Şu 5 dk yalniz birakmali olani mi deniyonuz.. kiyamiyo insan yaa çok küçükler.. ben hala yatağimdan ayiramadim.. bide iki tarafa dönüp bakiyo biz yanindamiyiz diye.. öyle uyudu şimdi.. eşim güya cocuk uyuyasıya kadar yatti ilk o sizdi:)Uyku egitimi denemem basarisiz sonuclandi icini ceke ceke agladi simdide cok fena dudak buzuyor niye beni biraktin gittin diye
Kıyamam kuzuya :) Benim bebiş 3 ay 1 haftalık ve gündüz uykuları için yatağında uyutmaya çalışıyorum. Kitap okuyorum esnemeye başlayınca yatağına bırakıyorum, ben de başında duruyorum hadi bakalım öğle uykusuna gözlerini kapat hadi uyuyalım falan burası senin yatağın gibi gaza getirip ben de yatağın yanında gözlerimi kapatıyorum. Bana bakıp o da kapatıyor yavaş yavaş uyuyor. Ama 45 dk yatağında uyku süresi. Eğer slingte ya da kucağımda yatarsa 3 saat. Gece zaten uyuyor ama gündüz de bir alışsa yatağında uzun uyumaya çok iyi olacak. Ama eve misafir gelince düzen bozuluyor işte. Bir de şu kapı çalıp durmasa...Uyku egitimi denemem basarisiz sonuclandi icini ceke ceke agladi simdide cok fena dudak buzuyor niye beni biraktin gittin diye
Bende ayirmadim seninkimiydi yatirinca kafasını cevirip uyuyan keşke oyle yapsa desteksiz uyumuyo bi türlü ya sallican yada kucakŞu 5 dk yalniz birakmali olani mi deniyonuz.. kiyamiyo insan yaa çok küçükler.. ben hala yatağimdan ayiramadim.. bide iki tarafa dönüp bakiyo biz yanindamiyiz diye.. öyle uyudu şimdi.. eşim güya cocuk uyuyasıya kadar yatti ilk o sizdi:)
Başka biri yazmişti onu.. benimki güya desteksiz uyuyor ama yinede destek olarak bizde yaninda uyuyoz :) bizim kiz illa emzikle daliyor.. yani memeden alir almaz emziği veriyorum.. onsuz uyumuyorBende ayirmadim seninkimiydi yatirinca kafasını cevirip uyuyan keşke oyle yapsa desteksiz uyumuyo bi türlü ya sallican yada kucak
Birazcik kiydim annemin bakislari altinda onuda engelleyerek cay ictim sonra gittim kucagima aldim 3 kere biraktim ama korkmuş gibi aglayip 2 eliyle bana tutununca bugunluk biraktim yarin deneyebilirmiyim bilmiyorumKıyamam kuzuya :) Benim bebiş 3 ay 1 haftalık ve gündüz uykuları için yatağında uyutmaya çalışıyorum. Kitap okuyorum esnemeye başlayınca yatağına bırakıyorum, ben de başında duruyorum hadi bakalım öğle uykusuna gözlerini kapat hadi uyuyalım falan burası senin yatağın gibi gaza getirip ben de yatağın yanında gözlerimi kapatıyorum. Bana bakıp o da kapatıyor yavaş yavaş uyuyor. Ama 45 dk yatağında uyku süresi. Eğer slingte ya da kucağımda yatarsa 3 saat. Gece zaten uyuyor ama gündüz de bir alışsa yatağında uzun uyumaya çok iyi olacak. Ama eve misafir gelince düzen bozuluyor işte. Bir de şu kapı çalıp durmasa...
3 bucuk aydir sleepy bir iki kez kaka taşması oldu ama hiç çiş sızdirmasi yaşamadim.. nerden sizdiriyor bu cişi.. kenarlardanmi sirttan mi?
OyyyyyBirazcik kiydim annemin bakislari altinda onuda engelleyerek cay ictim sonra gittim kucagima aldim 3 kere biraktim ama korkmuş gibi aglayip 2 eliyle bana tutununca bugunluk biraktim yarin deneyebilirmiyim bilmiyorum
oda iyiymis emzik olayi bizde kotu zaten cok severek emmiyodu bu ara hic almiyo cigneyip geri atiyorBaşka biri yazmişti onu.. benimki güya desteksiz uyuyor ama yinede destek olarak bizde yaninda uyuyoz :) bizim kiz illa emzikle daliyor.. yani memeden alir almaz emziği veriyorum.. onsuz uyumuyor
Aynen 6 aylık olsunda herşeyden azcık azcık vericez kızıma diyor genelde bende hatırlatıyorum yemeyecek ona salça tuz şeker yasak zehir niyetine geçiyor bebeklerde diye abarta abarta anlatıyorum :) Ben istemedikçe kafasına göre aman vereyim gitsin diyecek biri değil anne bugün bu verilecek dersen onu verir sağolsun. Ben böyle olacağını düşünüyorum en azından
İlk sesli kahkahamiz geldiiiiiii
Teşekkür ederim siz aldınız mi? Sevdiniz mi?Yani internette de var bir sürü güzel tarif tabi de el altın da olması iyi olur gibime geldi :)
Primadan sonra bugün sleepy e geçtim ilk günden çişi sızdırdı ya hiç böyle sorun yaşamamıştım primaya dönmek istemiyorum artık yeni bezler deneyeceğim buradan okuduğum kadarıyla
Uyku egitimi denemem basarisiz sonuclandi icini ceke ceke agladi simdide cok fena dudak buzuyor niye beni biraktin gittin diye
Gozunuzaydiiinn :) sanki gercekten sesini duymus gb di mi :)))))
Hizlica okudum kizlar cevap veren herkese teşekkürler ,asi tum uyku düzenimizi bozdu suan için çok yüksek olmasada biraz atesi var, iki saattir tekrar uykuya gecmesi için uğraştım baya ağladı, üzerine çok ince bir penye örtü örttüm, hala tam dalamadi uykuya, bir saat sonraya alarm kurdum bende uykuya dayanamıyorum
Eger diger secenekleri gormuyorsan o hesaptan kullanip alternatifleri yazalim istersen? Icerigi masum diye gecenleri
Gördüm diye cvp vermek istedim :) aklımda kalanlar goon canbebe molfix minies bi iki marka için 30 lu paketi 150 tl yazmış hiç bakmadım bile o yüzden goon markanın açık hali var ebebeklerde görebilrsinTeşekkür ederim sevinirim bir de bu mühendisoğlu nu ben bulamadım ne diye aratınca çıkıyor :)
Canim muhendisinoglu. Sitesi de var.Teşekkür ederim sevinirim bir de bu mühendisoğlu nu ben bulamadım ne diye aratınca çıkıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?