Benim kızım tombik mesela, ben zayıflar diye ümit ediyorum. Fazla kilo kesinlikle iyi bişey değil. Sağlık ocağında her seferinde soruyorlar gebelik şekeri var mıydı, normal doğum mu v.s oğlum da tombik bir bebekti, şimdi kemikleri sayılıyor. Zamanla şekilleniyor bu kilo meselesi.Cok haklisin canim dusunemedikilk bebek olunca ne dogru ne yanlis bilemiyor insan. Birde herkesteki su kilolu bebek saglikli bebektir psikolojisi..ileride ozellikte ergenlikte cok kilolu olup zorluk ceken cocuklar.. kesinlikle drlar ne diyorsa ona uymak kiyas yapmamak lazim
Kız yazık getir kuzuyu da :)) bebek arabasıyla gezsin o da :))hah eşimin ailesinin dibi bende nisanda geleyim diyorum o zmaan buluşun o zman :)) ben bebekle hayatta gelmem atarım babaanneye gezmeye gelirim o ayrı :)
Valla yaşadığım yerde akraba ve tanıdık namına bir insan yok o yüzden anneanne babaanne yanında hep hayalim atıp gezmek :)) şimdi perşembe babaannesi gelecek daha gelmeden şurayada giderim burayada giderim başladım ama hoş hemen özlüyorumda yapabilirmiyim bilemedimKız yazık getir kuzuyu da :)) bebek arabasıyla gezsin o da :))
Ek gıda denemelerini ne zaman düşünüyorsunuz siz bende çok heyecanlıyım tatlarını sevecek mi diye. 6 çok geç diye 4. Ayı bitirince yavaştan kaşığın ucuyla denemelere başlarız diyoruz bizdeLimonu simdi vermicem zaten canim.
O günü iple cekiyorum:)
Masallah ins hep uyur.
Bu arada sıkılmadim okurken:)
Hee bende ne bombası diyorum yaa ben izmirli değilim ondan anlamadım sanirim.. burda okudum burda evlendim.. sonradan izmirli oldum yani.. gerçi ömrümün yarisi burda gecti..Nasi izmirlisincelebi pastanesi desem çok severimde ben
İlk cocugum oldugu icin ne zaman nasil yapariz bilmiyorum.Ek gıda denemelerini ne zaman düşünüyorsunuz siz bende çok heyecanlıyım tatlarını sevecek mi diye. 6 çok geç diye 4. Ayı bitirince yavaştan kaşığın ucuyla denemelere başlarız diyoruz bizde
Ben de 2006'da geldim :)Hee bende ne bombası diyorum yaa ben izmirli değilim ondan anlamadım sanirim.. burda okudum burda evlendim.. sonradan izmirli oldum yani.. gerçi ömrümün yarisi burda gecti..
Boba 4G benimki.memnunuzKızlar kanguru alıcam şimdi, herhangi bir marka kullanıp memnun kalan var mı? Hepsiburada da ilk-ay kanguruya baya olumlu yorumlar var?
celebinin meşhur bi tatlisi bomba İzmire gidip gelen oldukca siparis veririm benİzmir'in meşhuru sevinç pastanesi değil mi yaa :))
tiny love bizimki. memnunuz.selam kızlar, e bebekte oyuncak indirimi varken birkaç birşey alayım diyorum. Oyun halısı guzel olur dıye dusunuyorum kullanan bebişlerimiz var mı
9+1+3 saatGözün aydın :) ne kadar uyudu minik böyle sevindirdi
Ne kadar harcadiniz?E bebeğe gittik allahim o ne kalabalık aktivite merkezi ilk adim yurutec zeka kartlari egitici kopek dis kasiyi eldiven oyun mati egitici masalci tirtil aldim ce ee yapan ayicik da almistim kasadan gecmemis incir agaci diktik resmen
cok tatlisiniz, gecen annem diyor, `sen o kadar gezerdin, evde canin sıkılıyor mu` diye, dedim `yoo, canimin sıkılacak kadar vaktim yok ki, hep bi seyler cikiyor`Bir benim mi canım sıkılıyor?
Kimseden duymadim daha önce.
tiny love bizimki. memnunuz.
Bir benim mi canım sıkılıyor?
Kimseden duymadim daha önce.
benim de şöyle bir huyum vardır. indirim kalabaliginda hicbirsey alamam. o kalabalık beni rahat sakin alisveris yaptirtmiyor. kafam karisiyor. kozmetik indirimlerinde de hep basıma geldi, gaza gelip yerli yersiz dolu şey alirdim, sonra öyle kalır, etrafa dagitirdim. O yüzden netten alisverisi seviyorum. güzel seyler almissiniz, iyi günlerde kullansın bebeğiniz, sevgiler..E bebeğe gittik allahim o ne kalabalık aktivite merkezi ilk adim yurutec zeka kartlari egitici kopek dis kasiyi eldiven oyun mati egitici masalci tirtil aldim ce ee yapan ayicik da almistim kasadan gecmemis incir agaci diktik resmen
Gittik bugün ebebeğe fisher price oyun halısı aldım sadece. Eşim alışverişi sevmez dolaşıp bakamadım pat diyr karar veren biri de değilim bunu alıp çıktık biz.selam kızlar, e bebekte oyuncak indirimi varken birkaç birşey alayım diyorum. Oyun halısı guzel olur dıye dusunuyorum kullanan bebişlerimiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?