2018 Ekim Anneleri

Ben bi ara iyi yiyordum ama bebegim cok rahatsiz oldu.daha da almiyorum eve.
Bende bir kere yedim o da anneme gidince tezgahta gördüm öyle yani aman aman aramam o gece baya şişti göğsüm ondan bari helva yiyim dedim ama yemeyim bari ne yicem ben ya doyduğumu anlamıyorum mıtfağa girip çıkıp duruyorum şişecem valla :)

Eveeettt kahvaltılık tahin helvasıda alerjenmiş ve tabiki bundada biri öyle biri böyle demiş neyse onuda yemeyim en iyisi ya da paketin içeriğine bakayım zeytinle hayat mı geçer ya :)
Bende zeytin ve vişne reçeliyle geçiriyorum..

Kızımın saçları böyle bu arada :)

Eklentiler

• 20190130_223535.webp
    57,3 KB · Görüntüleme: 68
Bende zeytin ve vişne reçeliyle geçiriyorum..

Kızımın saçları böyle bu arada :)
Ayyy maşallah subhanAllah ya çoookkk güzel bayıldıımm bende kızımın saçı uzun diye hava basıyorum topladım falan bir şekiller bir şeyler hahahah bizimkide saç mıymış hıh :))

Ayyy maşallah subhanAllah ya çoookkk güzel bayıldıımm bende kızımın saçı uzun diye hava basıyorum topladım falan bir şekiller bir şeyler hahahah bizimkide saç mıymış hıh :))
Yaa bende eşimde kel doğmuşuz bu kız nasıl böyle oldu anlamadım :) ben çok aşırı kustuydum o teori doğrumu ne

Kızlar iyi aksamlar

Yine yoğunluktan yazamadim ise başladım ben sınav görevim vardı oraya gittim yanımda süt pompası ve soğutucu çanta gotirdum süt sagdim orada

Uzun süre ayrı kalınca zeynep bana o gun hic ilgi göstermedi

Konakla ilgili yazılanları okudum bizimde başımızda var geçmiyor bin türlü bingildagina zarar vericem diye temizleyemiyorum da

Bende gobegime oturtup tutuyorum :) cok bastirmiyorsan olmaz zarari bence.Kuvvetleniyorlarda :)
Yatarken ayak altina ellerimi koyuncada cok seviyor itiyor kendini yukari yukari :)))
Basladilar kullanmaya bundan sonrasi evlere şenlik :)))
Yattığı yerde ağlıyor kaldır beni diye,kaldırmayınca kendi kalkmaya uğraşıyo :)))))

Bende pazartesi başlıyorum işe, çok canim sıkkın sanki kimse benden iyi bakamaz diye hissediyorum aksi gibi pazartesi aşıları var birde Ne zormuş çalışmak durumunda kalmak, su alerji işi olmasa aklım kalmayacak belki bu kadar surekli yüzünu vücudunu kakasını takip etmekten canım bitmeyen konak bizdede var korkma banyo oöncesi zeytinyağı karbonat karışımını sürüp yarım saat falan bekletiyorum ben sonra sık dişli bebek taragi ile arkaya dogru tariyorum, azaldı baya ama banyo arasını tutarsam hemen tekrarlıyor yine, annemle bakıcı iki güne bir yıkayalim dediler

Bu arada ben buzluğa süt koymuştum zamanları doldu galiba 3 ay duruyormuş buzlukta öyle mi ? İlk buzluğa atarken 6 ay diye okumuştum yoğurt yaparım diye düşünerek koymuştum ama şimdi başka yerde 3 ay diye gördüm ne yapayım

Bende ilkinden örnek vereyim 4bucuk gb israrla oturmaya baslamisti :) Bence bebeklede alakali.Zaten 7 aylikken emekliyordu cocuk.
Simay'dan sakin olmasini bekliyorum ama hic oyle bi niyeti yok.Kucagimizda popo gobege dayanik kafa dimdik durmayi seviyor en cok :)))))

O genellemeleri,kurallari çöpe at annesi :)
En guzeli hisler.Bilgi guzeldir ama her cocuk baskadir.Kendine gore uyarlamak gerekir her zaman.
Boyle seylerin sizleri sıkmasına izin vermeyin.

Yerimmm :)
Korkutuyor bide birden oyle gorunce :))))))
Ayy bide bicirik bicirik evde bisy yurumeye baslayinca cok tuhaf oluyor esas :))))
Buyuyorlar...
Zaman cok fena hep tadini cikarmak lazim.
Kucugune baktikca buyuguyle gece zamanin nasil guzel oldugunu daha iyi anliyorum ❤

Gecen ay daha fazlaydi canim.

Buzlukta 3 ay
Dolapta 3 gun
Disarda 3 saat
Hep 3 aklimda olsun :)))

Yaa bende eşimde kel doğmuşuz bu kız nasıl böyle oldu anlamadım :) ben çok aşırı kustuydum o teori doğrumu ne
Doğru olamaz gibi, aşırı bulantı oldu.. ilk 4-5 ay hiç kilo almadım hatta. Patates ve muz yedim sadece, bebeğimin saçı o kadar az ki, aman sağlıklı olsunlar da kuzular :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…