2018 Ekim Anneleri

Masallah canim.
Benimkide 4 aylik olmasina 1 hafta var.7800 filan.benimkinin yanaklari yok.cok tuhaf.benimkinden kilosu az olanlarin bile yanaklari var.

Yanaklari var mi canim?
Mâşallah bu arada.
Size de maşallah. Yalniz sizin bebeginiz 7.8 benimki 6.5. baya tombul olmali yani bize gore :) yanak bizde de pek yok.

Üzülmeyin. Bizimki de zayıf ve kilo alimi az. zaten 2700 doğmuştu.. sağlıklı olsunlar da.. kiloya takılmayın..

Son düzenleme:
Yarın e bebekte oyuncak indirimi var ya ne almak lazım bu ay acaba bizim pek oyuncağımız yok bi çıngırak var :)

Arkadaşlar boy ve kiloyu paylaşmasak daha mi iyi olur acaba..Ben takılmam böyle şeylere ama arkadaşlarımızdan uzulen neden kilo almiyor veya boyu kisa mi vs diye endiselenenler olabilir..Kilosu az boyu kısa mi vs diye kıyaslamalar olabilir. Her bebek yetiskinler gibi farklı olacak tabiki..

U Umudumbitmedi_ benimki 2 aylık kontrolde 56 cm di minikmiş size göre :) Çarşamba 3 aylık kontrol var bakalım
Benimkide iki aylik kontrolde kisaydi canim.birden uzadi.merak etme uzar.
Onemli olan bebegin genel gorünumü ve enerjisi.
Benimki yüzden biraz zayif duruyor diye sordum.son günlerde emmiyor pek.kilo alimi da durdu gibi.kafama takildi iste.

Tam boya badana temizlik gb olacak :))))))
Ah kadinlar :)
Bende emziririm kanguruyu esime baglariz.

Ah yaz gelse de uzun uzun yuruseeek❤
Bahar dedikce icimde kelebekler ucustu :))
Ay evet bahar ne güzeldir ❤ bizim burda bir gölet var, çam ormanları ile çevrili. Gölet çevresine yürüyüş parkuru yapılmış, akasya ağaçlarının gölgesinde yürüyüş, koşu, bisiklet turu yapılabiliyor ❤ yemyeşil bir ortam, çeşit çeşit kır çiçekleri.. göletin içinde balıklar, ördekler, kuşlar v.b. gel bahar gelll :))

Evet benimde diyetle artti unutkanlik.. yoğurt sevmeyen insandim canim onu bile istiyor.. ne yapalim bebeğimiz iyi olsun bize yeter..

3120 dogdu simdi 4900.. 3 bucuk aylik.. gelişiminde bi sıkıntı yok Allaha şükür.. sadece kilo eksiği oldu..

Inşallah canim.. bir aydir gidiyoruz gidiyoruz 100 gram almiş 10 günde felan cikti.. hayir çocuk aç kalmiyorki.. kalsa ağlar.. doyupta böyle olunca endişeleniyorum..

Ya sorma senin durumuna benzer durum yaşıyorum 3 gündür sabahları emmiyor kavga kıyamet her emme ağlamalı bi sorunu var diye düşünmeye başladım aç saatte bir emmek istiyor memeye gelince başlıyor ağlamaya sürekli kafayı çekip duruyor yavaş da gelse hızlı da gelse gelmese de kafasını çekip ağlıyor

Ay kıskandım şimdi ne güzel bizim burda bina ve yokuş var :) yürüyüş alanı için otobüslere binip uzaklara gitmek gerekiyor

Ay kıskandım şimdi ne güzel bizim burda bina ve yokuş var :) yürüyüş alanı için otobüslere binip uzaklara gitmek gerekiyor
İzmir'im güzeldir ❤ yürüme mesafesinde bizde parklar, marketler, çarşı, sağlık ocağı :)) mahalleden çıkmadan hallediyoruz çoğu işimizi :)

Aynısını yapıyor kızım da. Kulaklarını, burnunu kontrol et canım. Emme esnasında rahatsızlık yaşıyor belli ki. Benimkinin kulağı akmış resmen, çubukla temizledim, hafif kaşıdım, nasıl mayıştı görme.. uyudu hemen yavrum. Dilleri dönse de anlatsalar yazık kuzucuklara ❤

Kaka sıklığı nedir doktor ne diyor ?

Kaka sıklığı nedir doktor ne diyor ?
Arkadaşın bebeğinin alerjisi vardı galiba kilo alımı ondan az olmuş olabilir. fundurtan canım umarım mamayı alır bebeğin ve normal seyrine döner büyümesi. Bizimkilerin büyümesi de yavaşlıyor artık bu sıralar arkadaşların dediği gibi memeye yatınca ağlamalar kendini geriye atmalar başladı ben kaldırıyorum artık öyle durumda ememiyor birazdan isteyince tekrar yatırıyorum. Uyaranlar fazla etrafa bakınmak istiyor bazen uykusunun geldiğini farkediyorsam gözüne hafifçe tülbent tarzı bir şeyler kapatıyorum emerken öylece sakinleşip uyuyor evde maalesef tam sessizliği sağlayamıyoruz biz yatak odası sessiz diye geçsem bile ablası ya gürültü yapıyor ya da yanımıza gelip dikkatini dağıtıyor gitmiyor yanımızdan. Bu zamanlarımız da böyle geçecek demek ki deyip takılmıyorum artık ne yapayım.

Yarın e bebekte oyuncak indirimi var ya ne almak lazım bu ay acaba bizim pek oyuncağımız yok bi çıngırak var :)
Oyun halısı çok ilgisini çeker şuan alabilirsiniz bizim o vardı bende aktivite masası aldım ayakta durması için çok işe yarıyor hemde çok seviyor demişti bir arkadaşım yırumlarda da hep bebeğim bayılıyor demiş hetkes o 6 ay sonrası için ama şimdiden aldım hemen indirim olunca. Ama ayakları çıkarınca 3. Ayda bile bayıkarak oynuyor diyenler olmuş bakanilirsin

Bende baktim şimdi aktivite masalari hopbalalar fln alsak mi ben ek gida gereclerinide almayi düşünüyorum ocagimiza incir ağacı dikecek bu ay e bebek

Oyun halımız var aktivite masası mantıklı evet teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…