2018 Ekim Anneleri

Gelin topuzunu biliyordum da şimdi bi de lohusa topuzuna terfi ettim :)))

Bizimde dün akşam kontrolumüz vardı. Kizim 100 gram almiş yine.. 4900 gram olmuş..ama boyu uzamiş. 61 cm olmus.. herseyi iyi bitek kilo almiyir dedi mama verdi artik.. bakalim baslicaz sever insallah.. rota 2. Dozu vurulmucak dedi.. alerjik oldugu icin.. ilki tetiklemis olabilir dedi.. menenjit asisini oldu.. kilo olayina iyice kafayi taktim.. tam 3 bucuk aylik oldu ama dogum kilosunun 2 kati bile olmadi henüz

Aynen canim evi bende gun icinde 3 kez havalandiriyorum ama yinede temiz hava istiyorlar sanirim birde kat kat giydirmemek :)
Su kanguruya bi ben cesaret edemiyorum sanki bi yeri aciyor gibi ama aglamadan duruyor aslinda
bugun yine kanguruyla ciktim.tabi icine koyup kapidan cikana kadar ciglik cigliga agladi.kapidan cikinca sustu.bi on dk bakindi sonra uyuya kaldi icinde.ama pek benlik degilmis ya biraz yuruyus yaptim markete girecektim poset tasiyacak mecalim kalmamisti eli bos eve dondum.halbuki bebek arabasiyla cok rahat uzun uzun geziyorum.posetleri de bebek arabasinin saplarina asiyorum oh mis :) neyse tecrube iste hersey.

Deneyim her zaman iyidir :)
Biz bayaa eskittik kanguruyu nerdeyse :)))
Ben cok özeniyorum kangruya bebegi koyup gezmeye.
Burada kar kış...
Havalar iyi. Evde durmaya hiç gerek yok.
Burada ćok soğuk.keske bende cikabilsem.
Benden çok cocuga aciyorum.
Algilarinin cevreye en duyarli oldugu dönem oturma odasi mutfak ve yatakodasindan başka bi yer görmüyor yavrum.
Burasi istanbul gibi olsa sabah cikar aksam dönerim cocukla.bi yerde de emziririm.
Oh misss...

Ben malum buyukle cikinca eller serbest kalabilsin diye ozellikle aldim.Mamadus kangurumuz.Cok memnunum :)

Canim üzme yıpratma kendini.
En azindan mama secenegi var.
Ins bebisin mamayi icer.
Bak hic merak etme.
Minik bebekler istahli olur.mamaya baslayinca hemen toparlanir.
Hicbisey icin gec degil.
Benim bebegim iskelet gibiydi.sütüm ilk ay yoktu.mama verdim.toparlandi.
Benimde moreilm yerine geldi.sütum artti.
Bebegim kilo almaya basladi.
Hem dogum kilosunun 2 katina cikmasini 5.ayda beklerler.
Duzelir ins.

Ben kurutmadan yapamiyorum migrenimi cok etkiliyor.O yuzden uzatamiyorum :) kisayida seviyorum ama minyon olunca daha cok yakisti bana :)
Ahh o cilgin dökülme,bayaa seyreltti saclarimi.
Şu bayaa memnuniyet okudugum sampuandan aldim.Gelsin bakalim iyi gelir insallah.
Kuafore bende gitmek istiyorum buara boya ve biraz toplattirmak icin :) bahar temizligi olsun :)))))

Gelin topuzunu biliyordum da şimdi bi de lohusa topuzuna terfi ettim :)))

:)))))) ya salsan bakamiyorsun,sonuc toplamak.Bende ondan sıkılıp kestirmistim.Kisa olunca yika kurut çık bi hos duruyor en azindan :)

Ah kuzum kıyamam❤
Kendisi iyiyse onu da alir insallah bi cirpida.
Belki asi olmamasi ve mamada etkiler bayaa.
Iyi haberler olsun insallah❤

Ben de kurutmazsam sinüzitim coşuyor.. bahar temizliği için baharı bekleyeceğim ben de :) kızım biraz büyüsün, ben kuaförde beklerken babasıyla gezebilsinler :) oğluşum büyük, uyum sağlıyor artık çok şükür ❤

Hic oyle dusunme tam hareketlenirken disarda olacak :) sizin orasida ayri guzel sakin olur yazin.Gozleri icin yesillik vs cok iyimis.
Yaz bebeginin kis bebeginin artilari eksileri iste :)
Ama tam enerji doluyken yaz olacak bidiklara.
Yazdan sonra kış pek sıkıcı oluyor ama bebislere :) kışa işimiz var :))))) dört döneriz evlerde :)

Kızlar bebeğimin yüzü ve kafası inanılmaz kaşınıyor elleri sürekli kafasında yüzünde her yerini yoluyor kanattı zaten iki tel saçı vardı hep yoldu yüzü kıpkırmızı doktorumuza resmini yolladım hipokort krem başla hemen dedi ama bir haftadan fazla kullanma dedi bu kremi başlamak zorundayız yoksa enfeksiyon olabilir dedi bebeğim hiç durmadan ağlıyor çok üzülüyorum

Tam boya badana temizlik gb olacak :))))))
Ah kadinlar :)
Bende emziririm kanguruyu esime baglariz.

Ah yaz gelse de uzun uzun yuruseeek❤
Bahar dedikce icimde kelebekler ucustu :))

Oyy cok gecmis olsun.Allah yardimciniz olsun.
Kasintida zor duramiyordur ki...
Insallah cabucak gecer❤

Ne bileyim herkesin bebeği 2 kati oldu sanki.. inşallah toparlar..

Ah kuzum kıyamam❤
Kendisi iyiyse onu da alir insallah bi cirpida.
Belki asi olmamasi ve mamada etkiler bayaa.
Iyi haberler olsun insallah❤
Inşallah canim sağol..

Canim geçmiş olsun neden olmuş peki.. yani birseymi dokundu ki?

Oyy cok gecmis olsun.Allah yardimciniz olsun.
Kasintida zor duramiyordur ki...
Insallah cabucak gecer❤
Sağol canım benim çok ama çok zor bir dakika bile yalnız bırakamıyorum sürekli ellerini tutuyorum kaşımasın diye kafasını yüzü bulduğu her yere sürtüyor ve hiç durmadan ağlıyor çok üzülüyorum masum bir bebeğe çare olamamak ne kötü

Inşallah canim sağol..

Sağol canım bizde zaten alerji vardı yüzünüde sürekli nemlendiriyordum ama iki gündür deli gibi kaşınıyor yavrum yoldu her yerini ne yedim diye düşünüyorum bulamıyorum ne bu kadar etkiledi çok üzgünüm

Yazin burda degiliz canim.göçebeyiz 3 ay boyunca.bi annemlerde bi kvlerde.
Ben en cok bahari bekliyorum.bebisi arabasina koyup gezdirmek istiyorum.
Kisa da tayin isticegimiz yerde olursak daha ilik bi yer olur.cıkartirim sürekli.
Ama ins:)

Inşallah canim sağol..

Canim kimsenin bebegiyle kiyaslama bebegini.bu seni mutsuz eder.
Dönem donem zayiflicaklar kilo alacaklar.
Hic üzme kendini.
Hem onun saçlari yeter:)

Canim üzülme sağlığı yerinde olsun da eksiğini tamamlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…