Insallah biran önce geçer canim.. yumurtayı felan kesmiştin dimi.. ne yedin belki içinde vardi farketmedin..Sağol canım bizde zaten alerji vardı yüzünüde sürekli nemlendiriyordum ama iki gündür deli gibi kaşınıyor yavrum yoldu her yerini ne yedim diye düşünüyorum bulamıyorum ne bu kadar etkiledi çok üzgünüm
Patates zeytin dışında hatırlamıyorum ki canım yumurtayı uzun zamandır yemiyorum bu arada bende inanılmaz unutkanlık başladı herşeyi unutuyorum bebeğin odasına bez almaya gidiyorum ne alacağımı unutup geri geliyorumInsallah biran önce geçer canim.. yumurtayı felan kesmiştin dimi.. ne yedin belki içinde vardi farketmedin..
Sizin bebiş ne kadar doğmuştu ki benim bebiş te Doğum kilosunun iki katı olmadı 4200 doğdu şuan 5800 3 aylık olduk arada mama takviyesi bile yapıyorum takılma bence önemli olan gelişimi gücü yerinde mi mesela tepkileri falan nasılBizimde dün akşam kontrolumüz vardı. Kizim 100 gram almiş yine.. 4900 gram olmuş..ama boyu uzamiş. 61 cm olmus.. herseyi iyi bitek kilo almiyir dedi mama verdi artik.. bakalim baslicaz sever insallah.. rota 2. Dozu vurulmucak dedi.. alerjik oldugu icin.. ilki tetiklemis olabilir dedi.. menenjit asisini oldu.. kilo olayina iyice kafayi taktim.. tam 3 bucuk aylik oldu ama dogum kilosunun 2 kati bile olmadi henüz
Arkadaş da olunsa saygısızlığı gerektirmez saygılı olmak Lazım çocuğa da tabi.Herkes saygılı düşünceli olsa keşkeBen arkadaşlarımın çocuğunu kucağıma bile almaya korkardım.zarar veririm diye. Çocuğu 4-5 yaşında olup da evine gittiğim varsa, aldığım çikolatayı çıkartmaz annesine yavaşça söyleyip annesi onay verirse çikolatayı cantadan çıkarıp çocuğa veririm..
İçimde tutamayıp sonradan telde söylemiştim zaten çocuğu o gün silkeledin uyandırdın gece 2 ye kadar neler çektim biliyor musun diye.Atarlı çocuk yapmışsın napim dedi.Pekmez meselesinde şoktan kaldım öyle beklemediğim bir hareketti annem bile eski Kadınlardan olduğu halde bana sormadan kendi doğrularını uygulamıyor.Güvenim sarsıldı zaten kendi gelirse bişey diyemem ama kendim uzak dururum artık çünkü malesef biraz soğudumCanim cikarirdim ben hayatimdan böylesini bu nedir cahilce kiskanc cocuklar gibi bilinçsiz
Payla haddini bilsin
Erkek 67 cmKizlar bebislerinizin boyu kac cm?
Masallah canim.Erkek 67 cm
Masallah minnoşa.ins uzamistir bu ay:)fundurtan canım üzülme kilo alınır inşallah önemli olan sağlıklı olması.Geçen hafta annem vardı diyor ki sen 7 aylıkken bu çocuğun Yarısı kadar yoktun çok Zayıf ve hafiftin.Ama Allah'a şükür maşallahım var her şey yerli yerinde şimdi :)
Bence aşı olmayınca ve mama takviyesiyle bu iş çözülür
U Umudumbitmedi_ benimki 3 aylık kpntrolünde 60 cm idi üzerinden bir ay geçti pazartesi ne çıkacak bakalım
6.5 kg benim oglumda tombul durmuyor. Kesinlikle boydan dolayi bence. Sizinkinin kilosu nedir? Kaç aylik oldu? Biz tam 4 ayligiz. Hatta ptesi 2. Doz aşılarimiz var.Masallah canim.
Kilosu nasil?benimkide 68 cm.
Tombul durmuyor.acaba boyundan dolayi mi diye.düsünuyorum.
Aparatı çıkarınca bacakları çok ayrılmış gibi geldi bana .. ya ben bu kanguru işini çözemedim bi :)Ben cikardim canim artik yok.
Aparat aslinda yukarda kalmasini saglar o da bacaklarinin durusunu degistirir.Ona dikkat et.
Bide giydikleride etkiliyor.Ben salvar tarzi ag kisminda dikis olmayan ya da kumasi rahat seyler giydiriyorum.Yoksa ag kismi zorlastiriyor isi.
Aparatı çıkarınca bacakları çok ayrılmış gibi geldi bana .. ya ben bu kanguru işini çözemedim bi :)
Masallah canim.
Kilosu nasil?benimkide 68 cm.
Tombul durmuyor.acaba boyundan dolayi mi diye.düsünuyorum.
Kendi gelirse de kabul etme yuz verme bence canım bebeğini huzursuz ediyor baksanaİçimde tutamayıp sonradan telde söylemiştim zaten çocuğu o gün silkeledin uyandırdın gece 2 ye kadar neler çektim biliyor musun diye.Atarlı çocuk yapmışsın napim dedi.Pekmez meselesinde şoktan kaldım öyle beklemediğim bir hareketti annem bile eski Kadınlardan olduğu halde bana sormadan kendi doğrularını uygulamıyor.Güvenim sarsıldı zaten kendi gelirse bişey diyemem ama kendim uzak dururum artık çünkü malesef biraz soğudum
Amin insallah ya bu akşam mama hazırlıyordum ne dedi biliyor musun görümcemAllah kolaylik versin gorumcene de uzuldum. Sana da kolaylik versin. Insallah onlara ihtiyacin olmadan buyutursun yavrunu.
Masallah canim.6.5 kg benim oglumda tombul durmuyor. Kesinlikle boydan dolayi bence. Sizinkinin kilosu nedir? Kaç aylik oldu? Biz tam 4 ayligiz. Hatta ptesi 2. Doz aşılarimiz var.
Yanaklari var mi canim?Benimde 68 cm 6800kg ama boydan bencede oyle cok tombul degil
Masallah canim.
Benimkide 4 aylik olmasina 1 hafta var.7800 filan.benimkinin yanaklari yok.cok tuhaf.benimkinden kilosu az olanlarin bile yanaklari var.
Yanaklari var mi canim?
Mâşallah bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?