2018 Ekim Anneleri

Bende ayirmadim seninkimiydi yatirinca kafasını cevirip uyuyan keşke oyle yapsa desteksiz uyumuyo bi türlü ya sallican yada kucak
Benimki uyuyor öyle ama emzik ve sessizlik şart. Abisi gık dese gözünü açıyor hemen. Bir de atak haftası midir nedir artık o kadar kolay uyumuyor, iki gündür memede uyuyor çoğunlukla

Selam herkese, 4.ay kontrolunden geldik simdi
Kg 6,800 olmus iyi dedi
Rota 2.doz vuruldu
Saglik ocagi demir verecek dedi gunde 8 damla iki ogun arasi, emmeler 4 saate cikabilir dedi
Uzerinde ince tulum bide su anane babane yeleklerinden vardi bu yeleklerin hicbir korumasi yok giydirmeyin su cocugu dedi payladi bi guzel :)
Gunduz uykularini sordum yeterince oksijen almayan temiz hava almayip yorulmayan cocuk uyumaz siz disariya cikin yorun bakin nasil uyur dedi
Gaz bitmis eskisi kdr yok biogaia kullanmiyoruz artik dedi
Gece ikinarak kaka olayini anlattim mudahale etmeyin birakin kendi haline dedi
Ellemiyorum ama izliyorum dedim o sizin nefesinizi bile hisseder kendi kendine halledecektir kaldirip yaptirmaya calismayin dedi

Günaydın kızlar, ilk defa kızımla yalnız dışarı çıktım kanguruya koyup alışveriş yaptık. Yalnız kızım yarı yolda uyudu eve gelene kadar uyanmadi kuzumya. Keşke daha önce ciksaydik.

Bi ben cesaret edemedim kanguruyla cikmaya
Solomombaby markasi yenidogan aparatini kullanmiyorum artik ama yinede tedirgin oluyorum

masallah kuzuya.boyle bilgilendirmek iyi oluyor.yalniz biz 2 saati zor bulduruyoruz 4 saate heralde aglamaktan catlar bizimki.o is nasil olcak bilemedim

Ay ne güzel ben kanguruya koymaya çalışırken ağlıyor hemen
Canim koy hemen cik disari.bidahi sefer yine gezmeye gidiyoruz zanneder susar.
As canim.
Maşallah minise.gelisimi güzel.ins hep böyle devam eder.
Kafama bisey takıldi.bebek 4 saat emmeden nasil duracak.
Su ihtiyaci da memeden karsiliyor ya susar bence cocuk
Benimki cok.emse bile 2 saat sonra acikiyor.
3 saate gecemedik henüz.gece bile maksimum 3 saat.
Bide su gece kaka yapma olayinda ne yapacaz.cocuk kaka yaparken ikiniyor.
Ben ikindigini anlayinca hemen alip emziriyorum.kakasini öyle yapiyor.
Simdi ellemesek kakasini yaparken ikinsa yapsa geri kendi kendine uyur mu?
E sonucta uyaniyor.geri uyutmak gerekmez mi?
Müdahale etmeyin demesi garip geldi.

Günaydın kızlar, ilk defa kızımla yalnız dışarı çıktım kanguruya koyup alışveriş yaptık. Yalnız kızım yarı yolda uyudu eve gelene kadar uyanmadi kuzumya. Keşke daha önce ciksaydik.

Deneyim her zaman iyidir :)
Biz bayaa eskittik kanguruyu nerdeyse :)))

Ay ne güzel ben kanguruya koymaya çalışırken ağlıyor hemen
O zaman sizlanabilir ama yerlesip senin yurumeye baslaman degistiriyor isi.Takinca yuruyormus gb hafif yaylaniyorum bende mesela ki cok alisik ama agladigida oluyor :)

Ben cikardim canim artik yok.
Aparat aslinda yukarda kalmasini saglar o da bacaklarinin durusunu degistirir.Ona dikkat et.
Bide giydikleride etkiliyor.Ben salvar tarzi ag kisminda dikis olmayan ya da kumasi rahat seyler giydiriyorum.Yoksa ag kismi zorlastiriyor isi.

Oy kuzum kiyamam alışır inşallah.
Benimki sevdi artık hep çıkarız.
Yalnız düşer diye tek elimle kanguruyu tuttum kanguru kullanan annelerimiz sizde öyle yapıyor musunuz

Ilk diyedir o :) Ellee dolu olunca fln olmuyor :)

Ben gunduzde uykusunu kacirinca balkona cikiyorum biraz :) Ki havalandiriyorum evi sabah kalkinca,gun icinde ve gece yatmadan.Ama yine de rahatlatiyor sanirim
Parka cikiyoruz mesela gelince dalmakta hic zorlanmiyor :)
Gezerken zaten fix kanguruda oldugu icin kafayi gogsume yasliyor

Sac mevzusu gecmis :)
Ben evlenmeden once belimde olan saclari omuzlarin ustunde kestirmistim.
Sonra kizim oluncaya kadar uzamisti biraz ama dogumdan sonra olmuyor boyle deyip yine kestirdim :)
Artik kisa modellerde geziyorum :)
Suan sag daha kisa sol hafif uzun 2 senedir fln :))

Aynen canim evi bende gun icinde 3 kez havalandiriyorum ama yinede temiz hava istiyorlar sanirim birde kat kat giydirmemek :)
Su kanguruya bi ben cesaret edemiyorum sanki bi yeri aciyor gibi ama aglamadan duruyor aslinda

Ilk diyedir o :) Ellee dolu olunca fln olmuyor :)
Bizde de emanet bir kanguru var, bugün kızımı koydum çamaşır sermeye çalıştım, olmuyor :) tek elle alttan destekleyip tek elle çamaşır serdim :) içerideki çamaşır teline serdiğim için mandal gerekmiyor Allah'tan :)

Ben de gebelik öncesi kısacık kestirmiştim, anca yazın bağlamaya başladım. Dökülme olmadığından çok gürleşmişti saçım, kısa çok zorlandım sıcaklarda. Bir an önce uzasa da toplasan diye baktım. Şimdi klasik anne topuzu ile geziyorum :)) şimdilerde çılgın dökülme başladı, kuaföre gidip boyatmak, kırık aldırmak istiyorum off...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…