Size de maşallah. Yalniz sizin bebeginiz 7.8 benimki 6.5. baya tombul olmali yani bize gore :) yanak bizde de pek yok.Masallah canim.
Benimkide 4 aylik olmasina 1 hafta var.7800 filan.benimkinin yanaklari yok.cok tuhaf.benimkinden kilosu az olanlarin bile yanaklari var.
Yanaklari var mi canim?
Mâşallah bu arada.
Üzülmeyin. Bizimki de zayıf ve kilo alimi az. zaten 2700 doğmuştu.. sağlıklı olsunlar da.. kiloya takılmayın..Bizimde dün akşam kontrolumüz vardı. Kizim 100 gram almiş yine.. 4900 gram olmuş..ama boyu uzamiş. 61 cm olmus.. herseyi iyi bitek kilo almiyir dedi mama verdi artik.. bakalim baslicaz sever insallah.. rota 2. Dozu vurulmucak dedi.. alerjik oldugu icin.. ilki tetiklemis olabilir dedi.. menenjit asisini oldu.. kilo olayina iyice kafayi taktim.. tam 3 bucuk aylik oldu ama dogum kilosunun 2 kati bile olmadi henüz
Yas ilerleyince de kısa saç daha genç gösteriyor:)):)))))) ya salsan bakamiyorsun,sonuc toplamak.Bende ondan sıkılıp kestirmistim.Kisa olunca yika kurut çık bi hos duruyor en azindan :)
Benimkinin yanaklari yok.iste.Var canim ama bence her bebegin yanaklari var :)
Hepimizinkine masallah :)
Saol canim.tombul degil. Zayif uzun gorünüyor.Size de maşallah. Yalniz sizin bebeginiz 7.8 benimki 6.5. baya tombul olmali yani bize gore :) yanak bizde de pek yok.
Benimkide iki aylik kontrolde kisaydi canim.birden uzadi.merak etme uzar.U Umudumbitmedi_ benimki 2 aylık kontrolde 56 cm di minikmiş size göre :) Çarşamba 3 aylık kontrol var bakalım
Ay evet bahar ne güzeldir ❤ bizim burda bir gölet var, çam ormanları ile çevrili. Gölet çevresine yürüyüş parkuru yapılmış, akasya ağaçlarının gölgesinde yürüyüş, koşu, bisiklet turu yapılabiliyor ❤ yemyeşil bir ortam, çeşit çeşit kır çiçekleri.. göletin içinde balıklar, ördekler, kuşlar v.b. gel bahar gelll :))Tam boya badana temizlik gb olacak :))))))
Ah kadinlar :)
Bende emziririm kanguruyu esime baglariz.
Ah yaz gelse de uzun uzun yuruseeek❤
Bahar dedikce icimde kelebekler ucustu :))
Evet benimde diyetle artti unutkanlik.. yoğurt sevmeyen insandim canim onu bile istiyor.. ne yapalim bebeğimiz iyi olsun bize yeter..Patates zeytin dışında hatırlamıyorum ki canım yumurtayı uzun zamandır yemiyorum bu arada bende inanılmaz unutkanlık başladı herşeyi unutuyorum bebeğin odasına bez almaya gidiyorum ne alacağımı unutup geri geliyorum
3120 dogdu simdi 4900.. 3 bucuk aylik.. gelişiminde bi sıkıntı yok Allaha şükür.. sadece kilo eksiği oldu..Sizin bebiş ne kadar doğmuştu ki benim bebiş te Doğum kilosunun iki katı olmadı 4200 doğdu şuan 5800 3 aylık olduk arada mama takviyesi bile yapıyorum takılma bence önemli olan gelişimi gücü yerinde mi mesela tepkileri falan nasıl
Inşallah canim.. bir aydir gidiyoruz gidiyoruz 100 gram almiş 10 günde felan cikti.. hayir çocuk aç kalmiyorki.. kalsa ağlar.. doyupta böyle olunca endişeleniyorum..fundurtan canım üzülme kilo alınır inşallah önemli olan sağlıklı olması.Geçen hafta annem vardı diyor ki sen 7 aylıkken bu çocuğun Yarısı kadar yoktun çok Zayıf ve hafiftin.Ama Allah'a şükür maşallahım var her şey yerli yerinde şimdi :)
Bence aşı olmayınca ve mama takviyesiyle bu iş çözülür
Benimkide iki aylik kontrolde kisaydi canim.birden uzadi.merak etme uzar.
Onemli olan bebegin genel gorünumü ve enerjisi.
Benimki yüzden biraz zayif duruyor diye sordum.son günlerde emmiyor pek.kilo alimi da durdu gibi.kafama takildi iste.
Ay evet bahar ne güzeldir ❤ bizim burda bir gölet var, çam ormanları ile çevrili. Gölet çevresine yürüyüş parkuru yapılmış, akasya ağaçlarının gölgesinde yürüyüş, koşu, bisiklet turu yapılabiliyor ❤ yemyeşil bir ortam, çeşit çeşit kır çiçekleri.. göletin içinde balıklar, ördekler, kuşlar v.b. gel bahar gelll :))
İzmir'im güzeldir ❤ yürüme mesafesinde bizde parklar, marketler, çarşı, sağlık ocağı :)) mahalleden çıkmadan hallediyoruz çoğu işimizi :)Ay kıskandım şimdi ne güzel bizim burda bina ve yokuş var :) yürüyüş alanı için otobüslere binip uzaklara gitmek gerekiyor
Aynısını yapıyor kızım da. Kulaklarını, burnunu kontrol et canım. Emme esnasında rahatsızlık yaşıyor belli ki. Benimkinin kulağı akmış resmen, çubukla temizledim, hafif kaşıdım, nasıl mayıştı görme.. uyudu hemen yavrum. Dilleri dönse de anlatsalar yazık kuzucuklara ❤Ya sorma senin durumuna benzer durum yaşıyorum 3 gündür sabahları emmiyor kavga kıyamet her emme ağlamalı bi sorunu var diye düşünmeye başladım aç saatte bir emmek istiyor memeye gelince başlıyor ağlamaya sürekli kafayı çekip duruyor yavaş da gelse hızlı da gelse gelmese de kafasını çekip ağlıyor
Kaka sıklığı nedir doktor ne diyor ?Evet benimde diyetle artti unutkanlik.. yoğurt sevmeyen insandim canim onu bile istiyor.. ne yapalim bebeğimiz iyi olsun bize yeter..
3120 dogdu simdi 4900.. 3 bucuk aylik.. gelişiminde bi sıkıntı yok Allaha şükür.. sadece kilo eksiği oldu..
Inşallah canim.. bir aydir gidiyoruz gidiyoruz 100 gram almiş 10 günde felan cikti.. hayir çocuk aç kalmiyorki.. kalsa ağlar.. doyupta böyle olunca endişeleniyorum..
Arkadaşın bebeğinin alerjisi vardı galiba kilo alımı ondan az olmuş olabilir.Kaka sıklığı nedir doktor ne diyor ?
3 aylik kontrolde 63 cm di şimdi kac oldu bilmiyorum suan 3 bucuk ayligiz. Ben badileri ve atletleti 72 cm olanlardan giydiriyorum belki biraz daha uzamistirKizlar bebislerinizin boyu kac cm?
Oyun halısı çok ilgisini çeker şuan alabilirsiniz bizim o vardı bende aktivite masası aldım ayakta durması için çok işe yarıyor hemde çok seviyor demişti bir arkadaşım yırumlarda da hep bebeğim bayılıyor demiş hetkes o 6 ay sonrası için ama şimdiden aldım hemen indirim olunca. Ama ayakları çıkarınca 3. Ayda bile bayıkarak oynuyor diyenler olmuş bakanilirsinYarın e bebekte oyuncak indirimi var ya ne almak lazım bu ay acaba bizim pek oyuncağımız yok bi çıngırak var :)
Bende baktim şimdi aktivite masalari hopbalalar fln alsak mi ben ek gida gereclerinide almayi düşünüyorum ocagimiza incir ağacı dikecek bu ay e bebekOyun halısı çok ilgisini çeker şuan alabilirsiniz bizim o vardı bende aktivite masası aldım ayakta durması için çok işe yarıyor hemde çok seviyor demişti bir arkadaşım yırumlarda da hep bebeğim bayılıyor demiş hetkes o 6 ay sonrası için ama şimdiden aldım hemen indirim olunca. Ama ayakları çıkarınca 3. Ayda bile bayıkarak oynuyor diyenler olmuş bakanilirsin
Oyun halısı çok ilgisini çeker şuan alabilirsiniz bizim o vardı bende aktivite masası aldım ayakta durması için çok işe yarıyor hemde çok seviyor demişti bir arkadaşım yırumlarda da hep bebeğim bayılıyor demiş hetkes o 6 ay sonrası için ama şimdiden aldım hemen indirim olunca. Ama ayakları çıkarınca 3. Ayda bile bayıkarak oynuyor diyenler olmuş bakanilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?