- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Ben chicco kauçuk aldim tutmadı soytari:)Chicco kullaniyorsunuz galiba
Bide normalde akşama kadar bir şey yemesem aklıma gelmez sadece kahvaltı düşkünlüğüm vardır şimdi aksi gibi canım yoğurt istiyor :) bir hafta deneyim bakalım ne olacak inşallah dr un dediği gibi önemli bir şey değildir sizindeBirkaç şeye alerjisi olduğunu düşünüyorum demiştin ya canım diyet yapacaksan eğer ona da dikkat et diye söyledim ben de ne yapacağım bilmiyorum hala dr önemli görmedi bizim durumu şimdi normal yeme içmeme devam etme kararı aldık dün kakamıxda kan vardı yine bugün yok bakalım ne olacak durumumuz devam ederse ona göre besleneceğim. Dikkat etmeye çalışırken daha önce yaşamayınca böyle bir şey afallıyor bazen hiç aklına gelmeyen şeyler rahatsızlığın sebebi olabiliyor. Umarım alerjisi yoktur bebeğinin
Benim de adet bitmiş, planlar başlamıştı geçen sene bugün :) 19 Şubat'ta öğrendim ben de ❤Evet ben bu ay riski gordumhemde yine ayni tatli sizilarla.
Gecen sene tam bu zamanda ogrenmistim bidigimi yaa :)) Ahhh hayat!
Amin inşallah bütün hastalıklardan kötülüklerden korusun yavrularımızı rabbim.2-3 hafta kadar benim kızım da mukuslu yeşil kaka yaptı, sonra kendiliğinden geçti. Değişik bir şey mi yedim diye düşünüyorum, bulamıyorum. Yediklerimle mi etkiledi, üşüdüm de mi oldu, yoksa banyo ettirirken sudan mı bişey kaptı bilmiyorum ama geçti şükür.. süt alerjisi çıkacak diye korktum ben de. Şimdi sarı kaka görünce mutlu oluyorum. Rabbim bebişleri korusun, hastalık onlardan uzak olsun inşallah ❤
Canım seninde farkına vardığın gibi demir ilacı öyle yapıyor hatta senin dışkının rengi siyah bile olabilirMerhabalar,
Mukuslu yeşil kaka muhabbetini görünce yazmak istedim. Benim bebeğimin de ara ara köpüklü yeşil mukuslu kakası oluyordu. Ki gaz olmasın diye hep aynı şeyleri yediğim için ara ara olmasına anlam veremiyordum. Geçen gün kafama dank etti; içtiğim demir ilacı çocuktaki yeşil mukuslu kakaya neden olabilir mi acaba diye. Çünkü demir ilacını çok düzensiz içiyordum, genelde unutuyordum. Denemek için 3 gündür içmiyorum ve bebeğim sapsarı kaka yapmaya başladı yine. Demir ilacı alerjen etki mi yaratıyor, yoksa bizde neden olduğu yeşil kaka gibi mi bebekte etki yaratıyor onu anlayamadım. 4 ay kontrolünde doktorumuza soracağım.
Aranızda demir ilacı içen varsa diye yazmak istedim.
Sevgiler
Wee baby emziğimizChicco kullaniyorsunuz galiba
Sağlık ocağındaki hekimimizle konuştuğumda aylık iğne uygun değil ama üç aylık yapılabilir hemşireyle konuşursan o yardımcı olur dedi spiral dediğin gibi adet olmadan olmuyormuş bir konuşup bilgi alabilirsin benceSpiralden bahsediyorsan adet olmadan takmiyorlarmis.rahim toparlanmadigi icin.
Yok canim.kakasi normal.gün icinde huysuzlugu yok.gece vardi onu da anladim.
Bide dünden beri bi dönme girişimimiz var.
tam donemeyince sinirleniyor:)
oyuncaklar icin öluyoruz.
Şapsik nevresimdeki ayiciklari da oyincak zannediyor.dokunmak icin dönmeye calisiyor.
onlarin böylesine ćaba harcarken gelisimlerini izlemek çok tatli.
Aynen canim
Çocugun ne istedigini bilince ağlamiyor.ona gore davraniyorum.
Bende bunun icin soruyordum buradakilere.
Yan yattigi icin olabilir canim.benimkinin de kulaküstu azalmiş.yan yatiyor cünkü.
Tsk ederim:)
Yeni duydum
Ama çocuga bi etkisi olmasin.ilaç sonucta?
Bizimki de mavi - gri karışımı. Güneşte tam maviş oluyor. Çok tatlılar böyle ❤ bakalım neye dönecek. Herkes değişir daha diyor. Ben ela, babası kahverengi gözlü ama ailelerde mavi gözlüler de var. Soyaçekim olur inşallah :) babaanem sarışın mavi gözlü bir hatundu rahmetli. Ablam da aynı.. bakalım bizim kız nasıl olacak :)Kızlar bebeklerin göz renkleri nasıl ,benim oğlumun göz rengi maviyle yeşil karisimi tam net oturmamis sanırım,
6 aya kadar değişirse değişir diyorlar ama bakalim umarım degismez dogdugundan beri ayni
Sizin minnoslar nasıl degistimi göz renkleri???
Sorma canım kendimi onlardan uzak tutmam gerekiyor diye en çok da onlardan istedi canım uzak durmam gerek derken sanırım zihnimizde canlı tutuyoruz istiyoruz yemeyi deBide normalde akşama kadar bir şey yemesem aklıma gelmez sadece kahvaltı düşkünlüğüm vardır şimdi aksi gibi canım yoğurt istiyor :) bir hafta deneyim bakalım ne olacak inşallah dr un dediği gibi önemli bir şey değildir sizinde
Yememeliyim diye telkin ettikçe daha çok yiyesim geliyor. İnşallah alerji çıkmaz bebişlerde, geçici bir durumdur inşallahSorma canım kendimi onlardan uzak tutmam gerekiyor diye en çok da onlardan istedi canım uzak durmam gerek derken sanırım zihnimizde canlı tutuyoruz istiyoruz yemeyi de
Spiralden bahsediyorsan adet olmadan takmiyorlarmis.rahim toparlanmadigi icin.
Yok canim.kakasi normal.gün icinde huysuzlugu yok.gece vardi onu da anladim.
Bide dünden beri bi dönme girişimimiz var.
tam donemeyince sinirleniyor:)
oyuncaklar icin öluyoruz.
Şapsik nevresimdeki ayiciklari da oyincak zannediyor.dokunmak icin dönmeye calisiyor.
onlarin böylesine ćaba harcarken gelisimlerini izlemek çok tatli.
Aynen canim
Çocugun ne istedigini bilince ağlamiyor.ona gore davraniyorum.
Bende bunun icin soruyordum buradakilere.
Yan yattigi icin olabilir canim.benimkinin de kulaküstu azalmiş.yan yatiyor cünkü.
Tsk ederim:)
Yeni duydum
Ama çocuga bi etkisi olmasin.ilaç sonucta?
Ahhhn caaaanım kurufasülye.
Gelde yiyim seni...
Kızlar herseyi yiyorum ama kurufasülyeye cesaret edemiyorum:)
Ne zaman tam olarak şoyle koca tabak yicez?
El kdr bebeler bizi ne hale sokuyolar degil mi :) sen emzik kullandirmismiydin peki?
Kızlar bebeklerin göz renkleri nasıl ,benim oğlumun göz rengi maviyle yeşil karisimi tam net oturmamis sanırım,
6 aya kadar değişirse değişir diyorlar ama bakalim umarım degismez dogdugundan beri ayni
Sizin minnoslar nasıl degistimi göz renkleri???
Benim de adet bitmiş, planlar başlamıştı geçen sene bugün :) 19 Şubat'ta öğrendim ben de ❤
Sorma canım kendimi onlardan uzak tutmam gerekiyor diye en çok da onlardan istedi canım uzak durmam gerek derken sanırım zihnimizde canlı tutuyoruz istiyoruz yemeyi de
Benim bebeğim inatla ayakta durmak istiyorBazen çok mız mız oluyor. Sürekli yattığı yerden kalkmaya çalışıyor bir tek koltuk altından destekle ayakta durur gibi yaptırınca susuyor. Var mıdır zararı? Tam bastırmasam bile hiç içime sinmiyor
bizimkide tamda bugun olduBenim de adet bitmiş, planlar başlamıştı geçen sene bugün :) 19 Şubat'ta öğrendim ben de ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?