2018 Ekim Anneleri

Bide normalde akşama kadar bir şey yemesem aklıma gelmez sadece kahvaltı düşkünlüğüm vardır şimdi aksi gibi canım yoğurt istiyor :) bir hafta deneyim bakalım ne olacak inşallah dr un dediği gibi önemli bir şey değildir sizinde

Amin inşallah bütün hastalıklardan kötülüklerden korusun yavrularımızı rabbim.
O kadar çok ki alerji durumu insan korkuyor

Canım seninde farkına vardığın gibi demir ilacı öyle yapıyor hatta senin dışkının rengi siyah bile olabilir

Sağlık ocağındaki hekimimizle konuştuğumda aylık iğne uygun değil ama üç aylık yapılabilir hemşireyle konuşursan o yardımcı olur dedi spiral dediğin gibi adet olmadan olmuyormuş bir konuşup bilgi alabilirsin bence

Bizimki de mavi - gri karışımı. Güneşte tam maviş oluyor. Çok tatlılar böyle ❤ bakalım neye dönecek. Herkes değişir daha diyor. Ben ela, babası kahverengi gözlü ama ailelerde mavi gözlüler de var. Soyaçekim olur inşallah :) babaanem sarışın mavi gözlü bir hatundu rahmetli. Ablam da aynı.. bakalım bizim kız nasıl olacak :)

Sorma canım kendimi onlardan uzak tutmam gerekiyor diye en çok da onlardan istedi canım uzak durmam gerek derken sanırım zihnimizde canlı tutuyoruz istiyoruz yemeyi de

Sorma canım kendimi onlardan uzak tutmam gerekiyor diye en çok da onlardan istedi canım uzak durmam gerek derken sanırım zihnimizde canlı tutuyoruz istiyoruz yemeyi de
Yememeliyim diye telkin ettikçe daha çok yiyesim geliyor. İnşallah alerji çıkmaz bebişlerde, geçici bir durumdur inşallah

40 kontrolunde takan doktorlarda var.Orda biraz daha devlete baglidir tabii.Tercih meselesi.Ben spiral taktiramam mesela :)
Ama ilac,igne (ignede aylik olan degil 3 aylik olan yaptiriliyor emzirirken) en basitleri.Yani istenmeyen bi duruma karsi goze alinabilecek seyler.

Hep diyorum ya onlari izlemek en kolayi isin.Ogrendikleri yaptiklari tepkileri hep bize yol gosterici :) Artik ellerinde bisylerle oynamaya basliyorlar hele oturmalar baslasin bi tık daha tadindan yenmez :)))))
Sonrasi karmasa :)))

Benim bebeğim inatla ayakta durmak istiyor Bazen çok mız mız oluyor. Sürekli yattığı yerden kalkmaya çalışıyor bir tek koltuk altından destekle ayakta durur gibi yaptırınca susuyor. Var mıdır zararı? Tam bastırmasam bile hiç içime sinmiyor

Ahhhn caaaanım kurufasülye.
Gelde yiyim seni...
Kızlar herseyi yiyorum ama kurufasülyeye cesaret edemiyorum:)
Ne zaman tam olarak şoyle koca tabak yicez?

Gecen aksam yedim pilav ustu 2 yemek kasigi :)
Koca tabağa cesaret edemem :))))) cocugada yazik :))))))

El kdr bebeler bizi ne hale sokuyolar degil mi :) sen emzik kullandirmismiydin peki?

Ilki almamisti canim emzik.
4.ayinda parmaklarini emmeye baslamisti duzenli bi skeilde yani artik parmak emiyordu :)
O zaman emzik verdim almisti oyle basladik.
2 yasinda da birakti.
Simay ise hic almadi.Hatta gecen yine denedim yok :))))

Hafif yesilimsi bi renk.Ama dogdugundan beri hep ayni.
Buyuk kizimin griye dönüp sonra 6 ay gibi kahve olmustu.
Meraktayim suan minik icin :)

Zihnimizde canli tutuyoruz deyince :))))
Tam oyle olurmus.
Bunu yememem gerek ya da dusunmemem gerek dedigimizde beynimiz hatirlatmaya calisirmis yememen/dusunmemen gerek diye :) kısır döngü :))))))

Bende gobegime oturtup tutuyorum :) cok bastirmiyorsan olmaz zarari bence.Kuvvetleniyorlarda :)
Yatarken ayak altina ellerimi koyuncada cok seviyor itiyor kendini yukari yukari :)))
Basladilar kullanmaya bundan sonrasi evlere şenlik :)))

Kızlar benim kızım çok saçlı yani sanki kafasında peruk var ve nerdeyse toplancak saçı :) saçlarin dibinde konak var ama kesinlikle görünmüyor ben bile zor buluyorum.. yinede o konaklari temizlemek gerekiyormu.. evdeki şampuan çikartmiyor köpük mustela almama gerek varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…