2018 Ekim Anneleri

Kizlar belki bilmeyen olur.
E bebekte bugun prima bezlerde indirim var.
Bende 4 numara 159 adet prima pampers aldim.en uygunu oydu. 4 numaralar icinde.

ben isteyken anneme kalicak o is gibi doktorun onerileriyle ileleriz bide bu cocuk ac diye bi kitap varmis onu almayı düşünüyorum. Yapıp bırakmak olurmu bilmem taze taze yesinler yaa
O kitabı ben de almayı düşünüyorum alan var mı Nasıl? Iki kitap da farklı mi acaba?

Aynen 6 aylık olsunda herşeyden azcık azcık vericez kızıma diyor genelde bende hatırlatıyorum yemeyecek ona salça tuz şeker yasak zehir niyetine geçiyor bebeklerde diye abarta abarta anlatıyorum :) Ben istemedikçe kafasına göre aman vereyim gitsin diyecek biri değil anne bugün bu verilecek dersen onu verir sağolsun. Ben böyle olacağını düşünüyorum en azından

Primadan sonra bugün sleepy e geçtim ilk günden çişi sızdırdı ya hiç böyle sorun yaşamamıştım primaya dönmek istemiyorum artık yeni bezler deneyeceğim buradan okuduğum kadarıyla
Ben ilk önce sleepy aldım pişik yaptı sonra hediye prima geldi baya bi onu kullandım sızdırma pişik olmayınca istemesemde bitirdim ve sonra kendim aldım ve gördüm ki kullanmak istememek haklıymışım tekrar sleepye döndüm ve yine pişik hemde ne pişik sızdırma sürekli üst değiş alt değiş banyo .. Şimdi minies denedim pişik hemen geçti sızdırmada olmadı şimdiye kadar şimdilik memnunum

Primadan sonra bugün sleepy e geçtim ilk günden çişi sızdırdı ya hiç böyle sorun yaşamamıştım primaya dönmek istemiyorum artık yeni bezler deneyeceğim buradan okuduğum kadarıyla
ben bicok bez denedim ama epeydir sleepy kullaniyorum.cis ve kaka eger uzun durursa siziyor.ama en gec 3 saate degistiriyorum zaten.gerci her bezin yapisi her bebege olmuyormus.

Kızlar tetikteyim uyuyamiyorum da her an atesi çıkacak sanki, az once ölctum 37 çıktı, uyumadan versemiydim acaba calpol

Ben aksine verdiğim 12 kilonun 8 ini tekrar aldım.Gidişatı mı iyi görmüyorum ama bakalım

O zaman bir sonraki denemem minies olacak teşekkürler

Teşekkür ederim siz aldınız mi? Sevdiniz mi?Yani internette de var bir sürü güzel tarif tabi de el altın da olması iyi olur gibime geldi :)
Canım gurme bebek diye bir sayfa da var ek gıdaya geçişte çeşitlilik açısından yardımı dokunabilir aslında inceleyebilirsiniz kızlar siz de

Kızlar tetikteyim uyuyamiyorum da her an atesi çıkacak sanki, az once ölctum 37 çıktı, uyumadan versemiydim acaba calpol

Doktorunuz bir şey söyledi mi bu konuda buradaki arkadaşlar 38 den önce verilmemesi yönünde konuşmuştu sanki belli aralıklarla kontrol edin isterseniz ılık uygulama da yapabilirsiniz

O zaman bir sonraki denemem minies olacak teşekkürler
Rica ederim inşallah sende memnun kalırsın ben bundada pişik devam etseydi mecbur başka denemeden primayı alacaktım mahvolmuştu ki paketi bitirmedim bile 2 numarada 3 numarada elimde kaldı paketleride açtım dolaba dizeceğim diye

Önceki aşıda ateşlendi benim kızımda çok panik oldum ilk çocuğum tecrübesizlik sanırım ikincide olsa o kadar panik olmam herhalde sabaha kadar oturmuştum başında sürekli ateş ölçtüm 39.5 oldu bi ara hastaneye gittim hemen dr evet ateş var normal dedi yolladı ılık beZ koydum hep üstünü soydum giydirmedim tek penye tulum giydirdim 37.5 olunca burda arkadaşlar yardımcı oldu sağolsunlar .. Yine ateş olsa yine otururdum Allah korusun yavrularımızı

3 bucuk aydir sleepy kullaniyorum bir iki kez kaka taşması oldu ama hiç çiş sızdirmasi yaşamadim.. nerden sizdiriyor bu cişi.. kenarlardanmi sirttan mi?

Canik 37 ateş sayilmaz ki.. 38.5 ten önce verme dedi bize doktor.. bizimde bugün aşı oldu ama ateş yapmaz dedi bu aşı için doktor.. ölçmedim ama bisey yok elimle baktiğimda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…