- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Gelin topuzunu biliyordum da şimdi bi de lohusa topuzuna terfi ettim :)))Sac mevzusu gecmis :)
Ben evlenmeden once belimde olan saclari omuzlarin ustunde kestirmistim.
Sonra kizim oluncaya kadar uzamisti biraz ama dogumdan sonra olmuyor boyle deyip yine kestirdim :)
Artik kisa modellerde geziyorum :)
Suan sag daha kisa sol hafif uzun 2 senedir fln :))
bugun yine kanguruyla ciktim.tabi icine koyup kapidan cikana kadar ciglik cigliga agladi.kapidan cikinca sustu.bi on dk bakindi sonra uyuya kaldi icinde.ama pek benlik degilmis ya biraz yuruyus yaptim markete girecektim poset tasiyacak mecalim kalmamisti eli bos eve dondum.halbuki bebek arabasiyla cok rahat uzun uzun geziyorum.posetleri de bebek arabasinin saplarina asiyorum oh mis :) neyse tecrube iste hersey.Aynen canim evi bende gun icinde 3 kez havalandiriyorum ama yinede temiz hava istiyorlar sanirim birde kat kat giydirmemek :)
Su kanguruya bi ben cesaret edemiyorum sanki bi yeri aciyor gibi ama aglamadan duruyor aslinda
Ben cok özeniyorum kangruya bebegi koyup gezmeye.Deneyim her zaman iyidir :)
Biz bayaa eskittik kanguruyu nerdeyse :)))
Burada ćok soğuk.keske bende cikabilsem.Havalar iyi. Evde durmaya hiç gerek yok.
Bizde de emanet bir kanguru var, bugün kızımı koydum çamaşır sermeye çalıştım, olmuyor :) tek elle alttan destekleyip tek elle çamaşır serdim :) içerideki çamaşır teline serdiğim için mandal gerekmiyor Allah'tan :)
Canim üzme yıpratma kendini.Bizimde dün akşam kontrolumüz vardı. Kizim 100 gram almiş yine.. 4900 gram olmuş..ama boyu uzamiş. 61 cm olmus.. herseyi iyi bitek kilo almiyir dedi mama verdi artik.. bakalim baslicaz sever insallah.. rota 2. Dozu vurulmucak dedi.. alerjik oldugu icin.. ilki tetiklemis olabilir dedi.. menenjit asisini oldu.. kilo olayina iyice kafayi taktim.. tam 3 bucuk aylik oldu ama dogum kilosunun 2 kati bile olmadi henüz
Ben de gebelik öncesi kısacık kestirmiştim, anca yazın bağlamaya başladım. Dökülme olmadığından çok gürleşmişti saçım, kısa çok zorlandım sıcaklarda. Bir an önce uzasa da toplasan diye baktım. Şimdi klasik anne topuzu ile geziyorum :)) şimdilerde çılgın dökülme başladı, kuaföre gidip boyatmak, kırık aldırmak istiyorum off...
Gelin topuzunu biliyordum da şimdi bi de lohusa topuzuna terfi ettim :)))
Bizimde dün akşam kontrolumüz vardı. Kizim 100 gram almiş yine.. 4900 gram olmuş..ama boyu uzamiş. 61 cm olmus.. herseyi iyi bitek kilo almiyir dedi mama verdi artik.. bakalim baslicaz sever insallah.. rota 2. Dozu vurulmucak dedi.. alerjik oldugu icin.. ilki tetiklemis olabilir dedi.. menenjit asisini oldu.. kilo olayina iyice kafayi taktim.. tam 3 bucuk aylik oldu ama dogum kilosunun 2 kati bile olmadi henüz
Ben de kurutmazsam sinüzitim coşuyor.. bahar temizliği için baharı bekleyeceğim ben de :) kızım biraz büyüsün, ben kuaförde beklerken babasıyla gezebilsinler :) oğluşum büyük, uyum sağlıyor artık çok şükür ❤Ben kurutmadan yapamiyorum migrenimi cok etkiliyor.O yuzden uzatamiyorum :) kisayida seviyorum ama minyon olunca daha cok yakisti bana :)
Ahh o cilgin dökülme,bayaa seyreltti saclarimi.
Şu bayaa memnuniyet okudugum sampuandan aldim.Gelsin bakalim iyi gelir insallah.
Kuafore bende gitmek istiyorum buara boya ve biraz toplattirmak icin :) bahar temizligi olsun :)))))
Ben cok özeniyorum kangruya bebegi koyup gezmeye.
Burada kar kış...
Burada ćok soğuk.keske bende cikabilsem.
Benden çok cocuga aciyorum.
Algilarinin cevreye en duyarli oldugu dönem oturma odasi mutfak ve yatakodasindan başka bi yer görmüyor yavrum.
Burasi istanbul gibi olsa sabah cikar aksam dönerim cocukla.bi yerde de emziririm.
Oh misss...
Ben de kurutmazsam sinüzitim coşuyor.. bahar temizliği için baharı bekleyeceğim ben de :) kızım biraz büyüsün, ben kuaförde beklerken babasıyla gezebilsinler :) oğluşum büyük, uyum sağlıyor artık çok şükür ❤
Kızlar bebeğimin yüzü ve kafası inanılmaz kaşınıyor elleri sürekli kafasında yüzünde her yerini yoluyor kanattı zaten iki tel saçı vardı hep yoldu yüzü kıpkırmızı doktorumuza resmini yolladım hipokort krem başla hemen dedi ama bir haftadan fazla kullanma dedi bu kremi başlamak zorundayız yoksa enfeksiyon olabilir dedi bebeğim hiç durmadan ağlıyor çok üzülüyorum
Ne bileyim herkesin bebeği 2 kati oldu sanki.. inşallah toparlar..Canim üzme yıpratma kendini.
En azindan mama secenegi var.
Ins bebisin mamayi icer.
Bak hic merak etme.
Minik bebekler istahli olur.mamaya baslayinca hemen toparlanir.
Hicbisey icin gec degil.
Benim bebegim iskelet gibiydi.sütüm ilk ay yoktu.mama verdim.toparlandi.
Benimde moreilm yerine geldi.sütum artti.
Bebegim kilo almaya basladi.
Hem dogum kilosunun 2 katina cikmasini 5.ayda beklerler.
Duzelir ins.
Inşallah canim sağol..Ah kuzum kıyamam❤
Kendisi iyiyse onu da alir insallah bi cirpida.
Belki asi olmamasi ve mamada etkiler bayaa.
Iyi haberler olsun insallah❤
Canim geçmiş olsun neden olmuş peki.. yani birseymi dokundu ki?Kızlar bebeğimin yüzü ve kafası inanılmaz kaşınıyor elleri sürekli kafasında yüzünde her yerini yoluyor kanattı zaten iki tel saçı vardı hep yoldu yüzü kıpkırmızı doktorumuza resmini yolladım hipokort krem başla hemen dedi ama bir haftadan fazla kullanma dedi bu kremi başlamak zorundayız yoksa enfeksiyon olabilir dedi bebeğim hiç durmadan ağlıyor çok üzülüyorum
Sağol canım benim çok ama çok zor bir dakika bile yalnız bırakamıyorum sürekli ellerini tutuyorum kaşımasın diye kafasını yüzü bulduğu her yere sürtüyor ve hiç durmadan ağlıyor çok üzülüyorum masum bir bebeğe çare olamamak ne kötüOyy cok gecmis olsun.Allah yardimciniz olsun.
Kasintida zor duramiyordur ki...
Insallah cabucak gecer❤
Sağol canım bizde zaten alerji vardı yüzünüde sürekli nemlendiriyordum ama iki gündür deli gibi kaşınıyor yavrum yoldu her yerini ne yedim diye düşünüyorum bulamıyorum ne bu kadar etkiledi çok üzgünümNe bileyim herkesin bebeği 2 kati oldu sanki.. inşallah toparlar..
Inşallah canim sağol..
Canim geçmiş olsun neden olmuş peki.. yani birseymi dokundu ki?
Yazin burda degiliz canim.göçebeyiz 3 ay boyunca.bi annemlerde bi kvlerde.Hic oyle dusunme tam hareketlenirken disarda olacak :) sizin orasida ayri guzel sakin olur yazin.Gozleri icin yesillik vs cok iyimis.
Yaz bebeginin kis bebeginin artilari eksileri iste :)
Ama tam enerji doluyken yaz olacak bidiklara.
Yazdan sonra kış pek sıkıcı oluyor ama bebislere :) kışa işimiz var :))))) dört döneriz evlerde :)
Canim kimsenin bebegiyle kiyaslama bebegini.bu seni mutsuz eder.Ne bileyim herkesin bebeği 2 kati oldu sanki.. inşallah toparlar..
Inşallah canim sağol..
Canim geçmiş olsun neden olmuş peki.. yani birseymi dokundu ki?
Bizimde dün akşam kontrolumüz vardı. Kizim 100 gram almiş yine.. 4900 gram olmuş..ama boyu uzamiş. 61 cm olmus.. herseyi iyi bitek kilo almiyir dedi mama verdi artik.. bakalim baslicaz sever insallah.. rota 2. Dozu vurulmucak dedi.. alerjik oldugu icin.. ilki tetiklemis olabilir dedi.. menenjit asisini oldu.. kilo olayina iyice kafayi taktim.. tam 3 bucuk aylik oldu ama dogum kilosunun 2 kati bile olmadi henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?