2018 Ekim Anneleri

Benimki babasina cekmis.
Sağ gozü kahve sol gözü çaķır.dün farkettim.
Benim de adet bitmiş, planlar başlamıştı geçen sene bugün :) 19 Şubat'ta öğrendim ben de ❤
Tam da benim doğum günümde:)
Saol canim.bebisi 4 ay kontrolune göturünce sorayim.
Canim.benimkinin kafasinda da cok konak vardi.ben mustela almadim.evde unibayb vardi.
Komilinin bebeyagini basina boca ettim.
Bebedorun ikili taraginin incesiyle ters yone dogru taradim.baya sacta döküldü ama 1 hafta arayla 2 yikama ve taramada bitti.
Konaktan eser yok simdi:)
Ayrica çok saçli bebekleri çok severim.
Merak ettim:)

Korkuyom birazda canını acıtirim diye.. yani mahsuru yoksa nasilsa görünmüyor.. evde değiliz gidince resmini atarım :)

Bizim kizin gozleri uzaktan renkli gorunuyor. Yakindan koyu yesil veya acik kahve.
Bizim sulalede anneannem annem ve ben haric herkes renkli gozlu. Amcalar teyzeler dayilar halalar kuzenler... kiz da bana cekecek anlasilan.

Korkuyom birazda canını acıtirim diye.. yani mahsuru yoksa nasilsa görünmüyor.. evde değiliz gidince resmini atarım :)
Korkma canim.dikkat ederek tararsan bisey olmaz.konaklari temizlemek gerek demisti burda bi arkadasin doktoru.bende onun icin temizledim.hem iyi de oldu.
Resim icin tskler:)

Kizlar giremiyorum. Hepsini okuyamadim. Oturtm ile alakali mevzu gecti mi hic? Daha gecen sene dogurdum ama)) ilk kizmda dr 4 aylikken oturt artik demsti. Ben 5 aylikken baya baya oturtuyordum.
Drlar ne dedi? Ben son kontrlde sormayi unutmusum. Dun hafif meyilli tutunca herkes tepki gosterdi 6 aydan once oturtulmaz dedi. 1 kisi bile aksini soylemyince supheye dustum bende:))

Zeytinyağı ile tararsan kendi şampuanını da kullanırsan gerek kalmaz canım değiştirmeye gerek yok bence

Korkma canim.dikkat ederek tararsan bisey olmaz.konaklari temizlemek gerek demisti burda bi arkadasin doktoru.bende onun icin temizledim.hem iyi de oldu.
Resim icin tskler:)
Tamam ozaman..

Aslında ben de kurcalamak istemiyorum ama kaşınıyor sanırım. Elleri hep başında
Benimki hiç ellemiyor.. yani doğduğundan beri saçini çeker o başka :)

Bizim kiz bayagidir oturuyor. Kendi oyle yani. Kucagimizda tutarken bi bakiyoz oturmus.

Canlar cevaplariniz icin tsk ederim alintilayamadim bugun eylul 1,5 saat uyudu 1 saat tam yarim saat tAm olmak uzere ve ben inanamadigimdan 5 dk da bir gidip bakmakla hicbir is yapamadim yada dinlenemedim :) sabah uyandiktan sonra 2 saat sonra uykusu geliyordu gittim yatak odasina kapattim perdeyi kapiyi sessizlik sagladim emzirdim tam memeden cekerken emzik verdim ama ayirmadim kendimden biraz oyle tutup yataga biraktim 10 dk sonra emzigi atti ve 1 saat uyudu ben mutluluktan aglayacaktim neredeyse :) hep gece gunduz ayrimi bilsin diye gunduz seste ve aydinlikta uyutmaya calisirdim ama dusundum ve ben olsam bende bu sekilde uyuyamam sessizlik karanlik isterim diye insallah devamli olur gunduz 1,5 saat uyumasi bile gun icinde neseli olmasina yetti :)

Ilki almamisti canim emzik.
4.ayinda parmaklarini emmeye baslamisti duzenli bi skeilde yani artik parmak emiyordu :)
O zaman emzik verdim almisti oyle basladik.
2 yasinda da birakti.
Simay ise hic almadi.Hatta gecen yine denedim yok :))))

Bizimki hic almiyordu simdi uyku arkadasi gibi vereyim diyorum insallah surekli olur bakalim ben bebelere emzigi cok yakistiriyorum :)

Bende gobegime oturtup tutuyorum :) cok bastirmiyorsan olmaz zarari bence.Kuvvetleniyorlarda :)
Yatarken ayak altina ellerimi koyuncada cok seviyor itiyor kendini yukari yukari :)))
Basladilar kullanmaya bundan sonrasi evlere şenlik :)))
Ay evet ya hele altını alırken kendini nasıl yukarı yukarı çekiyor geçen gündüz uykusuna yatırdım. Meğer beyefendi uyanmış hiç sesi çıkmıyor. Kapıdan bi baktım ki popsuyla başını kaldırmış yataktan kalkmaya çalışıyor galiba yanımıza gelip eşimle bana sürpriz yapacaktı sessizden kalkıp ne ara büyüdü bu çocuk ya

Bizim kiz bayagidir oturuyor. Kendi oyle yani. Kucagimizda tutarken bi bakiyoz oturmus.
Evet ya benimkide oturuyor.yatar pozisyonu istemiyor.tepinip duruyor.
Otururken de bebegi dik tutmak imkansiz.hele sofrada yemek yerken.
Kucagima alinca oturtmak istemiyorum ama mecbur kaliyorum.
Biyerde oturtmuyorum ama benim cevremden duydugum bebekler 4 aylikken destekli oturtulmaliymis.
Hatta internette de boyle bi bilgiye rastlamistim

teşekkürler yanıt için. bebeğinize sağlık sıhhat diliyorum, maşallah diyelim :)

Emin misin sezeryan sonrası normal doğum 1 yıl arayla yapılıyor mu ki ?normalde çok riskli bir durum bu.

Benim ki de tam kel oldu geri çıkacak merak etme.
Benimki tepesi açılan dedeler gibi şu an yeniler çıkmaya başladı ama bu kadar döküleceğini tahmin etmemiştim.
Bizde tek tük hala devam.
Ne zaman yoğun döküldü? 1 aya geçer mi acaba
bizimki cok sacli dogdu.yanlari acildi kel kaldi.tepede apaci gibi saci var.Eki Görüntüle 2230208
Yaaa tipe bak maşallah :) Bizimki yanları duran tepesi açılan dedeler gibi
Ahhhn caaaanım kurufasülye.
Gelde yiyim seni...
Kızlar herseyi yiyorum ama kurufasülyeye cesaret edemiyorum:)
Ne zaman tam olarak şoyle koca tabak yicez?
Geçen nohut yaptık 2 günde 3 tabak yedim toplam kızım biraz zorlandı o zaman. Bi daha az yemeyi düşünüyorum bi süre daha.
Şu an mavi yeşil arası bizim. Babasının bal rengi benim kahve bakalım nasıl olacak :)

Hadi gözünaydın :) devamı gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…