Benimki uyuyor öyle ama emzik ve sessizlik şart. Abisi gık dese gözünü açıyor hemen. Bir de atak haftası midir nedir artık o kadar kolay uyumuyor, iki gündür memede uyuyor çoğunluklaBende ayirmadim seninkimiydi yatirinca kafasını cevirip uyuyan keşke oyle yapsa desteksiz uyumuyo bi türlü ya sallican yada kucak
Günaydın kızlar, ilk defa kızımla yalnız dışarı çıktım kanguruya koyup alışveriş yaptık. Yalnız kızım yarı yolda uyudueve gelene kadar uyanmadi kuzumya. Keşke daha önce ciksaydik.
ben de solomombaby aldim bi kere ciktim guzeldi keyifliydi.guzel havalarda cikicam insallah :)Bi ben cesaret edemedim kanguruyla cikmaya
Solomombaby markasi yenidogan aparatini kullanmiyorum artik ama yinede tedirgin oluyorum
masallah kuzuya.boyle bilgilendirmek iyi oluyor.yalniz biz 2 saati zor bulduruyoruz 4 saate heralde aglamaktan catlar bizimki.o is nasil olcak bilemedimSelam herkese, 4.ay kontrolunden geldik simdi
Kg 6,800 olmus iyi dedi
Rota 2.doz vuruldu
Saglik ocagi demir verecek dedi gunde 8 damla iki ogun arasi, emmeler 4 saate cikabilir dedi
Uzerinde ince tulum bide su anane babane yeleklerinden vardi bu yeleklerin hicbir korumasi yok giydirmeyin su cocugu dedi payladi bi guzel :)
Gunduz uykularini sordum yeterince oksijen almayan temiz hava almayip yorulmayan cocuk uyumaz siz disariya cikin yorun bakin nasil uyur dedi
Gaz bitmis eskisi kdr yok biogaia kullanmiyoruz artik dedi
Gece ikinarak kaka olayini anlattim mudahale etmeyin birakin kendi haline dedi
Ellemiyorum ama izliyorum dedim o sizin nefesinizi bile hisseder kendi kendine halledecektir kaldirip yaptirmaya calismayin dedi
Canim koy hemen cik disari.bidahi sefer yine gezmeye gidiyoruz zanneder susar.Ay ne güzel ben kanguruya koymaya çalışırken ağlıyor hemen
As canim.Selam herkese, 4.ay kontrolunden geldik simdi
Kg 6,800 olmus iyi dedi
Rota 2.doz vuruldu
Saglik ocagi demir verecek dedi gunde 8 damla iki ogun arasi, emmeler 4 saate cikabilir dedi
Uzerinde ince tulum bide su anane babane yeleklerinden vardi bu yeleklerin hicbir korumasi yok giydirmeyin su cocugu dedi payladi bi guzel :)
Gunduz uykularini sordum yeterince oksijen almayan temiz hava almayip yorulmayan cocuk uyumaz siz disariya cikin yorun bakin nasil uyur dedi
Ellemiyorum ama izliyorum dedim o sizin nefesinizi bile hisseder kendi kendine halledecektir kaldirip yaptirmaya calismayin dedi
ben de solomombaby aldim bi kere ciktim guzeldi keyifliydi.guzel havalarda cikicam insallah :)
hic almamistim aparatini.o yuzden bekledim kullanmak icin.yaklasik 4 aylikken ciktim ilk defa.3 aylikken icine koydugumda icime sinmemisti.ama simdi rahat oldu.bizim de 6500 civari kilosuYenidogan aparatini cikardinmi peki
Günaydın kızlar, ilk defa kızımla yalnız dışarı çıktım kanguruya koyup alışveriş yaptık. Yalnız kızım yarı yolda uyudueve gelene kadar uyanmadi kuzumya. Keşke daha önce ciksaydik.
hic almamistim aparatini.o yuzden bekledim kullanmak icin.yaklasik 4 aylikken ciktim ilk defa.3 aylikken icine koydugumda icime sinmemisti.ama simdi rahat oldu.bizim de 6500 civari kilosu
O zaman sizlanabilir ama yerlesip senin yurumeye baslaman degistiriyor isi.Takinca yuruyormus gb hafif yaylaniyorum bende mesela ki cok alisik ama agladigida oluyor :)Ay ne güzel ben kanguruya koymaya çalışırken ağlıyor hemen
Kanguru demişken sabah kahvaltı hazırlamak için kızımı kanguruya koydum hazırlıkta zeytin ekmek roka :))) (elhamdülillah bunada) bu sefer ağlamadı durdu ama yenidoğan aparatını çıkarmadım kullananlar çıkardı mı acaba çıkartınca olmadı gibi geldi bana
Oy kuzum kiyamam alışır inşallah.
Benimki sevdi artık hep çıkarız.
Yalnız düşer diye tek elimle kanguruyu tuttum kanguru kullanan annelerimiz sizde öyle yapıyor musunuz
Selam herkese, 4.ay kontrolunden geldik simdi
Kg 6,800 olmus iyi dedi
Rota 2.doz vuruldu
Ben gunduzde uykusunu kacirinca balkona cikiyorum biraz :) Ki havalandiriyorum evi sabah kalkinca,gun icinde ve gece yatmadan.Ama yine de rahatlatiyor sanirim
Parka cikiyoruz mesela gelince dalmakta hic zorlanmiyor :)
Gezerken zaten fix kanguruda oldugu icin kafayi gogsume yasliyor
Bizde de emanet bir kanguru var, bugün kızımı koydum çamaşır sermeye çalıştım, olmuyor :) tek elle alttan destekleyip tek elle çamaşır serdim :) içerideki çamaşır teline serdiğim için mandal gerekmiyor Allah'tan :)Ilk diyedir o :) Ellee dolu olunca fln olmuyor :)
Ben de gebelik öncesi kısacık kestirmiştim, anca yazın bağlamaya başladım. Dökülme olmadığından çok gürleşmişti saçım, kısa çok zorlandım sıcaklarda. Bir an önce uzasa da toplasan diye baktım. Şimdi klasik anne topuzu ile geziyorum :)) şimdilerde çılgın dökülme başladı, kuaföre gidip boyatmak, kırık aldırmak istiyorum off...Sac mevzusu gecmis :)
Ben evlenmeden once belimde olan saclari omuzlarin ustunde kestirmistim.
Sonra kizim oluncaya kadar uzamisti biraz ama dogumdan sonra olmuyor boyle deyip yine kestirdim :)
Artik kisa modellerde geziyorum :)
Suan sag daha kisa sol hafif uzun 2 senedir fln :))
Havalar iyi. Evde durmaya hiç gerek yok.Günaydın kızlar, ilk defa kızımla yalnız dışarı çıktım kanguruya koyup alışveriş yaptık. Yalnız kızım yarı yolda uyudueve gelene kadar uyanmadi kuzumya. Keşke daha önce ciksaydik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?