2018 Ekim Anneleri

Kızlar kanguru alıcam şimdi, herhangi bir marka kullanıp memnun kalan var mı? Hepsiburada da ilk-ay kanguruya baya olumlu yorumlar var?

Kizlar selam buzluktaki sutlerin tarihi gecmeden tuketmek istiyorum cozdurdukten sonra isisi kac olmali icirmeden once? Birde cozdurdukten sonra disarida kac saat durabilir
buzdolabi kisminda cozdurun 24 saat dolapta durabilir icmeden once isitip tuketin diyor canim. Ama ben bir saate kadar bekliyordum. Bazen yarisini icip yarim saat sonra tekrar istiyor. Bir sey olmadi. Dereceyi bilmiyorum. Benmari usulu isitip bilegime dokuyorum. Ilik olunca veriyorum.

Oh masallah nasil oldu puf noktasi neydi :)
Butun gun uyumamak.
Saka bi yana puf noktasi yok. Cunku benim kiz gece hep kakasina uyaniyor. Dun gece hic yapmadi uyanmadi. Kimi gece 3te bi kaka yapip uyaniyor. 5te bi daha kaka yapip uyaniyor. Bu kakadan sonra alt aciyoruz. Mecburen 1 saat falan daha takiliyor.

Bazen instagramda cok sisman bebekler oluyor. Cok tatli masallah yaziyorlar. O kadari da hic saglikli degil. Benim kiziminayina gore kilosu alt sinirda. Ama 2.5 kilo dogdu zaten. Doktor cok iyi diyor yolluyor. Hic uzulmuyorum. Ben kendim de yemeyen ac gezen zapzayif bi cocuktum. Oyle cok hasta da olmadan buyudum. Cok da şaapmamak lazim.

Limonu simdi vermicem zaten canim.
O günü iple cekiyorum:)
Masallah ins hep uyur.
Bu arada sıkılmadim okurken:)

bundan sonra sizi görünce aklima bomba gelicek yaa
Ben anlamadim yaa bişeymi kaçırdım..

Sizde deniz de yürüme mesafesinde :)) 4 yıl çalıştım Karşıyaka'da.. 2,5 yılında da orda yaşadım, yürüyerek gittim işe :) hey gidi günler...
Eski evimiz yürüme mesafesindeydi şimdi uzaktayız.. birgün görüselim optimum da felan :)

10 gün deneyim bakalım yüzü kızarık ve kaka mukuslu bunlar alerji denilmesi için yeterli mi biliyor musun onun dışında uykusuzluk huzursuzluk vs yok
Bizim öyle atopik dermotit dendi süt ürünleri yumurta kes hem kg alımı iyileşir hem alerji geçer. Dışardan sadece yanaklar cene kızarık kakada mukus bisi olmaz gibi gelebilir ama besin alerjisi içerden cok zarar veriyor cocuğa gelisim geriliğine kadar gidiyor

E bebeğe gittik allahim o ne kalabalık aktivite merkezi ilk adim yurutec zeka kartlari egitici kopek dis kasiyi eldiven oyun mati egitici masalci tirtil aldim ce ee yapan ayicik da almistim kasadan gecmemis incir agaci diktik resmen
Valla ben her alışverişimde olduğu gibi netten aldım ben hiç sevmiyorum mağaza kalabalığı başım şişiyor ne yormuştur hele bugün sizi..

E bebeğe gittik allahim o ne kalabalık aktivite merkezi ilk adim yurutec zeka kartlari egitici kopek dis kasiyi eldiven oyun mati egitici masalci tirtil aldim ce ee yapan ayicik da almistim kasadan gecmemis incir agaci diktik resmen[/QUOTE
Havalar ısınsın kuzuları alıp buluşalım :) Optimum çok iyi olur
hah eşimin ailesinin dibi bende nisanda geleyim diyorum o zmaan buluşun o zman :)) ben bebekle hayatta gelmem atarım babaanneye gezmeye gelirim o ayrı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…