- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
120 günlük canımne kararlık bebeğin canım
Ben de ne guzelmis tirnaklari dedim. Eskiden ojesiz cikmazdim. Hey gidi...Bize böyle karisik bisey vermediler.
Benim aşı kartim var.günü gününe yazılı.
Bu arada benim dikkatimi daha cok tirnaklarin cekti:)
Ben vakit bulamiyorum saç toplamaya:)
Dünde dikkat ettim dr muayenesinden sonra süt ürünlerini kestim zetin ekmek yiyorum ayıp olmazsa öğlen bolonez soslu makarna akşam da salata yaptım yedim yarından itibaren tek tek not almaya başlayım en iyisi daha sağlıklı olurIcinde ekstradan birde gıdada kullanilan küf önleyici bisey varmiş adini unuttum şimdi ama yenilmesinde zararli olmayan bişey.. onun disinda bebeklerle cilt ph ı farkli oldugu icin bizi yakiyormuş.. ben doğduğundan beri kullaniyorum zarari olsa önce onlarin poposu kizarir daha hassas sonuçta..
Dün ne tükettiniz belki ondandir.. benimkide bugün yemyeşil bir kaka yapti biktim belirsizliklerden..
Canim domates de alerji yapabiliyor. Bolonez sostan olabilir.Dünde dikkat ettim dr muayenesinden sonra süt ürünlerini kestim zetin ekmek yiyorum ayıp olmazsa öğlen bolonez soslu makarna akşam da salata yaptım yedim yarından itibaren tek tek not almaya başlayım en iyisi daha sağlıklı olur
Bizim hanımefendi biberonuda almadığı için veremedim yoğurt yaparım diyodum o da olmadı şimdi sağacak sütümde yok çünkü tek meme emziriyorum zaten diğerini sabah sağayım dedim bir saat uğraştım 25 ml anca geldi bide ondan gelen süt sapsarıydı inatla emmiyor o mememi ya bi emse açılacak biliyorum ama işte yay gibi gerilip ağlıyor daha o tarafa yatar yatmazCanim ben 2 ay olunca her gun buzluktan bi tane cikartip esime biberonla verdirdim. Cunku biberonu da reddetmemesi unutmamasi lazim. O biberonla beslerken ben sagdigimi tekrar buzluga koydum. En eski 20 kasim var su an.
Arkadaşlar rota disindaki özel aşıları araştırdınız mi?
Benim kızım 3 aylık pazartesi başlıyorum doktora sordum 80-120 arası içer bebeğe bağlı gibi bi cevap verdi 100+100 bırakmaya çalışacağım ay arttıkça artması gerek sanırım ama o kadar çıkartabilir miyim bilmiyorum stok yapmadım buzluktakilerin tadı değişiyormuş diye
Allah Allaahh ya ben onu çiğ tüketirsem sanıyorum ne zormuş gerçektenCanim domates de alerji yapabiliyor. Bolonez sostan olabilir.
Islak mendil kullanan arkadaşlar hangi markadan memnunusunuz unibaby yenidoğan kullanıyodum geçen gün bi tanesini yüzüme sürdüm yüzüm yandı eşime de dedim dene eşimde yakıyo bu dedi sözde saflaştırılmış su ve pamuk sadece ama inanmıyorum marka marka deniyorum ama kararsızım
Bilemiyorum ki cig pismis diye dusunmemistim. Ama baska sey de yemedim diyorsun. En mantikli o geldi.Allah Allaahh ya ben onu çiğ tüketirsem sanıyorum ne zormuş gerçekten
Anladim canim.ası konusunda kusuruma bakma.Canim saglik ocaginin asi karti ayri bu ozel dr un yazdigi recete.
Bu arada bu receteyi almadan once bi kacamak yapip kuafore gitmistim manikur yaptirmistim ondan kalma yoksa halimiz ayni :))
Ah ah hic sorma.ben açikken bi bakimliydim ki.hey gidi günler:)Ben de ne guzelmis tirnaklari dedim. Eskiden ojesiz cikmazdim. Hey gidi...
Ahaahaaaa:)Size is yerinde sut sagan bir arkadasin basina geleni anlatayim da gulun. Yer okul. Arkadas sutunu cay ocagindaki buzdolabina koyuyor. Bir kac ders sonra bir sinifa giriyor. Bir bakiyor ogrencinin kafasinda sut poseti. Bu ne diyor. Arkadasimla kafamiz carpisti buz koydum diyor cocuk.
Ah ne şekillere girdim bir bilsen :)) bazen fülme krizine giriyorum emzirecem derken şimdi hep solu emince sağa yatıyor kafada oraya meyilli sola yatırıp veriyorum aynı memeyi onda bile huy çıkartıyor ne değişti yani aynı meme al em işte :) bi bırakacam yamuk kafa kalacaksın sonra diyorum :))))Canim sende bebegi hangi gogsunu emiyorsa oyle yatir ama biraz bükülerek digerini sok ağzina.
Ben hep öyle yaptim digerini emmedigi zaman.
Islak mendil kullanan arkadaşlar hangi markadan memnunusunuz unibaby yenidoğan kullanıyodum geçen gün bi tanesini yüzüme sürdüm yüzüm yandı eşime de dedim dene eşimde yakıyo bu dedi sözde saflaştırılmış su ve pamuk sadece ama inanmıyorum marka marka deniyorum ama kararsızım
Canim sende bebegi hangi gogsunu emiyorsa oyle yatir ama biraz bükülerek digerini sok ağzina.
Ben hep öyle yaptim digerini emmedigi zaman.
Bizim hanımefendi biberonuda almadığı için veremedim yoğurt yaparım diyodum o da olmadı şimdi sağacak sütümde yok çünkü tek meme emziriyorum zaten diğerini sabah sağayım dedim bir saat uğraştım 25 ml anca geldi bide ondan gelen süt sapsarıydı inatla emmiyor o mememi ya bi emse açılacak biliyorum ama işte yay gibi gerilip ağlıyor daha o tarafa yatar yatmaz
Ah ne şekillere girdim bir bilsen :)) bazen fülme krizine giriyorum emzirecem derken şimdi hep solu emince sağa yatıyor kafada oraya meyilli sola yatırıp veriyorum aynı memeyi onda bile huy çıkartıyor ne değişti yani aynı meme al em işte :) bi bırakacam yamuk kafa kalacaksın sonra diyorum :))))
Ay ne alem bu bebekler ya....Ben de öyle yapıyorum sağı pek emmek istemiyor nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?