Onceden bsabah sagdigimda 240 ml sut cikardi. Artik 75 ml cikiyor. Gun icinde cocuk ac kalmiyor ama sut bitecek mi nedir. Iyi ki dolapta bayagi bi sutum var.
Valla eskiden daha uykusuz ve stresliydim. Dedigin gibi bebege gore ayarlaniyor sanirim.Birdaki 'önceden' cok onemli :)
Hani diyoruz ya artik ayarlaniyor diye onunda etkisi vardir.Gece uyanmalarinin,beslenmenin,stresinin.Etken cok.
Bereketli olsun :)
Buzlukta 3 ay
Dolapta 3 gun
Disarda 3 saat
Hep 3 aklimda olsun :)))
Kaç kilo oldu canım bebeğin benimki de çok tombik inan şu haliyle bile taşıyamıyorum 3. Ay kontrolde 7800 olmuştu bu ay daha az aldı ama 8500 e yaklaştık diye düşünüyorum. İki gün önce hasta olacak gibiydim vücudum dökülüyordu kaldıramadım oğlumu resmenGünüm bez değiştirme ve emzirmeyle geçiyor nerdeyse :))) inşallah düzene girer kaka.
Senin Mete oğlan haşin desene :) o da öyle bir bebek, istemiyorsa yapacak bir şey kalmıyor.
İzlem boy kilo, baş göğüs ölçümü falan olacak. İyi gidiyor bizim kız, kilo da iyi boy da. İnşallah biraz yavaşlar kilo alımı yoksa taşıyamiycaz bu gidişle :)))
Oy maşallah :)) 4 ay daha 6 kiloyu göremedik :)) Sağlıkla büyüsün kuzular:)) Şansları bol olsun tüm bebeklerin..Kaç kilo oldu canım bebeğin benimki de çok tombik inan şu haliyle bile taşıyamıyorum 3. Ay kontrolde 7800 olmuştu bu ay daha az aldı ama 8500 e yaklaştık diye düşünüyorum. İki gün önce hasta olacak gibiydim vücudum dökülüyordu kaldıramadım oğlumu resmen
Ben o tombik yanaklari yerim.ya çok seker bu bebekler.Biraz daha boya gitti bu ay ama yine de yanaklar çok tosbik :)) ben de pek yanından ayrılmıyorum, uyusa bile yanındayım çünkü abisi uyandırıyor :)
Hicbisey kötü değil.çalisan anne istedigi gibi emziremez zaten.keşke 1 sene izin kullanabilsen.yada yarim gün gitsen.Yok canim. Emse de az cikiyor emmese de. Bi bakima iyi. Akiyordu onceden. Ama sagip stoklamak acisindan kotu simdi
Ben tombik bebekleri seviyorum ya.kaldirmasi zor evet ama o bilekler tombislesiyor ya isiriyorum.Kaç kilo oldu canım bebeğin benimki de çok tombik inan şu haliyle bile taşıyamıyorum 3. Ay kontrolde 7800 olmuştu bu ay daha az aldı ama 8500 e yaklaştık diye düşünüyorum. İki gün önce hasta olacak gibiydim vücudum dökülüyordu kaldıramadım oğlumu resmen
Amin canım inş tüm kuzucukların. Biz ikinci ayda 6800 olmuştuk ikiye katlamıştı doğum kilosunu sonra yavaşladıOy maşallah :)) 4 ay daha 6 kiloyu göremedik :)) Sağlıkla büyüsün kuzular:)) Şansları bol olsun tüm bebeklerin..
Benim de öyle sarkmıyor yanakları falan canım kemikleri iri galiba bir de eti sıkı derler bizim oralarda eti çok sert yumuşak değil belki sizin de öyledir o yüzden göstermiyor olabilir kilosunuBen o tombik yanaklari yerim.ya çok seker bu bebekler.
Hicbisey kötü değil.çalisan anne istedigi gibi emziremez zaten.keşke 1 sene izin kullanabilsen.yada yarim gün gitsen.
Ben tombik bebekleri seviyorum ya.kaldirmasi zor evet ama o bilekler tombislesiyor ya isiriyorum.
Bu arada benim bebegim seninkine yakin ama hic öyle yüzü tombik degil.yüzü yanaklari minicik.vücudu da tombul degil.
Acaba tarti mi yanlis tartiyor diyorum.
iki aylık kontrolde 62 cm , 7100 gramdı. Pazartesi 3 aylık kontrol var bakalım ne kadar büyümüş :) oğlum çırpı gibi, kemikleri sayılıyor. Kızım da tospik bişey :) bakalım büyüdükçe zayıflayacak mı abisi gibi :)Kaç kilo oldu canım bebeğin benimki de çok tombik inan şu haliyle bile taşıyamıyorum 3. Ay kontrolde 7800 olmuştu bu ay daha az aldı ama 8500 e yaklaştık diye düşünüyorum. İki gün önce hasta olacak gibiydim vücudum dökülüyordu kaldıramadım oğlumu resmen
isyerinde buzdolabi varsa sagip oraya koyabilirsin sonra termos çanta ve buz akuleriyle eve getirirsinBende böyle biliyorum ama kontrolde doktoru işte mutlaka sağ dedi. Koyacak yerim yok nasıl muhafaza edebilirim diye sordum atayım mı dedim atmak yok 3 saat dışarıda tutabilirsin ardından eve gelince dolaba koy ertesi gün verirsin dedi. Bozulmaz mı ki böyle?
İşte sağdıklarınızı nasıl eve getirmeyi düşünüyorsunuz işe başlayacak hanımlar?
Olabilir canimBenim de öyle sarkmıyor yanakları falan canım kemikleri iri galiba bir de eti sıkı derler bizim oralarda eti çok sert yumuşak değil belki sizin de öyledir o yüzden göstermiyor olabilir kilosunu
Bende böyle biliyorum ama kontrolde doktoru işte mutlaka sağ dedi. Koyacak yerim yok nasıl muhafaza edebilirim diye sordum atayım mı dedim atmak yok 3 saat dışarıda tutabilirsin ardından eve gelince dolaba koy ertesi gün verirsin dedi. Bozulmaz mı ki böyle?
İşte sağdıklarınızı nasıl eve getirmeyi düşünüyorsunuz işe başlayacak hanımlar?
Yarim gun zaten canim. Hatta bos derslerimde eve gelcem. Yakin bayagi. Insallah bakalim...Ben o tombik yanaklari yerim.ya çok seker bu bebekler.
Hicbisey kötü değil.çalisan anne istedigi gibi emziremez zaten.keşke 1 sene izin kullanabilsen.yada yarim gün gitsen.
Ben tombik bebekleri seviyorum ya.kaldirmasi zor evet ama o bilekler tombislesiyor ya isiriyorum.
Bu arada benim bebegim seninkine yakin ama hic öyle yüzü tombik degil.yüzü yanaklari minicik.vücudu da tombul degil.
Acaba tarti mi yanlis tartiyor diyorum.
Oy masallah. Kac kilo dogdu ki?iki aylık kontrolde 62 cm , 7100 gramdı. Pazartesi 3 aylık kontrol var bakalım ne kadar büyümüş :) oğlum çırpı gibi, kemikleri sayılıyor. Kızım da tospik bişey :) bakalım büyüdükçe zayıflayacak mı abisi gibi :)
4200 doğdu canım :) 53 cm boyOy masallah. Kac kilo dogdu ki?
Teşekkürler canimZeynolin44 Cok gecmis olsun bebisine❤
Onceden bsabah sagdigimda 240 ml sut cikardi. Artik 75 ml cikiyor. Gun icinde cocuk ac kalmiyor ama sut bitecek mi nedir. Iyi ki dolapta bayagi bi sutum var.
Çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır burnunu sürekli açık tutmaya çalışın.Kızım biraz öksürüyordu dun aksam baya tıkandı boğazı balgam vardı çıkaramadı çok kotu oldu hemen alıp gittik buhar verdi dr sakinleşti biraz ilk kez hasta oldu küçük olduklari için insan korkuyor( umarım kolay atlatırız
Oyyy maşallah kuzu ya. Benim kız 6 civarında kaldırması çok zor olmaya başladı 8 kiloyu düşünemiyorum :)Kaç kilo oldu canım bebeğin benimki de çok tombik inan şu haliyle bile taşıyamıyorum 3. Ay kontrolde 7800 olmuştu bu ay daha az aldı ama 8500 e yaklaştık diye düşünüyorum. İki gün önce hasta olacak gibiydim vücudum dökülüyordu kaldıramadım oğlumu resmen
İş yeri sadece bize ait değil canım biberonla koyamam tuhaf olur sanki termos ya da kapalı bi kapla koyabilirim sanırım.isyerinde buzdolabi varsa sagip oraya koyabilirsin sonra termos çanta ve buz akuleriyle eve getirirsin
Termos, sıcaklığı geçirmeyecek kaplar falan almam gerekecek sanırım. Sıcakta nasıl olacak bilmiyorum şimdi idare ederim de.Dolaba koyup sonradan buzluga atmak gb ornek.
Ama havalar isindikca 3 saat disarda durmaz gb bence.
Uygun canta vb urun alabilirsiniz gunluk sagdiklariniz icin eve getirirken.
Ben de onu anlamadim. Demin yarim saat bi memeyi emdi mesela. Ama makine 12 dakikadan sonra damla damla cikariyor. Sabah 75 ml cikti dedim ya. Benim kizim 75 ml ile doymaz. Imkansiz. Cunku biberondan 150 iciyordu daha bir ay once. Belki bebek emdikce fazla geliyordur. Ya da kizimin midesi kuculdu.Artık bebeğin ihtiyacı kadar üretiyor ya da emmeye başladığında üretmeye başlıyor olabilir mi ya şu sağma işini bi ben beceremiyorum bebeğim doyuyor ama süt sağdığımda gelmiyor nerede hata yapıyorum bilmiyorum
Bende bundan bide bunun el cantasi gibi olanlarindan varÇok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır burnunu sürekli açık tutmaya çalışın.
Oyyy maşallah kuzu ya. Benim kız 6 civarında kaldırması çok zor olmaya başladı 8 kiloyu düşünemiyorum :)
İş yeri sadece bize ait değil canım biberonla koyamam tuhaf olur sanki termos ya da kapalı bi kapla koyabilirim sanırım.
Bebek çantasının bi gözünde biberon koymaya yer vardı sıcaklığı sabit tutan bi madde ile kaplamışlar alüminyum gibi. O yeter mi acaba ayrı bişey mi almak gerekir?
Termos, sıcaklığı geçirmeyecek kaplar falan almam gerekecek sanırım. Sıcakta nasıl olacak bilmiyorum şimdi idare ederim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?