2018 Ekim Anneleri

Bizde o gün hiç ateş çıkmadı Huysuzluk da etmedi bir güzel uyudu uzun uzun.Napsam bu sefer bilmiyorum pazartesi aşı var

Oncesinde vermemelisin.
Asi sonrasi takipte kalmalidin.
Az cikabilir hep takip.Kendi kendine dusebilir illa ilacla dusmez.
Dusmuyor israrla 38leri geciyorsa onerilen olcekte verebilirsin.

Rotanin 2.dozu ile diger asinin zamanini doktorunada saglikocagindaki ebeyede hatirlat ve sor canim.
Bazen duzenleme yapabiliyorlar tarihte.Canli asilarin cakismamasi icin.

Bizim 4.ay asisi sonrask 4-5 saat sonra basladi huysuzluk ve kafasinin arkasi daha sicakti normalden.Atesolcerde rakam degismedi.O sicaklik devam etti huysuzluk gecti sonra.Gece cikar diye korktum hatta ama cikmadi.Takip ettim yine de surekli 2 gun.
Ama 4.ay genel olarak pek atakli ve hareketli geciyor :)))

Ben de haftaya Çarşamba 3 ay kontrolüne götüreceğim tam 3 aylık oluyor haftaya :) bizimki ne yaptıysam emzik almıyor çok komik itiyor diliyle gözüme baka baka

Ben de haftaya Çarşamba 3 ay kontrolüne götüreceğim tam 3 aylık oluyor haftaya :) bizimki ne yaptıysam emzik almıyor çok komik itiyor diliyle gözüme baka baka
Benimki de direndi ama uykuya yardımcı olduğunu anladı ve kabul etti sonunda :) ama sadece uykulu olduğunda alıyor. Ağlarken versem yine atıyor. Cumartesi 3 aylık oluyor kızım, o yüzden pazartesi gidiyoruz. Yarın da olurdu ama ebeler takvime bakıp gün veriyor

Bizimkide son denemelerime ragmen yine de almadi emzik :)
Bu son hafta fena gecti.Belki emzikle dalar dedim ama yok :) Gulup cirpinip eline aliyor cigniyo cigniyor atiyor :))))
Ustuste ataklar oldu sanki.
Ama bicok yeni seyde eklendi :)
Ciglik cigliga heryerde :) Sadece eline uzatinca degil artik uzanip aliyor,yakininda ne varsa dönüp alıyor bide sıkı tutuyor ki :))))

Hepsinin gelisimi asagi yukari ayni aslinda.Ama nelere daha cok maruz kaldiklari,oyunlari,gun icindeki ogrendikleri farkli sadece.Yani bizlere cok iş düşüyor gelisimlerinde :)
Yapmaz demeyin hep deneyin :)
Denedikce ögreniyorlar :) ❤

Biz hâlâ sık sık değiştiriyoruz canım. Belki 8-9 tane gidiyor. Daha 3 aylık benim kız, gündüz 2 saatte 1 değiştiriyorum, bazen yarım saatte 3 beze kaka yapıyor :)))
Cok sıkmis canim ya.keske biraz azalsa.
Benimki hic almaz.
Biraz sinirli bi bebek.uykusu gelince ağzini bi tuhaf yapip çiglık atiyor.emzigi kafama atar benim:)
Keske benimkide sadece uykuya gecerken alsa.
Masallah senin minnosa.iki cocukla zorlanacagini biliyor.seni üzmuyor annesi.
Ins izlemde güzel sonuclar alirsiniz.

Günüm bez değiştirme ve emzirmeyle geçiyor nerdeyse :))) inşallah düzene girer kaka.
Senin Mete oğlan haşin desene :) o da öyle bir bebek, istemiyorsa yapacak bir şey kalmıyor.
İzlem boy kilo, baş göğüs ölçümü falan olacak. İyi gidiyor bizim kız, kilo da iyi boy da. İnşallah biraz yavaşlar kilo alımı yoksa taşıyamiycaz bu gidişle :)))

Benimkide bi ara iyi uyurken alıyor du emzigi kac gundur cigneyip atiyor oyle bala reçel e batitmak mantikli gelmedigi icin bi yerde biri okudum sap simplex ten 1 damla damlatip vermisler almis bende denedim simdi aldi uyuyunca atti tekrar ama

Canim rotanin 2.dozu icin erken degilmi ben ocakta yani 3. Ayinda 1.dozunu yaptirdim.2 ay sonra gel dedi o zaman olacak sanirim.4.asisi zormus cok ateslendi benim bebis bacaklari cok agriyodu gece boyu agladi

:))) Acemi anne olunca her denilene Kulak kabartıyor insan :) Sağol canım verdiğin bilgiler için

Benimkide bi ara iyi uyurken alıyor du emzigi kac gundur cigneyip atiyor oyle bala reçel e batitmak mantikli gelmedigi icin bi yerde biri okudum sap simplex ten 1 damla damlatip vermisler almis bende denedim simdi aldi uyuyunca atti tekrar ama
Önemli olan uyuması :)

Zor tabi 8 9 kere bez degistirmek ne demek.
Ben 4 kere yada 5 kere degistiriyorum.günde 3 kere kaka yapiyor.
Aslinda kakayi cok yapan kilo almaz derler.
Benimkide en son 7100 dü tartimda.bakalim simdi ne olacak.bu ay etrafa bakmaktan pek emmedi.gögüslerim de ona göre biraz terbiye oldu.
Emzigi de zorlamiyorum ama isterdim almasini.
15 tatil boyinca esim evdeydi.ikimzde hep yaninda olduk.bi is tutmadik.
Okullar acilinca isim zor.bagirir durur:)
Senin kızın son halini merak etttim.yanaklar almiş basini gitmiştir:)

Onceden bsabah sagdigimda 240 ml sut cikardi. Artik 75 ml cikiyor. Gun icinde cocuk ac kalmiyor ama sut bitecek mi nedir. Iyi ki dolapta bayagi bi sutum var.

Onceden bsabah sagdigimda 240 ml sut cikardi. Artik 75 ml cikiyor. Gun icinde cocuk ac kalmiyor ama sut bitecek mi nedir. Iyi ki dolapta bayagi bi sutum var.
Canim onceden bebegin gece kalkip emmiyorsa simdi emiyorsa miktari az olur.4 saat ile 8 saat bir degil.
Benimki sabaha kadar sürekli emiyor.haliyle sis goğüsle uyanmiyorum.

Canim rotanin 2.dozu icin erken degilmi ben ocakta yani 3. Ayinda 1.dozunu yaptirdim.2 ay sonra gel dedi o zaman olacak sanirim.4.asisi zormus cok ateslendi benim bebis bacaklari cok agriyodu gece boyu agladi
2-4.ay ya da 3-5.ay olabiliyor
Bizimde Subat'ta 2.doz 3-5.ay yaptirdim

Biraz daha boya gitti bu ay ama yine de yanaklar çok tosbik :)) ben de pek yanından ayrılmıyorum, uyusa bile yanındayım çünkü abisi uyandırıyor :)

Canim onceden bebegin gece kalkip emmiyorsa simdi emiyorsa miktari az olur.4 saat ile 8 saat bir degil.
Benimki sabaha kadar sürekli emiyor.haliyle sis goğüsle uyanmiyorum.
Yok canim. Emse de az cikiyor emmese de. Bi bakima iyi. Akiyordu onceden. Ama sagip stoklamak acisindan kotu simdi

:))) Acemi anne olunca her denilene Kulak kabartıyor insan :) Sağol canım verdiğin bilgiler için

Sadece bebegin yeni ve ogretecek :)
Az olsun insallah kolay deneyimlerle atlatin :)
Saglik konusu cok muallak ama hem com caresiz hissediliyor hem cok dikkatli olmak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…