Gecmis olsun yavruya.Kızım biraz öksürüyordu dun aksam baya tıkandı boğazı balgam vardı çıkaramadı çok kotu oldu hemen alıp gittik buhar verdi dr sakinleşti biraz ilk kez hasta oldu küçük olduklari için insan korkuyor( umarım kolay atlatırız
aynen, dr demisti, ben de 2. ay asisi olur olmaz evi gelince vermiştim, gecen gittiğim baska bir doktor da atesi çıkarsa ver dedi, her dr baska birsey diyor..2 aylık aşısından sonra eve gelince calpol vermiştim ben,arkadaşıma ebesi öyle söylemiş.Ay her ebe doktor farklı Şeyler söylüyor kafam karışıyor.
Ama Ateş'i çıkınca da calpol verince ayni şey olmuyor mu acaba ?yine baskılamış oluyoruzOnlem olsun atesi cikmasin diye verin diyorlar sanirim. Ama atesin cikmasi aslinda vucudun mikropla savasmasi demek. Ilaci verince bagisiklik sistemini baskiliyoruz
Bizde o gün hiç ateş çıkmadı Huysuzluk da etmedi bir güzel uyudu uzun uzun.Napsam bu sefer bilmiyorum pazartesi aşı varaynen, dr demisti, ben de 2. ay asisi olur olmaz evi gelince vermiştim, gecen gittiğim baska bir doktor da atesi çıkarsa ver dedi, her dr baska birsey diyor..
Çok geçmiş olsun canım benimki de en üç kez hasta oldu biri öksürük diğerleri nezle şeklinde ne yaparsak yapalım hasta olabiliyorlar Allah acil şifalar versin toparlar bir an önce umarım kuzucukKızım biraz öksürüyordu dun aksam baya tıkandı boğazı balgam vardı çıkaramadı çok kotu oldu hemen alıp gittik buhar verdi dr sakinleşti biraz ilk kez hasta oldu küçük olduklari için insan korkuyor( umarım kolay atlatırız
amin inş. Canım sagol
inş. Canım çok küçükler insan dayanamiyorÇok geçmiş olsun canım benimki de en üç kez hasta oldu biri öksürük diğerleri nezle şeklinde ne yaparsak yapalım hasta olabiliyorlar Allah acil şifalar versin toparlar bir an önce umarım kuzucuk
Evet ama o zaman havale gecirmesine karsi onlem aliyoruz. Atesi cikmadan verdigimizde durduk yere asinin etkisini azaltiyoruz. Bizim hic atesimiz cikmadi. Yeni nesil asilar nadiren ates yapiyormus.Ama Ateş'i çıkınca da calpol verince ayni şey olmuyor mu acaba ?yine baskılamış oluyoruz
4. ay asisini gecen hafta yaptırdık. eve geldik cok huzursuz oldu, sürekli ağladı, surup verdik..Bizde o gün hiç ateş çıkmadı Huysuzluk da etmedi bir güzel uyudu uzun uzun.Napsam bu sefer bilmiyorum pazartesi aşı var
Emzik almıyor benimki asla,diliyle itiyor yok olmuyoBazi arkadaşlarin bebegi yatip ağzina emzik verince uyuyormus.
Bende gaźa geldim.kahvalti ediyorduk.baktim huysuzlandi uyku icin.bende önce emzirdim.sonra da yatgina koydum.agzina emzigi verdim.
Oturdum yere.kahvaltimi edeyim dedim sevinçle.kafami çevirdim.bir de ne göreyim.
O tombiş bilegiyle emzigı havaya tutmuş duruyor.
Nedir bu ağzima soktuğunuz der gibi.
Eşimle güle güle öldük
Benimkide almiyorEmzik almıyor benimki asla,diliyle itiyor yok olmuyo
Biz hâlâ sık sık değiştiriyoruz canım. Belki 8-9 tane gidiyor. Daha 3 aylık benim kız, gündüz 2 saatte 1 değiştiriyorum, bazen yarım saatte 3 beze kaka yapıyor :)))Aman çok tatli masallah.benimki doğdugunda sıktı saçları konaklari tararken baya döküldü.simdide dökülüyor.sarı gibi cikiyor.zaten siyah sacli dogunca sasirmistik.ikimizde bebekligimizde sarisaćliydik cünkü.
Aynen canim.benim bebosta temiz beze yapmasyi cok seviyor.
Ben illa kaka yapmasini beklemiyorum.altini acinxa bi süre bekliyorum.kuruluyorum.havalandiriyorum.
Bezin cok dolmasini da istemiyorum.
Sizin günlük kirli beziniz kac düstü?
Son günlerde bizim.azaldi baya
Tanıştırayım, emzik Mete deseydin :)))) benimki daha ufak olduğu için emziği de ısrarla verdiğimiz için kabul etti sonunda. Ve bir haftadır falan emziği alıp, dönüp uyuyor. Önümüzdeki ay ne yapar bilemem :) buradaki kızlar pazartesi bebeklerini 4 aylık aşıya götürürken ben de 3 aylık izlem için sağlık ocağına gideceğim :)Bazi arkadaşlarin bebegi yatip ağzina emzik verince uyuyormus.
Bende gaźa geldim.kahvalti ediyorduk.baktim huysuzlandi uyku icin.bende önce emzirdim.sonra da yatgina koydum.agzina emzigi verdim.
Oturdum yere.kahvaltimi edeyim dedim sevinçle.kafami çevirdim.bir de ne göreyim.
O tombiş bilegiyle emzigı havaya tutmuş duruyor.
Nedir bu ağzima soktuğunuz der gibi.
Eşimle güle güle öldük
O genellemeleri,kurallari çöpe at annesi :)
En guzeli hisler.Bilgi guzeldir ama her cocuk baskadir.Kendine gore uyarlamak gerekir her zaman.
Boyle seylerin sizleri sıkmasına izin vermeyin.
Ama Ateş'i çıkınca da calpol verince ayni şey olmuyor mu acaba ?yine baskılamış oluyoruz
Bence asidan ne kadar korkulursa sonucu o kadar vahim geciyor. Biz iyi dusunelim. Ben rotanin ikinci dozunu yaptrdm bisy olmadi. Diger asilari icin haftaya gitcm ins4.ay asilati zor mu geciyor kizlar ya tedirgin oldum simdibizimde haftaya sali olacak bu cmtside kendi dr muzda izlem ve rota 2.dozu var
Gecen ay kikosu icinbiraz az demisti bakalim bu ay ne diyecek
Bide su gece kaka yapma hortladi yine bizde gun icinde her kakayi ikinarak zorlanarak yapiyor sizde durumlar ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?