2018 Ekim Anneleri

Yeni annelerin saclarini kestirme kervanina bende katildim sen o kadar uzat, kuafore gidince aman cok kesme diye tembihle, 2 parmak fazla kisaltsa hayiflan kuafore sonra bebenin biri gelince ooff aman ugrasamiyorum deyip beldeki saci boyunda kestir
Valla ben sıfıra vurdum iki tane ard arda bebe mahvoldu tabi saçlar. Yalandan topuzdan başka bişy yaptğmda yoktu:)) çok havalı:))) tesettürlüym gerçi ama açık olsamda yaparım böyle radikal şeyleri pek severmm

Ne güzel bebeklerm büyükdkçe yeni yeni konular ekleniyor. Ek gıdalara da az kaldı sayılır. Ben en çok yaza doğru olmasına seviniyrm. İstedği gibi batırsın üstünü. Büyük kızımda her öğün değiştirrdim ve tabi duş banyo)) bazen direk lavovanin icinde elleri yikama bahanesiyle kol bacak kafa girisiyodyk:))

Pazarda satılan herşey ilaçlı olunca gerek görmedim açıkçası :) tarım bakanlığı onaylı ürünlerden aldım gücüm nispetinde

Organik gıda kalmadı, herşey ilaçlı hormonlu.. dolayısıyla zararlı.. ancak erkenden ek gıdaya geçilen kişilerde ilerde mide bağırsak hassasiyeti görülüyor. 18 yaşımda başladı benim mide problemleri, hâlâ çekiyorum..

Bir de yemegin suyunun besin degeri yok diyor doktorlar. Hatta corba bile su onlara gore. Suyunu iyice cektirin pure gibi olsun diyorlar.

Arkadaşa bak! 4 aylık bebeğe pekmez olur mu yahu! Bi de cips cola verecek ileride! Ben kendim içmiyorum zararlı diye, bebelere verilir mi bu meret! Tıkalı lavabo bile açılıyor cola dökülüp... Yazık yazık...

Açma kapıyı böyle arsızlara insanlar nerden buluyor bu hakkı kendilerinde! Görgüsüz!

cips kola ne demek ya ayy çok kızdım, kreşte arkadaşınız nasıl bakıcılık yapıyorsa artık üzüldüm çocuklara istemediğim şeyde tepki veriyorum vermesem içim içimi yiyorum. görüşmeyin bencede. Bakıcınızlada istemediğiniz şeyleri söyleyin. Benim kayınvalidemde ayağında sallıyordu kızımı eşimle ben istemedik. Şu an sallamıyor.

Ek gıda içinde sabah yazmıştım Ek gıdayı sabahtan hazırlayıp işe gidicem miktarlarını ayarlarım taze olur. Kayınvalide fazla vermeye kalkar bir de. Bu konuda çok takıntı yaptım maalesef

evet arkadssimin annesi de bebege 40 gunlukken sarmisakli yogurt vermis.o kadar cok boyle hikaye var ki.ama bence eskiden yiyecekler daha saglikliydi dogaldi o yuzden bisey olmuyodu belki.simdi bak kac kiside sut yumurta alerjisi var.gida urunleri kotulestikce daha cok etkilenir oldu bebekler de.

iste sirf bu yuzden en guvendiklerime bile birakasim gelmiyo hic kisa sureligine bile olsa.cocugun sagligini zaten dusunen yok.insanlarda saygi da yok

Bulduğumuz bakıcı çok çocuk bakmış bilinçli gibi duruyor da bakalım söylerim söylemesine de uygulamak önemli olan.
Ben ayakta sallayarak uyutuyorum uyku saatini bilerek uyuyunca fazka sallamaya gerek olmadan uyuyo diye rahatım biraz.Siz nasıl uyutuyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…