2018 Ekim Anneleri

iste sirf bu yuzden en guvendiklerime bile birakasim gelmiyo hic kisa sureligine bile olsa.cocugun sagligini zaten dusunen yok.insanlarda saygi da yok
Allah iyilerle karşılaştırsın valla.Ben çok etkilendim o Bahsettiğim şeyden ve Şüphe girdi içime Çalışınca Aklım kalacak iyice.

yani düşünüyorum ben de, şimdikiler ben de dahil, aman aman diyoruz her seye.. büyüklerimiz sakınmamış hiçbir seyi, şimdi sakınmak zorunda kalıyoruz cok arastırıp öğrendigimiz için.. bazen,çok şey bilmek hiiiç hoş olmuyo

fundurtan eşimle gittim ama o benden heyecanlı.. hiç bu kadar agladıgını görmedik aşılarda bile..
Bir de drlar su haftalarda muayeneye geleceksiniz su aylarda aşı vurulacaksınız vs hiçbir sey söylemiyo bana ya, hepsini burdan öğreniyorum.. iiki varmış kk..
bu arada idrarını yaparken aglıyordu o yüzden mecbur hissettim kendimi gitmeye, şükür temiz çıktı..

Eskiden bebek olumleri de daha fazlaymis.

Aynen ne kadar söylesekte yanında olamayacağız artık kendi vicdanlarına kalmış
Genellikle memede uyuyor ama uykusu geldiğini anlayınca yatırıyorum kafasını sallaya sallaya uyuyor kuzum

Aynen ne kadar söylesekte yanında olamayacağız artık kendi vicdanlarına kalmış
Genellikle memede uyuyor ama uykusu geldiğini anlayınca yatırıyorum kafasını sallaya sallaya uyuyor kuzum
Allah vicdan merhamet versin herkese.
Kafasını sallamasa daha iyi olurdu sanki.Düşününce çok tatlı oluyordur gibime geliyor ama öyle :)

Kamera koysanız eve mümkünse
Kendi evinde bakacak normalde ama benim durumlar biraz Karışık eve çağırmayı düşünüyorum.Evde baksa kamera koysam bile her yere koyamam ki ..hem salona hem mutfağa hem girişe kamera gerekir öyle de

Allah vicdan merhamet versin herkese.
Kafasını sallamasa daha iyi olurdu sanki.Düşününce çok tatlı oluyordur gibime geliyor ama öyle :)

Amin çok sallamıyor ama uykuya dalmaya yakınken 2-3 kere sallayıp uyku moduna geçiyor. Görsen çok tatlı oluyor eşimle çok gülüyoruz

Hic vermedim kasik mamasi.
Mesela yogurduda hep sade verdim en fazla sonradan badem fln ekledim.
Yogurdu hala sade sever.
Tabi ki yemese alternatif dusunurdum.
Ya da sevmeyedebilir.
Bunu kabul etmek lazim :)
Bide donem donem hic yemediklerini bi donem cok yiyebiliyorlarda.
Ve anne baba figuru buyudukcede cok etkili oluyor.'Onu yemem' yok bizde :)
Ben bugun isyerinde yemistim simdi yemeyim diyor esim :)))))))

Paylasiriz tabii birbirimize bicok sey❤

Bakalim Simay nasil olacak bize de 2.ler yeni bi deneyim sil bastan :)

Hic kafanda sartlama :)
Mutlaka direndikleride oluyor tabii ki :)
Sadece iste tepkilerimiz onemli.
Cevrede sans bu açıdan sevindim kayinvaliden icin buyukler genelde yemek suyu dostu :)))))))))))))

Zor ama keyifli ya biraz oturunca hersey,hele bide ona veriyorsan mincikliyorsa onlar icin daha keyifli :)

Hee bi de kocami tokatlayip uyandiracaktim ya.
Bende kocami tokatlicam bi ara:)
Sunu yap diyince sen yap,şunu ver diyince sen ver dedi mi çildırıyorum.
Beyfendi tatildeymis.
Bide 15 gun evde oturmaktan sıkılmıs.
Günaydin ben 3 ay 20 gündür burnumu pencereden cikarmiyorum.

Ben aynen dedigin gb yaptim.Gunluk.Zaten bi yere gideceksen yanina aliyorsun gitmeden yapiyorsun taze taze.
Tatilde bile meyve kolay.Cam rende+meyve tmmdir :)

Pürelerde de sicakken ters koymak vs muhafaza acisindan iyi oluyor

Cidden yazik ya.
Bakkaldan aldiklari seftali suyunuda alternatif gormeleri ayrica bi degisik.

Bu konuya hep şöyle bakiyorum.
Dogru olani yapmak sadece amac.
Bizimkilerde buyur ki versek.Zamani gelecek verecezde.Ama ilk gidalar icin o hassas mideler icin ozenli davranabilmek elimizdeyken en azindan yapilabilir :)
Ben eminim bu kadar cesit o zamanda olsa annelerimizde denerdi.Ya da bu kadar bilgi sahibi olsalar.Neyin neden kotu olacagini bilseler.
Farkeden sey bence nesiller arasinda hastalik farklari :)
Belki inek sutunun ilk yil verilmemesi yeni nesillerde kansizligin cok olmamasini saglayacak ama bi baska seylerde bambaska hastaliklar olacak sanki.

Yakin zamanda ya da hemen etkileri gorulmesede ya da şu bundan sebep diyemesekte etkisi vardir mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…