2018 Ekim Anneleri

Doğduğundan beri sleepy kullanıyorum memnunum
Beni de aynı şekilde korkutuyor ama hevesleniyorum da. Anlamadığım çok şey var mesela 2-3 öğün verecek miyiz yoksa sadece günde 1 kere bi tadımlık mı vericez ilk başta. Mesela ilk başladığımızda havuç tattırdık diyelim yoğurt verecek miyiz o gün gibi.

Benim kızım 3 aylık pazartesi başlıyorum doktora sordum 80-120 arası içer bebeğe bağlı gibi bi cevap verdi 100+100 bırakmaya çalışacağım ay arttıkça artması gerek sanırım ama o kadar çıkartabilir miyim bilmiyorum stok yapmadım buzluktakilerin tadı değişiyormuş diye

Tadı değişmesede süresi geçmiş olacaktı 3 ay mış benimkiler çöp oldu malesef

Icinde ekstradan birde gıdada kullanilan küf önleyici bisey varmiş adini unuttum şimdi ama yenilmesinde zararli olmayan bişey.. onun disinda bebeklerle cilt ph ı farkli oldugu icin bizi yakiyormuş.. ben doğduğundan beri kullaniyorum zarari olsa önce onlarin poposu kizarir daha hassas sonuçta..

Bende şaşırdım ama süt ürünü tüketmedim üstüde penye
Dün ne tükettiniz belki ondandir.. benimkide bugün yemyeşil bir kaka yapti biktim belirsizliklerden..

biz iyi gidiyorduk ben bir hafta diyeti bozdum kızım yine huzursuz kaka yeşil mukuslu sadece kan bitti tahlildede negatif çıktı gizli kan dr günlük kaka resmini cekmemizi istedi

Bize böyle karisik bisey vermediler.
Benim aşı kartim var.günü gününe yazılı.
Bu arada benim dikkatimi daha cok tirnaklarin cekti:)
Ben vakit bulamiyorum saç toplamaya:)

Canim saglik ocaginin asi karti ayri bu ozel dr un yazdigi recete.
Bu arada bu receteyi almadan once bi kacamak yapip kuafore gitmistim manikur yaptirmistim ondan kalma yoksa halimiz ayni :))

biz iyi gidiyorduk ben bir hafta diyeti bozdum kızım yine huzursuz kaka yeşil mukuslu sadece kan bitti tahlildede negatif çıktı gizli kan dr günlük kaka resmini cekmemizi istedi
Bizimde yarin kontrol var.. benim problemim kilo almiyor.. bakalim ne olucak

Evet tadi kotu. Isittigimi ilinmis mi diye elime dokup yalamistim. Butun gun midem bulandi. Ama bizim kiz iciyor. Hic de bir sey olmadi.
Iyi ki biriktirmisim cunku artik hem o kadar sut cikmiyor hem ben sagmaya mecal bulamiyorum.

Tadı değişmesede süresi geçmiş olacaktı 3 ay mış benimkiler çöp oldu malesef
Canim ben 2 ay olunca her gun buzluktan bi tane cikartip esime biberonla verdirdim. Cunku biberonu da reddetmemesi unutmamasi lazim. O biberonla beslerken ben sagdigimi tekrar buzluga koydum. En eski 20 kasim var su an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…