buzdolabi kisminda cozdurun 24 saat dolapta durabilir icmeden once isitip tuketin diyor canim. Ama ben bir saate kadar bekliyordum. Bazen yarisini icip yarim saat sonra tekrar istiyor. Bir sey olmadi. Dereceyi bilmiyorum. Benmari usulu isitip bilegime dokuyorum. Ilik olunca veriyorum.Kizlar selam buzluktaki sutlerin tarihi gecmeden tuketmek istiyorum cozdurdukten sonra isisi kac olmali icirmeden once? Birde cozdurdukten sonra disarida kac saat durabilir
Butun gun uyumamak.Oh masallah nasil oldu puf noktasi neydi :)
Bazen instagramda cok sisman bebekler oluyor. Cok tatli masallah yaziyorlar. O kadari da hic saglikli degil. Benim kiziminayina gore kilosu alt sinirda. Ama 2.5 kilo dogdu zaten. Doktor cok iyi diyor yolluyor. Hic uzulmuyorum. Ben kendim de yemeyen ac gezen zapzayif bi cocuktum. Oyle cok hasta da olmadan buyudum. Cok da şaapmamak lazim.Cok haklisin canim dusunemedikilk bebek olunca ne dogru ne yanlis bilemiyor insan. Birde herkesteki su kilolu bebek saglikli bebektir psikolojisi..ileride ozellikte ergenlikte cok kilolu olup zorluk ceken cocuklar.. kesinlikle drlar ne diyorsa ona uymak kiyas yapmamak lazim
Limonu simdi vermicem zaten canim.Limon en az 1 yasina kadar yoktu hatirladigim kadariyla.
Canim ben iki gecedir uyumamistim. Dun evde uyurum diye planlarken esim kalk halamlari gezdirelim diye tutturdu. Halasi bebege bakmaya geldi sagolsun. Ben de yorgunum dedim. Ben gezdireyim o zaman dedi. E ben nasil dinlencem oyle diye, ogleden sonra sahile falan avmye gittik. Asiri kalabalikti. Kiz hic uyumadi. Ordan annemlere gittik. Orda uyku icin kudurdu. Bagirdi bagirdi 9 gibi uyudu. Sabah 6ya kadar hic uyanmadi. Ben 1 gibi yattim ama o bile yetti. 6da emzirdim bucukta uyudu. 7.20de kalkti. 8de geri uyudu. 5 dk sonra uyanir derken esim geldi 11e geliyo kalk dedi. Beni rahat birak dedim. Bebek o sirada uyanmis. Sonra 11.20de kalktim. Kiz acikmisti. Emzirirken geri uyudu.
Ay cok yazdim. Okuyanlara fenalik gelmistir.
Ben anlamadim yaa bişeymi kaçırdım..bundan sonra sizi görünce aklima bomba gelicek yaa
Eski evimiz yürüme mesafesindeydi şimdi uzaktayız.. birgün görüselim optimum da felan :)Sizde deniz de yürüme mesafesinde :)) 4 yıl çalıştım Karşıyaka'da.. 2,5 yılında da orda yaşadım, yürüyerek gittim işe :) hey gidi günler...
Gözün aydın :) ne kadar uyudu minik böyle sevindirdiAy kizlaaar. Aylardir uyumadigim uykuyu uyudum. Okula baslamadan bir gun once cok super oldu bu.
Nasi izmirlisinBen anlamadim yaa bişeymi kaçırdım..
Eski evimiz yürüme mesafesindeydi şimdi uzaktayız.. birgün görüselim optimum da felan :)
Bana pastane demeyin:)Nasi izmirlisincelebi pastanesi desem çok severimde ben
Hangi demir damlasını kullamıyorsunuzBizim bu ay verdi.5.ayda baslamis olduk yani demirede
Bizim öyle atopik dermotit dendi süt ürünleri yumurta kes hem kg alımı iyileşir hem alerji geçer. Dışardan sadece yanaklar cene kızarık kakada mukus bisi olmaz gibi gelebilir ama besin alerjisi içerden cok zarar veriyor cocuğa gelisim geriliğine kadar gidiyor10 gün deneyim bakalım yüzü kızarık ve kaka mukuslu bunlar alerji denilmesi için yeterli mi biliyor musun onun dışında uykusuzluk huzursuzluk vs yok
Valla ben her alışverişimde olduğu gibi netten aldım ben hiç sevmiyorum mağaza kalabalığı başım şişiyor ne yormuştur hele bugün sizi..E bebeğe gittik allahim o ne kalabalık aktivite merkezi ilk adim yurutec zeka kartlari egitici kopek dis kasiyi eldiven oyun mati egitici masalci tirtil aldim ce ee yapan ayicik da almistim kasadan gecmemis incir agaci diktik resmen
Hayır canım bizimki Sarnıç gölet :) Buca'da çam ormanları var mı? Burası hep çamlık :)Hemserim izmir buca goletten mi bahsediyorsun? Bayadir gitmemistim son hali bu sekildeyse baharda orada olmak var
Havalar ısınsın kuzuları alıp buluşalım :) Optimum çok iyi olurBen anlamadim yaa bişeymi kaçırdım..
Eski evimiz yürüme mesafesindeydi şimdi uzaktayız.. birgün görüselim optimum da felan :)
İzmir'in meşhuru sevinç pastanesi değil mi yaa :))Nasi izmirlisincelebi pastanesi desem çok severimde ben
E bebeğe gittik allahim o ne kalabalık aktivite merkezi ilk adim yurutec zeka kartlari egitici kopek dis kasiyi eldiven oyun mati egitici masalci tirtil aldim ce ee yapan ayicik da almistim kasadan gecmemis incir agaci diktik resmen[/QUOTE
hah eşimin ailesinin dibi bende nisanda geleyim diyorum o zmaan buluşun o zman :)) ben bebekle hayatta gelmem atarım babaanneye gezmeye gelirim o ayrı :)Havalar ısınsın kuzuları alıp buluşalım :) Optimum çok iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?