- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
10-12 saat deniyor yiyeceklerde. imkansız yani.Arkadaşlar dalgınlığıma geldi pilava tereyağ koydum süte hemen geçer mi ondan mı oldu bilmiyorum sabahtan beri kızımın yüzü normaldi kızarıklık yok denebilirdi şimdi kızardı kabardı yine
almak istiyorsanız erken degil. birkac aya baslanacak kısmet olursaE bebekte subat indirimleri yayinlanmis ek gida zamani lazim olucaklari almayi dusunuyorum erken mi olur sizce ozellikle buharli pisirici cok pahali indirimdeyken alayim diyorum
Benim kızım gayeyt iyi doyuyor şu an bugün sağdım tek memeden 60 ml çıktı anlamadım normal mi az mı sağıp bırakacağım yavaştan ama günde 2 kere 100 ml kadar bırakmam lazım yapabilirim umarım.Ben de onu anlamadim. Demin yarim saat bi memeyi emdi mesela. Ama makine 12 dakikadan sonra damla damla cikariyor. Sabah 75 ml cikti dedim ya. Benim kizim 75 ml ile doymaz. Imkansiz. Cunku biberondan 150 iciyordu daha bir ay once. Belki bebek emdikce fazla geliyordur. Ya da kizimin midesi kuculdu.
Bu güzelmiş bende bakayım sağol canım. Sağdığımız sütü buzdolabında bekletip eve giderken bununla götüreceğiz değil mi?Bende bundan bide bunun el cantasi gibi olanlarindan var
Aynen lazım olanları yavaştan almaya başlamak lazım. İhtiyaç olabilecekleri ya da aklıma geleni herkes yazsa mı.E bebekte subat indirimleri yayinlanmis ek gida zamani lazim olucaklari almayi dusunuyorum erken mi olur sizce ozellikle buharli pisirici cok pahali indirimdeyken alayim diyorum
Canim rotanin 2.dozu icin erken degilmi ben ocakta yani 3. Ayinda 1.dozunu yaptirdim.2 ay sonra gel dedi o zaman olacak sanirim.4.asisi zormus cok ateslendi benim bebis bacaklari cok agriyodu gece boyu agladi
Arkadaşlar rota disindaki özel aşıları araştırdınız mi?
Islak mendil kullanan arkadaşlar hangi markadan memnunusunuz unibaby yenidoğan kullanıyodum geçen gün bi tanesini yüzüme sürdüm yüzüm yandı eşime de dedim dene eşimde yakıyo bu dedi sözde saflaştırılmış su ve pamuk sadece ama inanmıyorum marka marka deniyorum ama kararsızım
Aynisini muhendisinogluna sormuslardi. Bebek cildi ph ile bizimki farkli tarzi bir sey yazmisti.Islak mendil kullanan arkadaşlar hangi markadan memnunusunuz unibaby yenidoğan kullanıyodum geçen gün bi tanesini yüzüme sürdüm yüzüm yandı eşime de dedim dene eşimde yakıyo bu dedi sözde saflaştırılmış su ve pamuk sadece ama inanmıyorum marka marka deniyorum ama kararsızım
hangi aylarda önerdi, bizim ki 9. ay dedi.Bizim dr muz menenjit (a,c,wy) ile meningokok (b) asilarinida yapiyor
Islak mendil kullanmıyorum. Mustela pisik kremi. Baby&me pamukIslak mendil kullanan arkadaşlar hangi markadan memnunusunuz unibaby yenidoğan kullanıyodum geçen gün bi tanesini yüzüme sürdüm yüzüm yandı eşime de dedim dene eşimde yakıyo bu dedi sözde saflaştırılmış su ve pamuk sadece ama inanmıyorum marka marka deniyorum ama kararsızım
Ben de ilk mustela almistim. Hep ayni koku olunca bi sure sonra midem bulaniyo diye sebamed aldim. Bitmek uzere. Meger o da temiz icerikli degilmis. Tekrar mustela aldim simdi.Islak mendil kullanmıyorum. Mustela pisik kremi. Baby&me pamuk
hangi aylarda önerdi, bizim ki 9. ay dedi.
icine buzda koysan daha iyi tutar sanki poşet buz kaliplari oluyo yuvarlak yuvarlak icine iyi oturur. Mavi kapakli kaplardan var bende sut sagma nin yaninda hediyesiydi aldigimda henüz kullanmadim ama disari cikarken yanimiza biseyler almak icin guzel olabilir. Ek gida isi beni hem korkutuyo hem heyecanlandiriyo. Minnak agizlariyla kasikla yogurt lar fln yiyeceklerBenim kızım gayeyt iyi doyuyor şu an bugün sağdım tek memeden 60 ml çıktı anlamadım normal mi az mı sağıp bırakacağım yavaştan ama günde 2 kere 100 ml kadar bırakmam lazım yapabilirim umarım.
Bu güzelmiş bende bakayım sağol canım. Sağdığımız sütü buzdolabında bekletip eve giderken bununla götüreceğiz değil mi?
Aynen lazım olanları yavaştan almaya başlamak lazım. İhtiyaç olabilecekleri ya da aklıma geleni herkes yazsa mı.
Ben aventin süt saklama kutularından almayı düşünüyorum mavi kapaklılardan. Süt saklamak, yoğurt yapmak ya da yiyeceklerini koymak için kullanabilirim. Biberon başlığı ile de uyumlular.
Bende şaşırdım ama süt ürünü tüketmedim üstüde penye10-12 saat deniyor yiyeceklerde. imkansız yani.
Bende böyle biliyorum ama kontrolde doktoru işte mutlaka sağ dedi. Koyacak yerim yok nasıl muhafaza edebilirim diye sordum atayım mı dedim atmak yok 3 saat dışarıda tutabilirsin ardından eve gelince dolaba koy ertesi gün verirsin dedi. Bozulmaz mı ki böyle?
İşte sağdıklarınızı nasıl eve getirmeyi düşünüyorsunuz işe başlayacak hanımlar?
Bize doktor en az 8 saat sonra geçer demişti..Arkadaşlar dalgınlığıma geldi pilava tereyağ koydum süte hemen geçer mi ondan mı oldu bilmiyorum sabahtan beri kızımın yüzü normaldi kızarıklık yok denebilirdi şimdi kızardı kabardı yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?