Benim bebek 2 güne bir kaka yapıyor karnı sert masajda yapıyorum ama yine de her gün yapmıyor . Yapınca da bezden dışarı taşıyor kıyafeti bile batıyor . Günde 5 defa falan altını degisiyorum ama altı genelde idrar dolu oluyor. Yani kısaca idrar çok kaka az yapıyor .
Sizin bebekleriniz de öyle mi ?
Benim beboşun aksam uykusunda neden yarim saat uyuyup.geri uyandigini anladim.
Günicinde yarim saatlik uykulari var.mesela saat 11 de.
2 de.
Akşam 6 da.
8 bucuk gibi huysuzluk yapiyordu bikac gündür.bende emziriyordum.9 da uyuyordu.9 bucukta uyaniyordu.gözleei aciliyordu.yeniden uyutacagim zaman bas bas bağiiriyordu.
Megerse 9 daki de yarim saatlik ara uykuymus.biraz oyalanip 11 gibi yatmak istiyormus.
Biz uyutmaya calisinca da agliyormus.dun gece farkettim bunu.
Özel olan d vitaminini mi kullaniyorsun canım?D vitamini zeytinyagli bizim.O yaptiriyor.
2 gunde bir olduguda oluyor.
Cok degil aslinda.
Kızımın saçları çok dökülmeye başladı. Her şapka takışında saçının yarısını şapkada bırakıyoruz resmen.
Sizlerde durum nasıl?
boyle seyler cok duyuyorum.sezaryandan sonra normal dogum yapanlari.doktorlar normalde sezaryanin uzerinden bikac yil gecmesini oneriyorlar ama kader kismet tabi bazen de.tedaviyle olunca insan hic aklina getirmez hamile kalir miyim diye :)Ohh masallah Allah yardimcisi olsun :)
Bizimde bi arkadasimiz ilki tedavi ile olunca hic olur diye dusunmemis.3.ayda kaldi senesine 2.yi dogurdu :) ustelik ilki tedavi surekli yatma ve sezaryendi.Ikinci bol gezmeli ve normal dogum oldu :)
Emin misin sezeryan sonrası normal doğum 1 yıl arayla yapılıyor mu ki ?normalde çok riskli bir durum bu.
Benim ki de tam kel oldu geri çıkacak merak etme.
Özel olan d vitaminini mi kullaniyorsun canım?
Vay canina. sezaryenden bir sene sonra normal dogum yapmalarina sasirdim.Ohh masallah Allah yardimcisi olsun :)
Bizimde bi arkadasimiz ilki tedavi ile olunca hic olur diye dusunmemis.3.ayda kaldi senesine 2.yi dogurdu :) ustelik ilki tedavi surekli yatma ve sezaryendi.Ikinci bol gezmeli ve normal dogum oldu :)
Masallah. Kulaklarini yidiğim...bizimki cok sacli dogdu.yanlari acildi kel kaldi.tepede apaci gibi saci var.Eki Görüntüle 2230208
Vay canina. sezaryenden bir sene sonra normal dogum yapmalarina sasirdim.
Sağlık ocağında dr umuz 3 aylık iğnelerden de yapabileceklerini söylemişti sağlık ocağına danışılabilir U Umudumbitmedi_Saglikocaginda yardimci oluyorlar bildigim kadariyla.Sende onlemini alabilirsin.
Birkaç şeye alerjisi olduğunu düşünüyorum demiştin ya canım diyet yapacaksan eğer ona da dikkat et diye söyledim ben de ne yapacağım bilmiyorum hala dr önemli görmedi bizim durumu şimdi normal yeme içmeme devam etme kararı aldık dün kakamıxda kan vardı yine bugün yok bakalım ne olacak durumumuz devam ederse ona göre besleneceğim. Dikkat etmeye çalışırken daha önce yaşamayınca böyle bir şey afallıyor bazen hiç aklına gelmeyen şeyler rahatsızlığın sebebi olabiliyor. Umarım alerjisi yoktur bebeğininTeşekkür ederim uyarın için kahvaltılık helvalardan yiyorum da onada bir bakayım
Ayy apaçi koptum canım gülmekten kızımı uyutuyordum anne neye gülüyorsun diyor:) bizim dökülme de arkada hiç olmadı nerdeyse üstler konakları tarakla temizlerken döküldü şimdi bakıyorum baya yenileri çıkmış ön taraflardabizimki cok sacli dogdu.yanlari acildi kel kaldi.tepede apaci gibi saci var.Eki Görüntüle 2230208
Spiralden bahsediyorsan adet olmadan takmiyorlarmis.rahim toparlanmadigi icin.Saglikocaginda yardimci oluyorlar bildigim kadariyla.Sende onlemini alabilirsin.
Yok canim.kakasi normal.gün icinde huysuzlugu yok.gece vardi onu da anladim.Nutella bebeginin kakasini etkilemiyor mu?
Genel bi huysuzlukta yapabilir aklinda olsun.
oyuncaklar icin öluyoruz.:)))) olmasi gerekir artik
Boyle seyler artik cok dikkatlerini ceker
Deneyin mutlaka oyunlar,sarkilar
Elinizi bile izler oynar oyalanir
O yatsin dursun bebek halleri bitti :)
Cantada en sevdigi oyuncaga yer bile actik :) hep yanimizda
Aynen canimHadi gozunaydin :) onlar ne istedigini biliyorda iste bizim yaptiklarimiz ne kadar onemli
Yan yattigi icin olabilir canim.benimkinin de kulaküstu azalmiş.yan yatiyor cünkü.bizimki cok sacli dogdu.yanlari acildi kel kaldi.tepede apaci gibi saci var.Eki Görüntüle 2230208
Tsk ederim:)Sağlık ocağında dr umuz 3 aylık iğnelerden de yapabileceklerini söylemişti sağlık ocağına danışılabilir U Umudumbitmedi_
Biz gecen gun parka ciktik uyur dedim bari ama yok :) inatla uyumadi.Ablasina bakindi durdu.Birlikte sallandik bu seferde salincagin demirine takildi tutmak icin atladi durdu :)
Benimki mesela hic ablasi gb degil onu anladim.Sadece sessizlik sakinlik ve evi istiyor.Gecen aksam kuzenimden bi hışım eve döndük.
Buyugu salincakta sokakta arabada denizde suyun icindeyken bile uyurdu :)))))))))
Ama onunda bebekligi daha fenaydi mesela evde uyumazdi :))))))))
Bi ekstra kanguru var ondaysa uyuyor disarda.
Ben de sadece uyku için veriyorum. Ağzından düşerse ve görürsem alıyorum ama gece üstüne yatıyor bazen. Komple yumuşak silikon olduğu için rahatsız etmiyor kızımı
Saçlarım sekil önümden çekilll diyor sankiibizimki cok sacli dogdu.yanlari acildi kel kaldi.tepede apaci gibi saci var.Eki Görüntüle 2230208
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?