2018 Ekim Anneleri

Bize böyle karisik bisey vermediler.
Benim aşı kartim var.günü gününe yazılı.
Bu arada benim dikkatimi daha cok tirnaklarin cekti:)
Ben vakit bulamiyorum saç toplamaya:)
Ben de ne guzelmis tirnaklari dedim. Eskiden ojesiz cikmazdim. Hey gidi...

Dünde dikkat ettim dr muayenesinden sonra süt ürünlerini kestim zetin ekmek yiyorum ayıp olmazsa öğlen bolonez soslu makarna akşam da salata yaptım yedim yarından itibaren tek tek not almaya başlayım en iyisi daha sağlıklı olur

Canim domates de alerji yapabiliyor. Bolonez sostan olabilir.

Canim ben 2 ay olunca her gun buzluktan bi tane cikartip esime biberonla verdirdim. Cunku biberonu da reddetmemesi unutmamasi lazim. O biberonla beslerken ben sagdigimi tekrar buzluga koydum. En eski 20 kasim var su an.
Bizim hanımefendi biberonuda almadığı için veremedim yoğurt yaparım diyodum o da olmadı şimdi sağacak sütümde yok çünkü tek meme emziriyorum zaten diğerini sabah sağayım dedim bir saat uğraştım 25 ml anca geldi bide ondan gelen süt sapsarıydı inatla emmiyor o mememi ya bi emse açılacak biliyorum ama işte yay gibi gerilip ağlıyor daha o tarafa yatar yatmaz

Ocak ayının başında çocuk doktorumuza gitmiştim şimdiden buzluğa sütünü at kenarda olsun hiçbirşey olmaz dedi. Bende baya süt oldu. Dışarı çıkınca anneanne/babaanne veriyor o sütlerden

Bunu bebek cildi ve eriskin cildi ph degeri farkliligi ile bagdastiriyorlar.
Su pamuk kendin denesen daha makbul o zaman.Sadece gunluk hazirlamalisin kuf olusumu icin.

Canim saglik ocaginin asi karti ayri bu ozel dr un yazdigi recete.
Bu arada bu receteyi almadan once bi kacamak yapip kuafore gitmistim manikur yaptirmistim ondan kalma yoksa halimiz ayni :))
Anladim canim.ası konusunda kusuruma bakma.
Manikürün de hayırli olsun.ins hep yaptirmaya firsat bulursun:)
Ben de ne guzelmis tirnaklari dedim. Eskiden ojesiz cikmazdim. Hey gidi...
Ah ah hic sorma.ben açikken bi bakimliydim ki.hey gidi günler:)
(Açiktan kastim evlenmeden once.esim cok kıskanç biridir)

Size is yerinde sut sagan bir arkadasin basina geleni anlatayim da gulun. Yer okul. Arkadas sutunu cay ocagindaki buzdolabina koyuyor. Bir kac ders sonra bir sinifa giriyor. Bir bakiyor ogrencinin kafasinda sut poseti. Bu ne diyor. Arkadasimla kafamiz carpisti buz koydum diyor cocuk.

Ahaahaaaa:)
Ne bilsin çocuk.
Ben bile doğum yaptiktan sonra ögrendim sutun sağılip dolaba konduğunu.ne cahilim:)

Canim sende bebegi hangi gogsunu emiyorsa oyle yatir ama biraz bükülerek digerini sok ağzina.
Ben hep öyle yaptim digerini emmedigi zaman.

Canim sende bebegi hangi gogsunu emiyorsa oyle yatir ama biraz bükülerek digerini sok ağzina.
Ben hep öyle yaptim digerini emmedigi zaman.
Ah ne şekillere girdim bir bilsen :)) bazen fülme krizine giriyorum emzirecem derken şimdi hep solu emince sağa yatıyor kafada oraya meyilli sola yatırıp veriyorum aynı memeyi onda bile huy çıkartıyor ne değişti yani aynı meme al em işte :) bi bırakacam yamuk kafa kalacaksın sonra diyorum :))))

Ben de baby me pamuk ve kaynamış su kullanıyorum

Ben de öyle yapıyorum sağı pek emmek istemiyor nedense
Ay ne alem bu bebekler ya....
Bide hemen farkediyorlar.
Memenin tadi mi farkli nedir:)
Benimki çok.acikinca burnunu yüzünü memeye gömüyor.ac olmayinca da tutup tutup birakiyor.bende hafi doydun sen kalk diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…