2018 Ekim Anneleri

D vitamini zeytinyagli bizim.O yaptiriyor.
2 gunde bir olduguda oluyor.
Cok degil aslinda.

Hadi gozunaydin :) onlar ne istedigini biliyorda iste bizim yaptiklarimiz ne kadar onemli

Ohh masallah Allah yardimcisi olsun :)
Bizimde bi arkadasimiz ilki tedavi ile olunca hic olur diye dusunmemis.3.ayda kaldi senesine 2.yi dogurdu :) ustelik ilki tedavi surekli yatma ve sezaryendi.Ikinci bol gezmeli ve normal dogum oldu :)
boyle seyler cok duyuyorum.sezaryandan sonra normal dogum yapanlari.doktorlar normalde sezaryanin uzerinden bikac yil gecmesini oneriyorlar ama kader kismet tabi bazen de.tedaviyle olunca insan hic aklina getirmez hamile kalir miyim diye :)

Ohh masallah Allah yardimcisi olsun :)
Bizimde bi arkadasimiz ilki tedavi ile olunca hic olur diye dusunmemis.3.ayda kaldi senesine 2.yi dogurdu :) ustelik ilki tedavi surekli yatma ve sezaryendi.Ikinci bol gezmeli ve normal dogum oldu :)
Vay canina. sezaryenden bir sene sonra normal dogum yapmalarina sasirdim.

Vay canina. sezaryenden bir sene sonra normal dogum yapmalarina sasirdim.

Annenin durumu ve doktorun ekibi onemli bu konuda.
Acilmasi cok hizli ilerledigi icin gittiginde durumu iyi oldugu icin yapilmisti.

Teşekkür ederim uyarın için kahvaltılık helvalardan yiyorum da onada bir bakayım
Birkaç şeye alerjisi olduğunu düşünüyorum demiştin ya canım diyet yapacaksan eğer ona da dikkat et diye söyledim ben de ne yapacağım bilmiyorum hala dr önemli görmedi bizim durumu şimdi normal yeme içmeme devam etme kararı aldık dün kakamıxda kan vardı yine bugün yok bakalım ne olacak durumumuz devam ederse ona göre besleneceğim. Dikkat etmeye çalışırken daha önce yaşamayınca böyle bir şey afallıyor bazen hiç aklına gelmeyen şeyler rahatsızlığın sebebi olabiliyor. Umarım alerjisi yoktur bebeğinin

bizimki cok sacli dogdu.yanlari acildi kel kaldi.tepede apaci gibi saci var.Eki Görüntüle 2230208
Ayy apaçi koptum canım gülmekten kızımı uyutuyordum anne neye gülüyorsun diyor:) bizim dökülme de arkada hiç olmadı nerdeyse üstler konakları tarakla temizlerken döküldü şimdi bakıyorum baya yenileri çıkmış ön taraflarda

Saglikocaginda yardimci oluyorlar bildigim kadariyla.Sende onlemini alabilirsin.
Spiralden bahsediyorsan adet olmadan takmiyorlarmis.rahim toparlanmadigi icin.

Nutella bebeginin kakasini etkilemiyor mu?
Genel bi huysuzlukta yapabilir aklinda olsun.
Yok canim.kakasi normal.gün icinde huysuzlugu yok.gece vardi onu da anladim.
Bide dünden beri bi dönme girişimimiz var.
tam donemeyince sinirleniyor:)

:)))) olmasi gerekir artik
Boyle seyler artik cok dikkatlerini ceker
Deneyin mutlaka oyunlar,sarkilar
Elinizi bile izler oynar oyalanir
O yatsin dursun bebek halleri bitti :)
Cantada en sevdigi oyuncaga yer bile actik :) hep yanimizda
oyuncaklar icin öluyoruz.
Şapsik nevresimdeki ayiciklari da oyincak zannediyor.dokunmak icin dönmeye calisiyor.
onlarin böylesine ćaba harcarken gelisimlerini izlemek çok tatli.
Hadi gozunaydin :) onlar ne istedigini biliyorda iste bizim yaptiklarimiz ne kadar onemli
Aynen canim
Çocugun ne istedigini bilince ağlamiyor.ona gore davraniyorum.
Bende bunun icin soruyordum buradakilere.
bizimki cok sacli dogdu.yanlari acildi kel kaldi.tepede apaci gibi saci var.Eki Görüntüle 2230208
Yan yattigi icin olabilir canim.benimkinin de kulaküstu azalmiş.yan yatiyor cünkü.
Sağlık ocağında dr umuz 3 aylık iğnelerden de yapabileceklerini söylemişti sağlık ocağına danışılabilir U Umudumbitmedi_
Tsk ederim:)
Yeni duydum
Ama çocuga bi etkisi olmasin.ilaç sonucta?

Ahhhn caaaanım kurufasülye.
Gelde yiyim seni...
Kızlar herseyi yiyorum ama kurufasülyeye cesaret edemiyorum:)
Ne zaman tam olarak şoyle koca tabak yicez?

El kdr bebeler bizi ne hale sokuyolar degil mi :) sen emzik kullandirmismiydin peki?

Kızlar bebeklerin göz renkleri nasıl ,benim oğlumun göz rengi maviyle yeşil karisimi tam net oturmamis sanırım,

6 aya kadar değişirse değişir diyorlar ama bakalim umarım degismez dogdugundan beri ayni
Sizin minnoslar nasıl degistimi göz renkleri???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…