2018 Ekim Anneleri

Uyku egitimi denemem basarisiz sonuclandi icini ceke ceke agladi simdide cok fena dudak buzuyor niye beni biraktin gittin diye

Uyku egitimi denemem basarisiz sonuclandi icini ceke ceke agladi simdide cok fena dudak buzuyor niye beni biraktin gittin diye
Şu 5 dk yalniz birakmali olani mi deniyonuz.. kiyamiyo insan yaa çok küçükler.. ben hala yatağimdan ayiramadim.. bide iki tarafa dönüp bakiyo biz yanindamiyiz diye.. öyle uyudu şimdi.. eşim güya cocuk uyuyasıya kadar yatti ilk o sizdi:)

Kıyamam kuzuya :) Benim bebiş 3 ay 1 haftalık ve gündüz uykuları için yatağında uyutmaya çalışıyorum. Kitap okuyorum esnemeye başlayınca yatağına bırakıyorum, ben de başında duruyorum hadi bakalım öğle uykusuna gözlerini kapat hadi uyuyalım falan burası senin yatağın gibi gaza getirip ben de yatağın yanında gözlerimi kapatıyorum. Bana bakıp o da kapatıyor yavaş yavaş uyuyor. Ama 45 dk yatağında uyku süresi. Eğer slingte ya da kucağımda yatarsa 3 saat. Gece zaten uyuyor ama gündüz de bir alışsa yatağında uzun uyumaya çok iyi olacak. Ama eve misafir gelince düzen bozuluyor işte. Bir de şu kapı çalıp durmasa...

Bende ayirmadim seninkimiydi yatirinca kafasını cevirip uyuyan keşke oyle yapsa desteksiz uyumuyo bi türlü ya sallican yada kucak

Bende ayirmadim seninkimiydi yatirinca kafasını cevirip uyuyan keşke oyle yapsa desteksiz uyumuyo bi türlü ya sallican yada kucak
Başka biri yazmişti onu.. benimki güya desteksiz uyuyor ama yinede destek olarak bizde yaninda uyuyoz :) bizim kiz illa emzikle daliyor.. yani memeden alir almaz emziği veriyorum.. onsuz uyumuyor

Birazcik kiydim annemin bakislari altinda onuda engelleyerek cay ictim sonra gittim kucagima aldim 3 kere biraktim ama korkmuş gibi aglayip 2 eliyle bana tutununca bugunluk biraktim yarin deneyebilirmiyim bilmiyorum

3 bucuk aydir sleepy bir iki kez kaka taşması oldu ama hiç çiş sızdirmasi yaşamadim.. nerden sizdiriyor bu cişi.. kenarlardanmi sirttan mi?

Kenardan çıktı daha önce diğer bezde hiç çiş taşmamıştı halbuki pişik yapmamıştı hoşuma gitmişti dokusu ama bebekten bebeğe değişiyor sanırım

Birazcik kiydim annemin bakislari altinda onuda engelleyerek cay ictim sonra gittim kucagima aldim 3 kere biraktim ama korkmuş gibi aglayip 2 eliyle bana tutununca bugunluk biraktim yarin deneyebilirmiyim bilmiyorum
Oyyyyy

Başka biri yazmişti onu.. benimki güya desteksiz uyuyor ama yinede destek olarak bizde yaninda uyuyoz :) bizim kiz illa emzikle daliyor.. yani memeden alir almaz emziği veriyorum.. onsuz uyumuyor
oda iyiymis emzik olayi bizde kotu zaten cok severek emmiyodu bu ara hic almiyo cigneyip geri atiyor

Okudukca baktikca ona da anlat.
Birden anlatmak hem daha zor hemde yanina destekci olur :)
Masallah dedigin gb gecer bu surecte insallah :)
Buyuyunce rahat rahat yerler demek en iyisi.Ben 2 yil sek korudum.Sonra belli seyler yedi kizim.Simdi neyin ne oldugunu,yedigi iyi seylerin bile neye iyi geldigini bilerek yiyor.Onune sunulsada yemez yemedigini.Zorla degil korkudan degil cok sukur.
Elbet buyudukce belki daha da merak edecek ya da yiyecek aa bisy olmuyora donecek onlarinda olayi ama en masum zamanlarini gereksiz seylerle doldurmanin anlamo yok ki :)

Teşekkür ederim siz aldınız mi? Sevdiniz mi?Yani internette de var bir sürü güzel tarif tabi de el altın da olması iyi olur gibime geldi :)

Ilkinde daha yoktu tabii baska bikac kitabim elimde hala :) onlari cikaracam meydana :) el altinda iyi olur.Alsam mi diye de dusunuyorum ama

Primadan sonra bugün sleepy e geçtim ilk günden çişi sızdırdı ya hiç böyle sorun yaşamamıştım primaya dönmek istemiyorum artık yeni bezler deneyeceğim buradan okuduğum kadarıyla

Eger diger secenekleri gormuyorsan o hesaptan kullanip alternatifleri yazalim istersen? Icerigi masum diye gecenleri

Iste bu aglama bi sonraki gece belko ayni
Daha sonraki gece daha kisa
Sonra daha kisa
Sonra direkt uyku olarak degisirmis.
Ama ben denemedim tabii :)))))
Yapamam.
Annenin hazir olmadigi hicbisy tam olmuyor gordugum.
Emzirmeyi birakirken sadece kiz daha hazir ben hic hazir degildim ama onu da mecbur kabullendim aglaya aglaya :))))))

Hizlica okudum kizlar cevap veren herkese teşekkürler ,asi tum uyku düzenimizi bozdu suan için çok yüksek olmasada biraz atesi var, iki saattir tekrar uykuya gecmesi için uğraştım baya ağladı, üzerine çok ince bir penye örtü örttüm, hala tam dalamadi uykuya, bir saat sonraya alarm kurdum bende uykuya dayanamıyorum

Normal bu kadari.Ama kendi duzenine döner.Iyi olsunda minik❤
'Daha bizi neler bekliyor' diye dusunmek zor evlat konusunda...

Teşekkür ederim sevinirim bir de bu mühendisoğlu nu ben bulamadım ne diye aratınca çıkıyor :)
Gördüm diye cvp vermek istedim :) aklımda kalanlar goon canbebe molfix minies bi iki marka için 30 lu paketi 150 tl yazmış hiç bakmadım bile o yüzden goon markanın açık hali var ebebeklerde görebilrsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…