Valla ben sıfıra vurdum iki tane ard arda bebe mahvoldu tabi saçlar. Yalandan topuzdan başka bişy yaptğmda yoktu:)) çok havalı:))) tesettürlüym gerçi ama açık olsamda yaparım böyle radikal şeyleri pek severmmYeni annelerin saclarini kestirme kervanina bende katildimsen o kadar uzat, kuafore gidince aman cok kesme diye tembihle, 2 parmak fazla kisaltsa hayiflan kuafore sonra bebenin biri gelince ooff aman ugrasamiyorum deyip beldeki saci boyunda kestir
Pazarda satılan herşey ilaçlı olunca gerek görmedim açıkçası :) tarım bakanlığı onaylı ürünlerden aldım gücüm nispetindeGünaydın kızlarAllah nasip ederse o kavanoz mamaları kendim yapmayı düşünüyorum tatilde ya da günü birlik gezmelerde kullanmak için nasıl kışlık hazırlığında konserve domates vs yapıyoruz o şekilde
Aynen ya elde yaptiklarmz bile sikintili...Pazarda satılan herşey ilaçlı olunca gerek görmedim açıkçası :) tarım bakanlığı onaylı ürünlerden aldım gücüm nispetinde
Organik gıda kalmadı, herşey ilaçlı hormonlu.. dolayısıyla zararlı.. ancak erkenden ek gıdaya geçilen kişilerde ilerde mide bağırsak hassasiyeti görülüyor. 18 yaşımda başladı benim mide problemleri, hâlâ çekiyorum..seftali suyumubisey desen ne olmus bak simdi koc gibi fln derler. Benim annemde ben 3 aylikken corba fln icirmeye baslamis simdi ne değişti acaba bizler hep yemek sulariyla buyumedikmi bunlar niye buyuyemiyor acaba diye arada dusunmuyoda degilim
Bir de yemegin suyunun besin degeri yok diyor doktorlar. Hatta corba bile su onlara gore. Suyunu iyice cektirin pure gibi olsun diyorlar.Organik gıda kalmadı, herşey ilaçlı hormonlu.. dolayısıyla zararlı.. ancak erkenden ek gıdaya geçilen kişilerde ilerde mide bağırsak hassasiyeti görülüyor. 18 yaşımda başladı benim mide problemleri, hâlâ çekiyorum..
Arkadaşa bak! 4 aylık bebeğe pekmez olur mu yahu! Bi de cips cola verecek ileride! Ben kendim içmiyorum zararlı diye, bebelere verilir mi bu meret! Tıkalı lavabo bile açılıyor cola dökülüp... Yazık yazık...@hamis ben de seni etiketleyecektim tam,işe başlamışsındır nasıl gidiyor diye :) çünkü ben kendi işe başlayacağım ilk günü çok merak ediyorum.Ama itiraf ediyorum dün öyle bunaldım ki Allah affetsin Nisan gelsin artık dedim sonra da pişman oldum Vicdanım sızladı
Kayınvalidenin şeftali suyu içirme konusunu okuyunca aklıma bişey geldi çok kızdım yine.Geçen hafta sınu Kreşte bakıcılık yapan bir Arkafaşım gelmişti bize.Kahvaltı yaparken oğluş kucağındaydı pekmezi şöyyyle bir Aldı Ağzına bastı lap diye..öyle kızdım ki içimden,dışımdan da belli olmuştur Napıyosun ya ben tatlı Şeyler vermiyorum dedim.Güldü.Çınar bak sen büyü senin bu Cadı anan görmeden neler yedirecek sana X teyzen,cips cola ha ha ha !! Aklımdan şöyle geçti o an : gözümün önünde bu olıyorsa ben yokken neler olur.Nasıl emanet edicez bakıcı da Ağzına ben görmeden şeker Şerbet pekmez bal Sürerse..Offf
Açma kapıyı böyle arsızlaraBir yıl oldu tanışalı çok Hoşuma gitmiyor zaten hareketleri.ilk bebek görmeye gelfiğinde de uyuturken şöyle bir silkelemişti uyan uyan seni görmeye geldim!! Uyanmıştı çocuk ve O grce 2 ye kadar ağlamıştı zor uyutmuştum hiç unutmam
Canım bizim kendi bahçemiz var ordan yapacağım inşallah olabildiğincePazarda satılan herşey ilaçlı olunca gerek görmedim açıkçası :) tarım bakanlığı onaylı ürünlerden aldım gücüm nispetinde
O zaman başka tabi :) keşke ben de köyde olsam, annemin bahçesinde her şey var :)Canım bizim kendi bahçemiz var ordan yapacağım inşallah olabildiğince
Soğudum zaten iyice.İletişimi zayıflatmıştım şimdi hiç arayıp sormicam emrivaki hareketleri sevmiyorum bu da onun huyu malesef.Açma kapıyı böyle arsızlarainsanlar nerden buluyor bu hakkı kendilerinde! Görgüsüz!
Amin canım SağolÇok sinir bozucu çalışan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun karşınıza iyi niyetli merhametli gerçekten çocuk bakabilecek güzel insanlar çıkarsın
Ben de çok kızıyorum,herkes sınırlarını bilmeliYaa bazı insanlar gerçekten denyo oluyo afedersiniz.. cok kızıyorum böyle tiplere..
En son ne zaman tokat lafini duydum.hatirlamiyorum.Ayy ne bicim arkadas o. Dusman basina. Iyi tokatlamamissin. Bi daha gorusme o kizla bence.
@hamis ben de seni etiketleyecektim tam,işe başlamışsındır nasıl gidiyor diye :) çünkü ben kendi işe başlayacağım ilk günü çok merak ediyorum.Ama itiraf ediyorum dün öyle bunaldım ki Allah affetsin Nisan gelsin artık dedim sonra da pişman oldum Vicdanım sızladı
Kayınvalidenin şeftali suyu içirme konusunu okuyunca aklıma bişey geldi çok kızdım yine.Geçen hafta sınu Kreşte bakıcılık yapan bir Arkafaşım gelmişti bize.Kahvaltı yaparken oğluş kucağındaydı pekmezi şöyyyle bir Aldı Ağzına bastı lap diye..öyle kızdım ki içimden,dışımdan da belli olmuştur Napıyosun ya ben tatlı Şeyler vermiyorum dedim.Güldü.Çınar bak sen büyü senin bu Cadı anan görmeden neler yedirecek sana X teyzen,cips cola ha ha ha !! Aklımdan şöyle geçti o an : gözümün önünde bu olıyorsa ben yokken neler olur.Nasıl emanet edicez bakıcı da Ağzına ben görmeden şeker Şerbet pekmez bal Sürerse..Offf
Ayse Oner sitesinde ek gidaya geciste gun gun tarifler ne kadar verilecegi nasil verilecegini anlatmis. Bakmanizi tavsiye ederim.
Kızlar dördüncü ay aşılarıni olduk calpol dışında evde fitilde bulundurayim mi?
evet arkadssimin annesi de bebege 40 gunlukken sarmisakli yogurt vermis.o kadar cok boyle hikaye var ki.ama bence eskiden yiyecekler daha saglikliydi dogaldi o yuzden bisey olmuyodu belki.simdi bak kac kiside sut yumurta alerjisi var.gida urunleri kotulestikce daha cok etkilenir oldu bebekler de.seftali suyumubisey desen ne olmus bak simdi koc gibi fln derler. Benim annemde ben 3 aylikken corba fln icirmeye baslamis simdi ne değişti acaba bizler hep yemek sulariyla buyumedikmi bunlar niye buyuyemiyor acaba diye arada dusunmuyoda degilim
iste sirf bu yuzden en guvendiklerime bile birakasim gelmiyo hic kisa sureligine bile olsa.cocugun sagligini zaten dusunen yok.insanlarda saygi da yok@hamis ben de seni etiketleyecektim tam,işe başlamışsındır nasıl gidiyor diye :) çünkü ben kendi işe başlayacağım ilk günü çok merak ediyorum.Ama itiraf ediyorum dün öyle bunaldım ki Allah affetsin Nisan gelsin artık dedim sonra da pişman oldum Vicdanım sızladı
Bulduğumuz bakıcı çok çocuk bakmış bilinçli gibi duruyor da bakalım söylerim söylemesine de uygulamak önemli olan.cips kola ne demek ya ayy çok kızdım, kreşte arkadaşınız nasıl bakıcılık yapıyorsa artık üzüldüm çocuklaraistemediğim şeyde tepki veriyorum vermesem içim içimi yiyorum. görüşmeyin bencede. Bakıcınızlada istemediğiniz şeyleri söyleyin. Benim kayınvalidemde ayağında sallıyordu kızımı eşimle ben istemedik. Şu an sallamıyor.
Ek gıda içinde sabah yazmıştım Ek gıdayı sabahtan hazırlayıp işe gidicem miktarlarını ayarlarım taze olur. Kayınvalide fazla vermeye kalkar bir de. Bu konuda çok takıntı yaptım maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?