha hafif kızarıklık baya söndü kakası yine mukusluydu bakalım inşallah basit bir şeydir

:)))) olmasi gerekir artik
Boyle seyler artik cok dikkatlerini ceker
Deneyin mutlaka oyunlar,sarkilar
Elinizi bile izler oynar oyalanir
O yatsin dursun bebek halleri bitti :)
Cantada en sevdigi oyuncaga yer bile actik :) hep yanimizda

Ayy :) ilk zamanlar elini kendine yakinlastirirken bakislari bile ne komik oluyor❤

Bu şekilde esimde bugun bioderma atoderm alacak Dr soyledi bakalim

Sabah suyla yikayip pat pat sekilde (yani sürtme yapmadan) kurutarak temizle.Gece yatmadanda yap canim.
Nem ve sicaklik gıdıkları bu hale getirir :)

Ohh masallah Allah yardimcisi olsun :)
Bizimde bi arkadasimiz ilki tedavi ile olunca hic olur diye dusunmemis.3.ayda kaldi senesine 2.yi dogurdu :) ustelik ilki tedavi surekli yatma ve sezaryendi.Ikinci bol gezmeli ve normal dogum oldu :)

Emin misin sezeryan sonrası normal doğum 1 yıl arayla yapılıyor mu ki ?normalde çok riskli bir durum bu.

Kızımın saçları çok dökülmeye başladı. Her şapka takışında saçının yarısını şapkada bırakıyoruz resmen.

Sizlerde durum nasıl?

Benim ki de tam kel oldu geri çıkacak merak etme.

Tam 3.5 aylık bugün atak dönemi mi bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…