Bizde o gün hiç ateş çıkmadı Huysuzluk da etmedi bir güzel uyudu uzun uzun.Napsam bu sefer bilmiyorum pazartesi aşı var
4.ay asilati zor mu geciyor kizlar ya tedirgin oldum simdibizimde haftaya sali olacak bu cmtside kendi dr muzda izlem ve rota 2.dozu var
Gecen ay kikosu icinbiraz az demisti bakalim bu ay ne diyecek
Bide su gece kaka yapma hortladi yine bizde gun icinde her kakayi ikinarak zorlanarak yapiyor sizde durumlar ne
Tanıştırayım, emzik Mete deseydin :)))) benimki daha ufak olduğu için emziği de ısrarla verdiğimiz için kabul etti sonunda. Ve bir haftadır falan emziği alıp, dönüp uyuyor. Önümüzdeki ay ne yapar bilemem :) buradaki kızlar pazartesi bebeklerini 4 aylık aşıya götürürken ben de 3 aylık izlem için sağlık ocağına gideceğim :)
Benimki de direndi ama uykuya yardımcı olduğunu anladı ve kabul etti sonunda :) ama sadece uykulu olduğunda alıyor. Ağlarken versem yine atıyor. Cumartesi 3 aylık oluyor kızım, o yüzden pazartesi gidiyoruz. Yarın da olurdu ama ebeler takvime bakıp gün veriyorBen de haftaya Çarşamba 3 ay kontrolüne götüreceğim tam 3 aylık oluyor haftaya :) bizimki ne yaptıysam emzik almıyor çok komik itiyor diliyle gözüme baka baka
Cok sıkmis canim ya.keske biraz azalsa.Biz hâlâ sık sık değiştiriyoruz canım. Belki 8-9 tane gidiyor. Daha 3 aylık benim kız, gündüz 2 saatte 1 değiştiriyorum, bazen yarım saatte 3 beze kaka yapıyor :)))
Benimki hic almaz.Tanıştırayım, emzik Mete deseydin :)))) benimki daha ufak olduğu için emziği de ısrarla verdiğimiz için kabul etti sonunda. Ve bir haftadır falan emziği alıp, dönüp uyuyor. Önümüzdeki ay ne yapar bilemem :) buradaki kızlar pazartesi bebeklerini 4 aylık aşıya götürürken ben de 3 aylık izlem için sağlık ocağına gideceğim :)
Günüm bez değiştirme ve emzirmeyle geçiyor nerdeyse :))) inşallah düzene girer kaka.Cok sıkmis canim ya.keske biraz azalsa.
Benimki hic almaz.
Biraz sinirli bi bebek.uykusu gelince ağzini bi tuhaf yapip çiglık atiyor.emzigi kafama atar benim:)
Keske benimkide sadece uykuya gecerken alsa.
Masallah senin minnosa.iki cocukla zorlanacagini biliyor.seni üzmuyor annesi.
Ins izlemde güzel sonuclar alirsiniz.
Canim rotanin 2.dozu icin erken degilmi ben ocakta yani 3. Ayinda 1.dozunu yaptirdim.2 ay sonra gel dedi o zaman olacak sanirim.4.asisi zormus cok ateslendi benim bebis bacaklari cok agriyodu gece boyu agladi4.ay asilati zor mu geciyor kizlar ya tedirgin oldum simdibizimde haftaya sali olacak bu cmtside kendi dr muzda izlem ve rota 2.dozu var
Gecen ay kikosu icinbiraz az demisti bakalim bu ay ne diyecek
Bide su gece kaka yapma hortladi yine bizde gun icinde her kakayi ikinarak zorlanarak yapiyor sizde durumlar ne
:))) Acemi anne olunca her denilene Kulak kabartıyor insan :) Sağol canım verdiğin bilgiler içinIste burda aşı atesi,diş atesi,hastalik yani mikrobik sebeplerden dolayi ates devreye giriyor
Cocuga özgü olmakla birlikte aşi atesi genelde gecici oluyor ama her ates her cocugu farkli etkiler.38de mudahale yani ilik dusla gecebilirde.Asi atesi genelde 5-6 saat sonra cikip duser.Ama istisnalar vardir.
Dis atesi 38i gecmez mesela.Kafa arkasi daha sicaktir.38i geciyorsa mikrobiktir.
Hastaliklardaki atese ek agri olabilir.Ki hastalik atesi biraz uzun surer 3 gunleri bulur.O yuzden verilebilir.Yani vucut zaten savasiyordur ama tutarsizca ateste cikiyor ve yukseliyordur.
Oncelikli durum 38e yaklastikca soymak,ilik dus aldirmak vb mudahaleler.
Surup,ilac sonraki durum.
Ve mutlaka kesinlikle doktor kontrolu ya da annenin deneyimi aslolandir.Arkadas onerilerini ilaclardan uzak tutmali :)
Önemli olan uyuması :)Benimkide bi ara iyi uyurken alıyor du emzigi kac gundur cigneyip atiyor oyle bala reçel e batitmak mantikli gelmedigi icin bi yerde biri okudum sap simplex ten 1 damla damlatip vermisler almis bende denedim simdi aldi uyuyunca atti tekrar ama
Zor tabi 8 9 kere bez degistirmek ne demek.Günüm bez değiştirme ve emzirmeyle geçiyor nerdeyse :))) inşallah düzene girer kaka.
Senin Mete oğlan haşin desene :) o da öyle bir bebek, istemiyorsa yapacak bir şey kalmıyor.
İzlem boy kilo, baş göğüs ölçümü falan olacak. İyi gidiyor bizim kız, kilo da iyi boy da. İnşallah biraz yavaşlar kilo alımı yoksa taşıyamiycaz bu gidişle :)))
Canim onceden bebegin gece kalkip emmiyorsa simdi emiyorsa miktari az olur.4 saat ile 8 saat bir degil.Onceden bsabah sagdigimda 240 ml sut cikardi. Artik 75 ml cikiyor. Gun icinde cocuk ac kalmiyor ama sut bitecek mi nedir. Iyi ki dolapta bayagi bi sutum var.
2-4.ay ya da 3-5.ay olabiliyorCanim rotanin 2.dozu icin erken degilmi ben ocakta yani 3. Ayinda 1.dozunu yaptirdim.2 ay sonra gel dedi o zaman olacak sanirim.4.asisi zormus cok ateslendi benim bebis bacaklari cok agriyodu gece boyu agladi
Biraz daha boya gitti bu ay ama yine de yanaklar çok tosbik :)) ben de pek yanından ayrılmıyorum, uyusa bile yanındayım çünkü abisi uyandırıyor :)Zor tabi 8 9 kere bez degistirmek ne demek.
Ben 4 kere yada 5 kere degistiriyorum.günde 3 kere kaka yapiyor.
Aslinda kakayi cok yapan kilo almaz derler.
Benimkide en son 7100 dü tartimda.bakalim simdi ne olacak.bu ay etrafa bakmaktan pek emmedi.gögüslerim de ona göre biraz terbiye oldu.
Emzigi de zorlamiyorum ama isterdim almasini.
15 tatil boyinca esim evdeydi.ikimzde hep yaninda olduk.bi is tutmadik.
Okullar acilinca isim zor.bagirir durur:)
Senin kızın son halini merak etttim.yanaklar almiş basini gitmiştir:)
Yok canim. Emse de az cikiyor emmese de. Bi bakima iyi. Akiyordu onceden. Ama sagip stoklamak acisindan kotu simdiCanim onceden bebegin gece kalkip emmiyorsa simdi emiyorsa miktari az olur.4 saat ile 8 saat bir degil.
Benimki sabaha kadar sürekli emiyor.haliyle sis goğüsle uyanmiyorum.
:))) Acemi anne olunca her denilene Kulak kabartıyor insan :) Sağol canım verdiğin bilgiler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?