2018 Ekim Anneleri

Benim kızım tombik mesela, ben zayıflar diye ümit ediyorum. Fazla kilo kesinlikle iyi bişey değil. Sağlık ocağında her seferinde soruyorlar gebelik şekeri var mıydı, normal doğum mu v.s oğlum da tombik bir bebekti, şimdi kemikleri sayılıyor. Zamanla şekilleniyor bu kilo meselesi.

Kız yazık getir kuzuyu da :)) bebek arabasıyla gezsin o da :))
Valla yaşadığım yerde akraba ve tanıdık namına bir insan yok o yüzden anneanne babaanne yanında hep hayalim atıp gezmek :)) şimdi perşembe babaannesi gelecek daha gelmeden şurayada giderim burayada giderim başladım ama hoş hemen özlüyorumda yapabilirmiyim bilemedim geliriz ama canım oğlumun arkidişleri onlar tanışırlar çok güzel olur :)

Limonu simdi vermicem zaten canim.
O günü iple cekiyorum:)
Masallah ins hep uyur.
Bu arada sıkılmadim okurken:)
Ek gıda denemelerini ne zaman düşünüyorsunuz siz bende çok heyecanlıyım tatlarını sevecek mi diye. 6 çok geç diye 4. Ayı bitirince yavaştan kaşığın ucuyla denemelere başlarız diyoruz bizde

Ek gıda denemelerini ne zaman düşünüyorsunuz siz bende çok heyecanlıyım tatlarını sevecek mi diye. 6 çok geç diye 4. Ayı bitirince yavaştan kaşığın ucuyla denemelere başlarız diyoruz bizde
İlk cocugum oldugu icin ne zaman nasil yapariz bilmiyorum.
Denemeler ne zaman baslanmali burda bilgi verir tecrübeli anneler.
Bende çok heyecanliyim ama iş ve kostirmaca artacak:)

selam kızlar, e bebekte oyuncak indirimi varken birkaç birşey alayım diyorum. Oyun halısı guzel olur dıye dusunuyorum kullanan bebişlerimiz var mı

Bir benim mi canım sıkılıyor?
Kimseden duymadim daha önce.
cok tatlisiniz, gecen annem diyor, `sen o kadar gezerdin, evde canin sıkılıyor mu` diye, dedim `yoo, canimin sıkılacak kadar vaktim yok ki, hep bi seyler cikiyor`
hangi ara sıkılıyor diye takılayım size :)))
siz de temizlik ve ev hanimligi da full, yemekler vs
hadi ben tembelim de..

Bir benim mi canım sıkılıyor?
Kimseden duymadim daha önce.

Çalıştığım için evde pek olmuyordum şu an eve kapandığım için canım sıkılıyor ve ev işleri bitmiyor . Yoksa kızımla mutluyum..Ama kanguru kullanıyorum kızımla çıkarız artık.

E bebeğe gittik allahim o ne kalabalık aktivite merkezi ilk adim yurutec zeka kartlari egitici kopek dis kasiyi eldiven oyun mati egitici masalci tirtil aldim ce ee yapan ayicik da almistim kasadan gecmemis incir agaci diktik resmen
benim de şöyle bir huyum vardır. indirim kalabaliginda hicbirsey alamam. o kalabalık beni rahat sakin alisveris yaptirtmiyor. kafam karisiyor. kozmetik indirimlerinde de hep basıma geldi, gaza gelip yerli yersiz dolu şey alirdim, sonra öyle kalır, etrafa dagitirdim. O yüzden netten alisverisi seviyorum. güzel seyler almissiniz, iyi günlerde kullansın bebeğiniz, sevgiler..

selam kızlar, e bebekte oyuncak indirimi varken birkaç birşey alayım diyorum. Oyun halısı guzel olur dıye dusunuyorum kullanan bebişlerimiz var mı
Gittik bugün ebebeğe fisher price oyun halısı aldım sadece. Eşim alışverişi sevmez dolaşıp bakamadım pat diyr karar veren biri de değilim bunu alıp çıktık biz.
Açtım kurdum çok hoşuma gitti.

Bir sürü şey vardı netten sipariş edicem artık bu ay. İndirimleri kaçırmadan lazım olacak şeyleri toparlamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…