- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Sonra derler ben 5 çocuk 10 çocuk büyüttüm. öyle bakilacaksa ben 20 çocuk büyütürüm :)))kızlar merhaba nasılsınız,bu hafta işe başladım oğluma süt sağıyorum bırakıyorum bide mama alıyor tabi günde ortalama 120-200cc arası sağdığım anne sütü aynı miktarda da akşam 4e kadar mama alıyor.Ek gıda konuşulmuş bizim doktor 6 aydan önce başlamayın dedi biz 2 ay daha bu şekilde devam edicez sizler nasılınız işe başlayınca hiçbir şekilde yazamıyorum okuyamıyorum bile bebeğim annemlerde kaynanama bırakmak istemiyorum geçen akşam bişeyler anlattılar yazıcam şimdi sizde şoka girersiniz bide marifet gibi anlatıyor. yüreğim ezildi
görümcmin oğlu bebekken ramazan ayında bayrama bir hafta varmış kaynanama gelmiş bebek 2 aylıkmış kaynanam demiş kızım sen orucunu 20 gündür yiyorsun
bayram geliyor artık tut orucunu oda tutmuş bebek memeyi çekmiş çekmiş süt yok ağlamış katıla katıla bakkaldan şeftali suyu almış vermişler
inanamadım
Ben arkadaşlarımın çocuğunu kucağıma bile almaya korkardım.zarar veririm diye. Çocuğu 4-5 yaşında olup da evine gittiğim varsa, aldığım çikolatayı çıkartmaz annesine yavaşça söyleyip annesi onay verirse çikolatayı cantadan çıkarıp çocuğa veririm..H hamis ben de seni etiketleyecektim tam,işe başlamışsındır nasıl gidiyor diye :) çünkü ben kendi işe başlayacağım ilk günü çok merak ediyorum.Ama itiraf ediyorum dün öyle bunaldım ki Allah affetsin Nisan gelsin artık dedim sonra da pişman oldum Vicdanım sızladı
Kayınvalidenin şeftali suyu içirme konusunu okuyunca aklıma bişey geldi çok kızdım yine.Geçen hafta sınu Kreşte bakıcılık yapan bir Arkafaşım gelmişti bize.Kahvaltı yaparken oğluş kucağındaydı pekmezi şöyyyle bir Aldı Ağzına bastı lap diye..öyle kızdım ki içimden,dışımdan da belli olmuştur Napıyosun ya ben tatlı Şeyler vermiyorum dedim.Güldü.Çınar bak sen büyü senin bu Cadı anan görmeden neler yedirecek sana X teyzen,cips cola ha ha ha !! Aklımdan şöyle geçti o an : gözümün önünde bu olıyorsa ben yokken neler olur.Nasıl emanet edicez bakıcı da Ağzına ben görmeden şeker Şerbet pekmez bal Sürerse..Offf
Ben de 40 çıkar çıkmaz boyattım ve omuz hizasında kestirdim. Ne rahatlık kısa saç:))Yeni annelerin saclarini kestirme kervanina bende katildimsen o kadar uzat, kuafore gidince aman cok kesme diye tembihle, 2 parmak fazla kisaltsa hayiflan kuafore sonra bebenin biri gelince ooff aman ugrasamiyorum deyip beldeki saci boyunda kestir
Allahin manyaklari desem kizar misin? Icim parcalandi. Benim esimin tarafi da cok merali şıha. Sizinkiler nereli?
Amin insallah canımBirini bulduk anlaştık,annen gibi o da.bakalım hayırlı olsun hakkimızda
Canim cikarirdim ben hayatimdan böylesini bu nedir cahilce kiskanc cocuklar gibi bilinçsizBir yıl oldu tanışalı çok Hoşuma gitmiyor zaten hareketleri.ilk bebek görmeye gelfiğinde de uyuturken şöyle bir silkelemişti uyan uyan seni görmeye geldim!! Uyanmıştı çocuk ve O grce 2 ye kadar ağlamıştı zor uyutmuştum hiç unutmam
Cidden yazik ya.
Bakkaldan aldiklari seftali suyunuda alternatif gormeleri ayrica bi degisik.
Sonra derler ben 5 çocuk 10 çocuk büyüttüm. öyle bakilacaksa ben 20 çocuk büyütürüm :)))
Bi arkadaşım taktırdı hem salon hem bebek odasınaKendi evinde bakacak normalde ama benim durumlar biraz Karışık eve çağırmayı düşünüyorum.Evde baksa kamera koysam bile her yere koyamam ki ..hem salona hem mutfağa hem girişe kamera gerekir öyle de
Allah kolaylik versin gorumcene de uzuldum. Sana da kolaylik versin. Insallah onlara ihtiyacin olmadan buyutursun yavrunu.Neden kizayim canım öyleler zaten elhamdulillah hepimiz muslumaniz ama bu yaptiklari yobazlik gerilik antebin nizib ilçesindenler
Kaynanam görümcemi de genc yaşta kendisine yascada ve diger birçok yönden de uygun opmayan halasi ogluyla evlendirmis kadin benimle yaşıt ama 10 yas büyük gibi
Esim ve kayinlarim diyorlar annesi verdi hele küçük kaynim diyor biz çocuktuk simdiki halde olsaydik bu is olmazdi
Esime de kendi yeğenini almak istemiş esim istememiş ama anlattiklarini yazsam buraya roman olur
Ne diyeyim Allah bildiği gibi yapsın
Şih konusunda da menzil şihi yok mahalle şihi bunlar bizim gibi insan Desen kizim gubaha giriyorsun derler
Gördüm diye cvp vermek istedim :) aklımda kalanlar goon canbebe molfix minies bi iki marka için 30 lu paketi 150 tl yazmış hiç bakmadım bile o yüzden goon markanın açık hali var ebebeklerde görebilrsin
Canim muhendisinoglu. Sitesi de var.
Günaydın kızlar, ilk defa kızımla yalnız dışarı çıktım kanguruya koyup alışveriş yaptık. Yalnız kızım yarı yolda uyudueve gelene kadar uyanmadi kuzumya. Keşke daha önce ciksaydik.
Ay ne güzel ben kanguruya koymaya çalışırken ağlıyor hemen
Dusmezde insanin eli gayriihtiyari gidiyo poposunaOy kuzum kiyamam alışır inşallah.
Benimki sevdi artık hep çıkarız.
Yalnız düşer diye tek elimle kanguruyu tuttum kanguru kullanan annelerimiz sizde öyle yapıyor musunuz
Kanguru demişken sabah kahvaltı hazırlamak için kızımı kanguruya koydum hazırlıkta zeytin ekmek roka :))) (elhamdülillah bunada) bu sefer ağlamadı durdu ama yenidoğan aparatını çıkarmadım kullananlar çıkardı mı acaba çıkartınca olmadı gibi geldi bana
Benim kız bebek arabasından inmiyordu gece bile birtek onda uyuyordu onda yata yata kafa düzleşmeye başlado o yüzden dışarıdan hariç evde kullanmıyorum artıkBizde yeni dogan aparati yoktu doktorumuz sordum gerek yok aparata dedi. Ben mutfağa bebek arabasını koydum hiç kullanmadık ben yemek yaparken,yemeğimizi yerken bizimle oluyor çok rahat ettim. Yoksa hep kucagimda oluyordu tek elle zor yemek yiyordum tavsiye ederim.
İletişiminize bayıldım ❤ maşallah size ❤Kıyamam kuzuya :) Benim bebiş 3 ay 1 haftalık ve gündüz uykuları için yatağında uyutmaya çalışıyorum. Kitap okuyorum esnemeye başlayınca yatağına bırakıyorum, ben de başında duruyorum hadi bakalım öğle uykusuna gözlerini kapat hadi uyuyalım falan burası senin yatağın gibi gaza getirip ben de yatağın yanında gözlerimi kapatıyorum. Bana bakıp o da kapatıyor yavaş yavaş uyuyor. Ama 45 dk yatağında uyku süresi. Eğer slingte ya da kucağımda yatarsa 3 saat. Gece zaten uyuyor ama gündüz de bir alışsa yatağında uzun uyumaya çok iyi olacak. Ama eve misafir gelince düzen bozuluyor işte. Bir de şu kapı çalıp durmasa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?