- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Banyo öncesi z yağı sürüp en az 1-2 saat bekler, öyle yıka dedi doktorKızlar iyi aksamlar
Yine yoğunluktan yazamadim ise başladım ben sınav görevim vardı oraya gittim yanımda süt pompası ve soğutucu çanta gotirdum süt sagdim orada
Uzun süre ayrı kalınca zeynep bana o gun hic ilgi göstermedi
Konakla ilgili yazılanları okudum bizimde başımızda var geçmiyor bin türlü bingildagina zarar vericem diye temizleyemiyorum da
Bakıcı mi buldunuz, insallah memnun kalırsınızBende pazartesi başlıyorum işe, çok canim sıkkın sanki kimse benden iyi bakamaz diye hissediyorum aksi gibi pazartesi aşıları var birdeNe zormuş çalışmak durumunda kalmak, su alerji işi olmasa aklım kalmayacak belki bu kadar surekli yüzünu vücudunu kakasını takip etmekten canım bitmeyen konak bizdede var korkma banyo oöncesi zeytinyağı karbonat karışımını sürüp yarım saat falan bekletiyorum ben sonra sık dişli bebek taragi ile arkaya dogru tariyorum, azaldı baya ama banyo arasını tutarsam hemen tekrarlıyor yine, annemle bakıcı iki güne bir yıkayalim dediler
Anne sütü ısıtılmaz diye okumuştum bi yerde ama. Yoğurda uygun olmaz gibi. Gene de araştırmak gerek..Bu arada ben buzluğa süt koymuştum zamanları doldu galiba 3 ay duruyormuş buzlukta öyle mi ? İlk buzluğa atarken 6 ay diye okumuştum yoğurt yaparım diye düşünerek koymuştum ama şimdi başka yerde 3 ay diye gördüm ne yapayım
Kızımın saçları böyle bu arada :)
Evet canim bulduk çok şükür başladı hatta ben evdeyken bu hafta yarım gün geliyorBakıcı mi buldunuz, insallah memnun kalırsınız
bende pazartesi baslicam cok sendromlu bi pazartesi olucak benim isyerinde sut sagmaya yerimde yok butun odalar camli napicam bilmiyorumBende pazartesi başlıyorum işe, çok canim sıkkın sanki kimse benden iyi bakamaz diye hissediyorum aksi gibi pazartesi aşıları var birdeNe zormuş çalışmak durumunda kalmak, su alerji işi olmasa aklım kalmayacak belki bu kadar surekli yüzünu vücudunu kakasını takip etmekten canım bitmeyen konak bizdede var korkma banyo oöncesi zeytinyağı karbonat karışımını sürüp yarım saat falan bekletiyorum ben sonra sık dişli bebek taragi ile arkaya dogru tariyorum, azaldı baya ama banyo arasını tutarsam hemen tekrarlıyor yine, annemle bakıcı iki güne bir yıkayalim dediler
Ya bnm kizm 6 aylikkn emeklemisti ama kendi kendine 9 aylikkn oturdu:))) tabi ben 4 aydan snra baslamistmBende ilkinden örnek vereyim 4bucuk gb israrla oturmaya baslamisti :) Bence bebeklede alakali.Zaten 7 aylikken emekliyordu cocuk.
Simay'dan sakin olmasini bekliyorum ama hic oyle bi niyeti yok.Kucagimizda popo gobege dayanik kafa dimdik durmayi seviyor en cok :)))))
Insallah boyle gider canim. Bizimki de ses ve isik istemiyor.Canlar cevaplariniz icin tsk ederim alintilayamadimbugun eylul 1,5 saat uyudu 1 saat tam yarim saat tAm olmak uzere ve ben inanamadigimdan 5 dk da bir gidip bakmakla hicbir is yapamadim yada dinlenemedim :) sabah uyandiktan sonra 2 saat sonra uykusu geliyordu gittim yatak odasina kapattim perdeyi kapiyi sessizlik sagladim emzirdim tam memeden cekerken emzik verdim ama ayirmadim kendimden biraz oyle tutup yataga biraktim 10 dk sonra emzigi atti ve 1 saat uyudu ben mutluluktan aglayacaktim neredeyse :) hep gece gunduz ayrimi bilsin diye gunduz seste ve aydinlikta uyutmaya calisirdim ama dusundum ve ben olsam bende bu sekilde uyuyamam sessizlik karanlik isterim diye insallah devamli olur gunduz 1,5 saat uyumasi bile gun icinde neseli olmasina yetti :)
Yapma canım ben yokum birde pazartesi, pazartesi olacak aşılarıKizlar 4.ay asisi yaptiran varmi ben bu gun yaptirdim aglama krizleri ates cok feciymis
Sağlık ocağındaki ebe demişti anne sütünden yoğurt mayalayabilirsiniZ diyeAnne sütü ısıtılmaz diye okumuştum bi yerde ama. Yoğurda uygun olmaz gibi. Gene de araştırmak gerek..
Rica ederim inşallah tüm bebekler sağlıkla doğsun sağlıkla büyüsünteşekkürler yanıt için. bebeğinize sağlık sıhhat diliyorum, maşallah diyelim :)
Aman çok tatli masallah.benimki doğdugunda sıktı saçları konaklari tararken baya döküldü.simdide dökülüyor.sarı gibi cikiyor.zaten siyah sacli dogunca sasirmistik.ikimizde bebekligimizde sarisaćliydik cünkü.Bende zeytin ve vişne reçeliyle geçiriyorum..
Kızımın saçları böyle bu arada :)
Aynen canim.benim bebosta temiz beze yapmasyi cok seviyor.Bebeği 2-3 günde kaka yapıp bezden taşan arkadaşlar; benim kızım temiz beze kaka yapmayı çok sever mesela. Kendimizden yola çıkalım, biz olsak popomuza dayanan dolu bez ve alttan sıkıştıran çıtçıtlı body olsa tuvaletimizi yapabilir miyiz... Tuvaleti gelse bile geri kaçar insanın. Uzun lafın kısası, yapmaya çalıştığını, ıkındığını, zorlandığını fark edince bez doluysa altını açın, değilse çıtçıtları açın ki baskı yapmasın popoya :)
Anne sütü ısıtılmaz diye okumuştum bi yerde ama. Yoğurda uygun olmaz gibi. Gene de araştırmak gerek..
Ya bnm kizm 6 aylikkn emeklemisti ama kendi kendine 9 aylikkn oturdu:))) tabi ben 4 aydan snra baslamistm
Kizlar 4.ay asisi yaptiran varmi ben bu gun yaptirdim aglama krizleri ates cok feciymis
Yapma canım ben yokum birde pazartesi, pazartesi olacak aşılarıaşıdan once calpol verdiniz mi kızlar?
Asidan once veya sonra calpol vermek asinin etkisini azaltiyormus. Ates 38.5 olmadan vermeyin diyor doktor.Yapma canım ben yokum birde pazartesi, pazartesi olacak aşılarıaşıdan once calpol verdiniz mi kızlar?
2 aylık aşısından sonra eve gelince calpol vermiştim ben,arkadaşıma ebesi öyle söylemiş.Ay her ebe doktor farklı Şeyler söylüyor kafam karışıyor.Asidan once veya sonra calpol vermek asinin etkisini azaltiyormus. Ates 38.5 olmadan vermeyin diyor doktor.
Onlem olsun atesi cikmasin diye verin diyorlar sanirim. Ama atesin cikmasi aslinda vucudun mikropla savasmasi demek. Ilaci verince bagisiklik sistemini baskiliyoruz2 aylık aşısından sonra eve gelince calpol vermiştim ben,arkadaşıma ebesi öyle söylemiş.Ay her ebe doktor farklı Şeyler söylüyor kafam karışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?