2018 Ekim Anneleri

İzmir'im güzeldir ❤ yürüme mesafesinde bizde parklar, marketler, çarşı, sağlık ocağı :)) mahalleden çıkmadan hallediyoruz çoğu işimizi :)
Siz sanki bizim mahalleyi anlattiniz.. bizde izmirdeyiz yakinmiyiz ne :)

Kaka sıklığı nedir doktor ne diyor ?
Kaka bazen gunde 2 yapiyor.. bazi gün yapmiyor.. alerji nedeniyle kilo almiyor. Ilk 2 ay böyle değildi..

Evet buyüdükce uyaranlar artip emmeyi zorlastirma oluyor ama benimki tam tersi meme delisi resmen etrafla ilgilenmiyor emerken.. alerji nedeniyle protein kacağı oluyor dedi doktor.. ondan almiyormus kilo.. şu alerji net kesilmediki ne yicegimi şasirdim.. kan oluyor halen kakada..

Bende baktim şimdi aktivite masalari hopbalalar fln alsak mi ben ek gida gereclerinide almayi düşünüyorum ocagimiza incir ağacı dikecek bu ay e bebek

Oyun halımız var aktivite masası mantıklı evet teşekkürler :)
Aynı ürün hep alışveriş yaptığım çok ünlü bi sitede 199 e bebekte 129du zaten normalde de şimdi 93e aldım memnun kaldım bu alışverişten

Gaziemir'deyiz canım biz :) siz nerde oturuyorsunuz?
İnşallah bebeğin atlatır bu alerji illerini :/ yazık minicik kuzulara, onlar acı çekmesin, hasta olmasın, biz olalım onların yerine...

İnşallah bebeğin atlatır bu alerji illerini :/ yazık minicik kuzulara, onlar acı çekmesin, hasta olmasın, biz olalım onların yerine...
Biz karşıyakadayız canım .. evet inşallah.. insan küçücük oldukları için dayanamıyor .

Biz karşıyakadayız canım .. evet inşallah.. insan küçücük oldukları için dayanamıyor .
bundan sonra sizi görünce aklima bomba gelicek yaa

Canım gurme bebek diye bir sayfa da var ek gıdaya geçişte çeşitlilik açısından yardımı dokunabilir aslında inceleyebilirsiniz kızlar siz de
Tamam canım onu takip ediyorum ama daha açıp incelemedim sayfayı yavaş yavaş alışverişe başlıyorum ben de tabak kaşık falan ayyy çok heyecanlıyım

Ilkinde daha yoktu tabii baska bikac kitabim elimde hala :) onlari cikaracam meydana :) el altinda iyi olur.Alsam mi diye de dusunuyorum ama
Doğru diyorsun ben de tabak kaşık alışverişine başladım gibi kesin şunu alın diyeceğiniz bir şey var mi ek gıda zamanı? Çok heyecanlıyım bir ben böyle değilimdir heralde :)

Ay çok güzel.cocuk gibi hayal ettim:)
Canim bu siralar seninki gaxini kendi cikarrmaya calisiyorken zorlaniyor olabilir.
Merak etme bu durum en fazla 10 gun sürer gecer.
Yatay pozisyonda gaz sıkıştiriyor.
Sonra geciyor.
Benimki etrafa bakmaktan emmiyor.ama acikinca yapisiyor bana.
Bu siralar az kilo alimi da bundan.son 8 gündür ayni kiloda.

3 aylik kontrolde 63 cm di şimdi kac oldu bilmiyorum suan 3 bucuk ayligiz. Ben badileri ve atletleti 72 cm olanlardan giydiriyorum belki biraz daha uzamistir
Maşallah canim.
Ben bi yerde okumustum.
Hani su aylik cetveller var ya.
Aynina göre en az olmasi gerken boyunu yakalamissa yeter cünkü önemli olan kemik gelisimidir yaziyordu.
1 yasina gelince bütun bebekler birbirni yakalar yaziyordu.
Bizdeki oyuncaklar oyun halisi,aktivite masasi,müzikli piyanolu eğlence treni,renk renk ayiciklar.
Bu aralar baya oyun oynuyor.elinden alinca sinirleniyor agliyor.
Sen ne ara büyüdün de oyun çocuğu oldun:

Ay kizlaaar. Aylardir uyumadigim uykuyu uyudum. Okula baslamadan bir gun once cok super oldu bu.
Senin adina cok sevindim canim.kac saat uyudu.ay cok heyecanlandim:)
Ins benimkide uyur uzunca:)
Tamam canım onu takip ediyorum ama daha açıp incelemedim sayfayı yavaş yavaş alışverişe başlıyorum ben de tabak kaşık falan ayyy çok heyecanlıyım
Ben simdiden mama kasiğı aldim bile:)
2 li.wee bayb marka.
Tabağa gerek var mi bilmiyorum.

Doğru diyorsun ben de tabak kaşık alışverişine başladım gibi kesin şunu alın diyeceğiniz bir şey var mi ek gıda zamanı? Çok heyecanlıyım bir ben böyle değilimdir heralde :)
Bende cok heyecanliyim.
Limon tattiracagim günü iple cekiyorum:)

Ben de hemen videoya alacağım yüzünü:)

evet haklisiniz iste bir hevesle paylastik cogu kisi.ama dogru aslinda bircok konu hassas konu bebek olunca.hele ki ilk bebegi olanlarin daha hassastir
ya da uzun sure beklenen bir bebek olunca.en iyisi doktorumuz aksi bir durum soylemedikce benimko niye kosa uzun zayif sisman gibi dusuncelere girmemek.sonucta 190 baba 175 annenin bebegi ile 150 anne 170 babanin bebegi elbette ki bir olmayacak.canimizi sikmaya degmez.:)

Kizlar selam buzluktaki sutlerin tarihi gecmeden tuketmek istiyorum cozdurdukten sonra isisi kac olmali icirmeden once? Birde cozdurdukten sonra disarida kac saat durabilir

Cok haklisin canim dusunemedik ilk bebek olunca ne dogru ne yanlis bilemiyor insan. Birde herkesteki su kilolu bebek saglikli bebektir psikolojisi..ileride ozellikte ergenlikte cok kilolu olup zorluk ceken cocuklar.. kesinlikle drlar ne diyorsa ona uymak kiyas yapmamak lazim

Kizlar selam buzluktaki sutlerin tarihi gecmeden tuketmek istiyorum cozdurdukten sonra isisi kac olmali icirmeden once? Birde cozdurdukten sonra disarida kac saat durabilir
Çözdürdükten sonra 24 saat içinde kullanmak gerekiyormuş

Hemserim izmir buca goletten mi bahsediyorsun? Bayadir gitmemistim son hali bu sekildeyse baharda orada olmak var

Limon en az 1 yasina kadar yoktu hatirladigim kadariyla.
Canim ben iki gecedir uyumamistim. Dun evde uyurum diye planlarken esim kalk halamlari gezdirelim diye tutturdu. Halasi bebege bakmaya geldi sagolsun. Ben de yorgunum dedim. Ben gezdireyim o zaman dedi. E ben nasil dinlencem oyle diye, ogleden sonra sahile falan avmye gittik. Asiri kalabalikti. Kiz hic uyumadi. Ordan annemlere gittik. Orda uyku icin kudurdu. Bagirdi bagirdi 9 gibi uyudu. Sabah 6ya kadar hic uyanmadi. Ben 1 gibi yattim ama o bile yetti. 6da emzirdim bucukta uyudu. 7.20de kalkti. 8de geri uyudu. 5 dk sonra uyanir derken esim geldi 11e geliyo kalk dedi. Beni rahat birak dedim. Bebek o sirada uyanmis. Sonra 11.20de kalktim. Kiz acikmisti. Emzirirken geri uyudu.
Ay cok yazdim. Okuyanlara fenalik gelmistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…