2018 Ekim Anneleri

Dün dra götürdüm kızımı, bir sürü şey soracaktım ama benim kız dru görür görmez bastı cıglıgı, hiçbir sey soramadım adamın sesini duyamadım ki ne dedigini de anlamadım.. hastaneden cıkana kadar durmadı.. idrar tahlili yapıldı ve ultrasonla böbreklere bakıldı.. sonucları bugün tlfla öğrenicez.. köpüklü,yeşil mukuslu kaka- vücuttaki(özellikle kulak arkası ve ense) kızarıklıklar.. aşılar... soramadım hiçbirini..130 tlye dra selam verdik cıktık...

10 gün içinde kontrol ücretsiz ya tekrar kontrol randevusu alın 1 hafta sonraya falan

kızlar merhaba nasılsınız,bu hafta işe başladım oğluma süt sağıyorum bırakıyorum bide mama alıyor tabi günde ortalama 120-200cc arası sağdığım anne sütü aynı miktarda da akşam 4e kadar mama alıyor.Ek gıda konuşulmuş bizim doktor 6 aydan önce başlamayın dedi biz 2 ay daha bu şekilde devam edicez sizler nasılınız işe başlayınca hiçbir şekilde yazamıyorum okuyamıyorum bile bebeğim annemlerde kaynanama bırakmak istemiyorum geçen akşam bişeyler anlattılar yazıcam şimdi sizde şoka girersiniz bide marifet gibi anlatıyor. yüreğim ezildi

görümcmin oğlu bebekken ramazan ayında bayrama bir hafta varmış kaynanama gelmiş bebek 2 aylıkmış kaynanam demiş kızım sen orucunu 20 gündür yiyorsun
bayram geliyor artık tut orucunu oda tutmuş bebek memeyi çekmiş çekmiş süt yok ağlamış katıla katıla bakkaldan şeftali suyu almış vermişler
inanamadım

seftali suyumu bisey desen ne olmus bak simdi koc gibi fln derler. Benim annemde ben 3 aylikken corba fln icirmeye baslamis simdi ne değişti acaba bizler hep yemek sulariyla buyumedikmi bunlar niye buyuyemiyor acaba diye arada dusunmuyoda degilim

Ya kıyamam bence de bırakmayın

H hamis ben de seni etiketleyecektim tam,işe başlamışsındır nasıl gidiyor diye :) çünkü ben kendi işe başlayacağım ilk günü çok merak ediyorum.Ama itiraf ediyorum dün öyle bunaldım ki Allah affetsin Nisan gelsin artık dedim sonra da pişman oldum Vicdanım sızladı

Kayınvalidenin şeftali suyu içirme konusunu okuyunca aklıma bişey geldi çok kızdım yine.Geçen hafta sınu Kreşte bakıcılık yapan bir Arkafaşım gelmişti bize.Kahvaltı yaparken oğluş kucağındaydı pekmezi şöyyyle bir Aldı Ağzına bastı lap diye..öyle kızdım ki içimden,dışımdan da belli olmuştur Napıyosun ya ben tatlı Şeyler vermiyorum dedim.Güldü.Çınar bak sen büyü senin bu Cadı anan görmeden neler yedirecek sana X teyzen,cips cola ha ha ha !! Aklımdan şöyle geçti o an : gözümün önünde bu olıyorsa ben yokken neler olur.Nasıl emanet edicez bakıcı da Ağzına ben görmeden şeker Şerbet pekmez bal Sürerse..Offf

Son düzenleme:

günahı boynuma olsun çocuğumu aç koyamam hele 2 aylık bebeğe nasıl kıydınız dedim kimse yokmuydu size bunları verirken o bebek sarılık olmuş tamam mı mahalle arasında şıha götürmşler jilet atmış kafasına kulağının arkasına kanatmış o kan akınca iyileşmiş sarılığı buda başka bir örnek
kaynanam mama vermeme izin vermedi oğlum sarılık oldu sonra yoğun bakımın önünde bunu anlatıyor bana
bebek allahtan gerizekalı olmamış o zamanda kaderi böyleymiş derlerdi

Canım vallahi inançlılarsa söyle Allahtan bulurlar ya ben inanamıyorum
benim annem bizim üniversite dönemimizde babama masraflara destek için evde çocuk bakardı ona nasıl özenirdi severdi
çocuk anneme anne derdi kendi annesine gitmezdi bir kere eve götürdü geri getirdi bizde uyudu o gece
öyle titiz sevecendi
Allahım inşallah karşına öylelerini çıkarır arkadaşına da çok kızdım kim olursa olsun asla taviz verme ben bazen dayanamıyorum eşime bile tak tak konuşuyorum

Ayyy kiyamam. Yaziiik. Cok uzuldum. Sonra geri gelmis mi gorumcenin sutu? O da uzulmustur.

Ayy ne bicim arkadas o. Dusman basina. Iyi tokatlamamissin. Bi daha gorusme o kizla bence.

Allahin manyaklari desem kizar misin? Icim parcalandi. Benim esimin tarafi da cok merali şıha. Sizinkiler nereli?

Birini bulduk anlaştık,annen gibi o da.bakalım hayırlı olsun hakkimızda

bu kavanoz mamalarida ben merak ediyorum yazin kampa fln gidersek genelde elektrik olmuyo kavanoz mama yese 2 3 gun üstüne emerse o zaman emse sorun olur mu
Evde düzenli olarak farklı besinler verilecekse birkaç günden zarar gelmez herhalde. Kaldı ki ben büyük oranda bu kavanoz mamalarla besledim oğlumu, başka şey yediremeyince mecburen.. herhangi bir sağlık problemi yok sadece zayıf ve iştahsız bir çocuk şu an

Ayy ne bicim arkadas o. Dusman basina. Iyi tokatlamamissin. Bi daha gorusme o kizla bence.
Bir yıl oldu tanışalı çok Hoşuma gitmiyor zaten hareketleri.ilk bebek görmeye gelfiğinde de uyuturken şöyle bir silkelemişti uyan uyan seni görmeye geldim!! Uyanmıştı çocuk ve O grce 2 ye kadar ağlamıştı zor uyutmuştum hiç unutmam

Siz tekmi gitmiştiniz doktora.. bizde bu aksam gidicez yeşil kaka var bugünde bizde.. hemde bi garip yeşil

Ya cahillikmi desem deli cesareti mi.. millet cocuklara bisey vermeye bayiliyor.. ek gida denilen olay bile %40 ilk baslarda.. anne sütünden değerli ne olabilir..

Yeni annelerin saclarini kestirme kervanina bende katildim sen o kadar uzat, kuafore gidince aman cok kesme diye tembihle, 2 parmak fazla kisaltsa hayiflan kuafore sonra bebenin biri gelince ooff aman ugrasamiyorum deyip beldeki saci boyunda kestir
Benimde hamilelikte belime geldi.. omuzumda kestirdim baş edilmiyor bebekle.. saklıyorum kızıma göstercem büyüyünce :)

Yaa bazı insanlar gerçekten denyo oluyo afedersiniz.. cok kızıyorum böyle tiplere..

Çok sinir bozucu çalışan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun karşınıza iyi niyetli merhametli gerçekten çocuk bakabilecek güzel insanlar çıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…