2018 Ekim Anneleri

Banyo öncesi z yağı sürüp en az 1-2 saat bekler, öyle yıka dedi doktor

Bakıcı mi buldunuz, insallah memnun kalırsınız

Anne sütü ısıtılmaz diye okumuştum bi yerde ama. Yoğurda uygun olmaz gibi. Gene de araştırmak gerek..

bende pazartesi baslicam cok sendromlu bi pazartesi olucak benim isyerinde sut sagmaya yerimde yok butun odalar camli napicam bilmiyorum

Bugun çok fena atagimiz tuttu uykuda uyumadi memede uyudu birakinca uyandi hep memede olmak istedi saat 9 dan beri yarım saat arayla emdi rahatlasin diye yikadim 70 cc sabah sagdigim sut vardi onu icirdim üstüne iki mememide sifirladi anca uyudu

Ya bnm kizm 6 aylikkn emeklemisti ama kendi kendine 9 aylikkn oturdu:))) tabi ben 4 aydan snra baslamistm

Insallah boyle gider canim. Bizimki de ses ve isik istemiyor.

Bebeği 2-3 günde kaka yapıp bezden taşan arkadaşlar; benim kızım temiz beze kaka yapmayı çok sever mesela. Kendimizden yola çıkalım, biz olsak popomuza dayanan dolu bez ve alttan sıkıştıran çıtçıtlı body olsa tuvaletimizi yapabilir miyiz... Tuvaleti gelse bile geri kaçar insanın. Uzun lafın kısası, yapmaya çalıştığını, ıkındığını, zorlandığını fark edince bez doluysa altını açın, değilse çıtçıtları açın ki baskı yapmasın popoya :)

Bende zeytin ve vişne reçeliyle geçiriyorum..

Kızımın saçları böyle bu arada :)
Aman çok tatli masallah.benimki doğdugunda sıktı saçları konaklari tararken baya döküldü.simdide dökülüyor.sarı gibi cikiyor.zaten siyah sacli dogunca sasirmistik.ikimizde bebekligimizde sarisaćliydik cünkü.
Aynen canim.benim bebosta temiz beze yapmasyi cok seviyor.
Ben illa kaka yapmasini beklemiyorum.altini acinxa bi süre bekliyorum.kuruluyorum.havalandiriyorum.
Bezin cok dolmasini da istemiyorum.
Sizin günlük kirli beziniz kac düstü?
Son günlerde bizim.azaldi baya

Anne sütü ısıtılmaz diye okumuştum bi yerde ama. Yoğurda uygun olmaz gibi. Gene de araştırmak gerek..

Yapiliyor anne sutunden yogurt.
Yine benmari usulu isitarak.

Ya bnm kizm 6 aylikkn emeklemisti ama kendi kendine 9 aylikkn oturdu:))) tabi ben 4 aydan snra baslamistm

9 aylikken yuruyordu kopuk ucurtma misali,pesinde kosturuyorduk :)

Kizlar 4.ay asisi yaptiran varmi ben bu gun yaptirdim aglama krizleri ates cok feciymis

Gecen hafta pazartesi olmustu.
Evet en zorlayan ası oldu bizde de.
Hatta bu ay bayaa degisik geciyor :)

Yapma canım ben yokum birde pazartesi, pazartesi olacak aşıları aşıdan once calpol verdiniz mi kızlar?

Aşıdan önce ates dusurucu verilmez aklinda olsun.Ilac verecek kadar olmadi bizde ates.Önce mudahale edilebilir,ki geciyor.

Kızım biraz öksürüyordu dun aksam baya tıkandı boğazı balgam vardı çıkaramadı çok kotu oldu hemen alıp gittik buhar verdi dr sakinleşti biraz ilk kez hasta oldu küçük olduklari için insan korkuyor ( umarım kolay atlatırız

Asidan once veya sonra calpol vermek asinin etkisini azaltiyormus. Ates 38.5 olmadan vermeyin diyor doktor.
2 aylık aşısından sonra eve gelince calpol vermiştim ben,arkadaşıma ebesi öyle söylemiş.Ay her ebe doktor farklı Şeyler söylüyor kafam karışıyor.

2 aylık aşısından sonra eve gelince calpol vermiştim ben,arkadaşıma ebesi öyle söylemiş.Ay her ebe doktor farklı Şeyler söylüyor kafam karışıyor.
Onlem olsun atesi cikmasin diye verin diyorlar sanirim. Ama atesin cikmasi aslinda vucudun mikropla savasmasi demek. Ilaci verince bagisiklik sistemini baskiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…