Allah iyilerle karşılaştırsın valla.Ben çok etkilendim o Bahsettiğim şeyden ve Şüphe girdi içime Çalışınca Aklım kalacak iyice.iste sirf bu yuzden en guvendiklerime bile birakasim gelmiyo hic kisa sureligine bile olsa.cocugun sagligini zaten dusunen yok.insanlarda saygi da yok
yani düşünüyorum ben de, şimdikiler ben de dahil, aman aman diyoruz her seye.. büyüklerimiz sakınmamış hiçbir seyi, şimdi sakınmak zorunda kalıyoruz cok arastırıp öğrendigimiz için.. bazen,çok şey bilmek hiiiç hoş olmuyoseftali suyumubisey desen ne olmus bak simdi koc gibi fln derler. Benim annemde ben 3 aylikken corba fln icirmeye baslamis simdi ne değişti acaba bizler hep yemek sulariyla buyumedikmi bunlar niye buyuyemiyor acaba diye arada dusunmuyoda degilim
Hee bi de kocami tokatlayip uyandiracaktim ya.En son ne zaman tokat lafini duydum.hatirlamiyorum.
Ama sen söyleyince bi gülüyorum ki:)
Iki cocugu olan bir arkadasima sordum. Zor ve sıkıcı dedi. Ama ben boyle liste seviyorum. Baska turlu aklima gelmiyor. Yaratici degilim.siteyi inceledim, ek gıda olayı kafama tam oturdu paylaşım için teşekkürler
Eskiden bebek olumleri de daha fazlaymis.evet arkadssimin annesi de bebege 40 gunlukken sarmisakli yogurt vermis.o kadar cok boyle hikaye var ki.ama bence eskiden yiyecekler daha saglikliydi dogaldi o yuzden bisey olmuyodu belki.simdi bak kac kiside sut yumurta alerjisi var.gida urunleri kotulestikce daha cok etkilenir oldu bebekler de.
Bulduğumuz bakıcı çok çocuk bakmış bilinçli gibi duruyor da bakalım söylerim söylemesine de uygulamak önemli olan.
Ben ayakta sallayarak uyutuyorum uyku saatini bilerek uyuyunca fazka sallamaya gerek olmadan uyuyo diye rahatım biraz.Siz nasıl uyutuyorsunuz ?
Iki cocugu olan bir arkadasima sordum. Zor ve sıkıcı dedi. Ama ben boyle liste seviyorum. Baska turlu aklima gelmiyor. Yaratici degilim.
Kamera koysanız eve mümkünseAllah iyilerle karşılaştırsın valla.Ben çok etkilendim o Bahsettiğim şeyden ve Şüphe girdi içime Çalışınca Aklım kalacak iyice.
Allah vicdan merhamet versin herkese.Aynen ne kadar söylesekte yanında olamayacağız artık kendi vicdanlarına kalmış
Genellikle memede uyuyor ama uykusu geldiğini anlayınca yatırıyorum kafasını sallaya sallaya uyuyor kuzum
Kendi evinde bakacak normalde ama benim durumlar biraz Karışık eve çağırmayı düşünüyorum.Evde baksa kamera koysam bile her yere koyamam ki ..hem salona hem mutfağa hem girişe kamera gerekir öyle deKamera koysanız eve mümkünse
Allah vicdan merhamet versin herkese.
Kafasını sallamasa daha iyi olurdu sanki.Düşününce çok tatlı oluyordur gibime geliyor ama öyle :)
Evet doğru ama en çok kullanılan yere koyulabilir sankiKendi evinde bakacak normalde ama benim durumlar biraz Karışık eve çağırmayı düşünüyorum.Evde baksa kamera koysam bile her yere koyamam ki ..hem salona hem mutfağa hem girişe kamera gerekir öyle de
Olabilir canımEvet doğru ama en çok kullanılan yere koyulabilir sanki
Ben oğlumda ek gıda konusunda çok acemi kalmıştım. O yemedikçe pes edip kavanoz mama verdim, alternatif üretmekte yetersiz kaldım. Kavanoz mananın bana tek artısı şu oldu, oğlum nerdeyse her meyveyi yer. Çoğunlukla ısırarak yer, bazen de kesmemi ister. Taze fasulye ve domates püresi de sevmişti ama şimdi ikisini de yemiyor maalesef. Kısacası oğlum sulu yemek yemiyor. Karışık tahıllı kaşık maması vermeye çok heves ettim ama onu da yememişti. Çorbaları zaten yediremedim. Şu an o kadar kısıtlı bir menümüz var ki, tek tesellim meyve yiyor olması. Kızım ek gıdaya geçince senden yine tavsiyeler isteriz başkan :) sen bu işi çözmüşsün :)
Hem eğlenceli hem korkutucu bi süreç sanırım fazla beklentiye girmeden tadını çıkartmaya bakmak lazım. Bu dönemin çok önemli olduğunu düşünüyorum tüm hayatı boyunca oluşacak iştah/iştahsızlık durumunu ağız tadını falan etkileyecek güzel geçiririz umarım. Allahtan kayınvalidem çocuğu sıkıştırıp zorla yedirecek biri değil
Benim kız kesin direnecek besinlere önce hazırlıklı olmalıyım
Güzelce anlatacağım ve o gün ne yiyeceği nasıl yiyeceği belli olur ama taze hazırlanır sanırım. Çoğu zaman ben evdeyken veririm öğün zamanı önemli değil ise başlarda.
Bende şimdi sağıp bırakayım o zaman. İnşallah fazla fazla çıkartabilirim.
Bi daha deneyeceğim. İçerse ne ala, yoğurt için biriktirmem gerekecek inşallah sıkıntı çıkartmaz kızım.
Bende kocami tokatlicam bi ara:)Hee bi de kocami tokatlayip uyandiracaktim ya.
Günaydın kızlarAllah nasip ederse o kavanoz mamaları kendim yapmayı düşünüyorum tatilde ya da günü birlik gezmelerde kullanmak için nasıl kışlık hazırlığında konserve domates vs yapıyoruz o şekilde
kızlar merhaba nasılsınız,bu hafta işe başladım oğluma süt sağıyorum bırakıyorum bide mama alıyor tabi günde ortalama 120-200cc arası sağdığım anne sütü aynı miktarda da akşam 4e kadar mama alıyor.Ek gıda konuşulmuş bizim doktor 6 aydan önce başlamayın dedi biz 2 ay daha bu şekilde devam edicez sizler nasılınız işe başlayınca hiçbir şekilde yazamıyorum okuyamıyorum bile bebeğim annemlerde kaynanama bırakmak istemiyorum geçen akşam bişeyler anlattılar yazıcam şimdi sizde şoka girersiniz bide marifet gibi anlatıyor. yüreğim ezildi
görümcmin oğlu bebekken ramazan ayında bayrama bir hafta varmış kaynanama gelmiş bebek 2 aylıkmış kaynanam demiş kızım sen orucunu 20 gündür yiyorsun
bayram geliyor artık tut orucunu oda tutmuş bebek memeyi çekmiş çekmiş süt yok ağlamış katıla katıla bakkaldan şeftali suyu almış vermişler
inanamadım
seftali suyumubisey desen ne olmus bak simdi koc gibi fln derler. Benim annemde ben 3 aylikken corba fln icirmeye baslamis simdi ne değişti acaba bizler hep yemek sulariyla buyumedikmi bunlar niye buyuyemiyor acaba diye arada dusunmuyoda degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?