Siz sanki bizim mahalleyi anlattiniz.. bizde izmirdeyiz yakinmiyiz ne :)İzmir'im güzeldir ❤ yürüme mesafesinde bizde parklar, marketler, çarşı, sağlık ocağı :)) mahalleden çıkmadan hallediyoruz çoğu işimizi :)
Kaka bazen gunde 2 yapiyor.. bazi gün yapmiyor.. alerji nedeniyle kilo almiyor. Ilk 2 ay böyle değildi..Kaka sıklığı nedir doktor ne diyor ?
Evet buyüdükce uyaranlar artip emmeyi zorlastirma oluyor ama benimki tam tersi meme delisi resmen etrafla ilgilenmiyor emerken.. alerji nedeniyle protein kacağı oluyor dedi doktor.. ondan almiyormus kilo.. şu alerji net kesilmediki ne yicegimi şasirdim.. kan oluyor halen kakada..Arkadaşın bebeğinin alerjisi vardı galiba kilo alımı ondan az olmuş olabilir.fundurtan canım umarım mamayı alır bebeğin ve normal seyrine döner büyümesi. Bizimkilerin büyümesi de yavaşlıyor artık bu sıralar arkadaşların dediği gibi memeye yatınca ağlamalar kendini geriye atmalar başladı ben kaldırıyorum artık öyle durumda ememiyor birazdan isteyince tekrar yatırıyorum. Uyaranlar fazla etrafa bakınmak istiyor bazen uykusunun geldiğini farkediyorsam gözüne hafifçe tülbent tarzı bir şeyler kapatıyorum emerken öylece sakinleşip uyuyor evde maalesef tam sessizliği sağlayamıyoruz biz yatak odası sessiz diye geçsem bile ablası ya gürültü yapıyor ya da yanımıza gelip dikkatini dağıtıyor gitmiyor yanımızdan. Bu zamanlarımız da böyle geçecek demek ki deyip takılmıyorum artık ne yapayım.
Bende baktim şimdi aktivite masalari hopbalalar fln alsak mi ben ek gida gereclerinide almayi düşünüyorum ocagimiza incir ağacı dikecek bu ay e bebek
Aynı ürün hep alışveriş yaptığım çok ünlü bi sitede 199 e bebekte 129du zaten normalde de şimdi 93e aldım memnun kaldım bu alışveriştenOyun halımız var aktivite masası mantıklı evet teşekkürler :)
Aynı ürün hep alışveriş yaptığım çok ünlü bi sitede 199 e bebekte 129du zaten normalde de şimdi 93e aldım memnun kaldım bu alışverişten
Gaziemir'deyiz canım biz :) siz nerde oturuyorsunuz?Siz sanki bizim mahalleyi anlattiniz.. bizde izmirdeyiz yakinmiyiz ne :)
Kaka bazen gunde 2 yapiyor.. bazi gün yapmiyor.. alerji nedeniyle kilo almiyor. Ilk 2 ay böyle değildi..
Evet buyüdükce uyaranlar artip emmeyi zorlastirma oluyor ama benimki tam tersi meme delisi resmen etrafla ilgilenmiyor emerken.. alerji nedeniyle protein kacağı oluyor dedi doktor.. ondan almiyormus kilo.. şu alerji net kesilmediki ne yicegimi şasirdim.. kan oluyor halen kakada..
Biz karşıyakadayız canım .. evet inşallah.. insan küçücük oldukları için dayanamıyor .Gaziemir'deyiz canım biz :) siz nerde oturuyorsunuz?
İnşallah bebeğin atlatır bu alerji illerini :/ yazık minicik kuzulara, onlar acı çekmesin, hasta olmasın, biz olalım onların yerine...
Gaziemir'deyiz canım biz :) siz nerde oturuyorsunuz?
İnşallah bebeğin atlatır bu alerji illerini :/ yazık minicik kuzulara, onlar acı çekmesin, hasta olmasın, biz olalım onların yerine...
bundan sonra sizi görünce aklima bomba gelicek yaaBiz karşıyakadayız canım .. evet inşallah.. insan küçücük oldukları için dayanamıyor .
Tamam canım onu takip ediyorum ama daha açıp incelemedim sayfayı yavaş yavaş alışverişe başlıyorum ben de tabak kaşık falan ayyy çok heyecanlıyımCanım gurme bebek diye bir sayfa da var ek gıdaya geçişte çeşitlilik açısından yardımı dokunabilir aslında inceleyebilirsiniz kızlar siz de
Doğru diyorsun ben de tabak kaşık alışverişine başladım gibi kesin şunu alın diyeceğiniz bir şey var mi ek gıda zamanı? Çok heyecanlıyım bir ben böyle değilimdir heralde :)Ilkinde daha yoktu tabii baska bikac kitabim elimde hala :) onlari cikaracam meydana :) el altinda iyi olur.Alsam mi diye de dusunuyorum ama
Sizde deniz de yürüme mesafesinde :)) 4 yıl çalıştım Karşıyaka'da.. 2,5 yılında da orda yaşadım, yürüyerek gittim işe :) hey gidi günler...Biz karşıyakadayız canım .. evet inşallah.. insan küçücük oldukları için dayanamıyor .
Ay çok güzel.cocuk gibi hayal ettim:)Ay evet bahar ne güzeldir ❤ bizim burda bir gölet var, çam ormanları ile çevrili. Gölet çevresine yürüyüş parkuru yapılmış, akasya ağaçlarının gölgesinde yürüyüş, koşu, bisiklet turu yapılabiliyor ❤ yemyeşil bir ortam, çeşit çeşit kır çiçekleri.. göletin içinde balıklar, ördekler, kuşlar v.b. gel bahar gelll :))
Canim bu siralar seninki gaxini kendi cikarrmaya calisiyorken zorlaniyor olabilir.Ya sorma senin durumuna benzer durum yaşıyorum 3 gündür sabahları emmiyor kavga kıyamet her emme ağlamalı bi sorunu var diye düşünmeye başladım aç saatte bir emmek istiyor memeye gelince başlıyor ağlamaya sürekli kafayı çekip duruyor yavaş da gelse hızlı da gelse gelmese de kafasını çekip ağlıyor
Maşallah canim.3 aylik kontrolde 63 cm di şimdi kac oldu bilmiyorum suan 3 bucuk ayligiz. Ben badileri ve atletleti 72 cm olanlardan giydiriyorum belki biraz daha uzamistir
Bizdeki oyuncaklar oyun halisi,aktivite masasi,müzikli piyanolu eğlence treni,renk renk ayiciklar.Oyun halısı çok ilgisini çeker şuan alabilirsiniz bizim o vardı bende aktivite masası aldım ayakta durması için çok işe yarıyor hemde çok seviyor demişti bir arkadaşım yırumlarda da hep bebeğim bayılıyor demiş hetkes o 6 ay sonrası için ama şimdiden aldım hemen indirim olunca. Ama ayakları çıkarınca 3. Ayda bile bayıkarak oynuyor diyenler olmuş bakanilirsin
Senin adina cok sevindim canim.kac saat uyudu.ay cok heyecanlandim:)Ay kizlaaar. Aylardir uyumadigim uykuyu uyudum. Okula baslamadan bir gun once cok super oldu bu.
Ben simdiden mama kasiğı aldim bile:)Tamam canım onu takip ediyorum ama daha açıp incelemedim sayfayı yavaş yavaş alışverişe başlıyorum ben de tabak kaşık falan ayyy çok heyecanlıyım
Bende cok heyecanliyim.Doğru diyorsun ben de tabak kaşık alışverişine başladım gibi kesin şunu alın diyeceğiniz bir şey var mi ek gıda zamanı? Çok heyecanlıyım bir ben böyle değilimdir heralde :)
Ben de hemen videoya alacağım yüzünü:)Senin adina cok sevindim canim.kac saat uyudu.ay cok heyecanlandim:)
Ins benimkide uyur uzunca:)
Ben simdiden mama kasiğı aldim bile:)
2 li.wee bayb marka.
Tabağa gerek var mi bilmiyorum.
Bende cok heyecanliyim.
Limon tattiracagim günü iple cekiyorum:)
evet haklisiniz iste bir hevesle paylastik cogu kisi.ama dogru aslinda bircok konu hassas konu bebek olunca.hele ki ilk bebegi olanlarin daha hassastirArkadaşlar boy ve kiloyu paylaşmasak daha mi iyi olur acaba..Ben takılmam böyle şeylere ama arkadaşlarımızdan uzulen neden kilo almiyor veya boyu kisa mi vs diye endiselenenler olabilir..Kilosu az boyu kısa mi vs diye kıyaslamalar olabilir. Her bebek yetiskinler gibi farklı olacak tabiki..
Ay kizlaaar. Aylardir uyumadigim uykuyu uyudum. Okula baslamadan bir gun once cok super oldu bu.
Arkadaşlar boy ve kiloyu paylaşmasak daha mi iyi olur acaba..Ben takılmam böyle şeylere ama arkadaşlarımızdan uzulen neden kilo almiyor veya boyu kisa mi vs diye endiselenenler olabilir..Kilosu az boyu kısa mi vs diye kıyaslamalar olabilir. Her bebek yetiskinler gibi farklı olacak tabiki..
Çözdürdükten sonra 24 saat içinde kullanmak gerekiyormuşKizlar selam buzluktaki sutlerin tarihi gecmeden tuketmek istiyorum cozdurdukten sonra isisi kac olmali icirmeden once? Birde cozdurdukten sonra disarida kac saat durabilir
Ay evet bahar ne güzeldir ❤ bizim burda bir gölet var, çam ormanları ile çevrili. Gölet çevresine yürüyüş parkuru yapılmış, akasya ağaçlarının gölgesinde yürüyüş, koşu, bisiklet turu yapılabiliyor ❤ yemyeşil bir ortam, çeşit çeşit kır çiçekleri.. göletin içinde balıklar, ördekler, kuşlar v.b. gel bahar gelll :))
Limon en az 1 yasina kadar yoktu hatirladigim kadariyla.Senin adina cok sevindim canim.kac saat uyudu.ay cok heyecanlandim:)
Ins benimkide uyur uzunca:)
Ben simdiden mama kasiğı aldim bile:)
2 li.wee bayb marka.
Tabağa gerek var mi bilmiyorum.
Bende cok heyecanliyim.
Limon tattiracagim günü iple cekiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?