Doğduğundan beri sleepy kullanıyorum memnunumIslak mendil kullanan arkadaşlar hangi markadan memnunusunuz unibaby yenidoğan kullanıyodum geçen gün bi tanesini yüzüme sürdüm yüzüm yandı eşime de dedim dene eşimde yakıyo bu dedi sözde saflaştırılmış su ve pamuk sadece ama inanmıyorum marka marka deniyorum ama kararsızım
Beni de aynı şekilde korkutuyor ama hevesleniyorum da. Anlamadığım çok şey var mesela 2-3 öğün verecek miyiz yoksa sadece günde 1 kere bi tadımlık mı vericez ilk başta. Mesela ilk başladığımızda havuç tattırdık diyelim yoğurt verecek miyiz o gün gibi.icine buzda koysan daha iyi tutar sanki poşet buz kaliplari oluyo yuvarlak yuvarlak icine iyi oturur. Mavi kapakli kaplardan var bende sut sagma nin yaninda hediyesiydi aldigimda henüz kullanmadim ama disari cikarken yanimiza biseyler almak icin guzel olabilir. Ek gida isi beni hem korkutuyo hem heyecanlandiriyo. Minnak agizlariyla kasikla yogurt lar fln yiyecekler
Hatta düzelteyim bir şey yemedim :) yani kahvaltıda zeytin ekmek roka salata o kadar sonra fırsatım olmadı zaten nasıl Bulacağım şimdi ne kızarttı10-12 saat deniyor yiyeceklerde. imkansız yani.
ne zor is inşallah uzun sürmezHatta düzelteyim bir şey yemedim :) yani kahvaltıda zeytin ekmek roka salata o kadar sonra fırsatım olmadı zaten nasıl Bulacağım şimdi ne kızarttı
Benim kızım 3 aylık pazartesi başlıyorum doktora sordum 80-120 arası içer bebeğe bağlı gibi bi cevap verdi 100+100 bırakmaya çalışacağım ay arttıkça artması gerek sanırım ama o kadar çıkartabilir miyim bilmiyorum stok yapmadım buzluktakilerin tadı değişiyormuş diyeİş yerimde buzdolabı var oraya koycam eve gelirkende termos çantama koycam. Günlük olarak toplam kaç cc içer acaba. Meme verdiğim için cc olarak hiç bilmiyorum. İşe 5,5 aylıkken başlıcam doktorumuzda 7 aylıkken ek gıdaya geçicez kg iyi dedi
İnşallah .. kızarıklık gidince tamam bulduk süt ürünleri tüketmem olur biter dedim ama başka şeylerde var galibane zor is inşallah uzun sürmez
Evet canım sadece emziriyorumB Bir mucize emziriyorsun anladığım kadarıyla mama da veriyormusun
Tadı değişmesede süresi geçmiş olacaktı 3 ay mış benimkiler çöp oldu malesefBenim kızım 3 aylık pazartesi başlıyorum doktora sordum 80-120 arası içer bebeğe bağlı gibi bi cevap verdi 100+100 bırakmaya çalışacağım ay arttıkça artması gerek sanırım ama o kadar çıkartabilir miyim bilmiyorum stok yapmadım buzluktakilerin tadı değişiyormuş diye
bizdede öyle yemediğini halde huzursuz ben süt ürünü yumurta kuruyemiş yemiyorumİnşallah .. kızarıklık gidince tamam bulduk süt ürünleri tüketmem olur biter dedim ama başka şeylerde var galiba
ne kararlık bebeğin canımEvet canım sadece emziriyorum
Bize böyle karisik bisey vermediler.Bizim asi takvimimiz bu sekilde
3 ekim dogumlu kizim
Icinde ekstradan birde gıdada kullanilan küf önleyici bisey varmiş adini unuttum şimdi ama yenilmesinde zararli olmayan bişey.. onun disinda bebeklerle cilt ph ı farkli oldugu icin bizi yakiyormuş.. ben doğduğundan beri kullaniyorum zarari olsa önce onlarin poposu kizarir daha hassas sonuçta..Islak mendil kullanan arkadaşlar hangi markadan memnunusunuz unibaby yenidoğan kullanıyodum geçen gün bi tanesini yüzüme sürdüm yüzüm yandı eşime de dedim dene eşimde yakıyo bu dedi sözde saflaştırılmış su ve pamuk sadece ama inanmıyorum marka marka deniyorum ama kararsızım
Dün ne tükettiniz belki ondandir.. benimkide bugün yemyeşil bir kaka yapti biktim belirsizliklerden..Bende şaşırdım ama süt ürünü tüketmedim üstüde penye
biz iyi gidiyorduk ben bir hafta diyeti bozdum kızım yine huzursuz kaka yeşil mukuslu sadece kan bitti tahlildede negatif çıktı gizli kan dr günlük kaka resmini cekmemizi istediIcinde ekstradan birde gıdada kullanilan küf önleyici bisey varmiş adini unuttum şimdi ama yenilmesinde zararli olmayan bişey.. onun disinda bebeklerle cilt ph ı farkli oldugu icin bizi yakiyormuş.. ben doğduğundan beri kullaniyorum zarari olsa önce onlarin poposu kizarir daha hassas sonuçta..
Dün ne tükettiniz belki ondandir.. benimkide bugün yemyeşil bir kaka yapti biktim belirsizliklerden..
Bize böyle karisik bisey vermediler.
Benim aşı kartim var.günü gününe yazılı.
Bu arada benim dikkatimi daha cok tirnaklarin cekti:)
Ben vakit bulamiyorum saç toplamaya:)
Bizimde yarin kontrol var.. benim problemim kilo almiyor.. bakalim ne olucakbiz iyi gidiyorduk ben bir hafta diyeti bozdum kızım yine huzursuz kaka yeşil mukuslu sadece kan bitti tahlildede negatif çıktı gizli kan dr günlük kaka resmini cekmemizi istedi
bizimde az aliyor ama doktorların hepsi normal dedi gelisimine siz hangi bölüme gidiyorsunuz mama verdiler miBizimde yarin kontrol var.. benim problemim kilo almiyor.. bakalim ne olucak
Benimki cok az aldi doktor kilo almamiş bu cocuk dedi hatta.. yarin duruma göre mama verilcek.. özel doktora gidiyorumbizimde az aliyor ama doktorların hepsi normal dedi gelisimine siz hangi bölüme gidiyorsunuz mama verdiler mi
araştırma hastanesi varsa yakininizda oraya gidin detaylı bakılsın özellere hic guvenmiyorumBenimki cok az aldi doktor kilo almamiş bu cocuk dedi hatta.. yarin duruma göre mama verilcek.. özel doktora gidiyorum
Evet tadi kotu. Isittigimi ilinmis mi diye elime dokup yalamistim. Butun gun midem bulandi. Ama bizim kiz iciyor. Hic de bir sey olmadi.Benim kızım 3 aylık pazartesi başlıyorum doktora sordum 80-120 arası içer bebeğe bağlı gibi bi cevap verdi 100+100 bırakmaya çalışacağım ay arttıkça artması gerek sanırım ama o kadar çıkartabilir miyim bilmiyorum stok yapmadım buzluktakilerin tadı değişiyormuş diye
Canim ben 2 ay olunca her gun buzluktan bi tane cikartip esime biberonla verdirdim. Cunku biberonu da reddetmemesi unutmamasi lazim. O biberonla beslerken ben sagdigimi tekrar buzluga koydum. En eski 20 kasim var su an.Tadı değişmesede süresi geçmiş olacaktı 3 ay mış benimkiler çöp oldu malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?