2018 Ekim Anneleri

Sonra derler ben 5 çocuk 10 çocuk büyüttüm. öyle bakilacaksa ben 20 çocuk büyütürüm :)))

Ben arkadaşlarımın çocuğunu kucağıma bile almaya korkardım.zarar veririm diye. Çocuğu 4-5 yaşında olup da evine gittiğim varsa, aldığım çikolatayı çıkartmaz annesine yavaşça söyleyip annesi onay verirse çikolatayı cantadan çıkarıp çocuğa veririm..

Son düzenleme:
Yeni annelerin saclarini kestirme kervanina bende katildim sen o kadar uzat, kuafore gidince aman cok kesme diye tembihle, 2 parmak fazla kisaltsa hayiflan kuafore sonra bebenin biri gelince ooff aman ugrasamiyorum deyip beldeki saci boyunda kestir
Ben de 40 çıkar çıkmaz boyattım ve omuz hizasında kestirdim. Ne rahatlık kısa saç:))

Allahin manyaklari desem kizar misin? Icim parcalandi. Benim esimin tarafi da cok merali şıha. Sizinkiler nereli?

Neden kizayim canım öyleler zaten elhamdulillah hepimiz muslumaniz ama bu yaptiklari yobazlik gerilik antebin nizib ilçesindenler
Kaynanam görümcemi de genc yaşta kendisine yascada ve diger birçok yönden de uygun opmayan halasi ogluyla evlendirmis kadin benimle yaşıt ama 10 yas büyük gibi
Esim ve kayinlarim diyorlar annesi verdi hele küçük kaynim diyor biz çocuktuk simdiki halde olsaydik bu is olmazdi
Esime de kendi yeğenini almak istemiş esim istememiş ama anlattiklarini yazsam buraya roman olur
Ne diyeyim Allah bildiği gibi yapsın
Şih konusunda da menzil şihi yok mahalle şihi bunlar bizim gibi insan Desen kizim gubaha giriyorsun derler

Canim cikarirdim ben hayatimdan böylesini bu nedir cahilce kiskanc cocuklar gibi bilinçsiz
Payla haddini bilsin

Cidden yazik ya.
Bakkaldan aldiklari seftali suyunuda alternatif gormeleri ayrica bi degisik.

Canim cahile ne desen boş kaynanam hic okula gitmemiş Gorumcem ilkokul terk o ne dese tamam diyor.
İnanamıyorum soka girdim dedim Gorumcem iste büyüdü böyle böyle dedi
Çocuklarına yazik bazen keşke diyorum anne baba olmak içinde belli bir egitim birikim sahivi olma zorunluluğu gelse

Sonra derler ben 5 çocuk 10 çocuk büyüttüm. öyle bakilacaksa ben 20 çocuk büyütürüm :)))

Tabi canım al benden de o kadar yemek yerken oglum ağlayıp uyaniyor mesela diyor sen yemegini ye o ağlasın bebekler öyledir hep yemek zamani aglarlar
Altini degisme iyice yapsin mesela cisli ise bezi bisey olmaz maksat bez fazla gitmesin
Ya ben annemlere gidiyorum mesela daha oglumu eline alir almaz altina bakiyor acaba kosturmayla unutmusummudur diye
Eminim okul okumayan harika bilinçli kadinlarda vardir ama benimkiler böyle malesef
Annem iyiki var baskasina emanet edemem

Kızım ses çıkartırken boğazında balgam var gibi hırıltılı birde inşallah değildir ya

Allah kolaylik versin gorumcene de uzuldum. Sana da kolaylik versin. Insallah onlara ihtiyacin olmadan buyutursun yavrunu.

Günaydın kızlar, ilk defa kızımla yalnız dışarı çıktım kanguruya koyup alışveriş yaptık. Yalnız kızım yarı yolda uyudu eve gelene kadar uyanmadi kuzumya. Keşke daha önce ciksaydik.

Ay ne güzel ben kanguruya koymaya çalışırken ağlıyor hemen

Kanguru demişken sabah kahvaltı hazırlamak için kızımı kanguruya koydum hazırlıkta zeytin ekmek roka :))) (elhamdülillah bunada) bu sefer ağlamadı durdu ama yenidoğan aparatını çıkarmadım kullananlar çıkardı mı acaba çıkartınca olmadı gibi geldi bana

Ay ne güzel ben kanguruya koymaya çalışırken ağlıyor hemen

Oy kuzum kiyamam alışır inşallah.
Benimki sevdi artık hep çıkarız.
Yalnız düşer diye tek elimle kanguruyu tuttum kanguru kullanan annelerimiz sizde öyle yapıyor musunuz

Bizde yeni dogan aparati yoktu doktorumuz sordum gerek yok aparata dedi. Ben mutfağa bebek arabasını koydum hiç kullanmadık ben yemek yaparken,yemeğimizi yerken bizimle oluyor çok rahat ettim. Yoksa hep kucagimda oluyordu tek elle zor yemek yiyordum tavsiye ederim.

Benim kız bebek arabasından inmiyordu gece bile birtek onda uyuyordu onda yata yata kafa düzleşmeye başlado o yüzden dışarıdan hariç evde kullanmıyorum artık

İletişiminize bayıldım ❤ maşallah size ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…